Harmaan ja ruskean odottamaton liitto

Mungolife

YLLÄTTÄVÄ YHDISTELMÄ. Kun kyselin teiltä takkiarvonnassa ajatuksia konjakinvärisen ruskean yhdistämisestä, niin moni luetteli lempiyhdistelmäkseen harmaan ja konjakin ruskean. Olin vähän hämmentynyt. Jotenkin en ole koskaan ajatellut näin simppeliä ja kaunista yhdistelmää!! Helsingissä yhdistelmä sitten sattui päälle puolivahingossa, ja tykkäsin siitä aivan valtavasti!! Yleensä yhdistelen konjakinruskeaa ja sinistä valkoiseen, ja vastoin omia epäilyksiäni väriyhdistelmä toimi hyvin harmaan kanssa, olematta yhtään liian synkkä tai "valoton". Toki kuvausolosuhteet oli sangen valottomat, mutta hei, tervetuloa Suomen syksy :D Johan sitä ihanaa valoisaa keltaista ja kultaista lystiä riitti hetken jos toisen. Nyt odotan vaan lumen tuloa ja sitä, että on valkoista taustaa, jossa valokuvata.

Tuntuu jotenkin, että asukuvat laahaa hieman jäljessä, kun nämäkin on siis jo viime viikolta. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Vähän melkeen naurattaa kun ajattelin Kuopioon muuttaessa, että tässähän ehtii vaikka tylsistymään "siellä landella". Ja pa*kat :D Naisen voi viedä kiireisestä ympäristöstä, muttei kiirettä naisesta. Nyt on ollut sangen reippaasti tekemistä töissä, ja työjuttuja on tullut tehtyä ja pohdittua vapaa-ajallakin. Lisäksi blogi vie aivan yhtä paljon aikaa kuin ennenkin, olisi viikossa parit lentistreenit, muu urheilu, parisuhde-laatuaikaa, ystäviä ja kaikki pakolliset menot. Jotenkin mun suunnitelma rauhallisesta syksystä jäi nyt kyllä aika unholaan.

En kyllä kadu ollenkaan yhtäkään valintaa. Olen viihtynyt täällä aivan mainiosti, ja olen älyttömän iloinen, että mulle löytyi heti hyvä ja ennen kaikkea haastava työpaikka, jossa pääsee kokemaan ja tekemään. Kiva tiimi ja luova ilmapiiri on kyllä niin mahtava kombo, että ei haittaa, vaikka tässä mä istun klo 21 kirjoittamassa postausta luettuani äsken työmeilit matkalla lentopallotreeneistä kotiin. Oon kuullu kavereilta niin paljon tarinoita ja erityisesti kauhutarinoita hirveistä työympäristöistä ja hämmentävän usein tuntuu olevan tilanne se, että työpaikalla on se yksi hirviö, joka pilaa koko tiimin hengen ja tekemisen. Voin käsi sydämellä sanoa, että meillä duunissa on ihan mahtavia ja ihania ihmisiä, joilla on aina hymyä huulessa ja tekemisessä intoa. Olisi niin inhottavaa mennä työpaikalle, missä olisi negatiivinen ilmapiiri, joten olen niiiiiin onnellinen, että löysin tällaisen helmen. Mun on pitänyt tehdä "päivä Annan kanssa" -postaus jo iäisyyden, ehkä joku päivä muistan sen aamusta asti toteuttaa.

Tässä päivätyöhön siirtymisessä kotona työskentelystä on kyllä yksi selkeä plussa. Jotenkin blogi tuntuu nyt enemmän harrastukselta ja työ on työtä. Maanantaista perjantaihin tiedän olevani töissä noin kello 14, jonka jälkeen on sitten aikaa bloggailulle. Tämä elämän rytmittyminen on jollakin tapaa tosi vapauttavaa. Nyt odotan ihan eri tavalla viikonloppuja, vapaa-aikaa miehen kanssa ja vaan olemista. Tänään oli treenit, huomenna Laura ja Juti tulee kylään, keskiviikkona menen illalla pitämään pientä luentoa bloggaamisesta, torstaina nään lukijaa ja on treenit ja perjantaina olisi tarkoitus kuvailla miehen kanssa asuja sään salliessa ja illalla mennä salille. Tää tämänhetkinen elämäntilanne luo haasteita bloggaamiselle, kun mies lähtee aamulla 7 ja tulee kotiin 16, eikä tää Suomen valoisa aika tai sen puute ota kyllä yhtään huomioon ammattibloggaajille asettuvia haasteita. Viikonloppuna sisko tulee ilostuttamaan meikäläistä kyydissään mun uusi ihana H&M Balmain jakku. Vois melkeen sanoa, että odotan jakkua enemmän, mutta toisaalta systeri ilmotti jo, että odottaa Jutin tapaamista enemmän ku mun näkemistä, joten se ei edes olisi ilkeetä :D Viikonloppuna luvassa pariskuntien lautapeli-ilta tai pokeri-ilta ja todennäköisesti jälleen kerran yks kunnon turpalöyly sulkapallossa poikaystävältä.

Btw, ne valokuvakehykset seisoo edelleen tyhjinä. Pitäskö asialle tehdä jotain? :D Miten ihmiset ehtii kaiken? Käydä töissä, kasvattaa lapsia, harrastaa ja elää sosiaalista elämää? Millä ajalla? Ihan oikeesti. Jos tällä hetkellä ehdin lukemaan kirjaa tai värittämään vartin ennen nukkumaanmenoa, oon onnellinen. En kyllä toisaalta vaihtaisi hetkeäkään. Tässä rutiinissa on jotain tosi kivaa. Välillä mun rauhaton sielu nostaa päätään ja pieni ääni sisälläni ihmettelee, että tätäkö tämä nyt sitten on? Seuraavat 40+ vuotta, jos oon niin onnekas? Olen aika monta vuotta jahdannut seikkailuja ympäri ämpäri maailman, tajutakseni vasta viime aikoina, että elämä on yksi iso seikkailu. Se, että tekee jokaisesta arkipäivästä pienen palan suurta ja ihanaa seikkailua. Sitä, että nauttii siitä arjesta :) Mä odotan jo innolla sitä, kun voin huomenna paijailla Jutia loputtomiin ja torstaina paukuttaa palloa minkä kropasta lähtee. Ei elämän tarvitse joka päivä olla elämääkin suurempia elämyksiä. Joku ehkä yritti kertoa tätä mulle joskus pari vuotta sitten ja monta kertaa tässä välissä, mutta eikö elämän tarkoitus ole oppia ja huomata nämä asiat itse? Pikkuhiljaa? Aikuistuminen on kai sitä, että oppii ymmärtämään kuka on, mitä haluaa ja miten sen haluaa saavuttaa. Olen ihan älyttömän onnellinen, että mä matkustin ja menin ja näin ja koin. Oon ollu tosi monessa maassa, kokenut ihan mielettömiä hetkiä, ja tiedän, etten osaisi nyt nauttia sekuntiakaan rauhasta ja rutiineista, ellen olisi kokenut kaikkea sitä kiireistä jännittävää seikkailua.

Vaikka olen viime aikoina ollut Suomen epävirallinen spokesperson rauhalliselle elämälle ja mukavalle arjelle, niin kaikille nuorille lukijoilleni haluan silti suositella juuri sitä polkua, jonka olen itse kulkenut! Jos olisin jäänyt 20-vuotiaana elämään sitä mukavaa pikkuaikuista arkea, olisin melko varmasti nyt äärimmäisen tylsistynyt ja onneton. Äitini yksi lempilauseita on venäläinen sanonta "kaikelle oma aikansa" (onks tää itse asiassa suomekski olemassa?) Kyllä mä varmasti tulen elämässäni vielä matkustamaan ja seikkailemaan, mutta sen aika oli minun osaltani jo aiemmin. Minä näin, minä kasvoin, minä muutuin, minä elin nuoruuteni. En vain ollut, elin sitä täysillä. Nyt tavoitteet, haaveet, toiveet on aikuisemmat, erilaisemmat. Haluan vaan sanoa kaikille nuorille, että ei ole kiire olla aikuinen! Olkaa nuoria, olkaa levottomia, olkaa seikkailunhaluisia. Menkää! Paikallanne ehditte olemaan myöhemminkin :) Ja se paikallaan oleminen on paljon kivempaa, kun siitä on ehtinyt jo hetken jopa haaveilla.


Oho! Tulipa avautuminen. Ei helkkari. Keittiössä seisoo ämpärillinen karpaloita, jotka pitäisi pakastaa. MILLOIN MÄ EHDIN VÄRITTÄMÄÄN? Rankkaa tää aikuisuus :D

Mä menen nyt kuulkaa pakastamaan karpaloita. Ja sitten nukkumaan kello 22. Koska mä olen jo aikuinen. Menkää te nuoret jonnekin elämään elämää ja nauttikaa siitä täysin siemauksin! Te kanssani samassa henkisessä iässä olevat, yläfemmat sinne, jos teilläkin on jo yöseerumit nassussa, villasukat jalassa ja illan tärkeimpänä tehtävänä karpaloiden pakastus tai muu yhtä olennainen ;D

Elämä on melkein yhtä ihanaa ja makeaa kuin miehen eteeni tuoma proteiinismoothie itsepakastamista marjoista ♥

Kommentit

Feline (Ei varmistettu)

Olipas hyvänmielen postaus ja hienoja oivalluksia! Olet upea aikuinen nainen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kirsi Karoliina
Otherefore

Luulisin että sanonta on suomeksi "aika aikaa kutakin" :)

Anna (Ei varmistettu)

Niinhän se suomeksi meneekin! :)

Annie (Ei varmistettu)

Ei vitsi miten postaus voi kuulostaa silta kuin se olisi omista ajatuksista suoraan kirjoitettu. Ma olen lukenut sun blogia ihan alkuajoista asti ja tavallaan voinut samaistua niin moneen vaiheeseen. Makin olen elanyt sita turvallista pikkuaikuisen elamaa Suomessa, lahtenyt sitten Australiaan seikkailemaan ja etsimaan itseani vuosiksi ja nyt vihdoin palannut kotimaahan, haaveilemaan siita seesteisesta arjesta sen yhden komean miehen kanssa, joka matkalla tarttui mukaan. Kai ma talla vaan halusin sanoa, etta keep up the good work! Mulla on jotenkin ollut alusta asti tosi suuri arvostus sua kohtaan ja mun silmissa sa olet upea nainen, ei sellainen kiiltokuvamainen ja muovinen some-ilmio vaan aito, karismaattinen nainen joka seisoo omilla jaloillaan. Niin ja tietysti ihan mielettoman kaunis sellainen.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti <3

Ella (Ei varmistettu)

Mä taas sanoisin, että ainansa kutakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Miten tää nyt menee oikein :D Onko jotain tarkkaa sanontaa, vai kukin sanoo miten haluu? :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Ihanan syksyinen asukokonaisuus :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Roosa (Ei varmistettu)

Huikee, aikuinen nainen!! :) oot kyllä mahtava esikuva nuorille ja vähän vanhemmillekin. Tätä blogia vuodesta 2009 seuranneena tuntuu kuin olisi seurannut jotain vauhdikasta sarjaa, joskus kommentoinkin, että elämästäsi saisi tehtyä vaikka nuorten kirjoja tms (Anna Australiassa, Anna maailmanympärimatkalla, Anna Lontoossa jne) eli kiitos elämänmakuisesta blogista ja siitä kuinka tuot persoonasi siihen, vaikka se olisikin vain murto-osa koko olemuksestasi :) hyvää syksyn jatkoa <3

Anna (Ei varmistettu)

Ai vitsi, kiitoksia kovasti :) Ja haha, mä muistan tuon kommentin, se oli musta niin hassu :D

Sara (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, oot upea!

Kyselisin vähän sun ausseissa asumisesta, oltitko työviisumilla siellä ja mistä sait idean lähteä? Missä olit töissä, asuit jne. Olitko säästänyt reissua varten rahaa?
Itse tässä pohdin välivuoden mahdollisuuksia ja oon pyöritellyt päässä tota aussi-vaihtoehtoa.. Uskallanko, enkö uskalla..

Anna (Ei varmistettu)

Kannattaa lueskella blogista vuosien 2010 ja 2011 juttuja :) Olin Working Holidaylla vuoden ja idea kyti pitkään, se oli pitkäaikainen haave. Asuin Gold Coastilla, tein töikseni blogihommia ja olin paikallisessa insinöörifirmassa töissä :) Olin myös säästänyt :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Moikka! Tosi mielenkiintosta pohdiskelua. Oli kiva lukea. :) Millaisella alalla muuten työskentelet vai onko se edes blogijulkista tietoa? Ja tosi hienot noi aurinkolasit, tykkään kovin!

Anna (Ei varmistettu)

Mä olen töissä mainostoimistossa :) Ja kiitoksia kovasti :)

Jenni (Ei varmistettu)

"Maanantaista perjantaihin tiedän olevani töissä noin kello 14". Tarkoittaako tää siis et oot töissä vaan kahteen asti? Vai meet sinne kahdeksi? Vai häh? :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä tosiaan teen töitä osa-aikaisesi, eli oon töissä n. 8-14 yleensä :) Puuttuu asti-sana :)

Outi (Ei varmistettu)

Hienoja oivalluksia oot tehny elämästä! Täytyy sanoa että tässä kolmenkympin hujakoilla itekki on alkanut vasta ymmärtää mistä tässä elämähommassa on oikein kyse. Mä oon kulkenu elämänipolun just toisin ku sä, lapset ja aviomies jo tosi nuorena. Nyt kun lapset alkaa olemaan jo isoja, lähestyy se aika jolloin on mun vuoro elää niitä seikkailuja ja muita. Kaikella on aikansa, pirun onnellinen oon näinkin :) Mutta jos olisin nyt se 18v mimmi, niin eläisin noin päin ku sä :)

Anna (Ei varmistettu)

Meneehän se noinkin päin, kunhan pääsee kokemaan vähän kaikkea erilaista elämässä :)

M (Ei varmistettu)

Joko saa onnitella minimungosta?

Anna (Ei varmistettu)

Mistäköhän moiset onnittelut kumpuaisivat? Ei saa, eikä tule koskaan saamaan ennen kuin asian julkistan mahdollisesti joskus hamassa tulevaisuudessa blogissa. Tällaiset kommentit on mun mielestä aivan käsittämättömiä, melkein pahimpia kommentteja, mitä blogeissa voi jättää. Oli tarkoitus paha tai ei, niin lukijoiden käyttäytyminen bloggaajien mahdollisten raskausten suhteen on aivan älytöntä. Todella todella inhottavaa käyttäytymistä moinen.

Kiiran palsta

Asu miellyttää silmää kovasti, kuin myös sun nykyiset tekstitkin. Kirjoituksissasi on taas jotenkin enemmän "sisältöä", en oikeen tiedä. Nauroin ääneen karpalon pakastuksille :D. Ja toi sun tumma tukka on oikeesti tosi upea! Pitäydy tässä ainakin tämän talven ajan, ja katso sit keväämmällä uudestaan, onko tarvetta vaihtaa väriä. Mulla on ainakin ainainen tukkakriisi, talvella ollaan tummia ja kesällä vaaleita, ja kun on jommatkummat hiukset päässä, niin aina haaveilee sitä päinvastaista väriä:P.

Yksi asia mua jäi ihmetyttämään. Miksi sulla on aurinkolasit päässä, kun kuvista välttyy fiilis, ettei aurinkoa ole näkynyt hetkeen :D?

Mukavaa viikon jatkoa! Niin ja kehut myös siitä, että tunnut nykyisin julkaisevan kommentteja, ja vastaamaan niihin myös tosi nopeasti:).

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja kuvat on napsittu samaan aikaan noiden aurinkolasien esittelyn kanssa, niin ne nyt sattuivat jäämään päähän :)

Paula (Ei varmistettu)

Aikansa kutakin! :D

Anna (Ei varmistettu)

Niiinhän se menee :D

IraCassandra (Ei varmistettu)

Hienoja oivalluksia, ihana asu ja upea tukan väri joka näissä kuvissa jotenkin pääsee vielä enemmän oikeuksiinsa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sanna (Ei varmistettu)

Hei, erittäin offtopic-kysymys, mutta poltit ainakin joskus aiemmin Eshishoja, ja niiden myynti on lopetettu Vapeluxin toimesta Suomesta kokonaan. Tiedätkö, mistä niitä voisi saada vielä käsiinsä? Kyllästyttää olla baari-iltoina ainoa, joka ei polta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Unicorn Lights teki niitä ainakin jossain välissä :) En ole hetkeen itse asiassa muistanut niitä, täytyy ehkä itsekin tilailla :)

Sannak (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu!! Tuo konjakinruskean ja harmaan yhdistelmä on kyllä toimiva, suorastaan upea!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Mona (Ei varmistettu)

Kaikesta viimeaikoina täällä lukemasta ei voi olla kuin yhtä mieltä: olet todellakin löytänyt paikkasi, rauhan ja ennenkaikkea rakkauden. Ja nekös on niitä ehkä pieniä, mutta elämän tärkeimpiä asioita ja on ihana huomata kuinka sä tiedostat ne noin vahvasti!
Palanen tota elämäniloa tännekkin kiitos, vaikka oikein tyytyväinen ärjenpyörittäjä täällä kirjoitteleekin!

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se menee :) Kiitoksia ja saat vaikka kaksi! :)

Ihana asukokonaisuus, mun favorite väriyhdistelmä :) <3 mä olen samaa ikäluokkaa, eli seerumit nassussa, villasukat jalassa ja flanellipaita :D ja kello oli eilen 9.00 kun menin jo nukkumaan..nuokuin sohvalla kuin pilkkijä ja mies tönäisi mua ja sanoi että eikös sun kandeis mennä jo sun kauneusunille :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahahah, mä sammuin kesken leffan sunnuntaina ja sain aika saman palautteen :D

Anna (Ei varmistettu) http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.co.uk

Anna sä olet kyllä ihan huikea! Mulla nyt on vasta alkamassa mene-näe-koe vaihe, mutta sitäkin suuremalla syyllä katson sua kyllä niin ylöspäin! Kiitos mielettömästä blogista ja ihanaa viikonloppua :)

Kommentoi