Head-to-toe pastels

Mungolife

PASTELLIA PASTELLIA PERÄÄN. Epistemologia, Saundersin sipuli, IMC-strategiointi, product placement, kirjapaino, taulukkorakennus... Eiku hetkinen, mintunväriset korkkarit ja vaaleanpunainen rannekoru!! Jälkimmäisestä puhumisesta pidän paljon paljon enemmän, mutta pakko sanoa, että aivot on vähän hattaraa tällä hetkellä, eikä valitettavasti mitään söpöä pinkkiä ja pehmoista, vaan lukuja, analyysivaatimuksia ja mitä vielä. Huhh. Vielä vähän reilu kolme viikkoa. Nyt tuntuu stressi. Kiva kuitenkin hetkeksi paeta markkinointiviestintää ja höpöttää uusista kengistä ja pastelliyliannostuksesta :) 

PASTELS, PASTELS. Epistemology, Saunders' onion, IMC strategies, product placement, book binding, table planning.. Oh dear Lord, somebody help me! I would much rather talk about minty green shoes and a pink bracelet!! I must say I'm completely emerged in the dissertation at t he moment, but thank God it's only three more weeks, and I'm done :) Now I can definitely feel the stress. So it's a really nice break from the marketing communications to just think about new shoes and pastel overdose for a few minutes. 


Meillä meinasi siskon kanssa jo mennä usko siitä, että osataan ottaa mitään kivoja asukuvia, mutta vitsi, tykkään näistä kuvista ihan valtavasti! Tiedättekö, mihin tulokseen oon tullut? Kamppi on ihan perseestä kun yrittää ottaa asukuvia. Joka suunnasta tuulee niin perkeleesti, ettei todellakaan ole ihan yksinkertaista löytää nurkka, jossa ei näytä siltä, kun olisi formula-auton kyydissä. Sitten kun löydät paikan, jossa ei tuule, siihen paistaa keskitaivaan aurinko mahdottoman kirkkaasti, kaikki ylivalottuu tai näyttää muuten vaan todella inhottavalle. Sitten kun löydät paikan, johon ei porota, ja jossa ei tuule, taustalla on yleensä rakennustyömaa tai joku tausta, josta voisi kuvitella mun asuvan Itä-Berliinissä. Inspiroivaa :D Olenkin yllättynyt, että hakattuamme päätä seinään näiden kuvien suhteen ensin varmaan kolme varttia,  olinkin kuvia käsitellessä ihan fiiliksissä. Mitä tästä opimme? Koskaan ei pidä luovuttaa :)

Halusin ehdottomasti kuvata tämän asun teille, koska se on mun mielestä niin sopiva kevääseen. Varmasti värejä vältteleville tässä on yliannostus eri värejä, mutta mustanharmaan kevään jälkeen tämä sopii kyllä nyt fiiliksiin! Olen jotenkin ihastunut nyt ihan valtavasti pastelliväreihin ja varsinkin niiden sekoitukseen. Pastellikuumeeseen sopikin mainiosti, että Pietarin reissulta löytyi mukaan ihan täydelliset mintunväriset kauniit korkkarit, jotka on samanmalliset kuin ne aiemmin esittelemäni mustat. Veikkaan, että ne koristavat tassujani aika usein tässä kevään ja kesän aikana. Tällä kertaa puin niiden kanssa mustat farkut ja muuten pastellia toisen perään. Vaaleanpunainen paita, vaaleankeltainen takki, vaalean liila laukku.. Johan siinä on puoli värikarttaa!

We almost gave up on these photos with my sister. I think the area around my home is just the most difficult when trying to take photos. It's super windy all the time, there's wind from every direction and you basically look like you're on top of Formula car going like 124 miles per hour. And when you actually find a place where there's no wind, it's too sunny or just plain ugly in the background. I think it took us like 45 mins to just find a decent place, and I must admit I was so surprised when I looked at this photos, as they turned out really nice in my opinion :) 

I absolutely wanted to show you this outfit, as this is all about what I love at the moment, and as it is absolutely perfect for spring :) I'm sure people who don't wear too many colours will be shocked, but after a very "gray-and-black" season, this is something that I want to be wearing every day at the moment. I'm so into pastels at the moment and especially into mixing up a lot of different pastels. So, to ease my pastel fever, I was really excited to find a pair of perfect mint heels in St. Petersburg. Perfect fit and beautiful light minty colour. I'm quite sure you will be seeing these a lot in the upcoming months. This time I added three other colours to go with them. The yellow coat, the pink shirt and the baby purple bag all are very light, so I don't feel they make too much of a statement or clash too much.Mutta mitä te sanotte? Onko kiva yhdistelmä vai aivan liikaa värejä? Ja kyllä, jotain uutta on muuttanut korukaappiin ;) 

But what do you guys think? Do you like it or is there just too much of everything? And yes, there's something new in the jewelry box as you may notice ;) 

Kommentit

johannam (Ei varmistettu)

Rakastan tätä asua!! Sun naisellinen tyyli tekee kyllä vaikutuksen :)
Enkä myöskään lakkaa nauttimasta sun tekstien lukemisesta, kirjoitat hirmu hauskasti ja osuvasti arkisista asioista :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Tosi mukava kuulla :)

Ella (Ei varmistettu)

Upea asu!!! Ei yhtään liikaa värejä, kaikki sointuu toisiinsa täydellisesti.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tanja (Ei varmistettu)

Ihana asu ja voi miten kaunis laukku! :D Taustankin valitsit hyvin kuvaan, sopii sävy sävyyn sun takin kanssa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Voi miten ihanan hempeä asu :) Itse vähän vierastan monen värin yhdistelyä, mutta tuossa kokonaisuudessa kyllä toimii tosi kivasti, erityisesti kun musta on ns. tehosteena asussa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, kyllä tuo asu jotain tummaa kaipasi :)

-V- (Ei varmistettu)

Jännä miten sun päällä kaikki näyttää aina niin hyvältä vaikka itselleni en ikinä osaisi kuvitella tälläistä asua. Mut noi kengät on aika täydelliset, sydän jätti ehkä muutaman lyönnin välistä *sydänemoji*

Anna (Ei varmistettu)

:) Kiitoksia :)

l (Ei varmistettu)

Tosi raikas kokonaisuus! Tykkään!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

TiiaT (Ei varmistettu)

Asu on kiva, mutta mielestäni keltainen tausta keltaisen takin takana ei valitettavasti tuo vaatetta esiin, vaan se ikään kuin maastoutuu taustalla olevan talon seinään.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, eihän tuo paras ole, mutta oli kyllä sen verran vaikeat olosuhteet, etten valita, kun edes tuo onnistui :D

TiiaT (Ei varmistettu)

Ymmärrettävää ettei Suomen sää aina tarjoa parastaan kuvauksiin. Kommentissani vain kuvahifistelin hieman :P

Hemppe (Ei varmistettu)

Upea asu, tykkään ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Tinja Karlsson

Aivan ihana keväisen pastellinen asu! Love it!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

jenna (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja hurjan kaunis olet muutenkin! Yllättävät yhdistelmäsi inspiroi minuakin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

tiian (Ei varmistettu)

En ikinä voisi kuvitella vastaavaa asua itseni päälle, ja jos joku sanois mulle että hänellä on päällä vaaleenpunanen paita, keltainen takki ja vaaleensiniset korot niin mielikuva ei ois ehkä ihan tää ku näissä kuvissa. Eli siis; asu on sun päällä kyllä ihan kymppi! :)

Anna (Ei varmistettu)

:D:D Kiitoksia, ehkä mulle vaan sopii oudot asiat :D

Krista (Ei varmistettu)

Ihana kokonaisuus! Ja noi housut ja paidan haluisin omaanki vaatekaappiin! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

meow (Ei varmistettu)

Omg! Niin paljon pastellia, mutta saat sen toimimaan! Tämä inspiroi, kiitos =)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Ihana asu, keväisen raikas :) toi laukku herättää mussa kateutta :D ihanaa loppukevättä, Anna :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sinne :)

Marsu (Ei varmistettu)

Itä-Berliinissä muuten on enemmän kauniita vanhoja taloja kuin Länsi-, koska niitä ei ollut DDR-aikaan rahaa laittaa uusiksi.

Anna (Ei varmistettu)

No mikä ikinä :D

susan (Ei varmistettu)

Aivan upea asu! Eikä yhtään liikaa pastellia, kaikki toimii yhteen todella hyvin ja housujen ollessa vähän rokimmat mustat niin ollaan balanssissa :) Ja ahh nuo kengät on niiiin upeat! Olen tänä keväänä vaarallisen ihastunut turkoosiin/minttuun niin paljon, että meinasin maalauttaa olkkarin seinänkin siihen sävyyn. Onneksi en, poikaystävä ei olisi ehkä tykänny :D Mutta tuollaiset kengät täytyy saada. Ja täytyy tähän loppuun vielä lisätä, että sinun kynnet on myös upeat. Niin naiselliset ja nätit :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja erityisesti kynsistä, ne on ollu mun rakas projekti jo hetken aikaa :D Oon kasvattanu niitä tässä ja pitäny niistä huolta minkä oon vaan voinu :D

ansku (Ei varmistettu)

Oii miten ihanan pirteä asu! Toi oikein hymyn huulille :) ja pakko sanoa noista sinun hiuksista, mun silmään oot löytänyt ihan prikulleen täydellisen sävyn päähäsi! Tosi kauniin väriset.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Johanna on kyllä taikuri :)

Boogaloo (Ei varmistettu)

Aivan syötävän ihana asu! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Sarashe (Ei varmistettu)

Jälleen yllätät positiivisesti asuyhdistelmällä jollaista en itse olisi keksinyt. Tykkään tosi paljon! Ihan uskomatonta miten pastellit vaan pelaavat näin hyvin yhteen. Monen muun tavoin kuolaan erityisesti kenkiäsi..sopii vaikka millaisten housujen ja alaosien pariksi. Ihanaa loppuviikkoa ja tsemppiä dissen kanssa painimiseen:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Annaby (Ei varmistettu) http://by-myeverything.blogspot.fi

Jotenkin toi on niin too much ja samalla aivan ihana! Ihania puhtaita pastellisävyjä :) Mun on hankittava polvistaleikatut farkut!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, välillä saa olla ;) Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Vitsi, että mulla on hauskaa kun luen sun postauksia. Nauran välillä niille vedet silmissä . Ihanaa ettei sensuroi mitään, vaan puhut suoraan. Tykkään sun asusta, ihania karkkivärejä ja revittyä farkkua

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Milla (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Aivan ihana asu! Uskomatonta, mutta mie ihastuin ihan täysiään tuohon takkiin ja laukkuun, vaikka en ole ennen ollut mikään pastellivärien ystävä. Vau. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja ne on kyllä suloiset :)

Zams (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

tiia (Ei varmistettu)

Mitä puhelinta käytät nykyään? :)

Anna (Ei varmistettu)

Huawei P8:a :)

Suski (Ei varmistettu)

Täällä odottelen innolla, josko tulisi perinteinen jääkiekko-postaus!! Koitin tossa hakea tietoa/mielipiteitä joukkueesta, enkä meinannu mistään löytää ja sitten muistin, että sullahan on ollut tapana mesota aiheesta ;)

Pages

Kommentoi