Green dress // Kuopio

Mungolife

Hiphei hurraa, junamatka on vetelemässä viimeisiään ja mä sain neljän tunnin aikana taklattua ylitsepursuavan sähköpostilaatikon hieman siistittyä, vastattua meileihin ja käsiteltyä viime viikkoiset kuvat. Ihan outoa katsoa näitä kuvia, koska oon tänään nähny peilistä hyvin erivärisen kuontalon. Johanna käsitteli tukkani lomakuntoon, ja nyt on astetta tummempi brunetti. Tykkäsin kyllä tuosta kuparisestakin väristä ihan valtavasti, se vaan ehti tässä auringonpaisteessa kulahtaa aika pahasti jo :D Tämä on siis sama väri, joka oli esim. näissä kuvissa. Hiemanko on muuttunut? No, tukka on nyt siis lomakuosissa, ja vielä pitäisi saada ihoa hieman kesäisemmäksi, terkkuja vaan kalkkilaivan kapteenilta, jolla on tosin T -paidan malliset rusketusrajat käsissä, kun eilen tuli pidettyä työpalaverit ja kavereiden näkemiset Helsingin terasseilla, niin nyt on siitä sitten oikein kiva todiste. Mulla tosin kestää Suomen rusketus n. neljä tuntia, että eiköhän se oo kohta jo lähtenyt. Vahvat odotukset nyt sitä Maltan +30 astetta kohtaan, nimittäin olisi kiva käyttää näitä kirkkaita värejä hieman päivettynyttä ihoa vasten. Olen ihastunut tässä vihreään. Kuten ehkä huomata saattaa. Ja vaaleansiniseen, vaaleanpunaiseen, punaiseen ja keltaiseen. Hei, kesä. Tosin istun tätä kirjoittaessa mustissa farkuissa ja T-paidassa. Aion kylläkin pakata roppakaupalla värejä Maltalle ja nauttia siellä kesäkeleistä toivottavasti niin, että vaatteiden pohjana on jotakin hieman pirteämmän väristä. Mä ihan oikeasti ylivalotun kuvissa, kun oon niin vaalea :D

Tämän ihanan vihreän mekon kaveriksi puin uuden statement-koruni, jonka sain Coruulta. Coruun edustaja lähestyi minua taannoin ja kertoi tästä suomalaisesta koruyrityksestä, joka valmistaa koruja silikonilevystä. Coruun takana on kaksi suomalaista naisyrittäjää ja koruja suunnittelee kaksi suomalaista ja yksi japanilainen muotoilija. Mä tykkään ihan valtavasti statement-koruista, niin korviksista kuin kaulakoruista, mutta niiden käyttö on hieman ongelmallista. Mulla on hartiat aina jumissa, ja jos pidän painavia koruja tai korviksia pitkään, tunnen sen kyllä niskassa tai hartioissa. Siksi kiinnostuinkin heti Coruun mallistosta, sillä silikonikorut on tosi keveitä ja pehmeitä! Tuo parinaa ihan muutaman gramman, ja esim. korvikset ei tunnu korvissa ollenkaan. Korut sopii herkillekin ihmisille, sillä ne eivät aiheuta mitään allergiaa. Nämä korut myös tukevat suomalaista käsityötä, sillä ne suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Vaikka raaka-aine tulee ulkomailta, niin kaikki työ on suomalaista nais-voimaa. Ja koska korut ei paina juuri mitään, ne saa kotiin tosi nopeesti kirjekuoressa kotiin!

Käykää siis ihmeessä tutustumassa valikoimaan Coruulla, siellä on aivan ihania koruja tarjolla! Itse sain kaupallisena yhteistyönä tämän korun Coruulta veloituksetta, mutta valikoimassa on rutosti koruja, joista kiinnostuin heti. Mm. nämä sulkakorvikset on aivan ihania! Tää koru näyttää musta tosi suloiselta yksivärisen mekon kaverina, mutta koska siinä on säätövaraa, niin sen saa hieman ylemmäskin, jolloin se on aivan upea esim. kurkkiessaan kauluspaidan alta :)

COS mekko
KURT GEIGER korkkarit
CHANEL laukku
CORUU kaulakoru

*Koru on saatu Coruu.comilta ilmaiseksi

Mitäs tykkäätte tästä asusta? :)

Kommentit

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ihana mekko! Kaulakorukin on tosi kiva, toi silikonin keveys kuulostaa hyvältä :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, toi on ihana, kun se on niin kevyt, ettei edes tunnu, että olisi kaulassa :)

Sara (Ei varmistettu)

Heh, ei tarvitse varmasti pettyä Maltan säihin :D nimittäin tämä reipas 35 astetta alkaa olla jo aika kova paikka tälle kuukausi sitten Suomesta muuttaneelle, ja UV-säteilykin liikkuu hälyttävissä lukemissa. Väriä ihoon saa taatusti :D

Anna (Ei varmistettu)

Ohhhoh, hyvä tietää, täytyy varautua kunnon rasvoilla :)

vemppuliisa
vemppuliisa

Eiks sun pitäny laittaa pystyyn uus nettikirppis siihen tarkotetulla ig-tililläsi täs just? Vai siirrykkö Zadaahan? :D

Anna (Ei varmistettu)

Laitan heti kun ehdin, tässä on nyt etusijalla remontti ja muutto :)

Ihana asu! Ja noi kengät on mun mielestä vaan niin söpöt :D Jotenkin kivat, kun toi leopardi(?)kuosi on vähän erilainen kuin yleensä vaatteissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Ja mä tykkään kanssa noista kengistä toi paljon, en vähiten sen takia, että ne on niin mukavat :)

Jenniina (Ei varmistettu)

Asu näyttää ihanalle mutta melkein kaikki kuvat jää Honor 7:lla lukiessa sumeaksi. Bloggerin blogien kuvat taas ovat tarkkoja. Nettiselaimen asetuksistakaan en tälle syytä löytänyt, vai liekö oon ollu vaan sokea :D No mutta, noi korut kuulostaa kyllä todella mielenkiintoisille! :)

Kommentoi