Helmikuun asut

Hellurei hellurei!

Pari päivää myöhässä, mutta ei se mitään 🙂 Haluan pitää kiinni siitä, että listaan kaikki edelliskuukauden asut yhteen postaukseen.

Nyt kun maaliskuu on alkanut, haluan aloittaa pari uutta juttua. Ensinnäkin, Tyyli.comin Mungostyle on avattu perjantaina täällä! Jatkossa tuon toisen blogini linkki löytyy sivupalkistani, niin siihen pääsee sitten helposti suoraan 🙂 Siellä on nyt esittelyteksti, ja jatkossa tulen päivittämään sivua kahdesti viikossa.

Lisäksi, puhuin jo ennenkin teille siitä, että haluan aloittaa pari uutta ”teemaa” blogissani. Keskiviikkoisin haluan tehdä ”Arkistojen kätköistä” -postauksen, jossa postaan niistä jutuista, jotka on jääny postaamatta 🙂 Sunnuntaisin haluan pitää pienen reseptinurkan eri lempiruoistani. Ja ajattelin aloittaa tämän kuukauden toivomallanne jutulla, eli vuorossa olisi videoviikko. Palataan siihen siis illemmalla, mutta sitä ennen, tässäpä olisi helmikuun asut:

Tummanpuhuva arkiasu ja vaaleasävyinen asu kukkamarkkinoilta:

Desktop

Kouluasu neonkeltaisella korulla ja vaaleanpunainen vaahtokarkki Versaillesilla: 

Desktop1

Perusasu Joien saappailla ja talvinen maxihame-asu: 

Desktop2Mikä on teidän suosikkinne näistä? 🙂 

 

Kommentit (43)
  1. Toi kukkamarkkina-asu, niin ihana, että tuun ehkä ryöstään noi kaikki vaatekappaleet sulta! 😀 ihan perfect

    1. Hahha, älä kerro kellekään, mut se on mun suosikki kanssa 😉 Se ja toi burgundy-housuinen asu 🙂

  2. Vaaleasävyinen asu kukkamarkkinoilta on mun lemppari 🙂 Noi Joien saappaat on tosi kivat! Asun itse niin pienessä paikassa, että jos tuollaiset saappaat jalassa kävelisin niin kaikki katsoisivat vähän liiankin pitkään…

    1. Kiitoksia kovasti 🙂 ja hei, ei pidä välittää muista! Jos mä olisin välittänyt muiden mielipiteistä, mä en ikinä olisi päässyt unelmissani yhtään pidemmälle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *