Hello Monday!

Mungolife

MAANANTAITERVEHDYS. Hellurei Benjiltä, joka viihdytti meikäläisen lounastaukoa tänään rääppimällä melkein itsensä kokoista luuta ja juoksemalla pää viidentenä jalkana ympäri asuntoa :D Poitsu on kasvanut ihan valtavasti, tai siis ei kokonsa puolesta tunnu juuri kasvaneen, vaan jotenkin kasvot muuttuneet jos mahdollista vieläkin söpömmäksi ♥

Ennen päivän varsinaista postausta haluaisin kysyä teiltä, mistä te haluaisitte lukea blogissa? Kyselin jo hieman haasteita tuossa vähän aikaa sitten julkaisemassani asupostauksessa, mutta nyt haluaisin kuulla teiltä postausideoita! Laitan kaikki (säädyllisyyden ja järkevyyden rajoissa esitetyt) ideat äänestykseen, ja eniten ääniä saaneet ideat toteutan sitten blogissa tässä lähiviikkoina :) Ehdottakaa siis jotain hauskaa, mahtavaa tai paljon odotettua, niin saatte paljon ääniä ja mun on sitten se toteutettava! :D

Onko teillä siis ideoita? Jotain mitä haluatte blogista lukea?

Kertokaa ne nyt minulle, niin minä laitan galluppia pystyyn loppiaisen jälkeen!!

Kommentit

sinii (Ei varmistettu)

Päivä kanssani postaus, meikkiopastusta ja ruokaohjeita (!) :))
Niistä olisi kiva lukea!

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Ruokaohjeita! :D Sitten tykkään aina kauheesti sun meikki- ja ihonhoitotuotteiden esittelyistä.

Janina (Ei varmistettu)

Vaikkapa jotain uusia hauskoja faktoja susta itsestäsi :) taikka jonkinnäköstä musiikkipostausta että mitä kuuntelet tällä hetkellä tms.

Miia (Ei varmistettu)

Kaikkien laukkujesi esittely ja tulevat haaveet/kiertoon lähtevät (t. laukkufriikki ;))
Kenkäkokoelman esittely, jotain deeppiä, matka-aiheinen postaus esim. unelmamatkakohteet ja piakkoin toteutuvat matkat, rakastin nimittäin sitä sun pitkää postausta, jossa kerroit kokemuksesi jokaisesta maasta, jossa olet käynyt. Siinä muutama

neppari (Ei varmistettu)

pari päivää-viikko tms ajanjakso miehen valitsemissa lookeissa! vaatteet, hiukset yms :) sit joku parhaat-postaus jostain, se seerumijuttu oli hyvä nääs....
ja mielipidepostaukset on sulla tosi hyviä!

Lotta (Ei varmistettu)

Toi miesjuttu ois just huippu! :D :D <3

Tanya (Ei varmistettu)

Joo toi miehen stailausviikko ois tosi hyvä! :)

Ellaa (Ei varmistettu)

Ei nyt liity tähän, mutta meneeks sulla hiukset helposti takkuun kun on kiharat?:D Mulle tulee aina järkyttävä niskatakku, jota ei meinaa saada millään selväksi.

Ruokaohjeitasta tykkään blogissa ja video olis myös ihana :)

Noora (Ei varmistettu)

Päivä mun kanssa-postaus! :) toi pari päivää miehen valitsemissa vaatteissa yms kuulostaa myös hauskalta!

Tiia (Ei varmistettu)

Tää on naurettavaa I know, mutta sun koirasi nimen lukeminen täältä blogista aiheuttaa mussa niin valtavan negatiivisa fiiliksiä :D Johtuen siitä, että hän on kaima eräälle vähemmän mukavalle herrasmiehelle, jonka kanssa joudun välillä diilaamaan. Ei sillä, niin söpö pakkaus (siis koirasi) kyllä! Komppaan ylempää kommentoijaa ja sanon, että ruokaohjeita ois kiva lukea :)

Amanda (Ei varmistettu)

Päivitetty laukkukokoelma! Sulla tuntuu olevan niiin ihania laukkuja, ja edellisestä laukkupostauksesta on jo tovi vierähtänyt. Terveisin Laukkufriikki!

Alina (Ei varmistettu)

Meikki-videoita/tutoriaaleja, sekä kaikkea kotiin ja sisustukseen liittyvää hömppää:)

Henna (Ei varmistettu)

Asunnon esittely postaus ! :)

Suvi (Ei varmistettu)

Joo, toi pari päivää miehen valitsemissa vaatteissa kuulostaa hauskalta:D! Ja kans ois ihan mielenkiintosta saada jonkilaista postausta sun vaatekaapista, että miten säilytät niitä tavaroita, viikkaatko, hengaroitko tms! (oon se tyyppi, joka saa kyyneleet silmiin ikeassa kun näkee niitä ihania vaatekaappeja ja niiden sisältöratkaisun) Ja kans, tottakai kaikki matkapostaukset ja infoa niistä paikoista missä oot käyny on aina tosi kiinnostavia!

Tinja (Ei varmistettu)

Joku sellanen pahimmat mokasi tai sitten oudot tapasi! Niitä olisi varmasti hauska lukea :D

Kriu (Ei varmistettu)

Jonkinlaista musiikkipostausta mäkin toivon :)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Kenen blogeja sä luet tai jos et itse ehdi seurata, onko joitakin blogeja mitä suosittelisit?

Mä vähän sovellan tuota yhtä ehdotusta, missä kulkisit miehen valitsemissa vaatteissa tietyn ajanjakson. Mitäs jos se mies valitsisi jonkun 1-3 elementtiä (vaate, koru, laukku..) asuun, mitkä siinä ainakin pitäisi olla - loput olisi sun päätettävissä. Tätä voisi periaatteessa jatkaa muutaman päivän, ainoastaan sun elementit muuttuisi.

Haha, tästä tuli mieleen se, kun mainitsit ettei mies ehkä jaksaisi enää katsoa sun päällä montaa päivää jotain vaatetta (olikohan kyseessä se hennesin mekko), niin mitäs jos mies saisi laittaa jonkun tietyn määrän vaatteita käyttökieltoon hetkeksi. :)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Aha, tämä ei näköjään näytä kappalejakoja :/ Tulipas siis yhteen pötköön kaikki.

Amaalia (Ei varmistettu)

Asunnon esittely ja sisustusideoita-postaus olisi kiva! Samoin tykkään steal my style postauksista, yksi asu ja kaksi vaihtoehtoa (pihistä ja panosta). En tykkää pitkistä nellyn yms mainospostauksista täynnä vaatteita, mutta steal my style versiot toimii :). toimii sun omilla vaatteilla tai inspiskuvilla asusta, jonka haluaisit toteuttaa.

Stailaushaaste, jossa miehesi/ystäväsi/siskosi ja äitisi pääsevät pukemaan sinut!

Koirajuttuja vähemmän kiitos :).

empty smile

Toi oli hauska idea, että mies päättäisi miten pukeutuisit! Myös mielipide ja asuntopostauksia olisi kiva lukea. Videota sun arkimeikistä ja hiuksista ja lisäksi ne oli myös hauskoja missä kritisoit 'entistä Annaa', tai kerrot vähän sun lapsuudesta, nuoruudesta ja menneistä vuosista (tapahtumista, tyylistä yms). Olisi myös mielenkiintoista lukea jokin postaus vanhasta blogista, tai edes osia siitä, miten ja mistä ennen kirjoitit, mutta ymmärrän jos et niitä halua enää tänne kaivella :)

Amaalia (Ei varmistettu)

Niin ja sitten olisi kiva nähdä sun toteuttamana aiemmin suositut viikko samassa mekossa/paidassa/hameessa yms :) eli valitse yksi vaate, jonka puet eri tavalla seitsemänä päivänä. Ostoslakko-haaste oli kiva, harmi kun se loppui yleisön painostukseen :/.

Kirjoittaisitko rahan käytöstä? Se olisi varmasti monelle nuorelle mielenkiintoista luettavaa ja toki itsellekin. Eli miten hoitaa raha-asiat parhain päin opiskeluaikana, josta sullakin on kokemusta (tosin olit töissä kokoajan:))

jenny (Ei varmistettu)

Päivä kanssani -postaus! :-)

Saara (Ei varmistettu)

Näin teen meikkini-video!! :) ja haluisin mä nähdä benji-pallerostakin videomatskua. :)

jj (Ei varmistettu)

Voi Benji! <3

Komppailen aika lailla jo sanottuja ideoita, kenkäkokoelman esittelypostaus olisi todella bueno ja sisustusjuttuihin liittyvät postaukset. Ruokaohjeet ja reseptit on aina tervetulleita myös! Huippu idea tuokin et poikaystäväsi saisi stailata sut :)

Nipsuu (Ei varmistettu)

Mä tykkäisin myös jostain laukku-ja kenkäkokoelmien esittelystä :). Myös kaikennäköise listaukset, esim. sun lempparivaatteet ja myös sisustusjutut kiinnostaa.

Johanna (Ei varmistettu)

Päivittäiset kauneusrutiinit :)

Sooy (Ei varmistettu)

Päivä minun kanssani postaus :) Asuhaaste olisi myös kiva. Miten yksi vaatekappale muokkautuu esim. viikon asuiksi :)

JessiH (Ei varmistettu)

Musta ois kiva nähdä miten eritavalla jonkin tietyn vaatekappaleen voisi yhdistää erilailla ja näin ollen siis luoda kokonaan uuden asun (tiedän, että sinulta tämäkin onnistuu hyvin). :) Lisäksi olisi kyllä erittäin mielenkiintoista nähdä kuinka poikaystäväsi pukisi sinut. Olisi myös mielenkiintoista kuulla kuinka olet viihtynyt Kuopiossa tämän lyhyen ajan. Ja mielellään luen kyllä myös lisää ruokaohjeita ja katselen kuvia ihanasta Benjistä.. :) Pakko kyllä todeta, että kirjoitatpa mitä tahansa niin täällä kyllä luetaan.. :)

Helmi (Ei varmistettu)

Olisi mukava kuulla postauksen muodossa siitä, kuinka valmistauduitte pennun hankintaan, mitä asioita tuli ottaa huomioon ennen pennun kotiintuloa ja miten olette nyt kasvattaneet pentua?
Olen hankkimassa keväällä ensimmäistä koiraani, ja kaipaisin vinkkejä pennun tuloon valmistautumiseen ja sit kasvatukseen liittyen (esim sisäsiisteyden opettaminen). :) Benji on kyllä todella suloinen! <3

Henni (Ei varmistettu)

Laukkujen-ja kenkienesittelypostauksille ääni multa! :)

hara (Ei varmistettu)

Yksityiskohteita ja ajatuksia perhe-elämästä ja teidän suhteesta ylipäätään. Sopeutumisesta, vaikeuksista ja niiden ratkaisuista, miehesi plussa- ja miinuspuolesta ja sen sellaisesta. Ei tarvi mennä yksityiskohtiin kovin syvälle, eikä edes olla ihan asiallinen ja rehellinen :) Voisit halutessasi leikkiä faktoilla tai keksiä jotain ihan vaan huvikseen :) Eli siis rennolla otteella, sopivan kevyttä lähestymistapaa käyttäen :)

Anonyymi (Ei varmistettu)

Sori kun puutun tähän, ei varmasti tippaakaan kuulu mulle tämä... mut mä vaan mietin että kuka haluaa listailla julkiseen blogiinsa plussa- ja miinuspuolia miehestään? Tai varsinkaan keksiä niitä omasta päästään, ja ihan vaan lukijoita viihdyttääkseen julkaista ne täällä "muutamalle" ihmiselle...

Voi olla että ymmärsin kommentin väärin (siinä tapauksessa sori siitä), mutta tuo vähän kuulostaa sellaiselta postaukselta, jota en toivoisi kenenkään bloggaajan (lukijamääriin katsomatta) koskaan kirjoittavan.

Marine (Ei varmistettu)

Sisustusaiheisia postauksia, jos et halua teidän asuntoa esitellä. Niin jotain muuta sisustukseen liittyvää :)

Bebe (Ei varmistettu)

Kuten jo monta kertaa on kommentoitu, olisi hauska nähdä sinua miehen valitsemissa vaatteissa. Myös sisustusaihe kiinnostaa kun kuukauden lopussa VIHDOIN muutto ja olen saanut vapaat kädet. Kuulisin myös mielelläni ideoita, mitä tehdä yksin jos ei halua vain istua koneella. Usein mies on töissä kun itsellä on vapaapäivä. Aina ei jaksa myöskään olla sosiaalinen vaan välillä haluaa olla ihan yksin. Silloin vaan usein jumittuu koneelle koko päiväksi. Mitä muuta voi tehdä yksin kuin käydä shoppailemassa, lenkillä tai istua kotona? Jos tulisi vaikka uusia ideoita.

Kiksu (Ei varmistettu)

Meikkipostaus väärällä kädellä ja unijuttuja.

Jennpu (Ei varmistettu)

- Vaatekaapin esittely (miten säilytät vaatteet)
- Benji, benji, benji
- Meikki ja tukkapostauksia
- Päivä Annan kanssa
- Ruokaohjeita
- Työvaatteita ja lookista nopea iltalook, miten tehdään
- Laukkuesittely
- Treffi-ideapostaus

MariK (Ei varmistettu)

Tykkäisin sun Lontoo-ajasta plussat ja miinukset -tyyppisen jutun ja opiskelusta, mikä oli parasta ja hienointa, entä jäikö jokin ehkä puuttumaan, harmittaan, täyttikö opiskelu odotukset?
Ja Benjistä tietysti mieluusti Päivän Benji : D

Mari (Ei varmistettu) http://lookbymari.com

Kenkäkokoelman esittely, tämän hetken meikkien top 10 want list, yleisesti sun tän hetken meikkien top 10, ruokaohjeita (ne on sulla aina niin hyviä!), verkkokaupat joista uskaltaa tilata suomeen (varsinkin meikki- ja luksus laukkujen verkkokaupat kiinnostaa) ja ja :D meikkivinkit olis kanssa kivat. Tykkään hirveesti sun meikki/ihonhoito postauksista asupostausten lomassa, koska oon ostanu sun suosittelemia tuotteita ja tykänny niin paljon! Esim yves rocherin sexy pulp, kukaan ei voi pärjätä ilman sitä! Samoin kuin therspist secret facial oil, ihan paras :) clarisonic myös. All most makeup powder ei kyllä toiminut mulle :( mutta niitä siis lisää!

Miru (Ei varmistettu)

Joo! Mäkin haluisin jonkun listan siitä mistä nettikaupoista uskaltaa tilata!!! Joku lisäinfo siitä miten tullimaksut yms toimii olisi kans kiva. :) Kaikki Benjiin liittyvä myös kiinnostaa, niin kuin myös kaikki syvemmät mietiskelypostaukset sekä jutut parisuhteestanne (toki ymmärrän jos et halua kertoa siitä niin syvällisesti). Tykkään myös kun vinkkaat tuotteista. Ostin Cliniquen Berry Pop-huulipunan samassa sävyssä mikä sulla on, ja sen myötä innostuin taas käyttämään eri huulipunia säännöllisesti. Paras puna ikinä ja niin hintansa arvoinen!

Battery (Ei varmistettu)

Päivä sun kanssa postaus ja ruokaohjeita :) Myös koti-/koiran kanssa ulkoilu-/kauppa-asut on kivoja!

Plöö (Ei varmistettu)

Videoviikko päivistäsi:)

Sanna (Ei varmistettu)

Bataattiburgerit ja killeri hyvä lasagne <3 sekä päivä kanssasi olisi aina yhtä viihdyttävää

H (Ei varmistettu)

Laukkuesittelyitä toivotaan täältäkin ja sisustusjuttuja, ja tota päivä miehen valitsemissa vaatteissa, tosin sen vois mun mielestä laajentaa jonkunlaiseen guest stylist -hommaan, eli aina välillä joku sun läheinen vois stailata sut :) noi "haastejutut" olis kans kivoja, samoin "sama vaate eri tavoilla" jutut.

Vivian (Ei varmistettu)

1. Sun matkapostaukset on tosi ihania ja saa aina matkakuumeen nousemaan, eli sellanen mulla toiveissa.
2. Tykkäsin kovasti siitä kaikki maat jossa oot käyny postauksessa ja se missä esittelit kohteita missä haluaisit käydä oli kanssa kivaa luettavaa, uusinta kiitos! :D
3. Myös joku bucket list -tyyppinen juttu olisi varmaan mielenkiintoinen mutta jotenkin vähän omaperäisemmin kuin we heart it-kuvilla toteutettuna.
4. Miten sun pukeutumistyyli on muuttunut. Olisi mahtavaa nähdä vaikka jo lukiovuosista lähtien jos vaan olet valmis jakamaan niin vanhoja "päivänasuja". En voi lakata ihastelemasta sun vaatteiden yhdistelytaitoa! :)

Macy (Ei varmistettu)

Bucket list - hyvä toive. :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Niin söpö <3 Ja pitkästä aikaa voisit tehä jonkin kivan videon - eli ei luettavaa vaan nähtävää :D

Henna (Ei varmistettu)

-Vaatekaapin esittely, nimenomaan miten säilytät vaatteita ja asusteita
-Päivä (tai jokin ajanjakso) miehen sinulle valitsemissa vaatteissa (+omat kommenttisi asuun)
-Miten teet arkimeikkisi tutorial videona
-Laukkujesi esittely + tämän hetken laukkuhaaveesi
-Sisustuspostaus (panostatko esim. huonekaluihin, taiteeseen, koriste-esineisiin)
-Yksi tietty vaate yhdisteltynä esim. viidellä eri tavalla (housut tai yläosa)
-Kalareseptejä
-Astioiden esittely. Keräätkö jotain sarjaa?
-Matkapostaus. Esittele maat joissa olet käynyt ja kommenttisi niistä + mihin maihin haluasit matkustaa
-Mitä vaatteita/asusteista aiot hankkia kesää varten

Elli (Ei varmistettu)

Komppaan näitä! :-) sit toivoisin postauksia
-joissa valitset TOP-listoja eri asioista sellaisen määrän mikä tuntuu hyvälle vaikka TOP10 tms. Nämä voisi olla juuri omia lemppareitasi, asiat joista et luopuisi ja mitkä "pitäisi" löytyä jokaisen vaatekaapista :-) Listoja voisi tehdä ainakin
•meikeistä
•vaatteista (alaosat, yläosat, takit)
•asuista
•laukuista
•kengistä
•matkakohteista
•hetkistä elämäsi aikana:-)!
-Neuvoja kuinka päästä "maailmalle" eli esimerkiksi tiivistys omista kokemuksista Australiassa, maailmanympärimatkalla jne.
-Valitset jonkun lempivaatekappaleen (esim. nahkatakin) jonka yhdistät eri tyylisiin asuihin!
-Tutorial miten loisit Kim Kardashian -tyylisen meikin (ja vaikka asun)

Marita (Ei varmistettu)

Päivä Benjin kanssa postaus :D <3

Elina (Ei varmistettu)

Ruokaohjeita on aina kiva lukea!
Ja sit joku vaatekaapin/huoneen esittely ja kenkien esittelypostaus. Lisäksi toi edellä mainittu mies valitsee asut juttu ois huikee! :D

Pages

Kommentoi