"In her eyes you're the night's desire / You're the one on her lips"

Mungolife

Huomentapäivää!!

Onko ollut kiva viikonloppu? Mulla on ainakin ollut tähän mennessä oikein kivaa, joskin melko kiireistä. Siskoni tuli kaupunkiin perjantaina illalla ja eilinen menikin pyöriessä kaupungilla ja kaupoilla :)

Kiva kun sisko on täällä, niin saa teille asukuvia julkaistua sitten. Lisäksi tulee kerrankin tehtyä vähän Lontoo-raportteja blogiinkin, kun tulee pyörittyä tavallista enemmän eri paikoissa :)

Holla!

Have you had a great weekend? I've had a great weekend so far myself. My sister came over for the weekend and yesterday we spent walking around the city and doing some shopping :) 

Nice to have my sis here, so I'll get some actual outfit photos from London and get some posts about London in here :)

Ennen niitä asuja, ois luvassa kuitenkin vielä muutama syksyinen asu, joka kuvattiin vielä mun ollessa Suomessa. Tässä kokomusta asu, pienillä lisäyksillä väriä ja kuviointia :)

Before those though, here is one autumn outfit back from Helsinki. This black on black ensemble I wore in Helsinki one day to run some errands :)

Hattu! Hattu on uusi suosikkini asustevarastossani, ja etsittyäni pari vuotta täydellistä, löysin sellaisen Lindexistä ohikulkumatkalla :)

A hat! I've been looking for a perfect hat for ages, and after a couple of years I finally found it from Lindex when walking past :)

Yksi kesän alemyynneistä löytynyt vaatekappale oli tämä leopardikuosinen jättitakki lyhyemmillä hihoilla :) Tämä on ihan täydellinen pitkien nahkahanskojen kanssa näillä syksyn keleillä. Ei liian kuuma, mutta juuri tarpeeksi lämpöinen pitääkseen lämmön.

One of the best sale finds I made this summer was a giant leopard coat with shorter sleeves. This coat is perfect with long leather gloves in the autumn. Not too hot, but warm enough to keep me warm.

Oon tässä valmistellut listaa niistä postauksista, joita haluan lähipäivinä toteuttaa, ja yksi niistä on se Chanel -postaus, tai lähinnä tähän laukkuun liittyen se ajatusvirta shoppailusta ja shoppailutottumusten muutoksista :) Muitakin teidän toivepostauksia olisi tarkoitus toteutella tässä lähiaikoina, lista on ainakin pitkä :D

I've been combining a list of posts I want to do in the upcoming days. One of those will be a post about how getting a Chanel bag changed the way I shop nowadays :) There's a lot of wishes in regards with post ideas, and I'm trying to accommodate those wishes in the upcoming weeks.

Ajattelin pitkään kun nää spagettiolkaimiset topit kolahti joka kaupan hyllylle, että ne ei sopisi mun kropalle yhtään. Kokeilin kuitenkin mielenkiinnosta Zarassa kyseisenlaista toppia, ja se istuikin päälle oikein mainiosti! Nyt olen pitänyt ko. toppia huomattavasti enemmän kuin mitään muuta :D En vieläkään osaa nähdä tällasta toppia itselläni muussa värissä, mutta mustana se toimii mielestäni hyvin :)

When these tops with narrow straps hit the stores, I was quite sure they wouldn't fit me. I decided to try one anyway, one from Zara, and surprisingly enough it fit me perfectly :) Now I've worn this one more than any else. Still can't really see a top like this in some other colour, but this black one is definitely my favourite top at the moment.

Nää pari päivää oon varmaan aika kiireinen, kun jaan itseni koulun ja siskoni kanssa Lontoon valloittamisen välille, mutta yritän tulla moikkailemaan teitäkin mahdollisimman paljon. Miksi bloggaamisessa on aina sama juttu? Kun on hirveesti asiaa, jutunaiheita ja ideoita, niin ei ikinä ole aikaa tai mahdollisuutta niiden toteutukselle. Sitten taas kun olisi miljoonasti aikaa (en kyllä tiedä milloin viimeksi) ja mahdollisuuksia toteuttaa postauksia, niin pää lyö ihan tyhjää ideoiden suhteen.

These couple of days I'm surely gonna be very busy, 'cause I have to divide myself between Uni and spending time with my sister going around London. Why is it always the same thing about blogging? Whenever I have so many ideas and posts, I never have the time. Ans whenever I have tons of time on my hands, I always get a writers block and can't come up with any ideas for posts. Typical.

Sellanen asu tällä kertaa, itse ainakin viihdyin siinä valtavan hyvin, jälleen kerran, mutta mitäs te tykkäätte tästä? :)  

So that's the outfit for this time. What do you think of it? :)

Kommentit

neila
Aavistus sinusta

Tosi kiva asu jälleen kerran! Mäkin oon etsiskellyt tuollaista syyshattua ja tuo näyttääkin täydelliseltä! Ootko ostanut sen nyt tän syksyn aikana?

Tuli muuten mieleen, että ehdittekö silloin kuvailla Suomessa sitä mekkoa, joka sulla oli siellä Viivin häissä? Se oli kyllä niin mieletön mekko! Mulle tulee siitä mieleen mun lapsuuden lempileffa Anastasia, kun sillä oli vähän samantyylinen mekko siinä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Oon ostanu ton kai syyskuun puolissavälin, eli eiköhän noita vielä ole :) En valitettavasti ehtinyt kuvailemaan sitä sitten enää :/ Mutta varmasti vielä toisteki pidän ko. mekkoa :)

Emppu (Ei varmistettu) http://valkoistajamakeaa.blogspot.fi

Mä tykkäsin tästä asusta kovasti! Ollaan tyyliltämme hyvin erilaisia, mutta tää asu uppos kyllä täysin muhun. En osaa kuvitella yhtään itteäni käyttämässä tollasta hattua, mut voi että miten se näyttää sulla hyvältä! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Ja joo, pitkästä aikaa hattu joka sopi tähän isoon päähän :D

Jenni (Ei varmistettu) http://jennidiamante.blogspot.fi/

Tosi kaunis toppi. Muutenkin nätti asu. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Nora (Ei varmistettu)

Sä vaan osaat! Kaikki sun asut kolahtaa muhun ja tämäkään ei ole poikkeus :) kiitos tämän blogin, olen alkanut löytää sitä omaa tyyliä ja uskallan yhdistellä ja kokeilla kaikkea rohkeammin :)
Terveisin vakkarilukijasi, joka ei ole koskaan ennen kommentoinut :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti ja aivan ihana kuulla <3

zenii (Ei varmistettu)

Veikkaan, että kun elämässä on vipinää, syntyy myös enemmän ajatuksia blogin suhteen. Kun taas on hiljaisempi jakso elämässä, ei blogiinkaan löydy mitään kerrottavaa! Joten no worries, kun sulla on kiire, me tiedetään et saadaan pian hyvää luettavaa ;)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se kieltämättä on :)

Tiiaanna
cake & copper

Tuosta takista tulee ihan Cruella De Vil -vibat :D Hyvällä siis!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, mun sisko sano samaa :)

Onko tuo acnen huivi alaska vai canada? Nyt en saa kunnolla selvää. Tollasta oon ettiny mutta tuntuu olevan loppu, ainakin gaudetesta. Ihana pirteä takki!

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on Canada :) Ja kiitoksia :)

Feline (Ei varmistettu)

Yksi sana, TÄYDELLINEN! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

miksuli (Ei varmistettu)

Meinaatko vielä tehdä Koh Tao postauksen? Olemme suuntaamassa niille suunnille talvella ja olisi kiva kuulla sinun mielipide ja kokemuksia saaresta :) Ja myös siitä hotellisähläyksestä mikä teillä siellä oli :D

Anna (Ei varmistettu)

Meinaan kyllä :)

Noora (Ei varmistettu)

Koitin itsekkin kyseistä Zaran toppia mutta mulle se ei istunut ja harmitti kyllä.. :( tää asu on ihana! Tykkään tosta hatusta ihan vietävästi! :D

Anna (Ei varmistettu)

No voi harmistus :/ Ja kiitoksia :)

Katariina (Ei varmistettu)

Täydellinen asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Jenu (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, Anna! Oot jotenki niin maailmannainen. Ja etenkin näissä kuvissa hehkut sellaista puhdasta iloa ja onnea, kauneutta.<3

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, voi kiitoksia kovasti :)

Jas (Ei varmistettu)

Jotenkin todella kivasti muokattu tuo postauksen ensimmäinen kuva! Asu on muutenkin tosi kiva, sulla on kyllä taito tehdä jostain tavallisenkin näköisestä vaatekappaleesta mielenkiintoinen asukokonaisuus. :) Olispa mullakin samanlaista mielikuvistusta vaatteiden ja asusteiden suhteen!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ja kiitoksia kovasti :)

noora (Ei varmistettu)

Moikka! Minulla olisi kysymys liittyen eShishoihin. Miltä sivustolta tilaat omasi ja oletko saanut niistä jotain haittavaikutuksia? Haluaisin itse kokeilla, mutta tuote on minulle uusi, joten kaipaisin niiden käyttäjältä ohjeita :D http://www.eshishasticks.co.uk/index.shtml << tuolla sivustolla myydään noita kertakäyttöisiä, mutta jollain toisella sivustolla huomasin myytävän myös uudelleenkäytettäviä versioita, joihin täytetään itse makuneste. Kumpi olisi siis parempi vaihtoehto ja miltä sivulta itse tilaat ja olisi kannattavaa/turvallista tilata?

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon tilannut siis vaan täältä: http://www.vapeluxnordic.com/tuotteet/1/eshish

Noi on ainakin 100 % luotettavia. Mä olen käyttänyt vain noita kertakäyttöisiä, koska niissä ei ainakaan ole mitään haitta-aineita :)

meow (Ei varmistettu)

Kiva asu jälleen kerran! Toi huivi on rakkautta :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on :) Kiitoksia :)

Tina Stone (Ei varmistettu) http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

Täydellinen asu!
Ja nuo kengät näyttää asu asun jälkeen aina vaan ihanemmille! :D

ROAR! <3 Tiina

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, itsekin tykkään näistä kovin :)

Tyanael (Ei varmistettu)

Nice coat
These boots are really with all ^^

Anna (Ei varmistettu)

I think I've worn them more in the couple of months, than any other of my shoes ever :D

MRSQ (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.com

Musta väri pukee sua kyllä sairaan hyvin!! :) <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Liina (Ei varmistettu)

Asu näyttää ihan älyttömän hyvältä ilman takkia mutta kun yhdistää kengät, takin ja hatun niin mulle tulee siitä pienet sutenööri-vibat :D Hattu istuu sun hiuksilles täydellisesti :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahhahah, no voi sen niinkin nähdä :D Ja kiitoksia :)

heidiheidi (Ei varmistettu)

Ihanat noi kengät! Kuinka korkee korko niissä on? Tai kuinka pitkä oot ne jalassa?:)

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, oon noissa jotain 185 cm :)

Janina (Ei varmistettu)

Toi takki on UPEA kelpasi tännekin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Se on kyllä ihana :)

Mää oon yrittäny löytää spagettiolakimista toppia niin kissojen ja koirien kans, mutta ei. En halua sellasta kireetä vartalon myötäsä, vaan juurikin tälläsen väljemmän mallin. Kävin tänään Zarassa kokeilemassa kaikki mitä silimiin sain,mutta ei. Ne on mitottettu ihan muille kun mulle. Onnittelut siis että löysit itelles täydellisen yksilön!

Anna (Ei varmistettu)

No voi hitsiläinen, harmi, ettei sopinut sulle :/

EBONY (Ei varmistettu)

I LOVE THIS OUTFIT, WHAT KIND OF BOOTS ARE THOSE AGAIN? JOE?

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :) they're Joie :)

Colee (Ei varmistettu)

I can't decipher the brand of those boots. They're killer. WHo makes them?

Colee (Ei varmistettu)

Oh, nevermind. I see the answer above.

Anna (Ei varmistettu)

:)

FlorMar Chavez (Ei varmistettu)

I am so in love with those boots. Where can I find them?

Pages

Kommentoi