Happiness is...

Mungolife

*Kuvissa näkyvä muotoilurauta on saatu kaupallisen yhteistyön kautta veloituksetta*

HAPPINESS IS.... THE PERFECT HAIR. Mä olen varmaan selittänyt mun rakkaussuhteesta Rapunzelin tuotteisiin tässä viime aikoina? Mä oon vähän sellanen tukka hyvin kaikki hyvin -ihminen. Meikki on ihan toissijainen, koska jos tukka on huonosti, ei ole edes väliä sillä, millainen tyrmäysmeikki on sudittu naamalle. Tällä hetkellä oma tukka aina välillä aiheuttaa ilon vingahduksia ja lasken jo päiviä kun pääsen Johannan tuoliin leikkimään seuraavaa muuttumista. Toisaalta myös tämä tukka on ihana! Eikö ole ihana fiilis, kun kampaajalle mennessä kelaa, ettei olisi mitään hätää, vaikka olisi vielä pidempään tämänvärinen letti? No mutta, väri ei oikeestaan ollu se syy, miks halusin tulla postailemaan teille vähän tukka-asioita. Tulee muuten todella kauneuspitoinen viikonloppu, nimittäin kuvailin huomiseksi kuvat meikkipostaukseen. Finally, I know. Vanhatki on tallessa, niissä on sangen erilainen meikki, niin saatanpa julkaista molemmat :)

Anysay. Oon saanu kuulla hirveesti kivaa palautetta viime aikoina tukastani ja varsinkin siitä, miten se on niin paljon kivempi laineilla! Täällä postauksessa kertoilinkin hieman tuosta raudasta, jonka otin käyttööni kesällä, ja nyt halusin tulla kertomaan vielä lisää. Olin nimittäin niin tyytyväinen tuohon Hollywood-kihartimeen, että päätin kokeilla myös Rapunzelin beachwave-kiharrinpuikkoa. Tätä nykyä käytän useimmiten molempia sekaisin :) Beachwave-kiharrin tekee hieman selkeempää kiharaa, ja käytänkin sitä paljon hiusten alimpiin kerroksiin, tuoden sinne volyymiä. Oma kokemukseni on myös se, että puikolla tehdyt kiharat pysyvät pidempään ja jämäkämmin muodossaan, hence se volyymi! Näissä uudemmissa kuvissa olen laittanut kaksi alina kiharaa hiuksia beachwavella, antanut jäähtyä ja sitten harjannut läpi. Tuloksena tuollainen jämäkämpi laine. Päällimmäiset hiusosat käänsin Hollywood-kihartimella, ja tältä tukka näytti pitkän päivän päätteksi. Toki sen olisi voinut harjata ennen kuvaamista, mutta tässä saatte vähän fiilistä käyttöä kestäneestä olemuksesta :)

Hollywood-kiharrin oikeastaan kääntää hiuksen kääntymään tiettyyn suuntaan, antaen sille lennokkuutta ja nostetta enemmän kuin varsinaista kiharaa.

Tässä vielä muistin virkistämiseksi pari kuvaa tuon Hollywoodin esittelystä :)

Tuossa alimmassa kuvassa hiukset on laitettu vain Hollywood-raudalla ja tulos on todella kaunis ja klassinen laine :)

Oli pakko teille kertoa tästä nyt, koska huomasin shampootilausta täytellessäni, että Rapunzelilla on kaikki muotoiluraudat alessa tällä hetkellä! Muotoiluraudat on 20 % alennuksessa, ja siellä on mun suosima Hollywood-kiharrin nyt 49,99 € ja beachwave-kiharrin 41,99 €. Eli ei todellakaan hinnalla pilattuja :)

Minä en saa pennin pyörylää teidän mahdollisista ostoista tai klikkauksista, joten skeptisimmätkin voi rest assured, että tämä tulee ihan täydesta sydämestä nyt! Minä saan tästä irti sen, että toivottavasti muutaman teistä hiustenlaitto helpottuu tätä myötä! :) Omaa Hollywoodiani en nimittäin antaisi pois mistään hinnasta.

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Kyllä sä vaan oot niin kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Jessu (Ei varmistettu)

Näytät alimmaisessa kuvassa ihan Cambridgen Herttuatar Catherinelta!

Anna (Ei varmistettu)

Otan tämän kohteliaisuutena, eli kiitos :)

Merja (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! :) Viimeinkin löytyi tuollainen vähän paksumpi rauta, jolla saa laineita kiharoiden sijaan, lähti tilaukseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Mahtavaa kuulla :) Kerrothan miten yhteiselonne alkoi :)

Sussu (Ei varmistettu)

Kiitos postauksesta ja vinkistä :) hollywood lähti tilaukseen samantien! Ehkäpä tästä apua minullekin ettei tukka olisi aina päätä pitkin :D Sinulla tämä ainakin näyttää toimivan. Upeat hiukset Sinulla ja aina vimpan päälle! kiitokset positiivisesta ja inspiroivasta blogista :) t. Uusi lukijasi

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja voi, en usko, että tulet katumaan ostosta :) Muista antaa hiuksen jäähtyä ennen kuin suihkii lakkaa, niin pysyy varppina :)

suskki (Ei varmistettu)

Oh my oh my oot niin kaunis!!
_Jos_ joskus löytyy joku alennus pidennyksiin niin olisin enemmän kuin kiitollinen :)))

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä hei pyydän sellaista, eiköhän me jotain saada järkättyä :)

Maria (Ei varmistettu)

Hei ihana toi paita! Ei varmaa oo enää missää? :-D

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa, ei ole vielä tullutkaan ;) Jos tarkoitat ylempien kuvien paitaa. Molemmat on Gina tricotin, mutta palaan tarkemmin ylempien kuvien paitaan alkavalla viikolla :)

Amria (Ei varmistettu)

Tukka on niin ihanan hyvinvoivan ja terveen näköinen ️

Niin tuo alempi paita on myös Ginan? Oliko jo myynnissä ja loppui ? Aivan ihana

Anna (Ei varmistettu)

Oli joo, mutta ei taida enää olla. Hmmm, raaskiskohan sitä omastani luopua... En ole sitä hirveesti pitänyt, pohdin asiaa :)

Jenni (Ei varmistettu)

Ahh jesss, nyt lähti rauta viimein tilaukseen! Oon kanssa miettinyt tuollaisen paksumman ostamista, koska tuollaiset isot laineet on just mun mieleen arkikäytössä! Toivottavasti kihartaa myös mun long bobin luonnollisen näköiseksi :) Nää sun hius- ja meikkipostaukset on kyllä tosi hyviä. Saan niistä aina inspiraatiota ja useimmat jutut jopa toimii myös omaan naamaan ja hiuksiin. Parasta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ja hei laita sitten viestiä miten meni :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ihanat kyllä sun hiukset!
Mitäs luulet, toimisiko tuo Hollywood-kiharrin pitkään polkkatukkaan?

Anna (Ei varmistettu)

No miksei, varsinkin jos haluaa tuota etuosaa taivutella ja latvoja laittaa, niin siihen erinomainen :) Pysyy hyvin kiinni latvoissa se rauta, niin lyhyempäänkin toimii erinomaisesti mun mielestä :)

Kommentoi