Hellurei Helsingistä!!

Mungolife

Heimoi Helsingistä!!

Kainalossa on yksi kaapattu vauvakulta, ja matka käy ensin Vivven kanssa juoruilemaan, ja sitten perheen naisten kanssa viettämään pikkusiskon synttäreitä :) Huomenna rauhoittuu tämä hulluus kun pääsen takaisin kotiin ja rauhoittumaan, palaan sitten :) Kommentit laahaa jäljessä, mutta huomenna vastailen!

Pusuja paljon tolta pikkupörröltä ja multa tietty!

P.S. Rrrrakastan mun uutta pantaa :D

 

Kommentit

*Suvi* (Ei varmistettu)

Kuva saa hymyn huulille :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Jonna (Ei varmistettu)

Hei! Oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa, mutta uskaltauduin vasta nyt kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Löysin iltalehden sivuilta kuvan, josta tuli ihan mieleen sinä ja tää blogi. http://static.iltalehti.fi/ulkomaat/elaimet2_111SAL_ul.jpg :)

Sulla on aivan upea tyyli ja parantunut vaan koko ajan :) tykkään<3

Anna (Ei varmistettu)

Hihihihi, ihana kuva :) Kiitoksia kovasti :)

reetta (Ei varmistettu)

Lueskelin tuossa äsken sun vanhoja postauksia vuodelta 2010-2011 ja täytyy kyllä sanoa, että arvostan tosi paljon sun muuttunutta asennetta vaatteita ja erityisesti kulutusta kohtaan :) Huomasin, että ennen olit enemmän sellanen kertakäyttömuodin "kannattaja" ja uusia vaatteita löyty lähes jokaisesta postauksesta. En kuitenkaan sano tätä mitenkään huonona asiana, se oli varmasti sellanen vaihe minkä jokainen on joskus kokenut :D
Arvostan tosi paljon sitä, miten oikeesti oot ruennu panostamaan niihin parempiin vaatteisiin ja onkin ihana huomata miten ne sun tyylin kulmakivet näkyy sun lähes jokaisessa asussa! Se on just sitä mitä muotibloggaajalta kaipaan.
Iso kiitos siis tästä laadukkaasta blogista, oot mahtava <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ja ihanaa, että se välittyy sinnekin päin :) Kiitoksia, että oot pysynyt lukijana pitkään :) <3

Minä ainakin nään muutoksen :) niin hirrveen nätti oot! Laitettiinko sulle siis hiustenpidennystä? Noi pannat on tosi käteviä ja myöskin tyylikkäitä jos ei halua laittaa pipoa päähän, vaikka pipo kyllä on itselle se ykkönen talvella. Sun hiukset näyttää muuten aina niin hyväkuntoisilta ja kiiltäviltä, mitä hoitoainetta käytät??:)) mulla on melkein yhtä pitkät hiukset kuin sulla ja kylmä vuodenaika kun tulee niin bye bye kiilto ja pörröttömyys :(

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Joo, mulla on ollut pidennykset jo pidempäänkin :) Mä teen mun tuotteista pian lisää juttua, mutta käytän ainoastaan Label M.:n tuotteita tosiaan :)

NN (Ei varmistettu)

Oo Simba. Täällä kaivataan lisää ihania kuvia Simbasta! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Toivottavasti tänä vkl ehtii kuvailla Simbuskankin kanssa :)

Kommentoi