Hello London

Mungolife

Good morning everybody and a good naptime to me!! ✈ #notamorningperson #ööloom #facemask #raccoon #anotherdayanotherflight

Hello hello!

Mun piti tulla nauhoittamaan teille videopätkä ennen iltapäivän aktiviteetteihin siirtymistä, mutta mun iMovie ei olekaan ihan uusimman OS:n tasalla. No ei se mitään, huomenna nimittäin videoitaan aika hauskaa pätkää teille hyvän ystävän avustuksella, ja saatte varmasti hyvän videopätkän blogiin pian. Ei mitään mun rävellystä, vaan ihan oikean videon, jonka joku osaava ja taidokas on editoinu :)

Tänään alkoi päivä aika aikaisin, kun herätyskello soi 5 aamulla. Asiaa ei sinänsä auttanut se, että poikaystävällä oli eilen vähän pidempi ilta poikien kanssa ja se hauskuutti mua tarinoilla kahteen asti yöllä. Raahauduin ratikalla ja dösällä lentokentälle ja haukottelin tieni turvatarkastuksen läpi ehtiäkseni klo 8 aamulennolle tänne Lontooseen :) Parin päivän työmatka tänne alkoi vähän heikosti. Suunnittelin vahvasti keräileväni zetoja lennolla, mutta edessäni istunut sylivauva oli sitä mieltä, että se on turhaa. Hysteerinen itku ei oo yleensä se paras lullaby kun yrittää nukkua muutenkin epämukavassa asennossa.

Lontoossa olen työasioissa, mutta ehdin näillä näkymin näkemään paria kaveria samaan syssyyn. Ihan hassua olla hotellissa "kotikaupungissa"! Kohta matka käy kohti erästä lanseeraustilaisuutta, mutta yritän ehtiä vielä illalla langoille :)

Ahhh, täällä on aurinkoista ja lämpöasteita vaikka millä mitalla! Ihanaa!

Kommentit

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Kivaa, että olet palannut Lontooseen :-)

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi/

Tuothan niitä lämpöasteita ja aurinkoa sit mukanas tänne Suomeenkin! Kaivataan jo kovasti

Anna (Ei varmistettu)

Yritin kovasti, en onnistunut :D

Milla (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Hyvää matkaa! :)

Katje (Ei varmistettu)

Ihana maski!
Katselin heidan nettisivujaan, tilasitko sita kautta vai ostitko jostain kaupasta..?

Anna (Ei varmistettu)

Mä sain sen yritykseltä, mutta siis ei niitä mielestäni kaupoissa oo, eli vaan nettisivuilta :)

Katje (Ei varmistettu)

Okei, kiitos vastsuksestasi, nyt pitää vaan yrittää päättää mikä.. :D

Jatta (Ei varmistettu)

Hei! Ostin sulta facebookin kirppiksellä sen sun oman malliston mustan pitsimekon, jonka kävin tänään hakemassa postista. Vähän pelkäsin, että onko se liian pieni/suuri tai lyhyt tms, mutta se oli juuri sopiva! Pituuskin oli todella hyvä, eli ei mitään valittamista. :) Mulla on huomenna pienet synttärijuhlat, kun täytin tiistaina 18, eli mekko pääsee heti käyttöön!

Kiitos sulle vielä nopeasta postituksesta, mekkoon olen kyllä todella tyytyväinen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa kuulla, tosi kiva juttu :)

Kommentoi