Hello Tampere!!

Mungolife

PIKAMOI TAMPEREELTA!! Hellurei ja pikamoi täältä Tampereelta! Tänään aamulla ei haitannut todella aikainen herätys, nimittäin ohjelma oli sangen lupaava. Kampista lähti hieman tilavampi kyyti kohti Tamperetta jo klo 9 ja seura oli melko energistä. Tosin, siihen riittää jo Ainon läsnäolo.

Nopea breikki hotellilla tässä välin, ennen kuin suuntaamme kohti Ratinanniemeä ja Blockfestia! KYLLÄ, luitte juuri oikein. Rokkimummo on suunnannut kohti kahta päivää riimittelyä tukkahevin sijaan. Mielenkiintoista. Odotan innolla. Nyt suuntaamme blogityttöjen kanssa lounaalle ja siitä sitten kohti festarialuetta.

Asiaankuuluvasti mukana on myös snapback.

Kuvia asusta tulossa lisää, tässä pientä sneak peekia siis. Pakko mainostaa, että Juulia teki mulle tällä viikolla uuden hameen, ja moivaan, Juulia on ihana nero. Palataan siihen tarkemmin myöhemmin, siskoni tulee iltapäivällä myös festareille, ajattelin iskeä sille upouuden 6D:ni kouraan, niin pääsette varmasti näkemään asun kokonaisuudessaan lähipäivinä. Pieni lisäpiriste lookin on tällä kertaa vaikeampi huomata, bongaako joku?

Tässä vähän apua ;)

Pusmoi, nyt kohti Blockfestia! Tulkaa moikkaamaan kaikki ihanat! :) 

Kommentit

Iida (Ei varmistettu)

Onks sulla jotku siniset piilarit ku silmät näyttää erilaisilta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Hitto te ootte hyviä bongaa tollasia :D

maria (Ei varmistettu)

siniset piilarit? :-D vai näenkö väärin, muistasin et sulla olis vihreet silmät tai jotain sinne päin

Anna (Ei varmistettu)

Joo, vihreethän ne oikeesti on :)

Veronika (Ei varmistettu)

Kivan väriset silmät. ;)

Ananas (Ei varmistettu)

Oi ihanan siniset silmät ;)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Manna (Ei varmistettu)

Siniset piilarit ainakin, mut lisäksi oon hetken katsonut, että ootkohan ottanut vähän täytettä huuliin? Oon ollut huomaavinani ylähuulessa selkeää eroa, mutta jos täytetty on niin ovat kyllä kauniin luonnolliset :)

Anna (Ei varmistettu)

No ei kyllä ole mitään täytettä koskaan laitettu mihinkään. En tue kauneusleikkauksia, eikä mitään moisia tulla tässä naamassa koskaan näkemään :)

Nipsu (Ei varmistettu)

Oisko lisäpiristeenä siniset piilarit? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä :)

fondel (Ei varmistettu)

Mun on pitänyt jo kauan kysyä sulta miten onnistut meikkaamaan noin hyvin ripsipidennysten kanssa? aina juhliin lähtiessä silmämeikin kanssa tulee ongelmia. Millaista rajauskynää/lineriä/tussia/geeliä käytät? miten saat rajauksen poistettua ilman ripsien harottamista? laitatko väriä ns ripsien tyveen ja väleihin, jottei sinne jää sellanen inhottava vaalea kolo joka näin ruskeasilmäisenä paistaa ::D hankala selittää. Mutta oon kattonu kun sulla on aina siististi noi silmämeikit että miten hoidat homman. Tiedän että käytät myös ripsiväriä pidennysten kanssa, onkse ripsipidennyksille tarkoitettu vai ihan normikamaa? Mun ripset on laadukkaat ja ammattitaitoisesti laitetut, että noi meikkausongelmat ei siitä ainakaan johdu. Kiitos jos vastaat :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä käytän yläluomelle L'orealin sitä slim linea vai mikälie kynä se on :) Nestemäistä eyelineria siis. Ja poistan sen ihan vanupuikolla :) Laitan vaan vedon siihen ripsien tyveen, en laita väleihin mitään, mutta ei sinne kyllä vaaleaa jää väliin silti? En oikein osaa sen tarkemmin sanoa, mutta meikkaan kyllä ihan samalla tavalla kuin ilmankin ripsipidennyksiä :)

Teea

Tervetuloa Tampereelle :)

Näinkin teidät tossa aiemmin tänään ja vähän mietinkin ootko suuntaamassa Blockfesteille (ja ihmettelin miksi kun et taida tuota genreä kauheesti kuunnella :D). Toivottavasti teillä on hauskaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo ei kuulu ykkösgenreisiin toi rap, mutta oli silti tosi tosi hauskaa :)

Nimim (Ei varmistettu)

Piilarit? Silmät on jotenkin supersiniset! :D

Anna (Ei varmistettu)

KYLLÄ :)

sara (Ei varmistettu)

Siniset piilarit? :)

Anna (Ei varmistettu)

Jessss

Noroa (Ei varmistettu) http://turkoositunnelma.blogspot.fi/

Ei nyt liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta pakko tulla kommentoimaan (varmaan muuten eka kerta ikinä..?) silti.

Ollaan Lontoossa tälläkin hetkellä ja käytiin eilen syömässä kerran mainostamassasi Four Seasons -kiinalaisessa Queenswaylla. Ja oli kyllä juurikin samanlaista kuin mistä kirjoitit silloin. Ruoka oli mainiota, mutta ravintolan ulkonäkö ja asiakaspalvelu... not so good. Täytyy sanoa, että olisin kyllä ollut kovin pettynyt, ellen olisi tiennyt etukäteen :D vaan eipä sitä varmaan olisi tullut edes mentyä ko raflaan ilman etukäteistietoa hyvästä ruuasta :) !

Eipä muuta. On tullut seurattua sinun blogia jo useamman vuoden, mutta jostain syystä olen äärimmäisen huono kommentoimaan. :P

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no onneksi ruoka oli siis mainiota. Se palvelu on kyllä jotain todella kamalaa, mutta se ankka on vaan niiiiin hyvää :)

Hovikirjeenvaihtaja (Ei varmistettu) http://hovikirjeenvaihtaja.wordpress.com

Siniset silmät?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä :)

Taru (Ei varmistettu)

Piilarit :D

maija (Ei varmistettu)

Piilarit näyttää uudelta mun silmään.

Anna (Ei varmistettu)

Hyvin bongattu :)

sussu (Ei varmistettu)

Moi. SUN SIMMUT <3 siniset piilarit?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä! :)

Elli (Ei varmistettu)

Siniset piilarit? :) pitäkää hauskaa!

Anna (Ei varmistettu)

Jesh!! :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Jee! Pitäkää hauskaa :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Wautsiwaude mikä limusiini. Kyllä teidän kelpasi!:) noita lippiksiä on nyt tosi monessa liikkeessä myynnissä, tullut muotiin. Sopii sulle! Hauskaa festailua!

Jemina (Ei varmistettu)

Siniset piilarit? :P

Anna (Ei varmistettu)

Jep! :)

ensq (Ei varmistettu)

sulla on värilliset piilarit!:D ?

Anna (Ei varmistettu)

Ju :(

Sipuli (Ei varmistettu)

Moikka! Tiedätkö mistä tuo Uinon tunika on ostettu? :D Tosi kivan näköinen :D

Anna (Ei varmistettu)

Tiedän itse asiassa, koska mulla on toi sama :D Lindexiltä se on :)

Roosa (Ei varmistettu)

Siniset piilarit :)
Mahtavat kamerat sulla! Osaispa itsekin kuvailla nuin hyvin ja muokkaillakin vielä. Harmi kun minulla on jo aikaa ja rahaa vievä harrastus :D muuten kyllä opettelisin valokuvausta.

Jansku (Ei varmistettu)

Siniset piilarit? :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep!

Kommentoi