Hippie // Kuopio

hippi (1 of 1)

Huhhei mikä päivä! Tää remonttiprojekti on vienyt aikamoisen palan tästä viikosta ja tänään aamu alkoi sulassa suvussa maalipurkkien kanssa. Meille tulee struktuuriseinät makkariin, olkkariin ja vessaan, ja tänään väsäsin elämäni ensimmäisen sellaisen! Olipas kivaa, joskin olin silmämunia myöten maalissa koettelemuksen jälkeen 😀 Enkä oikeesti edes yhtään liioittele, sillä mulla meni maalia silmiin, mikä sai ymmärtää sen ”up to my eyeballs” -lainauksen vähän liianki kirjamellisesti. No ei siinä, silmätippoja ja suojalasit, ja homma jatkui. Oon aika ylpee, sillä sain aikaiseksi jotakin, mihin mies reagoi ”woooow!” ja itsekin olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ottaen huomioon, että isäni totesi puolenpäivän aikoihin, että ”sovitaanko, ettet enää maalaa valkoisia seiniä”, oon aika ylpee 😀 Struktuuriseinä on mulle sopivaa hommaa, kun siinä ei ole niin pilkun päälle, jos joku pieni rantu jää muuten täysin tasaiseen pintaan, koska siinä nyt ei ole mitään tasaista pintaa. Sen siitä saa, kun remontoi kahden natsin kanssa, jotka on toinen toistaan parempia tossa hommassa. Mä oon kaikkea muuta kuin kovin osaava remontissa, eli oon tänään kylpenyt ylpeydentunteessa. Huomenna on seuraavan struktuuriseinän vuoro, joten meikäläinen pääsee taas tosihommiin! Ihanaa kun remontti etenee, ja tulee sellainen olo, että se joskus vielä valmistuukin. Kaikki vaihtuvat jutut on nyt purettu, ja puolet seinistä maalattu. Seiniä hieman laajennettu, ovia vaihdettu jne. Huomenna alkaa lattioiden laitto ja ensi viikolla homma alkaa olemaan loppusuoralla 🙂

hippi (3 of 10)

hippi (1 of 1)-3

hippi (7 of 10)

hippi (6 of 10)

Asukuvissa päällä on uusi H&M:n kirjailtu puuvillamekkoni, jonka kanssa kävi aika hauskasti. Olen ihaillut mekkoa jo joissakin kuvissa netin syövereissä, ja vihdoin löysin sen sopivan kokoisena eBaysta viime viikolla. Tilasin sen sitten samanhintaisena kuin se on ollut Hennesilläkin. Mekko saapui tänään postissa ja oli valitettavasti kokoa liian suuri. Ajattelin jo, että kavennan sitä hieman. Tänään sitten kipaisin ihan eri asialla Hennesillä, ja löysin saman mekon alennuksesta. Tietenkin 😀 Kaikkialta loppuunmyyty mekko, jonka metsästin eBaysta, löytyy Kuopion Hennesiltä alessa 😀 Ja oikeassa koossa. Upeeta.

No anyway, jos joku kaipaa ko. mekkoa itselleen, heittäkää mulle meiliä, multa löytyy nyt ylimääräinen. Yhdistin mekon rentoihin hapsusaappaisiini ja vaaleaan Chaneliin, koska siinä oli kaikki mun tavarat valmiina. Kiireessä ei paljoa mieti asun yhteensopivuutta. Toisaalta kaipasin vaaleita asusteita mekon rinnalle ensimmäiseen kokeiluun, sillä mekko itsessään on aika statement 🙂

hippi (5 of 10)
hippi (2 of 10)

hippi (1 of 1)-4

hippi (10 of 10)

H&M mekko
ZARA saappaat
CHANEL laukku

hippi (4 of 10)

Mitäs tykkäätte mekosta ja yhdistelmästä? En ehkä ole vakuuttunut noiden asusteiden ja mekon yhteentoimivuudesta, tai nuo saappaat sopii mielestäni kivasti mekon tyyliin, mutta laukku ei ehkä ole sopivin tähän yhdistelmään. Täytyy kokeilla yhdistää tähän mekkoon vaikkapa mun Mulberryn laukku.

Kommentit (4)
  1. Se on hauska ku jengi aina sanoo et pystyy tekemään itse helpot maalaushommat. helpommin sanottu ku tehty! Miehellä on oma raksafirma ja meidän rempassa ajattelin että tietty mä maalaan ku se on niin helppoa ja ihmettelin miks mies epäröi ja vastusti ettei mun välttämättä tarvis edes osallistua sen vertaa. No, sain ok-talosta yhden seinän maalattua ja avioero oli suunnilleen valmis. Liekö selvää että loput maalaukset(kin) hoiti mies itse 😀 Vois sanoo että 2v kestänyt rakentaminen sai jäädä viimeiseksi!

  2. Söpö mekko!
    Mä oon huomannut vieraillessani Joensuussa, että vaikkei shoppailun mekka kyseessä olekaan, sieltä löytyy monesti juurikin esim. pääkaupunkiseudulla loppuunmyytyjä asusteita just alesta! Pienen kaupungin etuja, että maut ovat erilaiset – varmaan samaa Kuopion kanssa?
    Ja onnea uuteen omaan kotiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *