Half a day in Side throug my phone

Mungolife

Heipsan täältä Turkin Sidestä!! :) Päästiin tänne perille hotleliimme tänään 16 maissa, ja lähdimme heti kiertelemään nähtävyyksiä ja rantakatua. Tähän mennessä kokemus paikasta on vain ja ainoastaan positiivinen, nimittäin aivan ihanan suloinen kaupunki on ottanut meidät vastaan todella ystävällisesti ja aurinkoisesti. Nyt pääsimme vihdoin hotellille, ja ajattelin nopeasti vilauttaa teille muutaman kuvan puhelimestani tältä päivältä! Viime yönä tuli nukuttua vähän reilu 4 tuntia, joten nyt väsy painaa ja ajattelinkin käpertyä kirjan kanssa sänkyyn ennen nukkumaanmenoa :) Okei, sivusilmällä täytynee tarkkailla tota Champions Liigan finaalia :) Palataan siis huomenna laajemmin, nyt mä painelen vällyjen väliin!

Kommentit

petra (Ei varmistettu)

ihanaa lomaa Sidessä <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

jane (Ei varmistettu)

Side on huippu paikka! Just rantauduin sieltä pari viikkoa sitte :) Paikalliset tosi kivoja ja mun mielestä baarien sisäänheittäjät ja kauppojen myyjät ei oo yhtä päällekäyviä kuin muissa paikoissa missä käynyt Turkissa.

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen ainakin viihtynyt erinomaisesti täällä :)

l (Ei varmistettu)

Side on kyllä Turkin turistipaikoista se siedettävin! Mutta itse pidän silti Turkissa eniten ei turistikohteista, paitsi Istanbul on toki upea kaikessa mahtavuudessaan!

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkäsin myös Bodrumista valtavasti, mutta kyllä näin parin päivän kokemuksella tämäkin on sellainen paikka, että tänne tulis mieluusti uudelleen :)

Kommentoi