Hello little one

Mungolife

So this happened. Kuulun Facebookissa erääseen ryhmään, jossa Chanel-fanit ovat yhteyksissä keskenään. Sieltä löytyi vaihdokki Maxi-kokoiselle Chanelilleni, jonka vaihdoin pienempään Jumbo-kokoon. Vaihtokauppoja tehtäessä rakastuin palavasti kauppakumppanini pieneen Miniin. Musta, mattainen caviar ja chevron-kuosi. Niin upean kaunis, että se taisi oikeasti salvata hengitykseni hetkeksi. Yritin hirveästi perustella itselleni syitä sille, miksi en tarvitse enää yhtäkään pientä mustaa laukkua, mutta hävisin sen monologin.

Unelmieni chevronin löytäminen vaan ei ollut ihan niin yksinkertaista. Kyselin parilta tutulta ja kaverilta, joilla on tuttujen Chanel-myyjien numerot. Ei ole missään. Vastaus oli itse asiassa aika surullinen; "ei ole JA siihen on pitkä jonotuslista". Sitten Barcelonan liikkeeseen oli tullut musta kaunotar, mutta tavallisella tikkauksella. Kävin risteilymme jälkeen Barcelonan Chanelilla sitä kuikuilemassa, sillä muoto ja matsku ihastuttivat. En kuitenkaan klassisesti tikattujen Boyn ja WOCin seuraksi vaan pystynyt perustelemaan samanlaista miniä. Ajattelin myös, että tämä ei ole se asia, missä tyydytään johonkin, mikä on vaan melkein täydellinen. Toki se klassinen ruudutus tässä on aivan ihana myös, mutta mun rakastumisen kohteena oli nimenomaan tämä chevron-kuosi, ja niinpä jätin upean minin Barcelonan liikkeeseen jollekin onnelliselle odotuslistalaiselle ja suuntasin tyhjin käsin Suomeen. Kyselin, josko joku olisi nähnyt laukkua jossakin liikkeessä, mutta hiljaista oli. En tiedä mikä mulle tuli viime viikon torstaina, kun päätin soittaa Lontooseen kysyäkseni moista. En meinannut uskoa korviani kun myyjä kertoi, että itse asiassa niitä ei ikinä ole, mutta nyt on tullut "a few" liikkeeseen ja ilmoitti hinnan. Lontoo-äitini oli juuri reissussa, mutta lupasi, että voisi moisen mulle hakea maanantaina. Ongelmaksi muodostui vain laukun saaminen Suomeen. Nään Lontoo-mamaa vasta uuden vuoden tienoilla seuraavan kerran ja vakuutettu postitus Suomeen olisi maksanut mansikoita. Ja todennäköisyydet, että tuo olisi viihtynyt liikkeessä yli viikonlopun niin, ettei sitä olisi ostettu, oli aika matalat. Chanel kun ei aina varaa laukkuja ja tätä ei voinut varata. Angst. Kyselin sieltä meidän Chanel-ryhmästä sitten onko kukaan sattumalta Lontoossa. Ja tämä mennyt viikonloppu palautti virallisesti uskoni ihmiskuntaan internetin maailmassa.

Näin bloggaajana netti on täynnä kaikenlaista. Inspiraatiota, hulluutta, imartelua ja solvauksia. Internetistä näkee kaikki puolet ja mieleenpainuvimmat on usein ne trollit ja inhottavat ihmiset. Eivät edes minua kohtaan esitetyt solvaukset, vaan ylipäätään ihmisten sellainen musta puoli, joka pääsee irti anonyyminä tai ihan omilla kasvoillakin. Ja sitten kohtaat ryhmän ihmisiä, jotka ymmärtävät ihastuksesi johonkin kauniisiin esineisiin ja heidän joukostaan löytyy vielä ihminen, joka muistuttaa, että tuntemattomat ihmiset tekevät ihania tekoja toisilleen.

Eräs tyttö nimittäin ilmoitti ryhmässä, että on menossa perjantaina Pariisiin ja tulee ma takaisin. Ajattelin, että tosi kiva, mutta väärä kaupunki. Päätin kuitenkin soittaa Pariisiin. Ja kas, sielläkin oli tätä samaa ihanaa laukkua myymälässä. Jopa myyjä kuulosti yllättyneeltä kun laukkua oli ja totesi puhelun aikana useamman kerran, että heillä ei yleensä ole näitä, mutta nyt olisi. Ja yllätysten yllätys, laukku myös varattiin minulle perjantaiksi. Pohdin siinä jo hetken, että mitenhän luotan tuntemattomalle ihmiselle tilisiirtona aika sievoisen summan rahaa ja toivon, että hän tuo minulle laukun. Mutta vielä mitä! Pariisiin lähtenyt tyttö ilmoitti heti, että hän maksaa sen itse ja että voin sitten siirtää hänelle rahat kun haen laukun. Vaikka laukkua ei olisi löytynyt, oli viikonloppuni äärimmäisen positiivinen jo sen takia, että on ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään tällaisia palveluksia täysin tuntemattomille. Tämä kyseinen neiti vieläpä jonotti kahdesti Chanelille, koska sinne ei ensimmäisenä iltana enää otettukaan uusia asiakkaita, kun oli niin ruuhkaista. Kehotin häntä jo useamman kerran jättämään asian sikseen, en halunnut pilata hänen lomaansa. Onneksi hän oli kuitenkin menossa itsekin Chanelille, joten en potenut hirveän huonoa omaatuntoa. Ja sieltä tämä pieni ihana sitten saapui maanantaina. Kävin hakemassa laukun itselleni ja vein tälle ihanalle tytölle pienen hakupalkkion ja skumppaa kiitokseksi. Ihanaa, että tällaisia ihmisiä vielä on maailmassa!

  

Tässä se siis on. Chanel Mini Rectangular chevron hopeisilla metalleilla. Yksi kaunis laukku laukkukokoelmaani ja usko ihmiskuntaan palautettu. Ei paha, alle viikon kestäneeksi operaatioksi :D

Olitte muuten toivoneet sellaista käytännön postausta laukuista, ja teen sellaisen mitä pikimmin. Tuosta Mini Rectangularista on sanottava, että se on kyllä kokona puolesta täydellinen! Mahtuu enemmän kuin WOCiin, mutta on hieman pienempi kuin Boy ja toimii hieman Boyta paremmin esim. juhlakäytössä. Tuo uusi mattainen caviar-nahka on aivan älyttömän kaunis livenä ja ei juuri kiillä. Kuvissa on hieman kiiltoa, sillä olen kuvannut nämä aika jyrkässä sisävalossa. Laukku on itse asiassa tosi kevyt ja hihnan pituus on juuri täydellinen, se tulee crossbodyna juuri lantioluun päälle. Kuvissa on mukana Boy, joka mulla on koossa old medium, joten siinä on hyvää osviittaa koosta. Pieni, mutta pippurinen, nimittäin siihen mahtuu todella hyvin lompakko, avaimet, kännykkä, auton avain, huulipuna, eikä tartte ees tunkea :) Vauvan kanssa pyöriessä tuollainen mini on myös äärimmäisen käytännöllinen koko, se kun on helposti aina crossina olalla, niin saa helposti työnnettyä pois tieltä, mutta kaikki tarpeellinen on lähellä.

I'm in love. Mutta mitä te olette mieltä? Onko se ihana? 

Kommentit

Eveliina (Ei varmistettu)

Tosi ihana! Ja vielä ihanampi toi Pariisin laukkukätyri-tyttö! Niin mieltä lämmittävää, että tollasia ihmisiä löytyy.

Anna (Ei varmistettu)

Sanopa muuta :)

Priska (Ei varmistettu)

On. Aivan ihana... ️

Anna (Ei varmistettu)

<3

Mallu (Ei varmistettu)

No onhan se ihana! :D ja aikamoinen metsästys!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, all is well that ends well :)

Linda (Ei varmistettu)

Nuo Mini kokoiset laukut on käsittääkseni aina tosi kiven alla! Mullakin kävi tuuri kaksi vuotta sitten kesällä, kun Pariisissa oli tarkoitus ostaa alunperin woc, mutta koska caviarnahkaista ei löytynyt, kysyin kuitenkin aina liikkeistä oisko mini laukkuja. No jaksettiin jonottaa vielä Printempsille poikaystäväni tahdosta kun itse olin jo valmis luovuttamaan, ei wocia sielläkään, mutta mini rectangular löytyi! Ja rakstuin heti! Ihan täydellinen koko, minulla tosiaan myös caviar, mutta se perinteinen tikkaus ja mattakultaiset yksityiskohdat :) Tuo chevron on upea, ehkä joskus laukku isommassa koossa siinä sitten!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, nää on käsittääkseni tosi suosittu ja vähissä oleva malli, siksi ihan mieletöntä, että se löytyi <3

Sohvii (Ei varmistettu)

Tuo ryhmä on kyllä huikee!!! Mä sain sen ryhmän jäsenen kautta hommattua unelmien laukun, coco handelin. Tää sun laukku olisi ostoslistalla seuraavaksi mullakin. Oletko muutes tulossa pikkujouluihin?

Anna (Ei varmistettu)

No niin on! En valitettavasti kun meillä on siinä joukueella peli :(

arkeniestetiikkaa

On kyllä aivan ihana laukku ️ Ja moisen etsinnän jälkeen varmasti voittajafiilis. Erityisesti tuon hakijatytön ele kyllä lämmitti sydäntä. Onneksi tuollaisia ihmisiä vielä on ️

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! Oli pakko jakaa tarina teidän kanssa kun itellä oli tuosta niin hyvä mieli <3

Haveaniceday

Ryhmä on kyllä ihan huippu, itse toin viime Dubain matkalta kissakorvikset yhdelle ryhmäläiselle. Ainoa huono puoli tässä oli se, että itselleenkin piti tietty ostaa Chanelilta jotain pientä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Jep, sehän siinä onkin. Ja ryhmä aiheuttaa vakavia pakkomielteitä :D

238 (Ei varmistettu)

Ihana laukku <3 menee mun wishlistille! kuinka paljon maksoi?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) 2610 e oli Pariisin hinta nyt.

ihmettelijä (Ei varmistettu)

Miksi Lontoo-mama ei voinut ostaa laukkua sinulle heti niin että olisit maksanut hänelle tilille ne rahat? jotta hän olisi voinut ostaa laukun heti

Anna (Ei varmistettu)

Kuten postauksessakin lukee, Lontoo-mama oli reissussa eikä olisi voinut laukkua hakea ennen maanantaita ja laukun saamisessa Suomeen olisi kestänyt, sillä en näe Lontoo-mamaa kuin vasta uudenvuoden tienoilla. En olisi uskaltanut luottaa noin kallista laukkua vakuuttamattomana postille, ja vakuutettuna olisi maksanut useamman satasen.

ihmettelijä (Ei varmistettu)

Mahtuuko vauvanhoitotarvikkeet tuohon minilaukkuun? vai onko sinulla jokin erillinen vauvanhoitokassi rattaissa?

Anna (Ei varmistettu)

En ymmärrä mitä saat irti nätisti provoilevista kysymyksistä, sillä kukaan tuskin kyselee näin hölmöjä tosissaan. Vauvalle on aina oma vauvan hoitolaukku matkassa, riippumatta oman veskani koosta.
Äitiys ei tarkoita sitä että kuljetaan vuosia pelkkä hoitolaukku matkassa, koska ollaan äiti.

Molly (Ei varmistettu)

Hehheh, mulla itseasiassa on välillä varavaippa, tutti ja kosteuspyyhkeitä yhtä kokoa isommassa Chanelissa, jos en jaksa raahata koko hoitokassia mukana :D

Anu (Ei varmistettu)

Aivan ihana laukku, toi chevron-kuosi aiheuttaa sydämentykytyksiä! Pieni pakkomielle alkaa muodostua myös täällä :D

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä aivan ihana <3

Annika (Ei varmistettu)

Eka Chanel, joka on mun mielestä aivan upea! Vau!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Maria (Ei varmistettu)

Itse ostin ekan chaelini joku 2kk sitten, cardholderin, sellaisen limited edition mallin jossa väri musta - mutta taittaa siniseen, vihreään ja violettiin eri valaistuksissa. En käyttänyt sitä kun kerran ja kyllästyin totaalisesti. Maksoin itseni kipeäksi siitä della margassa ja nyt se on ollut laatikossaan. Pikkasen harmittaa :( totesin vain, että jos olis ylimäärästä paljonkin, ennemmin sijoittaisin laukkuun - varsinkin mattaiseen. Hitto!

Anna (Ei varmistettu)

Ootko yrittänyt myydä sitä? Ne menee aika hyvin, varsinkin Limited Editionit :)

Ihan mieletön! Toi Mini nimenomaan rectangularina on mun toivelistan kärkipäässä, haaveissa ois metsästää se ensi kesänä Roomasta häämatkalla..

Nap (Ei varmistettu)

Moi,
Mikä facebook ryhmä se on? Voi kun pääsisin siihen. Olen jo monesti yrittänyt Chanel lovers Finland ryhmään mutta eivät hyväksy.

Mari / Marin silmin (Ei varmistettu) http://marinsilmin.com

Terve NAP,

olen kyseisen ryhmän ylläpitäjä ja jos tutustut ryhmämme infoon, niin siellä kerrotaan selkeästi missä tapauksessa ryhmään hyväksytään. Sinulla täytyy olla suosittelija ryhmän sisällä, sekä profiili sen verran avoin, että näemme, että se on oikea profiili/ihminen, ei mikään feikki.

Olemme äärettömän tarkkoja siitä ketä hyväksymme, jotta juuri tällaisia tarinoita tulisi enemmän josta Anna kirjoitti. Me ryhmässä toden totta autamme kaveria mäessä, kun laukkuja etsitään ympäri maailmaa. Olen itsekin monta kertaa päässyt auttamaan toteuttamaan jonkun unelmaa todeksi. Haluamme luoda ryhmän todella turvalliseksi, koska tuotteissa on kuitenkin aika isot rahat kiinni.

Ihana Anna että sait laukkusi, ryhmämme on kyllä ihan huippu! Ja meidät yhteiset tapaamiset on myös huikeita, en malta odottaa pikkujoulujamme kun 100 naista kokoontuu, ihanaa. Ja ensi keväänä lähdemme ostosreissulle Nizzaan.

Minäkin olen jo ihastunut näihin pikkulaukkuihin, vaikka vannoutunut Boy tyttö olenkin <3 .

Niina (Ei varmistettu)

Mieletön! Itsekin vakavasti mietin että haluaisin päivittää oman klassisen minin chevroniin.. tää on kyllä u-p-e-a!! Joka kerta kun saan uuden pakkomielteen jostain laukusta, tää ryhmä pelastaa. Se tunne kun joku vapaaehtoisesti on valmis tuomaan laukun sinulle eri puolelta maailmaa

Elisabet (Ei varmistettu)

Ihana laukku ! Ehkä vielä ihanempi se tyttö joka omilla rahoillaan ensin osti sulle ton. Millä todennäköisyydellä löytyy ihminen kenellä on pari tonnia ylimääräistä, joka ei pyydä sun rahoja ensin tilille :D

Heidi (Ei varmistettu)

Voi että, ihan parhaat naurut sain tuosta "mahtuuko vauvan tarvikkeet laukkuun" Näemmä jotkut ihmiset ajattelevat, että äitinä et voi kantaa muita laukkuja kuin hoitolaukkua mukanasi... Ja ihan tiedoksi näille ihmisille, yleensä se hoitolaukku on rattaissa roikkumassa ja äiti saa kantaa olallaan minkälaista laukkua haluaa.

Taisin nyt ekaa kertaa kommentoida, olen varmaan aika alusta saakka blogiasi seurannut, vaikkakin olen sinuun verrattuna tällainen seniorimamma (poika nyt reilun vuoden ja täytin 37 samana päivänä, kun hän syntyi ). Oletko muuten täällä Treen seudulla tutustunut MIB:een (Mothers in Business)?

Mukavaa joulun odotusta teidän perheellenne

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Mikä ihanuus! Toi chevron on vaan niin kaunis :)

Mel (Ei varmistettu)

Hei mikä ihana toi vaaleanpunainen viltti(?) on? Ja mistä? :)

Terhi (Ei varmistettu)

Upea kaunokainen ️
Itselläni on chevron boy laukku mustana small koossa

Kommentoi