Happiness is...

Mungolife

Usein mietitään, huomattavasti minua viisaampien ihmisten toimesta, mitä onni on. Onko onnellinen, milloin on onnellinen, mitä on onni ja mitä on elämän tarkoitus ja tuoko se onnen.

Minulle onni on tämänkaltaiset viikonloput. Eilen juhlimme rakkaan ystäväpariskunnan häitä, ja tunnelma oli koko päivän ja illan ja yön vaan niin ihana. Myöhään alkanut lumisade jotenkin kruunasi koko tapahtuman. Ystäväni näytti uskomattoman kauniille ja pari on toisilleen niin täydellisen sopiva, ja heidän välinen vähäeleinen ja uskomattoman seesteinen toistensa jumalointi loi jatkuvasti rintaan lämpimän ja onnellisen tunteen. Päkiät kipeytyivät tanssilattialla milloin Coco Jamboon ja milloin valssin pyörähtelyyn. Ruoka oli mielettömän hyvää, australialainen viini upeaa, puheet liikuttavia ja koko tilaisuus vaan niin kaunis, lämmin, rakastava, ihana.

Varasin poikaystävälle yllätykseksi meille Klaus K:sta huoneen yöksi, josta heräsimmekin tähän aamuun ja yhteen heittämällä Helsingin parhaista aamupaloista. Olen maannut poikaystävän kainalossa tekemässä kevään matkasuunnitelmasta totta ja laiskotellut parhaassa mahdollisessa seurassa. Posket punaisena käytiin luistelemassa Braahen kentällä ja voi sitä nostalgian ja ilon määrää! Viimeisen viiden vuoden aikana olen ollut luistelemassa kerran, Winter Wonderlandissa, ja sitä nyt ei luisteluksi voi edes sanoa. Ulkojäillä 13 asteen pakkasessa kun kaksi taidotonta yritti opettaa toisilleen sirklausta, oli fiilis jotenkin niin kotoisan ihana. Nyt taitaa olla taas preberissä vähän tuntoakin ton pienen paleltumisen jälkeen, kattilassa porisee riisipuuro ja telkkarissa odottaa toivottavasti mahtava leffa katsomista.

Vaikka huomenna joutuu taas lähtemään koulun penkille ja pois tuon ihanan miehen luota, niin tällaiset viikonloput.. no, minulle ne ovat onnea parhaimmillaan. Loppujen lopuksi, elämän tarkoitus on olla onnellinen, ja onni ei ole sitä, että yksi päivä toteaa, että "hei, nyt mä olen saavuttanut tietyt asiat, nyt mä olen onnellinen". Onni on juuri tätä. Näitä pieniä hetkiä. Sitä, että kuorii granaattiomenat ja greipit valmiiksi leffaeväiksi (okei okei, on tuolla suklaata ja nallekarkkejakin, ketä mä huijaan...) toisen tehdessä vähän koulujuttuja. Onni on sitä, että voi ulkojäällä sukeltaa rakkaaseen syliin kun lähtee luistimet alta ja onni on sitä, kun pääsee todistamaan rakkaiden ihmisten rakkautta ja onnea ja tärkeitä hetkiä. Onni on sitä, että aamulla herää siihen, että hymyilyttää kun toinen halaa lujasti ja onni on sitä, että nauraa koko sydämestään kun pitkien kalsareiden puutteessa toinen vetää vastentahtoisesti kiroillen mun seeprakuosiset kotiverkkarit farkkujen alle, jotta tarkenee luistellessa.

Onni on. Se pitää vaan muistaa huomata. 

P.S. Onni on myös löytää mies, joka näyttää daaaamn hyvältä vaikka jalassa on seeprakuvioiset pitkikset. Just sayin'.

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Ihana postaus, tosi kiva että oot onnellinen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

jaana (Ei varmistettu) http://www.jaels.fi

Mulle tuli ihan kylmät väreet tätä lukiessa! Ihanan aito ja rehellinen Anna ️

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Katharina (Ei varmistettu)

Ihanaa nähdä sut noin onnellisena. <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

emma (Ei varmistettu)

Sä olet kyllä inspiroiva ihminen. Kiitos ihanista ajatuksista ja mielettömän hyvän mielen tuottamisesta! Me gusta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, mukava kuulla :)

Minna (Ei varmistettu)

Olen ehdottomasti samaa mieltä onnesta. Onnea ei kannata jäädä odottamaan, sillä tavalla tai toisella se löytyy arjessakin koko ajan. Tosiaankin se täytyy pysähtyä vain huomaamaan.

Minulle onnea on tällä hetkellä esimerkiksi hitaat, hiljaiset aamut masun kanssa, sillä jo parin viikon päästä ne ovat historiaa. Sen jälkeen onni löytyy taas toisaalta. :) Ja toki masu itsessään on suuri onnen aihe! Ei haittaa, vaikka yöunetkin se on jo vienyt!

Anna (Ei varmistettu)

Näinpä! Voi miten ihanalta kuulostaa, nauti masusta vielä kun voit :)

Uraäidin Ruuhkavuodet (Ei varmistettu) http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/

Ihanasti kirjoitettu! Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Mun mielestä onni löytyy arjesta. Pohdin itsekin onnea ja pieniä kiitollisuuden aiheita aikaisemmin omassa blogissani: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/2014/10/kiitollisena-perusasioiden-aarella.html
Sanotaan, että"Happiness doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond imperfections."
Mukavaa viikkoa!

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se menee! Kiitoksia kovasti ja ihania arjen onnellisia hetkiä sinne :)

<3

Anna (Ei varmistettu)

:)

alisa (Ei varmistettu)

Hahaha voi anna :D Ihana postaus ja lopetus vielä mikä parhain! Kiitos jälleen kerran taas aamun nauruista, niitä tarvittiin. Pakko vielä sanoa, että toivottavasti sinulla itselläsi ei ole painetta siitä että postauksia on tullut harvemmin. Kyllä jokaisen pitää viettää laatu aikaa läheisten ja rakkaiden kanssa. Onhan moni töistäkin lomalla, miks ei bloggaajakin saisi välillä olla? ;) Nyt kun tämän kirjoittamisen aloitin, niin mainittakoon että olet aina ollut lempibloggaajani, sullaha on nainen taito kirjoittaa ja näyttää vielä kaiken lisäksi hyvältä!<3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :) Ei oo mitään painetta, nyt on ensisijalla kouluhommat ja läheiset, blogi tulee siinä sitten perässä :)

Emmaus (Ei varmistettu)

"Loppujen lopuksi, elämän tarkoitus on olla onnellinen, ja onni ei ole sitä, että yksi päivä toteaa, että ”hei, nyt mä olen saavuttanut tietyt asiat, nyt mä olen onnellinen”. Onni on juuri tätä. Näitä pieniä hetkiä."

Kiitos tästä - oma mieli tuppaa unohtamaan, että asiat voi tuntua huonolta vaikka kaikki on "hyvin", tai miten paljon niillä pienillä hetkillä oikeasti on väliä. Sun blogissa on lähiaikoina ollut paljon sellaisia tärkeitä mietteitä, kiitti niistä!

Anna (Ei varmistettu)

:)

Sini (Ei varmistettu)

Ihanaa onnea :)
Oot niin oikeessa, onnea on ihan joka puolella, kun vaan avaa silmät ja katselee ympärilleen :)
Tietysti auttaa asiaa, et on jotain mukavaa katseltavaa ;)

Hei mun on pitänyt kysyä aikasemmin, ei tosin nyt liity tähän postaukseen. Luin sun q&a kun kerroit tatuoinneistasi. Niin onko se Vincen nimmari tatska otettu oikeen nimmarin päälle vai ihan muuten vaan?
curious..itsekin armoton Mötley fani :D

Ihanaa ja onnellista tammikuun jatkoa sulle!
sun asenteella ja elämänilolla se tulee varmasti olemaan onnellinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :) Ja se on ihan suoraan nimmarista laitettu Las Vegasissa kun tapasimme Vince Neilin :) Ja kiitoksia samoin! :)

Anne-Katarina (Ei varmistettu) http://vispilavintiontemmellyskentta.blogspot.fi/

Aivan ihana postaus! :)) Samoin kuin tuo edellinenkin, on ollut niin kiva viimeaikoina huomata että olet paljon avoimemmin uskaltanut sun oman onnen näyttää täällä bloginkin puolella. Tulee lukijoillekin hyvä fiilis :)

Vaikka olenkin ihan eri vaiheessa omassa elämässäni, voin samaistua tämän vuoden jännittävyyteen ja avoimiin mahdollisuuksiin. Asuinkaupunki menee varmasti vaihtoon mutta innolla odotan että keitä uusia ihmisiä ja mahdollisuuksia tämä muutos mun elämään tuo. En ole ollenkaan tyytyväinen mun elämään tällä hetkellä ja koska elämä on niin lyhyt, en usko siihen että vaan menisi ja antaisi asioiden rullata. Ne asiat joihin ei ole tyytyväinen täytyy vaan itse uskaltaa muuttaa, ei sitä kukaan muukaan sun puolesta tee. Mulle se tarkoittaa uutta kaupunkia, laajempia kuvioita, uusia opiskelumahdollisuuksia ja ehkä toivottavasti jotain special somebodya. Ja tietysti matkailua johonkin yet to be decided ja pieniä onnen hetkiä ympäri Suomea ja Eurooppaa ystäviä treffatessa. Uusi vuosi, uudet kujeet :)

Innolla muuten odottelen sun "suuria paljastuksia" tästä vuodesta :'D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja joo, onhan täällä ehkä ollut pientä positiivisuuden aaltoa :) Voi vitsi miten ihanaa, kaikkea mieletöntä sun tähän vuoteen, kuulostaa jännittävälle! Mene niin kuin sydämesi käskee :)

Annika (Ei varmistettu)

Oi miten ihana kirjoitus, oikeasti purskahdin itkuun kun luin tätä. Omassa elämässä on sellainen vaihe, että elämä tuntuu lähinnä sekavalta ja onnelliset hetket tuntuvat olevan kiven alla. Varmasti kuitenkin kaikki on kiinni paljon siitä omasta asenteesta. Olen myös tosi onnellinen sun puolesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja paljon tsemppiä :)

Nasu (Ei varmistettu) http://nasseigoteborg.blogspot.fi/

Tulipa hyvä mieli tästä. Toisten onni tarttuu :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

M (Ei varmistettu)

Olipa taas jotenki hyvän tuulinen postaus! Alkaa ittiäki hymyilyttämään. :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

h savel (Ei varmistettu)

Samaistun kyllä täydellisesti ihaniin onni-rakkaus-kuvauksiisi ! Ja voin jopa tuntea sen tunteen, joka sinullakin on kertoessasi ihanista asioista rakkaastasi. Meillä* on takana jo pari vuotta, ja edelleen aamuiset halihepulit, yhteiset tekemiset, naurut ja jaetut katseet saavat mieleni kuplimaan kuin shampanjan... Ihana postaus !

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanalta kuulostaa :)

Koilo (Ei varmistettu)

kyllä nyt on onnea ja rakkautta, ihanaa ja pumpulia. Mieskö se sinulle onnen toi, kun nyt kaikki on niin ihanaa? Etkö ollut yksin onnellinen?

j (Ei varmistettu)

onni on myös lukea tällaisia kovasti onnea hehkuvia postauksia :) kaikkea hyvää ja ihania onnenhetkiä jatkossakin!

Anna (Ei varmistettu)

:)

riia (Ei varmistettu)

ihana postaus. tuli hyvä mieli. :)<3

Anna (Ei varmistettu)

:)

Sanna (Ei varmistettu)

Ihana postaus Anna. Tuli vaan niin hyvä fiilis tästä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

S (Ei varmistettu)

Mä oon viime aikoina tullut onnelliseksi myös siitä, että sä oot postaillu tämmösiä onnellisia juttuja! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

meow (Ei varmistettu)

Kiitos Anna tosi paljon tästä sun hyvä mieli/onnellisuus -postauksesta :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Hennav (Ei varmistettu)

Niin kovin onnellinen postaus olematta klisee. Tästä tuli tosi hyvä ja lämmin olo <3 kiitos.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sinski (Ei varmistettu)

Heippa!
Tää ei kyllä nyt liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta aattelin kysyä sulta, jos sulla olis hotellivinkkejä Lontooseen. Ollaan katottu sinne lentoja touko-kesäkun vaihteeseen ja nyt pitäis hotelliakin saada suunniteltua.
Sijainti tuottaa vaan hirveetä päänvaivaa, kun kummallekkin tämä tulisi olemaan eka visiitti siellä. Mistä alueelta kannattaisi siis katsella hotelleja? Alue saisi mielellään olla kävelymatkan päässä ydinkeskustasta ja nähtävyyksistä (about max. 3km).
Niin ja mieluusti hotelli saisi olla ihan kohtuu hintainen. Eli jos sulla on alue mistä kannattaa lähteä katselemaan hotelleja tai ihan hotellisuosituksia niin olisin erittäin kiitollinen niistä!
Mukavaa viikon alkua sulle! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuolla teidän vaatimuksella en kyllä osaa antaa neuvoja. 3 km säteellä ydinkeskustasta ei vaan oo siedettävän hintasia hotelleja :D Kattokaa Old Streetin EasyHotellia, se on ainoa joka tulee mieleen :)

Annareetta (Ei varmistettu)

Ihana kirjotus!!! Parani vaan loppua kohden ja seeprakuvioiset pitkikset sai jo nauraa ääneen. Kiitos.

Anna (Ei varmistettu)

:D Kiitoksia :)

Laura Koo

Voi että, tätä ja tota yhtä uudempaa postausta lukiessa ei voi kuin sanoa, että on niiiin mieletöntä, miten vahva onnen ja tasapainon fiilis susta huokuu. <3 oon ihan hurjan onnellinen sun puolesta, oot tän kaiken ja enemmän todellakin ansainnut, ja tää mitä luen täältä blogista, on varmasti vain pintaraapaisu siihen verraten mitä se fiilis todellisuudessa on. Voi Anna, oot kyllä ihana. :-*

Anna (Ei varmistettu)

Voi Laura, samoin :) Nähdään sitten kun oon takas ja höpötellään ihan urakalla <3

Päivi Helena (Ei varmistettu)

"Äiti, missä onni luuraa? Asuuko se meillä? Hiipikö se keittiön kaappiin, vai pihalleko pinkaisi? Raparperin lehden alta meille salaa silmää vinkkasi."

Pages

Kommentoi