Hello Tampere!!

raita (1 of 6) PIKAMOI TAMPEREELTA!! Hellurei ja pikamoi täältä Tampereelta! Tänään aamulla ei haitannut todella aikainen herätys, nimittäin ohjelma oli sangen lupaava. Kampista lähti hieman tilavampi kyyti kohti Tamperetta jo klo 9 ja seura oli melko energistä. Tosin, siihen riittää jo Ainon läsnäolo.

photo (1)-001 photo 1-001 photo 2-001 photo 4

Blockfest

Nopea breikki hotellilla tässä välin, ennen kuin suuntaamme kohti Ratinanniemeä ja Blockfestia! KYLLÄ, luitte juuri oikein. Rokkimummo on suunnannut kohti kahta päivää riimittelyä tukkahevin sijaan. Mielenkiintoista. Odotan innolla. Nyt suuntaamme blogityttöjen kanssa lounaalle ja siitä sitten kohti festarialuetta.

Asiaankuuluvasti mukana on myös snapback.

raita (4 of 6)Kuvia asusta tulossa lisää, tässä pientä sneak peekia siis. Pakko mainostaa, että Juulia teki mulle tällä viikolla uuden hameen, ja moivaan, Juulia on ihana nero. Palataan siihen tarkemmin myöhemmin, siskoni tulee iltapäivällä myös festareille, ajattelin iskeä sille upouuden 6D:ni kouraan, niin pääsette varmasti näkemään asun kokonaisuudessaan lähipäivinä. Pieni lisäpiriste lookin on tällä kertaa vaikeampi huomata, bongaako joku?

Tässä vähän apua 😉

raita (5 of 6)Pusmoi, nyt kohti Blockfestia! Tulkaa moikkaamaan kaikki ihanat! 🙂 

Kommentit (41)
  1. Onks sulla jotku siniset piilarit ku silmät näyttää erilaisilta? 🙂

    1. Hitto te ootte hyviä bongaa tollasia 😀

  2. siniset piilarit? 😀 vai näenkö väärin, muistasin et sulla olis vihreet silmät tai jotain sinne päin

    1. Joo, vihreethän ne oikeesti on 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *