Here comes the...

Mungolife

Huomentapäivääiltaa Shanghaista! :) Me ollaan jälleen matkattu Kiinan sisällä, ja vihdoin on edes vähän sinnepäin oleva netti! :) Ihanaa, kun pääsee edes kerran viikossa tsekkaa meilit (Gmailin huono puoli) ja tekemään postausta nähden, mitä kirjoittaa! Jeee, täällä ollaan vielä pari päivää ennen kotiin suuntaamista, mutta koska meillä on nyt käsillä marraskuun viimeinen, onkin aika julistaa pieni kiva mukava kilpailurypäs joulukuulle.

Täällä on kuulkaa ahkerasti lähetelty sähköposteja, ja tuloksena onkin jälleen tänäkin vuonna 24-luukkuinen arvonta, joulukalenterin muodossa tietenkin! Jottei se ihan tuki tätä mun pääsivua, niin se löytyy jälleen erillisellä sivulla, TÄÄLLÄ! Sivupalkista on myös sinne suora linkki, joten pääsette sinne aina tarvittaessa. Joka päivä arvonta starttaa klo 9 aamulla, ja jatkuu yleensä noin viikon. Lisää ohjeita on jokaisessa arvontapostauksessa! Jokaisen luukun arvontaan voi osallistua niin, että vastaa kyseiseen tehtävänantoon tai kysymykseen, joten katsottehan tehtävänannon tarkkaan :) "Mukana" -kommentteja tms. sen tyyppisiä kommentteja ei huomioida arvonnoissa!

Paljon onnea kaikille tasapuolisesti arvontoihin, ja voi pojat, mitä kivoja juttuja sieltä onkaan teille tulossa arvottavaksi!!

Kommentit

Ansu (Ei varmistettu)

Mulla ei ainakaan toimi toi suoralinkki missä lukee "täällä" :)
Ihanaa et on Joulukalenteri <3

Anna (Ei varmistettu)

Joo, siinä oli linkki hajonnut ensin jostain syystä :)

Milja (Ei varmistettu)

En tiedä oonko nyt ihan hölmö, mutta minne tonne siis voi kommentoida :O

Anna (Ei varmistettu)

Niihin postauksiin ihan :)

Kommentoi