Haalarissa // Kuopio

Mungolife

Huhhei, nää muutot alkaa tuntuu enemmän ja enemmän loputtomilta. Kun liian usein muuttaa, niin ei ehdi toipumaan edellisestä ennen kuin seuraava on jo päällä ja muutot tuntuu vaan yhdeltä loputtoman pitkältä muutolta. Karkasin koko muuttorumbaa hetkeksi koneelle julkaisemaan nämä viime viikkoiset kuvat, jotka ovat jääneet vielä kameran kätköihin ennen muuttoamme. Voi kun näyttäisikin tuolta juuri nyt. Todellisuus on kotimekossa pyörivä meikitön tukkasekaisin kulkeva semi-ihmisraunio, joka valittelee selkä/jalkasärkyä. Mulla alkoi raskausaikana aika inhottava iskias vasemmalla puolella alaselkää ja se on synnytyksenkin jälkeen aina välillä palannut kiusaamaan. Nyt muuton jälkeen oon temponut painavia laatikoita ja kasaillu huonossa asennossa huonekaluja sellaista tahtia, että onnistuin saamaan itselleni todella vihaisen iskiaksen, joka säteilee koko takareiteen ja tänään jo etureiteen ja sääreenkin :/ Meen perjantaina onneksi jäsenkorjaajalle ja hierontaan, jos siihen saisi hieman helpotusta, mutta juuri nyt tää ei vois inhottavampaan rakoseen iskeä. Mun piti mennä tänään kokeilemaan uuteen lentopallojoukkueeseen pelaamista, mutta eihän musta ole mihinkään kun tää on tällasta klenkkaamista. Kävin moikkaamassa joukkuetta, mutta katsotaan sitten sitä omaa pärjäämistä ensi viikolla. Tosi ärsyttävää, oon oottanut ihan superinnolla lentopalloilua pitkästä aikaa.

Mulla yleensä kroppa kestää aika hyvin ja enemmän tällaiset raskaat ajanjaksot ottavat voimille pääosastolla, mutta tällä kertaa tahtoa tehdä olisi enemmän kuin kropalla fyysistä jaksamista. Tosin eilen kasailtiin täällä äitin kanssa painavaa eteisen senkkiä vielä puolenyön aikaan, eli on täällä ehkä ihan asenteella tehty selkäsärystä huolimatta. Tai no ei se oo ees selkä, vaan enemmän on jumissa koko ajan pakara ja jalka. Yngh. Vaapuin tänään käymään pankissa, ja olo oli kuin loppuraskaudessa. Ei ole kyllä ikävä sitä tunnetta :D

No, jos tämä tästä pikkuhiljaa. Karkaan koko muuttoprojektia torstaina pariksi päiväksi Helsinkiin. Meillä on perheen kanssa sellainen traditio, että käydään aina koko perhe yhdessä syömässä jokaisen perheenjäsenen syntymäpäivillä, ja kun mulla on nuorimman siskon kanssa synttärit kahden viikon välein toisistaan, niin nää yleensä aina yhdistetään. Niinpä mennään taas viettämään synttäreitä kaikki yhdessä ja samalla Helsingin reissulla tulee hoidettua muutakin olennaista ja epäolennaista aina jäsenkorjaajasta kampaajaan. Tuntuu jotenkin, että kesän jäljiltä kaikki työjutut ja muut asiat heräilee ja on paljon tekemistä ja menemistä, joten haluaisin vaan lainata Hermionen ajankääntäjää ja saada jostain muutaman hassun lisätunnin, joilla saisin tän muuton vietyä loppuun ja tavarat laitettua paikalleen. Kun muuttaa vajaa 90 neliöstä lähes tuplasti isompaan, niin on tarvetta ties mille kaapeille ja muille, joten täällä on aika ahkeraan kasailtu menemään viime päivät. Myytiin aika paljon huonekalujamme siellä Kuopion päässä ja ostimme tähän taloon sopivia uusia, joten porakone on käynyt tutuksi tässä viime päivinä. Tai mikä se sellainen porakoneen näköinen laite on, jota voi käyttää kuin sähköistä ruuvaria. Oltiin onneksi jo katsottu kaikki huonekalut valmiiksi ja täällä vaan käyty niitä hakemassa viime päivinä, joten ehkä tässä on toivoa saada tavaroitakin kasattua paikalleen. Se nyt ois olennaisinta, sellaiset pienet pikkuviilaukset saa sitten tapahtua joskus hamassa tulevaisuudessa. Jos meillä on lattialistat jouluna, oon onnellinen :D

Mulla jäi vielä parilta viimeiseltä Kuopio-viikolta pari asua julkaisematta, mikä on ehkä ihan kivakin juttu, nimittäin tää mun tänhetkinen kotivaate-tyyli herättää tuskin kenessäkään kovin kummoista inspiraatiota. En tosin tiedä herättääkö nää mun asukuvat muutenkaan :D On nää kuitenki ehkä hieman parempia :D

        

Näissä kuvissa on mun tämänhetkinen lempparihaalari päällä, joskin se on aika sekalaisesti yhdisteltynä. Loppuvaiheessa alko olla iso osa tavaroista laatikossa ja yhdistelyä saneli se, mitä oli vielä jäljellä. Ihan mukiinmenevä tää asu kuitenkin mielestäni oli, joskin ehkä takin vaihtaisin paremmassa kaappitilanteessa toiseen :) Tuo haalari on ihana ja superhelppo vaate, mutta se on ehkä turhan antava yksinään. Pitsitoppi kaveriksi ja olo on paljon parempi. Lisäsin asuun tällä kertaa hieman ruskeaa Pochette Metisin ja leopardikorkkareiden voimin ja kokonaisuuden kruunasi tuo ihana uusi rintakoru! En nyt ehkä ihan tällaisiin asuun sitä kaavaillut, mutta en malttanut odottaa sen kokeilua, kun se on niin ihana ♥

LOUIS VUITTON laukku
LOUIS VUITTON bandeau
DANIEL WELLINGTON kello (*saatu)
KURT GEIGER korkkarit
BUBBLEROOM haalari
ZARA takki
ZARA toppi

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit

Sinna (Ei varmistettu)

Vitsi mä muistan noi kengät kun hankit ne! :) taitaa olla jo "pari" vuotta vanhat. Ihanat edelleen :)

Sinttu (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon! Tuo haalari on IHANA ja yhdistelmä kaunis. Vaikka en itse osaa käyttää nahkatakkia, enkä oikein muitakaan nahkajuttuja vaatteissani, niin sinulle ne sopii. :)

Karitsa (Ei varmistettu)

Haalari on kaunis, mutta asusteet kovin tunkkaisia. Lv ja Cc riitelee keskenään. Haalarin väri sopii sulle tosi hyvin.

Kat (Ei varmistettu)

Ihana sinä! Haluaisin itsekin opetella käyttämään haalaria, mutta jotenkin se ei vaan tunnu omalta, vaikka näyttäisikin hyvältä :D Ja heii tuosta selän kivusta; jos kipu säteilee pakaraan/sääreen, niin kyseessä saattaa myös olla välilevyn pullistuma eikä "vain" iskias. Ihan vain vinkkinä, että kannattaa tutkia se, jos särkyä on ollut pidempään :)

Köyhä (Ei varmistettu)

Ihana asu juuri nahkatakin kanssa! Paras asusi ikinä!!!

Katja (Ei varmistettu)

Musta just ihana tää haalarin ja topin yhdistelmä, pakko metsästää ite samantyylinen toppi jostain :)

Päivi (Ei varmistettu)

Kyllä kotiasutki on ihania ja jos ne on arkeasi monta päivää niin laita ihmeessä kotikollariasutki jakoon, mukava ois nähdä sitäkin tyyliä :)

Mirka (Ei varmistettu)

Kaunis mama

Janni (Ei varmistettu)

Itselläni ei raskaudenaikainen alkava iskiaskipu lähti, kun venyttelin netistä löytyvillä fysioterapeutin ohjeilla. Luulen ratkaisevaa olleen, ettei kipu ollut kroonistunut. Suosittelen venyttelyä lämpimästi.

Emma (Ei varmistettu)

Ihana haalari ja tosi kaunis väri! Tykkään itse haalareista kovasti, mutta oman kroppani (lyhyet jalat ja tasapaksu olemus) ne saa näyttämään aika... hassulta :D. Selkäkivusta sen verran, että iskiaskipu yleensä johtuu alaselästä, mutta ei siellä mitään välilevynpullistumaa tarvitse olla, että kipu säteilee jalkaan. Ongelmana voi olla liian kireät lonkankoukistajat, jotka kääntävät selkää enemmän notkolle, mikä aiheuttaa lisäpainetta alaselkään kaiken rehkimisen lisäksi. Kannattaa googletella hyviä lonkankoukistajien venytyksiä ja kokeilla niitä Toivottavasti pääset pian kivusta ja pääset myös pelailemaan!

Kommentoi