Helmikuu

Mungolife


KEVÄTTÄ RINNASSA. Tuolla ulkonahan on ihan täysin kevät jo! Tai no okei, mulla oli aamulla mun lämpimin takki päällä ja siellä on meikäläistä korkeemmat hanget lunta, mut tiedättekö, se fiilis! Se kevään fiilis! Se siellä on, aurinko paistaa ihan täysillä, on peiliarskat käytössä ja hymyilyttää ihan korvasta korvaan miten ihanaa elämä on! Vaikka mentiin nukkumaan kahdeltatoista ja Benji herätti 5.30 toteamalla, että jos omistajat ei herää vinkumiseen, ne herää siihen, että kiskoo sohvalta alas painavan laukun, josta lähtee hirvee ryminä ja räminä.

1.2. helmikuuta kunniaksi keräsin tänne kaikki tammikuussa näkyneet asukuvat, ja vitsi, niitähän oli peräti kymmenen! Hyvä minä, siltä osin ainakin edes vähän alkoi vuosi kuten suunnittelin, eli aktivoitumisella kuvien puolesta. Toivottavasti saadaan jatkettua nyt tällä vauhdilla ja varmaan kevään tullen pystyy ottamaan enemmänkin kuvia kun tässä päivät pitenee, ja kuvata ehtii muutakin kuin viikonloppuisin :) Jotenkin hyvä fiilis tulis, että vaikka viikon möllötin influenssassa/flunssassa kotona, niin silti näitä saatiin 10 taltioitua helmikuun aikana! Tajusin muuten, että tässä talvifiiliksessä on täysin jo unohtunut meidän Dubain matka, ja alankin tässä tällä viikolla työstää ravintolavinkkejä ja muita juttuja, mutta kiinnostaako teitä nähdä myös throwback-asuja sieltä? En tiedä inspaako tähän aikaan vuodesta +27 lämpöasteessa kuvatut asut? Mitäs sanotte? 

Mutta niin, tässä nämä tammikuun asut, omia suosikkeja näin jälkeenpäin katsottuna on tuo viitta-asu, musketööriasu, tuo harmaatakkinen kerrostusasu ja tuo mekkoasu, jossa on uusi takki :) Ehkäpä tuo musketööriasu vie mun ajatuksissa voiton, mitäs te sanotte?

Nappasin tuolta myös nuo äänestystulokset toivepostauksiinne, ja tältä ne näytti:

Päivä Annan kanssa oli ehdoton suosikkinne, ja Throwback Style keräsi toisiksi eniten ääniä. Sitten olikin aika peräjälkeen miehen valitsemat asut, faktoja minusta ja ruokaohjeviikko. Näistä lähdetään siis liikkeelle ja yritän tässä pikkuhiljaa toteutella näitä :)

Mikä oli teidän suosikkiasu tammikuulta? 

It feels like spring is on its way! I've been so happy all day, even though Benji woke us up at 5.30 AM, when he was just bursting with energy. It's still cold outside, but it's sunny and there's just that feeling of spring, and I feel like it has completely rejuvenated me! I'm also happy to see that I managed to pull off 10 outfits in January, though I was sick for a week. At the beginning of the year I was aiming at having at least a 100 outfits out this year, and this is a great start, I hope I can stick to this! 

I also realised I have like five outfits from Dubai still unpublished, do you care to see them? I don't know if they are much inspiration at this time of year, but then again, maybe you want to see them anyway?

Also, there was a little poll going about what do you guys want to read about (sorry, Finnish only) and the top5 was A day with Anna, Throwback Style, 3-5 outfits in a week chosen by my boyfriend, facts about me and a week of recipes. That's what's going to be up on the blog in the upcoming weeks! :)

What do you think? And also, what's your favourite outfit of January? 

Kommentit

sinii (Ei varmistettu)

Aika jännä, että ihmiset haluavat päivä Annan kanssa postauksen... Kerrot kuiteskin täällä aina välillä mitäs sun arki ja vklp pääpiirtein pitänyt sisällään :)) Tuo pitkä harmaa takki on kyllä niin ihana! <3

Anna (Ei varmistettu)

Mä en kanssa ihan ymmärrä noita äänestystuloksia, mutta eipä kai se minun asiani ole. Ihmiset ovat äänestäneet, eli näillä mennään :)

Reetta (Ei varmistettu)

Johtuuko mun puhelimesta vai mistä se että, jotkut kuvat näkyy ihan sumeina (tässä postauksessa kaikki on sumeena) ja jossai postauksissa pari selkeetä kuvaa vaan.

Anna (Ei varmistettu)

iOs8 ei tue kaikkia määrityksiä ja meidän tekninen tiimi yrittää löytää siihen ratkaisua. Päivittäminen uudempaan iosiin voi auttaa.

Tällaisen ohjeistuksen sain :D

Onko sulla Apple, varmistan vielä?

Reetta (Ei varmistettu)

Android on minulla

Anna (Ei varmistettu)

Mitäs ihmettä. Minäpä laitan tietoa taas eteenpäin :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Lemppariasu on tuo ihan viimeinen missä on Uggit! Mukavan näköinen ja rento :) Toinen lemppari on tuo missä on valkoinen bleiseri.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Tanya (Ei varmistettu)

Dubaita kehiin ilman muuta! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Amanda (Ei varmistettu)

Kyllä ne Dubain throwback-asut on ajankohtaisia, monellahan saattaa olla talvilomareissulle pakkaaminenkin edessä tässä kuussa!
Lisäksi ihastuin niiin siihen sun valkoinen toppi&leohousut -asuun, että totta kai tahdon nähdä muutkin lookit =)

Anna (Ei varmistettu)

Niin, totta, en tullutkaan ajatelleeksi kun oma seuraava matka lämpöön on vasta joskus kesällä :D

Elli (Ei varmistettu)

Muskerööri! :) ja ehdottomasti Dubaista vaan mahdollisimman paljon ihania kuvia ja asuja! <3
Itsekkin hieman ihmettelen, että suosituin oli päivä Annan kanssa, koska aika tarkasti aina kertoilet mitä olet milloinkin puuhaillut. Ihmettelen myös tuota meikkipostauksen äänien vähyyttä, kun tuntuu että aina kommenttiboksissa kysellään sun meikistä, asun huulipunista ym. Toivoisin että meikkipostauksia toteuttelisit kuitenkin, itseäni kiinnostaisi valtavasti! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Meikkipostauksista en lupaa videopostauksia, sillä en vaan tykkää videopostauksist, mutta katsotaan :)

Lotta (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kiinnostaa asut Dubaista! :) Itselläkin reissuja lämpimään tideossa ja voihan sitä kesästäkin jo haaveilla :D Mun lempparit oli musketööri ja sit toi vaalee takki on kyllä niiiin ihana <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :)

hanna (Ei varmistettu)

Oi kyllä kiitos Dubai-asuja kehiin! Ei sillä että sun talvipukeutumisessa olis jotain vikaa, mutta haluisin jo fiilistellä kevättä ja lämpimiä ilmoja eikä enää näitä naisenkorkuisia lumikinoksia :D

Anna (Ei varmistettu)

Njoo, kieltämättä itselläkin jo kutittelee ajatus korkkareiden pukemisesta talvikenkien tilalle, mutta kutakin aikansa. Ikävöin sitten kesällä saappaita ja talvitakkeja :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

I don't get the question, of course we wanna see your Dubai outfits! You had so many great outfits in January, I can't decide! :P

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, okay, then I just might post them soon :)

elina (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva <3
Valoa ja iloa uuteen!

Anna (Ei varmistettu)

eeva?

Laura00

Moi! Tää sun blogi on kiva ja sun asukuvia on aina kiva seurailla ja saada mahdollisesti inspiraatiota. Minua jäi kuitenkin mietityttämään suhtautumisesi MK:n laukkuihin (siihen halvempaan linjaan). Olen itsekin tietoinen, että ko. merkki ei tällä hetkellä ole ehkä niin arvostettu kuin esim. 4-5 vuotta sitten. Mutta toisaalta minusta olisikin hölmöä ostaa laukku pelkän arvostuksen takia :) Sen vuoksi ihmettelinkin, kun olit kirjoittanut kommenteissa näiden laukkujen "arvon" lähentelevän Guessin tekonahkaisia lörpäkkeitä (esim. Prada ja MK:han käyttävät molemmat samaa saffiano-nahkaa, lieneekö vielä samoilta tehtailta, en yhtään ihmettelisi), jotka ei kestä edes vuotta ja lisäksi, että MK-laukut ovat White Trashia? Miten tuo WT edes nykyään määritellään...

Onko tämä siis oikeasti sinun mielipiteesi vai perustatko mielipiteesi muiden arvostuksen mukaan? Katsotko halveksuen naista, jolla on Michael Korsin Hamilton, mutta hänen yleisvaikutelmansa on muuten kaunis, hillitty ja siisti? :) Vai onko tämä vain taas joku suomalaisten naisten juttu, sillä muutamat ulkomailla asuvat toimistotyössä olevat ystäväni käyttävät paljon DKNY:n ja MK:n laukkuja eivätkä he oikeastaan ajattele asiasta sen kummempia. Ko. merkit tuntuvat olevan siellä kyllä yleisiä mutta ei niitä todellakaan white trashiksi ole leimattu :D

Ymmärrän, että esim. Chanel ja Michael Michael Kors ovat tietenkin täysin eri asia, mutta omasta mielestäni myös Chanel on menettänyt omalla tavalla hohtoaan, kun niin moni nuori 20+ nainen yhdistää sen ns. revittyihin farkkushortseihin ja "toppiin". Onhan laukku silti tietenkin vielä ihana ja haluttu "sijoitus".

Voi tietysti olla, että merkkilaukkujen "arvostus" ja hehkutus ovat yleensä ottaenkin menettäneet vähän arvoaan, koska niin monella niitä jo näkyy. Tai ainakin täällä blogimaailmassa. Mitä mieltä itse olet? :)

Anna (Ei varmistettu)

No en tiedä miten WT määritellään, mutta puhekielessä lienee aika yleinen termi tuo olevan. Mun mielestä Michael Korsin laukut edustaa sellaista "haluan merkkilaukun, koska haluan merkkilaukun, ja ostan Michael Korsin, koska sen saa halvalla, mutta kaikki tietää että sitten minulla on merkkilaukku". You know? Se tekee musta vähän jotenkin WT:n siitä, samaan tapaan kun aikanaan Burberryn lippikset tai Juicyn veluuripuvut.

En ole koskaan kuullut, että Michael Korsin Saffiano tulee samoilta tehtailta tai valmistajilta kuin Pradan. Furlan kohdalla tämä tieto on tuotu esille useasti, mutta MK:n kohdalla kyseessä lienee väärinymmärtäminen. Saffiano-nahkahan ei tarkoita, että se on samaa nahkaa, vaan saffiano kertoo sen tyylin, jolla nahka on valmistettu. Tai siis se on yksi alaluokka nahkoja, kuten myös nubuck-nahka. Pradan Saffiano on jo ihan kosketustuntumalla ihan eri tuntuinen kuin MK:n nahka. Tämä minun mielipiteeni ja tuntuu netissä muutama muukin näin kokevan (mitä nyt pikaisella selvityksellä näin)

Minä en halveksu naista, vaikka hän kantaisi Alepan muovikassia. Ajatus siitä, että joku halveksisi naista tämän kantaman laukun perusteella ei ole minulta, vaan sinulta tässä keskustelussa ja näin kertoo myös enemmän sinun tavastasi tulkita maailmaa, ei mun. On jotenkin ihan hirveä ajatus, että joku oikeasti tuomitsee laukun perusteella. Toivottavasti minua ei tuomita minun valitsemieni laukkujen perusteella, sillä haluaisin ajatella, että tuntemattomia ei tuomita muuten vaan, eikä ainakaan vaate/-asusteiden perusteella.

Ihmisillä on kuitenkin makuja. Minun makuuni MK:n laukut ei sovi. En pidä suunnittelijan toimintatavasta (tätä tukee myös monien kanssasuunnittelijoiden negatiiviset lausunnot), en pidä laukkujen mallista, enkä laadusta ja suunnittelusta. Ihan yhtä lailla mä en pidä maksalaatikosta. Mulle on aivan yks lysti, jos joku pitää maksalaatikosta, aivan kuin mulle on yks lysti, vaikka joku tykkää MK:n laukuista. Kun nyt toit asian esille, niin en välitä pätkääkään myös DKNYn laukuista. Jälleen makuasia. Yksi ei tykkää DKNYsta, toinen ei tyllää Chloesta, kolmas vihaa Chanelia. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä makuasioissa, ja jokaisella on myös oikeus ja mahdollisuus olla olematta munapää muille ja ilmoittamatta tätä heille päin naamaa. En ikinä kävelisi kadulla ja menisi huutamaan jollekin, että vittu sulla on ruma laukku. (Asia jota itse koen virtuaalisesti viikoittain)

Chanel tuskin on menettänyt yhtään hohtoaan, kun hinnat kiipeää vuosittain järkyttäväll tavalla ylöspäin. Moni ei ehkä halua ymmärtää, että Chanelilla on tehty ihan tietoinen brändistrateginen valinta, jolla on siirrytty takavuosien brändistä nykyiseen. Karl Lagerfeldin komennuksessa Chanelin muusat ovat räväköitä, nuoria, rokkaavia mimmejä ja nykykulttuurissa Chanel sopii nimenomaan niiden revittyjen farkkushortsien kanssa katukuvaan voimakkaan naisellisena, räväkkänä ja rajoja rikkovana brändinä. Chanelia ihan turhaan verrataan Cocon aikaan ja siihen mitä se oli vaikka 80-luvulla. Maailma muuttuu ja Chanel mukana, kuten ajan hermolla olevan yrityksen kuuluukin muuttua. Coco oli oman aikansa kapinallinen, ja edisti naisten vahvaa tapaa olla yhteiskunnassa ja olla vapaasti keitä he haluavat olla. Coco myös edusti naisen oikeutta valita olla tyylikäs, naisellinen, paheksuttava tai mitä ikinä, kunhan on tyylikäs ja edustaa tyylillään persoonaansa. Veikkaisin, että Coco hyväksyisi täysin Lagerfeldin valinnat ja linjat. Ainakin näin lähemmäs 10 Chanelin kirjan omistajana voisin kuvitella.

Mielestäni jos on käyttää 300 euroa laukkuun, suosittelisin sijoittamaan sen Furlaan, Tory Burchiin tai johonkin muuhun merkkiin kuin Michael Korsiin. Mutta se on mun mielipide. Ihan samalla tavalla kun mun mielestä ne Juicy veluurihousut on ihan älyttömän mauttomat, samaten on Korsin laukut. MUN MIELESTÄ.

Laukut sinällään ei musta ole ollenkaan menettäneet arvostusta tai hehkutusta, vaan ainakin mulle ja samantyyppisille tuttavilleni ja ystävilleni ne yhä edelleen edustavat kaunista muotoilua, upeaa käsityötä ja suunnittelua ja ennen kaikkea ovat arjen pieniä hemmottelujuttuja naiselle :)

Laura00

Niin aivan, makuasioissahan ei ole oikeaa tai väärää mielipidettä. Tarkoitukseni ei ollut hyökätä, sillä kyseessähän on loppujen lopuksi kuitenkin vain materiasta.

Minun mielipiteeni on kuitenkin se, että ostin itse Korsin laukun, koska pidin muotoilusta ja saffianonahasta. Omistan myös Louis Vuittonia, Rebecca Minkoffia, Adaxia, ECCO:a... En osta laukkuja ikinä pelkän merkin perusteella, mitä tuskin kovin moni muukaan tekee :) On totta, että Korsin halvemmista laukuista on tullut "massaa", ja niitä näkee kadulla todella paljon. Osa on yhdistetty ihan kivasti mutta totta on sekin, että nämä nk. pissikset kuljettavat niitä feikkiuggeihin yhdistettynä. Eipä se minulta ole pois tietenkään. Sama juttuhan on LV:n Monogram Speedyn kanssa, monet tykkäävät ja pitävät sitä klassikkona, osa taas inhoaa laukkua.

Kun sanoit, että "Chanel tuskin on menettänyt hohtoaan", niin en tarkoittanut sitä yleisesti vaan sekin oli minun mielipiteeni, johtuuko se nyt sitten tuon brändiuudistamisen vuoksi. Ehkäpä minulla on vanhanaikaiset arvot, mutta minusta Chanel ei sovi kaikkien asujen kanssa yhteen vaan sen pitäisi kuvastaa klassista kauneutta (niin laukun kuin kantajankin). Esim. juoksutrikoisiin, lenkkareihin ja pitkään villakangastakkiin yhdistettynä laukku ei minusta enää näytä hyvältä.

Mutta nämähän ovat maku-/mielipideasioita, joita ei kannata ottaa liian vakavasti. On totta, että "ylemmissä" piireissä Korsin suunnittelua katsotaan osakseen pahalla enkä ihmettele, sillä kyllähän hän kohautti maailmaa valmistamalla lähes identtisen laukun LV:n Neverfull-versiosta, josta en itsekään pidä. Merkiltä löytyy kuitenkin ajattomia, hillittyjä malleja, joista pidän.

Anna (Ei varmistettu)

Ei varmasti ikinä osteta pelkän merkin perusteella, mutta monilla on asenteena "haluan merkkilaukun, tähän merkkilaukkuun mulla on varaa", vaikkei malli varsinaisesti olisi edes se pääasia laukussa.

Mä oon eri mieltä tossa Chanel-asiassa. Juuri sen takia, että Coco oli rajoja rikkova nainen, ja mun mielestä on todella hienoa hänen legacylleen, että Chanel on edelleen muodissa nimenomaan hieman kapinallisena ja erikoisena esillä. Katso vaikka näitä 2015 malleja, nehän on ihan kreisejä http://www.purseblog.com/chanel/take-close-look-chanels-metiers-dart-2015-paris-salzburg-bags/ :) Brändi on kasvanut ja elänyt ja olisi hienoa, että ihmiset myös ymmärtäisivät, että Chanel ei enää ole se helmikoruja ja skumppalaseja -brändi, vaan nuorekas, trendikäs, ajaton ja häkellyttävä niin kauneudellaan kuin luovuudellaankin :)

Merkiltä löytyy kyllä hienojakin laukkuja, harmi vaan, että niistä JOKAINEN on inspiroitunut jostakin muualta. Mun mielestä tuo toiminta on todella arveluttavaa, ja mielestäni tuo Neverful-versio oli ihan todella iso askel yli sen, mikä on hyväksyttävää käyttäytymistä suunnittelijalta. Siksi en enää näe mitään hyvää merkissä, vaan se on mun mielestä vaan hypännyt ihan mauttomuuden puolelle. Ei niinkään pelkästään mallien, vaan nimenomaan tämän todella törkeän kopioinnin takia.

Ellu (Ei varmistettu)

Pakko kyllä sen verran itsekin kommentoida, että MK ei ole ainut, kuka kopioi muiden merkkien suunnittelua. Esim tämä pradan laukku: http://www.prada.com/en/US/e-store/woman/handbags/totes/product/B2625M_2E89_F0D32.html On todella lähellä Celinen mini luggagea. Mielestäni jo liian lähellä, enkä maksaisi ikinä noin paljon laukusta joka muistuttaa toisen merkin laukkua noin selvästi. Samoin Rebecca Minkoff love- laukkunsa osalta meni liian pitkälle, ihan selkeä kopio Chanelin boy- laukusta. Että aika monta tasokkaampaakin merkkiä on syyllistynyt ihan samanlaiseen kopiointiin kuin MK...
Mut toki jokainen ostaa sitä, mitä tykkää ja nimenomaan sen oman budjetin mukaan. Vaikka itse en MK laukuista välitä, niin jollekkin toiselle se voi olla taas unelmien laukku. Ja kaikille se 300 euroa ei ole "halpa laukku" tosiaankaan, vaan joltain toiselta se voi vaatia paljonkin säästämistä. Kaikki ei edes ole valmiita maksamaan tuhansia yhdestä käsilaukusta, vaikka rahaa olisikin. Mut nää on näitä valintakysymyksiä, ja jokaisen valintaa on hyvä kunnioittaa. Itse en haluaisi ikinä kantaa mitään herra Lagerfeldin suunnittelemaa, ihan hänen törkeiden kommenttiensa takia mm. Adelesta jne. Tää on taas monien mielestä ihan naurettavaa, mutta mulle ihan periaatekysymys:)

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä tässä päästään just siihen, mitä joku jo aiemmin kyseli. Että onko Celinellä oikeus esim. noihin siivekkeisiin, ja kaikki muut ovat sitten kopioita? Mielestäni Pradan tuo laukku ei muistuta Luggagea mitenkään hirveenä, ja itse omistan Luggagen :) Minkoff taas on mun mielestä todella lähellä Boyta, ehkä vähän liiankin. MUTTA, kumpikaan ei ole mennyt mun mielestä sen rajan yli, jonka Kors ylitti kirkkaasti ottamalla Damier-kuosin laukkuunsa. Ei hyvä. Se kuosi on melkein kuin logo Vuittonille, niin tunnistettava se on. Joten sen takia en pysty sitä millään ymmärtämään :(

Inspiroitumisen ja kopioimisen viiva on todella ohut, ja mä en todellakaan ole oikea auktoriteetti sitä piirtämään. Mutta mun mielestä kukaan ei ole laukuissa sitä ylittänyt yhtä tylysti kuin Kors.

Ymmärrän tavallaan periaatteesi tuossa, joskin näen tämän Lagerfeld-kohun hieman eri tavalla, mutta sama periaate mullakin on. En halua millään lailla nähdäkään Korsia silmissäni tuon damierin pöllimisen jälkeen :) Se on vaan sellainen juttu, mistä en pääse yli :D

Anni (Ei varmistettu)

Oho olipa yllättävät ton kyselyn tulokset! Itse ajattelin, että jotkut pintaa syvemmältä esim. Lontoo ajan plussat ja miinukset tai ajatukset Kuopista olisi tosi suosittuja :D Musta niistä ois tosi kiinnostavaa kuulla! :)

Anna (Ei varmistettu)

Itsenikin tämä yllätti, mutta näin on äänestetty, näillä mennään :)

Mint (Ei varmistettu)

Kiva, jos kertoilet teidän Dubain ja Abu Dhabin matkasta! Asuja sieltä olisi myös kiva nähdä. Kävittekö muuten Hakkasanissa syömässä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Juu, tarkoitus olisi, sillä siellä tuli kuvattua aika ahkerasti :)

Lotta (Ei varmistettu)

Oon just lähdössä Hawaijille eli todellakin inspaa Dubai-asut :D

Anna (Ei varmistettu)

Jeij, kiva kuulla :)

jode (Ei varmistettu)

Oho, enpäs ehtinyt itse äänestää ollenkaan... mut onneksi äänestystulos näyttää silti hyvältä! ;D
Dubai-asuja kehiin vaan! Ehkä ne käynnistäis tässäkin osoitteessa kevään ja kesän odotuksen...

E (Ei varmistettu)

Ehottomasti dubain asuja! Mitä vaan asuja :D ihana olet ja ihana blogi

Anna (Ei varmistettu)

:) Kiitos :)

Mii (Ei varmistettu)

Ipadilla näkyy taas sumeena kaikki kuvat. :/

Anna (Ei varmistettu)

iOs8 ei tue kaikkia määrityksiä ja meidän tekninen tiimi yrittää löytää siihen ratkaisua. Päivittäminen uudempaan iosiin voi auttaa.

Tällaisen ohjeistuksen sain :D

Mii (Ei varmistettu)

Okei, pitääpä kokeilla jos auttais! :)

Sofia (Ei varmistettu)

Dubai-postauksia olisi mahtava lukea, sillä oma loma häämöttää alle kahden viikon päässä :) Olen lukenut blogiasi ihan Mungolifen alkutaipaleelta lähtien, vaikka harvoin kommentoin mitään. Olet kasvanut upeaksi naiseksi blogiurasi aikana ja nykyään on mukava seurata hieman rauhoittunutta tavallista elämääsi ja arkea :)

Anna (Ei varmistettu)

No kiva kuulla, täytyykin siis alkaa rakentelee niitä postauksia :)

Jenni (Ei varmistettu)

Lemppari on ehdottomasti tuo viitta-asu! Mielettömän upea tuo viittatakki <3 Myös tuo liuhuva harmaa neule ihastuttaa aina :)
Ja todellakin Dubain asuja kehiin! Vaikka ei olekaan ihan hellekelit täällä vielä niin kesäpukeutuminen inspiroi aina ja olisi kiva katsella kesäisiä maisemia. Kauhee matkakuume on !

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on aivan ihana! Saisi vähän lämmetä, niin voisi tuota taas pitää :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Tuo kirkon oven edessä otettu kuva mun suosikki ja viitta-asu toka :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Noora (Ei varmistettu)

Mun lemppari on toi toisiks vika, missä on eri harmaan sävyjä! Pakko myöntää, otin tosta asusta yks päivä itelleni inspistä :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla :)

o (Ei varmistettu)

Päteekö MK kelloihin sitten eri logiikka tuon White Trash mielikuvan osalta :D
Sulla niitä tuntuu kuitenkin olevan käytössä useampikin... Eikä siinä mitään, mun mielestä jokainen saakin käyttää sitä merkkiä mikä omaa silmää viehättää. Usean vuoden blogiasi seuranneena, välillä vaan pistää todella silmään tuo aggressiivinen tapasi vastata mihin tahansa vähänkin eriävää mielipidettä olevaan kommenttiin. Ja joo I know sun blogi sun säännöt, siks yleensä pysyttelenkin poissa näistä kommentiketjuista, kun ikävä kyllä täällä susta tulee vähemmän positiivinen kuva/fiilis kuin mitä postausten perusteella...

Anna (Ei varmistettu)

En näe aggressiivisuutta esim. tässä asiassa omalta puoleltani? Päin vastoin koen, että joudun hirveästi puolustamaan jotain, minkä pitäisi olla itsestään selvää: ihmisen oikeus mielipiteeseen. MINÄ en pidä Korsin laukuista, ja mielestäni niissä mennään todella väärällä menettelytavalla ja ne edustaa sellaista asiaa, jota minä en halua tukea, ja joka ei ole makuuni. Jotenkin käsittämätöntä, että heti yritetään käännyttää ja jotenkin tuoda esille, että minä ajattelen väärin tai minun mielipiteeni on väärä. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mikään niistä ei ole oikea tai väärä, kun makuasioista kiistellään. Minulle minun mielipiteeni MK:n laukuista on oikea, jollekin toiselle se hänen omansa on oikea. En jaksa enää ollenkaan tätä kommenttipuolta, kun aina on joku eri mieltä ja sitten hyökkäävästi tivaa minulta syitä minun mielipiteeseen ja joudun sitä puolustamaan. Jotenkin mennyt ihan käsittämättömäksi pelleilyksi se, ettei ihmiset ymmärrä, että minä kirjoitan MIELIPITEITÄ, MAKUASIOITA. Jos minä en tykkää Korsin laukusta ja joku tykkää, niin se on ihan OK. Tuntuu jotenkin, että tässä asiassa vaan on Korsin laukkujen omistajat menneet ihan tuohduksiin, kun heidän joku suosikki/inhokki-bloggaaja ei tykkää heidän laukustaan. Siinä mennään fanituksen tai hateriyden sekopäiselle puolelle. Jokaisella on oikeus kantaa mitä laukkua haluaa, eikä kenenkään mielipiteen pitäisi sitä muuttaa.

MK kelloihin pätee ihan eri asiat. Ne on laadukkaita kelloja, joita kaikki muut matkivat, eikä päinvastoin. Korsin kellot ei ole suoria matkintoja keneltäkään, mistä tämä keskustelu alunperin lähti.

Pages

Kommentoi