Hei

Mungolife

Hei.

Muistatteko mua vielä? Anna täällä. Onko ollut ikävä?

Venyi tämä ex tempore -blogiloma vähän pidemmäksi kuin oli tarkoitus. Oli liian tapahtumatäyteinen reissu ja liian jetlagin täyteinen kotiinpaluu. Kotona odotti muuttoauton kuorma, joka tuotiin Lontoosta ja huippukorkea pino kaikkea, mikä vaati heti huomiotani. On tullut nukuttua ihan omituisiin aikoihin, astuttua kivuliaasti naulaan ja järjestettyä tuparit.

Huomasinpa yksi päivä Australiassa, että en koko päivän aikana sanonut blogista mitään positiivista. Päätin siis, että avaan seuraavan kerran Wordpressin vasta kun oikeasti mieleni tekee. Eilen teki jo mieli, mutta hiihdin työasioissa koko päivän ja ilta meni vanhempien luona perheen ja poikien kanssa viihtyessä. Tänään on siis hyvä päivä palata takaisin ruotuun, eikö? Lomanaikaiset meilit on käyty läpi, kalenteri on ajan tasalla, koti on siisti ja tyhjät matkalaukut kiltisti vintillä. Uutta blogiteemaa on työstetty ja pian nähdään täällä aika suuria muutoksia. Nyt mä haluan ja voin taas keskittyä :)

Tässä on lomakuvia käsittelyssä aika iso määrä ja samalla myös uusia asukuvia on tullut kuvailtua Suomeen palattuani. Illalla palailen siis ihan ajankohtaisella asialla, mutta sitä ennen halusin tulla vihjaisemaan, että tänään illalla mua näkee höpöttämässä ihan siellä oman kodin TV-ruudussa. Puoli Seitsemän -ohjelmassa tänään olen puhumassa vaatteista ja ennen kaikkea laadusta. Kannattaa siis avata YLE tänään klo 18.30. Pieni klippi on nähtävissä jo nyt siitä, mitä on illalla tulossa :)

Nyt mä jatkan Lightroomilla leikkimistä ja toivottavasti saadaan teille lämpimän aurinkoisia kuvia Australiasta ja Singaporesta pian liveksi.

Täten julistan blogiloman päättyneeksi.

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin :) Harmi, että olen tänään iltavuorossa. Katsoisin ohjelman mielelläni. Näkyyköhän se jälkeen päin jossain päin nettiä?

Anna (Ei varmistettu)

Areenasta näkynee näin jälkikäteen?

MaikkuP (Ei varmistettu)

Oli ikävä. Kävin varmaan sata kertaa kattomassa joko ois tullu postausta. :) Kiva kun palasit :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva kuulla :)

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Oli ikävä:) kivat lomakuvat instagramissa helpotti ikävää! :-D kiva nähdä sinua TV:ssä, odotan innolla! Ja ne kultaiset koristukset käsissäsi, kauniit!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :)

Kuutamolla (Ei varmistettu)

Moi!
Katoin ton klipin ja yllätyin esimerkiks tuosta farkkujen pesuohjeesta, jonka vinkkasit. Tuliki mieleen, että ois kiva, jos tekisit postauksen (tai vaikka postaussarjan) vaatteiden huollosta (ja vaikka kenkienkin ym.), miten eri materiaaleja tulis hoitaa, että pysyis hyvänä mahdollisimman pitkään :)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy pohdiskella, jos sellaisen joskus saisin aikaiseksi :)

teezy (Ei varmistettu)

On ollut ikävä. Viime yönä unessa olin sun häissä ja kerroit että on ollu kiire järjestää häitä ausseissa: D. Hääväreinä oli muuten valkoinen ja viininpunainen.

Anna (Ei varmistettu)

:D:D:D:D:D Sounds lovely, muttei kyllä onneks ollu hääkiireitä Ausseissa :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

wow sun hiukset näyttää ihan eriltä, mitä oot tehnyt niille? :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on vähän suoremmat ku yleensä ja tosi keltainen valo vaan :D

Tulppaani (Ei varmistettu)

Ihan kuin olisin kuullut toimittajan sanovan videolla "Mummolife -blogi" :D (Vaikka tiedän että omassa kuulossani on vain vikaa:D)

Anna (Ei varmistettu)

Eikun se sano Mangolife :D

Maarit (Ei varmistettu)

Hei, Anna! Katsoin tuon PS:n klipin ja sitä kautta löysin sivusi. Kuule, mistä tuo kivan näköinen farkkupaitasi on? Olen hieman samanlaista etsiskellyt, tuossa väri on miellyttävä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja se on siis Gina tricotin alunperin, mutta oon sen jo vuosia sitten ostanut kirpparilta :)

***

Susta niin ylpee oon ^_^ Kiva pätkä oli ja sopisit kyllä tv-hommiin juttelemaan pidemmäksikin aikaa.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no ei sentään, mutta kiitoksia kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että ikävöitte :)

hanna (Ei varmistettu)

Miten koet onnistuneesi Susanna Laineen stailaamisessa? Katsoitko yhtään ohjelman jaksoa etukäteen saadaksesi kuvaa hänen pukeutumisesta yleensä? Minun mielestäni valitsemasi asu oli yllättävän tylsä perusasu. Minä (tylsä ja harmaa perusihminen) käytän tuollaisia arkena. Odotin paljon räväkämpää ja harkitumpaa kokonaisuutta, ihan jo opintojesi ja työsi perusteella.

Anna (Ei varmistettu)

Koen onnistuneeni oikein hyvin :) Minun ei ollutkaan tarkoitus stailata Susannaa hänen pukeutumisensa mukaisesti, vaan omiin vaatteisiini, jotka koen jotenkin olennaiseksi ohjelman kannalta. Kun mun aiheena kuitenkin oli vaatteiden laatu, niin valitsin vaatteiksi nimenomaan mun mielestä superlaadukkaan halvan kaupan paidan ja ompelijalla teettämän hameen; ihan noin siltä eettiseltä puolelta ajatellen. Mun mielestä villit ja räväkämmät asut ei yleensä ole niitä ekologisimpia ja kestävimpiä juttuja.
Miten koet odotustesi menneen tuon ohjelman tiimoilta? Luitko ollenkaan, mistä oli tarkoitukseni puhua saadaksesi kuvaa miksi asun valitsin? Minun mielestäni kommenttisi on todella hakuammuntaa. Minä, bloggaaja ja muotiopiskelija, käytän tuollaisia asuja ja pidän niitä kauniina, klassisina ja laadukkaita ;)

Kommentoi