Helmiä rinnassa

Tuossa synttäripostauksissani vilahti jo eräs ihana uusi koru.. Nimittäin tänä vuonna ostin itselleni synttärilahjan pienessä mustassa boksissa. Helmikoristeltu Chanelin rintaneula on pitkään ihastuttanut ja olen moista etsinyt ahkerasti eri Chanel-ryhmissä, PurseForumissa ja missälie. Ostin yhden rintaneulan, joka oli mielestäni nätti, mutta sen kanssa ei mennytkään ihan nappiin. Joku tarkkasilmäinen lukija talvella huomasi, että se näyttää epäaidolta, ja kun rupesin tarkemmin kyselemään kuittia myyjältä, ei siitä ollutkaan alkuperäiskappaletta. Rintaneula taisi olla aito, joskin erityismallistoa. Kuittihomman kanssa meni sen verran säädöksi, että päätin kuitenkin palauttaa rintaneulan myyjälle, sillä koko kaupasta olisi aina jäänyt hieman epäilyttävä maku. No, rintaneula on ollut siis ostoslistalla ja oon yrittänyt etsiskellä aika klassista helmikoristeltua rintaneulaa. Kyselin suomalaisesta Chanel-ryhmästä hyvin samannäköistä rintaneulaa ja kun sieltä ei löytynyt myynnissä sellaista, kyselin Della Margasta, josko siellä olisi jotain kivoja rintaneuloja. Sainkin kuvan kaikista rintaneuloista (palvelu pelaa kyllä Della Margalla!), mutta niissä ei ollut miellyttäviä. No, ajattelin, että hankinta jää tuonnemmaksi. Pari päivää myöhemmin Della Margan myyjä laittoikin viestiä, että heille saapui aamulla vielä tällainen klassikko ja kuva liitteenä. Ja siinä se oli! Juuri sellainen kuin halusin!

Valitettavasti Della Marga ei toimita postitse, mutta onneksi äitini oli juuri tulossa Helsingistä Kuopioon, joten ei kun rahaa äitin tilille ja äiti nappasi tuon mukaansa tänne tullessaan! Vähän ”sika säkissä” tuli ostettua, kun ostin tämän vain Della Margan lähettämien kuvien perusteella, mutta jo ennestään todella korkeat odotukseni ylittyivät laatikon avatessani 🙂 Ihana! Sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin ja värikin on erikoinen vaalea kulta, joka näyttää monessa valossa hopealta. Sopii siis aivan kaikkeen!

Nyt on siis rintaneulan metsästys saatu onnellisesti päätökseen ja mitä upeimmalla kaunottarella! Mulla on tän käytön suhteen jo muutama visio, katsotaan, miltä ne käytännössä näyttää. Jotenkin ehkä kaipaisi tohon kaveriksi vielä isompaa metallista rintaneulaa. Katsotaan, löytyykö sellainen joskus samaan korurasiaan asumaan.

Mitäs te tykkäätte tästä? 

Ensimmäisiä asukuvia tämän kanssa tulossa lähipäivinä!

Kommentit (10)
 1. Dellan asiakas
  31.8.2017, 18:14

  Kyllä Della Marga postittaa tuotteita, postivakuutettuna.

  1. Aijaa? Ehkä se ongelma ei sitten ollut postituksessa. Mä siis kysyin voinko puhelimessa maksaa kortilla ja postittavat, niin se ei olisi onnistunut. En sitten tiedä olisiko onnistunut jos olisin tilisiirtona tehnyt. En asiaa sen tarkemmin kysynyt, kun oli tämä kuriiripalvelu mahdollinen 🙂

   1. Dellan asiakas
    2.9.2017, 16:30

    Joo, en tiedä tuosta puhelimessa maksamisesta, mutta tosiaan tilisiirto + postitus on kyllä toiminut useaan otteeseen. 🙂

 2. Mä en ole ikinä ymmärtänyt rintaneulojen ”päälle”, joten en voi tähän muuta kommentoida, kun että kivan näkönen 🙂

  1. Se on ihana! 🙂 Ja on niin paljon tyylejä käyttää, muutakin kuin perinteinen rinnassa 🙂

   1. Minäkään en ole oikein osannut käyttää rintaneuloja, joten olis kiva nähdä sulta pari tyylinäytettä 🙂 Minulta löytyy perintörintaneula, jota olisi kiva käyttää, mutta jotenkin siitä tulee niin vanhahtava vaikutelma kun sen iskee rintaan, vaikka koru itsessään on simppeli ja ajaton muotoilultaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *