Helmikuu


Desktop3

KEVÄTTÄ RINNASSA. Tuolla ulkonahan on ihan täysin kevät jo! Tai no okei, mulla oli aamulla mun lämpimin takki päällä ja siellä on meikäläistä korkeemmat hanget lunta, mut tiedättekö, se fiilis! Se kevään fiilis! Se siellä on, aurinko paistaa ihan täysillä, on peiliarskat käytössä ja hymyilyttää ihan korvasta korvaan miten ihanaa elämä on! Vaikka mentiin nukkumaan kahdeltatoista ja Benji herätti 5.30 toteamalla, että jos omistajat ei herää vinkumiseen, ne herää siihen, että kiskoo sohvalta alas painavan laukun, josta lähtee hirvee ryminä ja räminä.

1.2. helmikuuta kunniaksi keräsin tänne kaikki tammikuussa näkyneet asukuvat, ja vitsi, niitähän oli peräti kymmenen! Hyvä minä, siltä osin ainakin edes vähän alkoi vuosi kuten suunnittelin, eli aktivoitumisella kuvien puolesta. Toivottavasti saadaan jatkettua nyt tällä vauhdilla ja varmaan kevään tullen pystyy ottamaan enemmänkin kuvia kun tässä päivät pitenee, ja kuvata ehtii muutakin kuin viikonloppuisin 🙂 Jotenkin hyvä fiilis tulis, että vaikka viikon möllötin influenssassa/flunssassa kotona, niin silti näitä saatiin 10 taltioitua helmikuun aikana! Tajusin muuten, että tässä talvifiiliksessä on täysin jo unohtunut meidän Dubain matka, ja alankin tässä tällä viikolla työstää ravintolavinkkejä ja muita juttuja, mutta kiinnostaako teitä nähdä myös throwback-asuja sieltä? En tiedä inspaako tähän aikaan vuodesta +27 lämpöasteessa kuvatut asut? Mitäs sanotte? 

Desktop Desktop2

Mutta niin, tässä nämä tammikuun asut, omia suosikkeja näin jälkeenpäin katsottuna on tuo viitta-asu, musketööriasu, tuo harmaatakkinen kerrostusasu ja tuo mekkoasu, jossa on uusi takki 🙂 Ehkäpä tuo musketööriasu vie mun ajatuksissa voiton, mitäs te sanotte?

Nappasin tuolta myös nuo äänestystulokset toivepostauksiinne, ja tältä ne näytti:
Screen Shot 2016-02-01 at 7.15.37.png

Päivä Annan kanssa oli ehdoton suosikkinne, ja Throwback Style keräsi toisiksi eniten ääniä. Sitten olikin aika peräjälkeen miehen valitsemat asut, faktoja minusta ja ruokaohjeviikko. Näistä lähdetään siis liikkeelle ja yritän tässä pikkuhiljaa toteutella näitä 🙂

Mikä oli teidän suosikkiasu tammikuulta? 

It feels like spring is on its way! I’ve been so happy all day, even though Benji woke us up at 5.30 AM, when he was just bursting with energy. It’s still cold outside, but it’s sunny and there’s just that feeling of spring, and I feel like it has completely rejuvenated me! I’m also happy to see that I managed to pull off 10 outfits in January, though I was sick for a week. At the beginning of the year I was aiming at having at least a 100 outfits out this year, and this is a great start, I hope I can stick to this! 

I also realised I have like five outfits from Dubai still unpublished, do you care to see them? I don’t know if they are much inspiration at this time of year, but then again, maybe you want to see them anyway?

Also, there was a little poll going about what do you guys want to read about (sorry, Finnish only) and the top5 was A day with Anna, Throwback Style, 3-5 outfits in a week chosen by my boyfriend, facts about me and a week of recipes. That’s what’s going to be up on the blog in the upcoming weeks! 🙂

What do you think? And also, what’s your favourite outfit of January? 

Kommentit (55)
 1. Aika jännä, että ihmiset haluavat päivä Annan kanssa postauksen… Kerrot kuiteskin täällä aina välillä mitäs sun arki ja vklp pääpiirtein pitänyt sisällään :)) Tuo pitkä harmaa takki on kyllä niin ihana! <3

  1. Mä en kanssa ihan ymmärrä noita äänestystuloksia, mutta eipä kai se minun asiani ole. Ihmiset ovat äänestäneet, eli näillä mennään 🙂

 2. Johtuuko mun puhelimesta vai mistä se että, jotkut kuvat näkyy ihan sumeina (tässä postauksessa kaikki on sumeena) ja jossai postauksissa pari selkeetä kuvaa vaan.

  1. iOs8 ei tue kaikkia määrityksiä ja meidän tekninen tiimi yrittää löytää siihen ratkaisua. Päivittäminen uudempaan iosiin voi auttaa.

   Tällaisen ohjeistuksen sain 😀

   Onko sulla Apple, varmistan vielä?

   1. Android on minulla

    1. Mitäs ihmettä. Minäpä laitan tietoa taas eteenpäin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *