Hindsight is always 20-20

Mungolife

Olenkin näköjään tässä viime päivinä erikoistunut julkaisemaan teasereita asukuvista, mutten itse asukuvia. No ei se mitään, ehtii ne vielä! Voisin yrittää aloittaa vaikka tänään illalla, kun eilinen meni vähän ohi. Siivottiin eilen vihdoin meidän varasto, joka on ollut ihan kaaosopesäke ton muuton ja remontin jäljltä. Samalla kaivettiin loputkin vaatteet varaston nurkista (tää projekti lähti liikkeelle siitä, etten keksinyt missä mun Canada Goose on, ja sain pienen paniikin. Löytyihän se, ja löytyi samalla lämpimimmätkin syyssaappaat käyttöön. Pohdiskelin eilen täyden vaatekaapin edessä hirveässä inspiraation puutteessa syksyisiä asuja, ja päädyin illalla surffailemaan niin vanhoja omia asuja kuin Pinterestin inspiskuviakin. Samalla ajattelin tehdä pienen throwbackin kolmen menneen vuoden syyskuisiin asuihin, näinä syyskuun loppupuolen päivinä julkaistuihin kokonaisuuksiin :)

2015:

Viime vuoden yksi suosikkejani oli tämä vampirellaksi nimeämäni asu. Näin jälkeenpäinkään ajateltuna en vaihtaisi siinä mitään. Tuo tukanvärikin oli aika ihana tuohon aikaan, vaikka viihdynkin nyt tummana vielä piirun verran paremmin! Musta nahkahame on vuoreton ja on näköjään eksynyt päälle ilman silitysraudan hellää käsittelyä, mutta ei se maailma siihen kaadu. Zaran ylipolvensaappaat ovat edelleen ihan suosikkini, ainakin ulkonäöllisesti. Rehellisyyden nimissä mainittakoot, että en noissa lähde kyllä ilman autoa minnekään. Ei ole tuota korkoa suunniteltu mukavaan käyttöön :D Ainoa möhh näissä asukuvissa on tuo neule. Se on ihana, valitettavasti ei vana enää! Joku nimeltämainitsematon henkilö on mahdollisesti heittänyt pyykkikorin päällä lepäilleen kashmirneuleen pesukoneeseen sen tarkemmin tutkimatta, ja nyt se on ennemmin 4-vuotiaan kokoinen. Jatkuvat metsästys ei ole vielä ollut hedelmällinen, sillä juuri täydellisen mallista kashmirneuletta ei vieläkään ole löytynyt tuon tilalle.

Asu on mun silmään edelleen aika 10/10 ja pukisin mikä tahansa päivä tismalleen samanlaisena uudelleen, jos olisi vielä tuo neule käytössä. Nuo mokkasaappaat ja nahkahame löysivät toisensa viime vuonna aika useasti, ja vähän epäilen, että meno on samanlaista tänäkin vuonna.

2014:

Helsingissä oli 2014 syyskuun lopulla huomattavasti vihreämpää, ja asu on ollut denimiä ja mustaa sillä kertaa. Edelleen tykkään tästä asusta ja edelleen voisin oukea tismalleen samanlaisena. Platolliset TopShopin ylipolvensaappaat ovat huomattavasti armollisemmat kuin Zaran ystävänsä, mutta perhana ne näyttää möhkäleiltä tässä rinnalla. Eikö? Farkkupaita on edelleen lempivaatteitani, on kyllä erittäin onnistunut kirpparilöytö vuodelta nakkijasämpylä. Vielä kun oli Valtterin kirppari ja sen täydelliset löydöt. Kuopion Kirppari ei jotenki tarjoo ihan samaa laatua.

Huomaa muuten nyt kun kuvia katsoo rinta rinnan Simplyn ja Rapunzelin pidennysten hullun eron. Mulla ainakin näissä on ihan valtava ero, jonka näkee kuvistakin. Simplyn tukka takuttui ja näytti kuivemmalta ja viime vuonna käyttöön ottamani Rapunzelit vuorostaan pysyvät pitkään sileinä ja kiiltävinä.

Farkku ja mokkasaappaat lienee tänäkin syksynä mulla paljon käytössä, on ne vaan niin kiva yhdistelmä :)

2013:

Hrrrr toi tukka. Miksi se oli niin keltainen? Edelleen kumarran Rapunzelin suuntaan ja kiitän tukkani pelastuksesta.

Asu löytyy myös edelleen kokonaisuudessaan kaapistani. Beiget ylipolvensaappaat ovat varmasti tänäkin syksynä usein käytössä, nyt niihin on täydellisesti sopiva laukkukaverikin olemassa. Tuo mekkokin löytyy edelleen, mutta valitettavasti se on kokenut tässä kolmen vuoden aikana yhden tuntemattoman tytön varomattoman tupakankäyttöhyökkäyksen Balilla, eikä ole myöskään selvinnyt ihan samankokoisena pesusta. Kyllähän se vielä menee, mutta aika vesirajainen alkaa olla nykymakuuni. En vaan vieläkään ole siitä raaskinut luopua. No, en ehkä enää tätä samaa lookia vetäisi päälleni, mutta yllättävän vähän nolouden väristyksiä aiheuttaa tämä kolmen vuoden takainen asu :)

Hieman alkoi melkein naurattaa, kun huomasin tuossa kuvia selatessa, että joka vuoden kohdalla kenkinä on ollut ylipolvensaappaat, ja sama innostus jatkui myös inspiskuvissa tälle vuodelle.

Nämä kuvat päätyivät mun fall inspo -kansioon, ja kuten huomata saattaa, aika iso yksi yhteinen tekijä on näillä asuilla :D Mokkaiset ylipolvensaappaat toistuu kuvasta toiseen. Itselläni on syysostosten kärkitoiveena täydelliset harmaat mokkasaappaat, ja niitä olenkin metsästänyt jo todella ahkerasti. Stuart Weitzmanin Highlandit kiinnostaisi harmaana, mutta en vaan saa perusteltua itselleni niiden hintaa. Vaikka välillä käytän järjettömältä tuntuvia summia laukkuihin, niin jotenkin kengissä en pysty perustelemaan samoja summia itselleni mitenkään. Varsinkaan mokkasaappaissa. Niiden täydellinen tuhoutuminen kun ei loppujen lopuksi vaadi kuin yhtä yllättävää sade/-lumikuuroa, ja siksi olenkin yrittänyt löytää itselleni toisaalta täydelliset harmaat saappaat. Väritoiveena keskipalkin kahden alakuvan mukaiset hieman tummemmat harmaat, korkona hieman paksumpi ja matalempi kuin Zaroissani ja materiaalina täydellinen jalkoja nuoleva mokka. Mallin pitää olla kapea ja korkea. Siinäpä sitä sitten. Parit ehdokkaat olen jo löytänyt, harmi vaan, että suosikkejani ei Euroopasta näytä saavan. Olen viittä vaille valmis laittamaan tilausta Nordströmille, mutta ehkä vielä etsin hetken.

Mitäs te tykkäätte asukuvien kehityksestä? Ja olenko ainoa mokkasaapashullu vai onko kanssasisaria? 

Kommentit

nunu (Ei varmistettu)

Mokka on kyllä ihana materiaali. Itse kuitenkin pysyn kaukana aka olen tosi hyvä tuhoamaan asioita, niin mokkaiset saappaat varmaan kuolis ekassa käytössä :(

Tämmöset postaukset on muuten tosi jees. Tykkään oikeastaan kaikista paitsi tuosta 2013 asusta. Ehkä liian romanttinen mun makuun.

Anna (Ei varmistettu)

Siis mä olen yllättynyt, miten hyvin nuo Zaran korkkarit esim. pitää pintansa :) Ne on edelleen ihan uudenveroiset :)

Niina (Ei varmistettu)

Ylipolvensaappaat on itselläni käytössä lähes aina, inspiskuvat uppoaa täysin! Tänä syksynä olen tilannut Zalandolta kahdet mokkaiset ylipolvensaappaat ja molemmat on täydet kympit! Toiset on Vagabondin Gigi malli, ihanan kapea malli ja huiput jalassa. Toiset on Bruno Premin saappaat, nekin täyden kympin saappaat. Hinta on molemmissa kohdallaan ja harvoin löydän rimppakintuilleni tarpeeksi kapeita saappaita!

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on tosi kaksjakonen fiilis tosta Gigistä, mua kun häiritsee, että se kuminauhaosio on niin isonnäköinen jotenkin. Moni vannoo niiden nimeen, pitäisi ehkä itsekin jalkaan kokeilla :) Bruno Premillä on tosi ihania saappaita! Ja siis pakko jakaa, tilasin Dunelta kauniit ylipolvensaappaat, ja tsiisus, ne istuu ku valetut mun kapeille kintuille! :) Scarlet malli :)

E (Ei varmistettu)

Tällaset on kivoja postauksia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva juttu :)

Martina (Ei varmistettu) http://-

2015 asu on TÄYDELLINEN!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mäki tykkään siitä :)

Elli (Ei varmistettu)

Ihana tuo balenciagan clutch!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä ihan karkki :)

Jennan (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Oli mielenkiintoista saada kehiin vanhempiakin lookeja. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Emilia (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Tällaista olenkin jo odotellut, mukavaa että jaksoit tehdä. Zaran ylipolvensaappaat on kyllä todella kauniit!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mulla ei oo hirveen pitkälle enää näitä vuosia selattavissa, mutta nyt löytyi helposti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Ode (Ei varmistettu)

Peukku täältäkin kivalle postaukselle! Sain itsekin taas inspistä pukeutumiseen.

Anna (Ei varmistettu)

Jeij, kiva kuulla :)

Vera (Ei varmistettu)

Mainitsit, että toi mekko on kutistunut pesussa. Onko se viskoosia? Jos on, niin ymmärtääkseni se pitäisi saada pelastettua silittämällä. Sen lämmön pitäisi kai jotenkin avata kuituja, jolloin palautuu entisiin mittoihin. Yksi mekko odottaisi sitä käsittelyä, mutta meillä ei ole silitysrautaa, joten käytännön kokemusta ei ole.

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, täytyypi kokeilla, en ookkaan koskaan tollasesta kuullut :o

E- (Ei varmistettu)

Ja kai pitäis silittää vähän kosteana!

Erppa (Ei varmistettu)

Syytän sua mun lokakuun opiskelijabudjetin tuhoamisesta, oli tän jälkeen pakko ostaa ylipolvensaappaat :D toisaalta löysin kivat 55 eurolla Zalandolta joten ei tarvitse ihan kaurapuurolla elää

Anna (Ei varmistettu)

Aim sooorriiiii. No en ees oo :D

SSA (Ei varmistettu)

Ihania kuvamuisteloita! Olen kanssa ihastunut mokkasaappaiden ulkonäköön, mutta olen pohtinut niiden hyvänä säilymistä? Käytätkö vain kuivalla säällä vai uskallatko lähteä ne jalassa vetisimmillekkin säille ja mitä tyykkäävät lumesta? Millaisia kokemuksia? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :) Ja siis oon ihan lumisillakin keleillä hiihdellyt menemään, eikä ne siitä ota itteensä, kun jollain suoja-aineella suojaa. Sateeseen en tietty niitä pue, mutta muuten menee oikein näppärästi :)

Poster (Ei varmistettu)

Miksiköhän sinä postailet näitä vanhoja kuviasi vuosien varrelta? Onko kroppaan tullut pikkuisen .... lisää? Eikö mahdu enää vai mikäs tilanne sinulla on ....?

Anna (Ei varmistettu)

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2016072721965422_iq.shtml

Julkaise toki omasi, jos olet paljon paremmassa kunnossa :) Vai mikäs tilanne sinulla on ...? Muuta siis kuin se, että olet kamala ihminen :D

Ida (Ei varmistettu)

Ahh tätä ihanan katkeraa sakkia, jotka löytävät riemun kirjoittelemalla ilkeyksiä toisten blogipalstoille ja vielä ottavat anonyyminä vastuun sanomisistaan.<3 On aika hyväksyä, että jotkut menestyvät, näyttävät hyvältä eivätkä kerää kiloja joka vuosi. Toiset saattavat jopa ihan oikeasti tehdä työkseen sitä, mistä he pitävät. Mikä vääryys suorastaan! Se, että joku on löytänyt juttunsa on ehdottomasti pois muilta. Samoin kuin vuosi toisensa jälkeen samoissa mitoissa pysyminen. Jos olen lihava, täytyy muidenkin olla tai tulee paha mieli.

Ja sit vielä terkut Annalle; postaus oli tosi fresh, toivottavasti tulisi lisää tällaisia.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja eiköhän näitä tule uudemmankin kerran :)

Maria (Ei varmistettu)

Katselin netistä ylipolvensaappaita ja eteeni osui vaaleanharmaat yksilöt. Sinä tulit heti mieleeni, joten ajattelin laittaa linkkiä saappaisiin. En tosin tiedä, kelpaavatko kun ovat aika halvat ja laadusta ei ole tietoa.. :D

http://www.publicdesire.com/stevie-over-the-knee-boots-in-light-grey-faux-suede

Anna (Ei varmistettu)

Mä itse asiassa tiedän nuo ja mieli tekisi tuollaisia, mutta haluan vain aitomokkaiset :/ Siksi tää metsästys on näin pirun vaikeeta :(

Kommentoi