Hei

Hei.

Muistatteko mua vielä? Anna täällä. Onko ollut ikävä?

Venyi tämä ex tempore -blogiloma vähän pidemmäksi kuin oli tarkoitus. Oli liian tapahtumatäyteinen reissu ja liian jetlagin täyteinen kotiinpaluu. Kotona odotti muuttoauton kuorma, joka tuotiin Lontoosta ja huippukorkea pino kaikkea, mikä vaati heti huomiotani. On tullut nukuttua ihan omituisiin aikoihin, astuttua kivuliaasti naulaan ja järjestettyä tuparit.

Huomasinpa yksi päivä Australiassa, että en koko päivän aikana sanonut blogista mitään positiivista. Päätin siis, että avaan seuraavan kerran WordPressin vasta kun oikeasti mieleni tekee. Eilen teki jo mieli, mutta hiihdin työasioissa koko päivän ja ilta meni vanhempien luona perheen ja poikien kanssa viihtyessä. Tänään on siis hyvä päivä palata takaisin ruotuun, eikö? Lomanaikaiset meilit on käyty läpi, kalenteri on ajan tasalla, koti on siisti ja tyhjät matkalaukut kiltisti vintillä. Uutta blogiteemaa on työstetty ja pian nähdään täällä aika suuria muutoksia. Nyt mä haluan ja voin taas keskittyä 🙂

Screen Shot 2015-03-025

Tässä on lomakuvia käsittelyssä aika iso määrä ja samalla myös uusia asukuvia on tullut kuvailtua Suomeen palattuani. Illalla palailen siis ihan ajankohtaisella asialla, mutta sitä ennen halusin tulla vihjaisemaan, että tänään illalla mua näkee höpöttämässä ihan siellä oman kodin TV-ruudussa. Puoli Seitsemän -ohjelmassa tänään olen puhumassa vaatteista ja ennen kaikkea laadusta. Kannattaa siis avata YLE tänään klo 18.30. Pieni klippi on nähtävissä jo nyt siitä, mitä on illalla tulossa 🙂

Nyt mä jatkan Lightroomilla leikkimistä ja toivottavasti saadaan teille lämpimän aurinkoisia kuvia Australiasta ja Singaporesta pian liveksi.

Täten julistan blogiloman päättyneeksi.

Kommentit (21)
  1. Tervetuloa takaisin 🙂 Harmi, että olen tänään iltavuorossa. Katsoisin ohjelman mielelläni. Näkyyköhän se jälkeen päin jossain päin nettiä?

    1. Areenasta näkynee näin jälkikäteen?

  2. Oli ikävä. Kävin varmaan sata kertaa kattomassa joko ois tullu postausta. 🙂 Kiva kun palasit 🙂

    1. Haha, kiva kuulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *