"He kissed you on the lips and opened your eyes / You had to catch your breath got such a surprise"

Mungolife

OLDIE, BUT A GOODIE. Tiedättekö, minkä postauksen mä oon halunnu tehä jo koko kesän? Mun luottovaatteet kaikki yhdessä postauksessa. Sellainen "vaatekaapin kulmakivet" oman vaatekaappini sisällöstä. Nyt olisi aikaa ja mahdollisuuttakin sellainen kuvata ja tehdä, mutta aina kun alan sitä tekemään, on puolet tavaroista toisessa maassa. Ärsyttävää. Haluat laittaa just sen tietyn mekon ulkoilemaan Helsingissä, se on Lontoossa. Lontoossa etsit luottofarkkujasi, ne ovat Helsingissä. Tai teillä tuntemattomilla. Tällä hetkellä mun suosikkirintsikat on herratiesmissä. Todennäköisesti Jedin tuhoamina sohvan alla tms. Tää bloggaaminenki käy hankalaks, kun tavarat on levällään. Ja joo, toisin kaiken tänne Lontooseen, mutta sitten ne pitää kuitenki muuttaa kolmen viikon päästä. Ja sitä paitsi ne pitäisi sitten taas joululomalla kuskata Suomeen tai minne ikinä menenkään silloin. Alkaa matkalaukulle olla kerääntynyt jo muutama hassu lentomaili.

No kuitenkin, niistä perusvaatteista ja luottokamoista. Tässä asussa olevat voisi kaikki laskea siihen satsiin. (Mä vielä teen sen postauksen muuten joku päivä, vaikka olisi viimeinen tekoni!) Rakastan tuota Hennesin pitkää bleiseriä, jota mainostin taannoin. Studio-malliston boyfriend-bleiseri ei pelkästään istu kauniisti päälle bleiskana farkkujen kanssa, vaan sopii myös mihin tahansa hamea-asuun. Tuo viittamainen mekko herättää aina kysymyksiä, mutta se on tosiaan jo muutaman vuoden vanha ja VILAlta aikanaan ostettu. Multa löytyy se myös mustana, ja se saa yleensä talvella käyttökerrat, kun tämä valkoinen on yksi kesän suosikkivaatteitani! Siinä on muuten aika hyvä nyrkkisääntö. Jos mulla on jotain kahdessa värissä, se todennäköisesti on yksi mun suosikkivaatteitani. Joku neule mulla taitaa olla kolmessakin värissä, ja okei, Canada löytyy kaapista viidessä sävyssä. Eiku kuudessa. No en minä muista. Löytyy kuitenkin.

Tää viikko on mennyt ohi niin hirvittävää vauhtia, ettei tosikaan. En oo ehtinyt edes kuvaamaan yhtäkään asukuvaa, mutta eiköhän ensi viikolla tuu kuvailtua sitten siskon kanssa Suomessa enemmänkin :) Ja onneksi kolmen viikon päästä asutaan Jennin kanssa samassa taloudessa, niin luulen, että asukuvaaminen käy vähän helpommin kuin yleensä täällä Lontoossa. Tulin juuri kotiin työasioilta ja nyt vielä pitäisi ehtiä nopeasti joku illallinen kehittelemään ennen kuin suuntaan Maijan ja tämän ystävien kanssa jonnekin Lontoon yöelämään. Energiaa ei ole mitenkään valtavasti ja salipäivä huomenna taas edessä, joten aion olla tuhkimona ja viimeistään puoliltaöin nukkumassa. Huomaa kyllä saliotteista, ettei ole muutamaan kuukauteen tullut hirveästi lenkkeilyä enempää harrastettua. Keväällä olin vielä hyvässä kunnossa, mutta kun Suomessa ei lähellä ole mitään salia sopivasti, niin ei ole tullut sitten käytyä. Joo, selityksiä selityksiä, tiedän sen itsekin. En jaksa ottaa tuollaisista asioista stressiä, vaan salilla on kiva käydä kun siltä tuntuu. Syksyllä varsinkin siltä tuntuu, nimittäin energiatasot on paljon pienemmät ku kesällä ja salista saa kyllä ihan omanlaisensa energiaboostin :)

Sellainen asu siis tähän lauantaihin, nyt kotikokkailujen kimppuun! :)

Mitäs tykkäätte asusta? 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

This is just gorgeous! :) I love the dress in combination with that belt and of course the shoes. Too bad you're not translating anymore but I totally understand that you're busy with your Uni stuff etc. :) well google translate is a little help.

You look breathtaking here. I don't know, but these pics are definitely in my top 5 of your outfits / pics. I know my comments are always the same, but yeah I'm just honest. I'm a huge fan of you and your blog. You're a big inspiration to me! <3

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much again Anna!! :) Yes, it's been manically busy with trying to fins a new flat, so I stopped translating for a while. Will try and get back to it asap :)

emma (Ei varmistettu)

niin kaunis! jäi oikein katsomaan erityisesti viimeisintä kuvaa hetkeksi ja ihailin vaan että vau mikä nainen!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) <3

emppu (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, ja hienoja kuvia kuten aina. Varsinkin tuo viimeinen kuva, näytät niin onnelliselta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja oli kyllä ihana päivä, ehkä siksi onnellinen olemus :D

marjut (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.fitfashion.fi

Upea tuo mekko!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Niiskuneiti (Ei varmistettu)

Tosi kaunis asu! Ja vaikka noi Joien saappaat on nähty jo monta kertaa, niin silti ne on yhä vieläkin tosi kauniit.

Oon tulossa Lontooseen marraskuun alussa ja olen siellä yhteensä kuusi viikkoa, eli lähen pois just ennen joulua. Mikä on sun mielipide: kannattaako ottaa mukaan kunnon paksua toppatakkia? Olen yleensä tosi vilunen, mutta keskilämpötilojen perusteella en sitä välttämättä tarvis. En kuitenkaan tiedä yhtään, kuinka tuulista yms. siellä on tohon aikaan. :D

Ida (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Toi bleiseri on superkiva :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Essi (Ei varmistettu)

Oot kyllä ylivoimasesti koko Suomen - ja myöskin Brittien - upein nainen!! Ei sussa vaan oo mitään vikoja, täydellinen paketti. Vau.

Anna (Ei varmistettu)

Voi haha, kiitos :D

niinu (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia!! :) Voisitko mahdollisesti tehdä postauksen sun silmämeikistä, kiinnostaisi tietää mitä tuotteita siihen käytät :)

Anna (Ei varmistettu)

Voisin joo jossain vaiheessa tehdä :)

s (Ei varmistettu)

Täydellinen asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Nelliina (Ei varmistettu)

Hei ois mahtavaa jos kirjottaisit postauksen sun mielipiteistä ympäristöasioihin ja ylipäätään kestävästä kulutuksesta ja miten ympäristöasiat näkyy sun arjessa :)

Anna (Ei varmistettu)

En lähde sohimaan tällaista ampiaispesää, kiitos vaan :D

nailHai (Ei varmistettu) http://nailhai.blogspot.fi

Hei! Mun oli pakko tulla vähän ylistämään sun tapaa pukeutua. On ihana huomata että tiedät, miltä haluat näyttää, ja kannat tyylisi hienosti! Myönnettäköön, että saan sinusta hurjasti inspiraatiota niin tyylinkin kuin opiskelutyylisi ansiosta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

essiiij (Ei varmistettu)

Kiva asu! :) ja nyt on pakko monta vuotta blogias seuranneena sanoo et ekan kerran tunnistin otsikon biisin :D

Anna (Ei varmistettu)

Hah, no hei, kerrankin :) Ja kiitoksia :)

Mery-Kristi (Ei varmistettu)

Hello!

You look absolutely gorgeous!

What kind of program do you use for addind text to the pictures? It´s so nice!

Anna (Ei varmistettu)

Thank you :) I use Photoshop for editing :)

En oikeastaan voinut kuin tuijottaa noita sääriä! Nuo saappaat ulottuisi varmaan itsellä haarukkaan asti. :D

Anna (Ei varmistettu)

Anteeksi mihin :D Eikun älä sano, saan tosta ihan tarpees terävän mental picturen :D Mutta kiitoksia! :)

Pepa (Ei varmistettu) http://storyofmylife-pepa.blogspot.com

Siis wau! Tuijotin varsinkin ekaa kuvaa ihan sairaan kauan. Millä putkella nää on kuvattu? :) Hommasin just 6d:n ja en oo vielä löytäny sopivaa objektiivia asukuviin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) 85 millisellä putkella 6d:n kanssa, samalla kuvataan aina asut :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitti :)

Kommentoi