Häämekkoasiaa

Mungolife

MYYNNISSÄ. Vinkki viton tuleville morsiamille, jotka ovat melko pientä kokoa! Paras ystäväni on nimittäin myymässä kaunista hääpukuaan! Ennen kun puku viedään liikkeeseen myytäväksi, ajattelin laittaa sen tänne esille, kun tämä aiheutti aikanaan kysymyksiä lukijoideni joukossa niin valtavan määrän :) 

Tässäpä mekon tiedot:
Merkki: St. Patrick Barcelona. Malli: Rita.
Materiaali: puku kokonaan pitsiä
OVH: 2500€ (kyseisen malliston kallein puku)
Mitat: 
Vyötärö: 64 cm, lantio: 92 cm, rinnan ympärys: 84-85 cm
Puku kainaloista lattiaan 130 cm, rinnan alta: 72 cm
Laahus (pisin kohta): 185 cm
Huntu: 80 cm

Kunto: Erinomainen kunto muutoin, paitsi puvun helmassa pieni korjattavissa oleva repeämä (koska helma on ottanut kiinni kengän koristetekiviin kiinni). Puku pesetetty pesulassa heti häiden jalkeen ja käytetty vastikään "huoltopuhdistuksessa" myyntiä silmällä pitäen. Laahuksen aluskankaassa hyvin pieni tumma tahra (ei helposti huomattavissa), joka valitettavasti oli puvussa jo ostaessa – ilmeisesti kuljetuksessa/puvun liikkeessä käsittelyssa tms. tapahtunut virhe.

Kiinnostuneet voi laittaa mulle meiliä anna (at) mungolife.fi ja ohjaan sen sitten Viiville :) Viivi ei asu Suomessa, mutta mekon sovituksesta voi sopia Jyväskylässä tai Helsingissä.

Lisää kuvia täällä!

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

WAU! Ompa todella upea mekko!! Harmi kun ei ole häitä tulossa itselleni ;)

Anna (Ei varmistettu)

No eikö olekin upea? :D

Emilia (Ei varmistettu)

Aivan tajuttoman ihana mekko!! Oih rakastan häämekkoja. Jos olis varaa ni ostasin tän vaikkei edes miestä vielä ole :'D

Anna (Ei varmistettu)

Varuiksi :D

Rsa (Ei varmistettu)

Voi eeei miksen mä ole menossa naimisiin!! :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Sooy (Ei varmistettu)

Anteeksi mutta miksi tuo piti mainita että kyseinen puku on malliston kallein? En kysy tätä pahalla, mutta hieman ihmetytti tuo omasta mielestäni tarpeeton kommentti. Todella kaunis puku on kyllä :)

Anna (Ei varmistettu)

Laitoin tähän nämä tiedot, kuten sain ne ystävältäni :) Varmaan lähinnä selittääkseen hieman tuota hintaa, koska pukuhan on aika hintava :)

Kommentoi