Guilty pleasure

blackandblue (1 of 1)

Väläyttelin tätä asua jo aiemmin tänään Instagramissa, ja nyt se on tässä 🙂 Miehen valitsemia asuja toivottiin, ja tässä niistä toinen. Pakko sanoa, että enpä vaihtaisi asusta mitään, sillä juuri tältä haluan näyttää päivästä toiseen. Sinisen ja mustan yhdistelmä on mulle aika harvinainen ja mies saa propsit kyllä siitä, että yhdisti tähän vähän erikoisen laukun, eikä mustaa laukkua, johon olisi ollut helppo turvautua 🙂 Enpä ole edes yllättynyt, että mies ”osaa” pukea meikäläisen näin hyvin, sillä miehellä on hyvä maku ja kysynkin aina ennen kotoa poistumista mielipidettä asuihin. Välillä se ei ihan tajuuuu, mut ne onki niitä ”kaukana mukavuusalueelta” -hetkiä.

Terkkuja muuten tien päältä. Täällä me ollaan jossain Mikkelin ja Lahden välissä! En malta pysyä paikallani, kun ystäväni polttarit on huomenna ja olen touhunnut niiden parissa tässä jo hetken ja huomenna saan ”tuomioni”. Oon nähnyt painajaisia siitä, että kaikki on mennyt ihan persiilleen ja myös siitä, että kaikki on mennyt suunnitellusti, mutta morsian on vihannut koko päivää. Oon ehkä helpottunut sunnuntaina, kun tää odotus ja jännitys ja fiilistely on ohi. Itse jos joskus naimisiin menen, pidän hyvin pienet ei-perinteiset häät, se on varmaa. Mutta pakko sanoa, että on tässä perinteisessä naimisiinmenomallissa on paljon hyvääkin. On ollut tosi kiva järjestää polttareita porukalla, varsinkin kun en tunne kaikkia tyttöjä ennestään! Samalla on päässyt tutustumaan lähemmin toiseen kaasoon ja meni huominen miten ikinä, niin ainakin sitten häissä on mukavaa kaikki yhdessä 🙂

blackandblue (6 of 11)

blackandblue (9 of 11)


blackandblue (10 of 11)
blackandblue (8 of 11)

blackandblue (7 of 11)

Mehän ollaan ajeltu tässä aika monta kertaa pidempiäkin välimatkoja miehen kanssa ja DJ:ilty aina silloin kuin toinen on kuskina. No ei siinä, mut nyt kohdattiin kyllä aikamoinen järkytys, kun mies dissasi pystyyn mun yhden kaikkien aikojen lempibiiseistä. Ja jos joku kommentoi tähän, että oikeutetusti, niin mä laitan sen biisin tän blogin tervetulomusiikiksi! Tiedättekö guilty pleasure biisit? Siis sellaiset, joista ei kylillä huudella mut salaa himassa tanssitaan ja autossa yksin ajaessa lauletaan korkeelta ja kovaa. Mulla näitä biisejä on mm. Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa, Coco Jamboo ja You’re a woman Bad Boys Bluelta. Julkisesti kerron aina, että tykkään Ben Leen Gamble Everything For Lovesta ja Volbeatin Lola Montezista, mut jos oon ihan rehellinen, niin autossa soi yksin ollessa aina täböllä joku todella paha guilty pleasure -biisi luokkaa Bäkkärit tms. Mut niiden biisien kuningas on kyllä Careless Whisper. George Michaelilta. Kyllä, myönnän tämän nyt julkisesti. Se on loistava kappale, osaan sen ulkoa varmaan takaperinkin ja vaadin, että joskus jos meen naimisiin, se soi siellä häissä. Se biisi oli mun äidin ysärin alun lempikappaleita ja meillä sitä kuunneltiin usein. Yläasteella kuuntelin sitä jo ite aika usein. Meidän yläasteella oli sellainen yksi poika, josta mä tykkäsin tosi paljon. Salaa ja vaan päiväkirjalle myönsin sen. Meillä oli myös tanssiaiset tyyliin kasin tai ysin lopussa, en yhtään muista kumpana vuonna. Sellanen tosi vakavasti otettava omasta mielestään lähes aikuisten limudisko. Toivoin salaa koko illan, että se poika pyytäisi mua tanssimaan sen kanssa hitaita. Mietin myös salaa, että ehkä uskallan pyytää sitä itse. Sit tuli vika hidas ja se oli Careless Whisper! A sign from the sky! Siellä me tanssittiin niitä hitaita ja mun öööö, n. 15-vuotias sydämeni lauloi.

Voi niitä aikoja. Sanomattakin selvää, että Careless Whisperillä on paikka mun sydämessä. Eikä toi yks ees lämmenny yhtään ku kerroin sille tän sydäntäsärkevän romanttisen tarinan. Taidanpa laittaa uudelleen soimaan. Ihan vaan ton ääliön kiusaksi.

Hei arvatkaa mitä se käytti syynä sille, että se ei oo hyvä biisi? Ku se on niin ”överikasari”. Sanoo tyyppi, joka laulo korkeelta ja kovaa Don’t Stop Believingiä just sitä ennen ja Why Can’t This Be Lovea Van Halenilta noin kaksi biisiä ennen tuota. Ihan oikeesti, keksi ees paremmat perustelut.

Tää meni nyt kyllä tunteisiin.

blackandblue (11 of 11)

blackandblue (5 of 11)
blackandblue (4 of 11)
blackandblue (1 of 11)

Christelle & Co. nahkahame
Zara saappaat
H&M kashmir neule
Acne Studios kaulahuivi
Zara takki
Chanel laukku

blackandblue (3 of 11)

Mitäs tykkäätte asusta? Ja hei, jakakaa teidän guilty pleasures-biisejä!! Haluun kuunnella jotain vanhoi timantteja, tää matkanteko on aika boring! 😀

Kommentit (54)
  1. Siis wau!! Aivan mykistävän upea asu: Chanel (josta en niin välitä, mutta tässä ooooh ihana), sun jalat, nuo värit! 10 pistettä.

    1. Mies on ylpeä 😀

  2. Lou Began mambo no. 5, no shame 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *