Havaintoja elämästä

farkku (1 of 1)

Havaintoja elämästä:

… – Kuopio 2015 – asukuvien alla on nähnyt nyt päivänvalon. Tämä on siis virallista.

… Pahvilaatikot lisääntyvät kuin kanit. Olen nyt tullut tähän päätelmään. Oon oikeesti ollu kotona jumissa neljä päivää, ja edelleen on ihan katastrofikaaos päällä. Arvion mukaan vielä kuusi laatikkoa pitäisi saada purettua. Jos sitä siis huomenna voisi viettää illan letkeesti värityskirjaa väritellen ja rentoutuen, kun koti olisi ”valmis”

… asutaan kyllä niin idyllisessä luonnonhelmassa, että kaikki asukuvat tullee lähiaikoina olemaan sangen vehreässä ympäristössä kuvattuja. So long Helsingin mukulakivikadut ja historialliset rakennukset.

… vastoin kaikkia oletuksiani, olen ihastunut denim on denim -yhdistelmään. Tämä saattaa myös liittyä siihen, että tähän mennessä olen kuorinut pahvilaatikoista näiden vaatteiden lisäksi lähinnä juhlamekot ja urheiluvaatteet. Olen siis kulkenut näissä. Tosin ämmä timanttimekossa Kolmisopen Cittarissa vois olla ihan hauska näky.

… karkaaminen tankotanssitunnille pois muuttokaaoksesta tuntui hyvältä idealta ennen tuntia. Kun vaihdekepin siirtäminen autossa oli liikaa sen jälkeen, totesin, että ajoitus ei ollut paras mahdollinen. Huomenna ei nouse varmaan edes se värikynä, saatika sitten joku pahvilaatikko.

farkku (5 of 9)
farkku (2 of 9)

farkku (3 of 9)

farkku (6 of 9)

… taidan elää jotain uutta lapsikautta elämässä. Tilasin tänään eBaysta 72 uutta värikynää mitä ihmeellisemmissä väreissä, ja pohdin hetken jos toisen, mihin tässä asunnossa asettelen pehmopupuni. Tämän jälkeen organisoin tyllihameeni ja prinsessamekkoni vaatekaappiin värijärjestykseen ja kävin ottamassa asukuvat mun kukallisista lenkkareista. Nukun myös päivittäin 45 minuutin päikkärit ja intoilen värityskirjan seuraavan sivun pöllöä. Eipä siinä mitään. Laps on terve kun se leikkii…

… leikkokukat ja kynttilät on maailman siisteimpiä juttuja. Niiden yläpuolelle pääsee vaan poikaystävän kanssa pussailu, suklaa, kokis ja hyvä valkoviini. Ja koirien rapsuttelu.

… vaatehuoneen vaatetanko ei tipu seinältä ennen kuin järjestät siihen n. 87 henkaria vaatteineen. Värijärjestykseen tietty. Se tippuu vasta kun saat sen viimeisen henkarin paikalleen. F U.

… tilasin muuten tänään myös jäätelökoneen. Palaan asiaan kun oon onnistunut kuorruttamaan keittiömme jollain passionhedelmä-vesimeloni mönjällä. Meinasin ostaa hattarakoneen, mutta sen sentään onnistuin välttämään.

… muuttaminen on ihan perseestä. Se pehmentää aivot kaiken muun lisäksi. Huomenna ajattelin säikytellä mökkihöperyyttä pyöräilemällä Postiin. Villiä.

farkku (7 of 9)

farkku (8 of 9)

farkku (4 of 9)

farkku (9 of 9)

farkku (2 of 2)

Jos sitä vihdoin saisi elämän taas raiteilleen ensi viikolla, kun tää muutto saadaan ehkä vihdoin järjestettyä paikalleen. Nostan hattua kaikille lukijoille, joilla on malttia purkaa tavaroita silleen fiksusti, että vielä kuukausia muuton jälkeen on jotain tehtävää. Mun on saatava kaikki heti paikalleen, muuten ahdistaa.

Sellasta tänään. Asuna viime lauantain Helsingin asu, jossa hiihtelin myös tänään. Mitäs tykkäätte? 

Kommentit (40)
  1. Ihanan rentoja kuvia ja kiva asu! 🙂

  2. Kiva asu ja tykkään tosta vihreästä taustasta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *