Happy New Year!!

Mungolife

Tällä hetkellä meillä päin näyttää tältä. Irttareita, teetä ja leffa sohvalla kullan kainalossa. En paljoa enempää voisi haluta. Eiköhän mekin tästä vielä ystävien seuraan suunnata tuonne ilotulitusten paukkeeseen myöhemmin, mutta nyt ohjelmassa on vain olla, tehdä kotipizzaa ja nauttia viimeisestä vuoden 2014 päivästä :)

Tätä myöten haluan päättää tämän vuoden Mungolifen osalta, ja toivottavasti huomenna voin aloittaa niin elämässäni kuin blogissanikin paremman vuoden, joka tuo paljon ihania hetkiä. Haluan toivottaa teille ihanaa iltaa tänään :) Leikkikää tähtisadetikuilla, olkaa varovaisia ilotulituksen lähellä, juokaa kuplivaa ja pussatkaa sitä tärkeetä tyyppiä keskiyöllä :) Itse aion hymyillä tänään paljon eriväristen tulipallojen räiskyessä taivaalla ja muistella kaikkia tämän vuoden ihania hetkiä.

Kiitos tästä vuodesta ja tuestanne rakkaat lukijat ja kaikkea ihanaa teille vuoteen 2015! ♥

Kommentit

Janina (Ei varmistettu)

Ihanaa uuttavuotta sinullekin <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos samoin :)

Monika (Ei varmistettu) http://www.jotainrocknrollia.com

Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinulle myös! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Karo (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa uutta vuotta 2015 Anna ja kiitos taas yhdestä vuodesta minkä oon saanu kulkea matkassa mukana näin blogin välityksellä!

Btw, en tiedä onko tää asia sulla jo tiedossa, mutta kun oon ymmärtänyt sun olevan aika tarkka yksityisyydestä läheisten suhteen niin haluan vaan varoks mainita. Eli tosiaan osa sun facebook-julkaisuista (itseasiassa kuvista siis) näkyy julkisesti ihan kaikille, ja niiden kautta varmasti monet inhottavat keskustelupalstoilla kirjottelijat yms voi saada selville monien sun läheisten nimet ja kasvot, jotka pidät pois täältä blogista. Esimerkiks nykyisen poikaystäväs nimi oli ilmeisesti tätä kautta saatu selville, näin ainakin ymmärsin jostain bloggaajiin liittyvästä keskustelusta mitä eksyin toisen seuraamani bloggaajan kommenttiboksin kautta epäuskosena selailemaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja samoin sinne! :) Joo, kyllähän mun profiilikuvat näkyy kaikille, mutta ei siellä ikinä mitään kovin yksityistä onneksi ole :)

meow (Ei varmistettu)

Oikein ihanaa uutta vuotta sulle, toivon sulle vain parasta <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sinne! :)

Ab (Ei varmistettu)

Ostin itselleni joululahjaksi sen Medismile-valkaisun,
halusin vain kiittää kovasti!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla, tuliko kauniit hampaat? :)

Ab (Ei varmistettu)

Mun aika on vasta keväällä, saa nähdä uskaltaako neiti ujo sitten ryhtyä ihan hammashymyilemään.. huii! Kerron sitten!

Anna (Ei varmistettu)

Ahh, no sitten! :)

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Ihanaa uutta vuotta sinullekin!!! Kiitos kun jaksat pitää tätä ihanaa blogiasi, se tuo niiiiiiiiiin paljon iloa!!! (eikä ajoittainen hiljaiselo blogin puolella haittaa, se on täysin ymmärrettävää, ja täytyyhän meillä lukijoillakin olla oma elämä! ) :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi ihana kuulla :)

Kommentoi