His choice - pt.1

Mungolife

*Kuvien piilolinssit ja aurinkolasit saatu yhteistyönä Lensonilta*

Yksi eniten ääniä saanut toivepostaus oli asukuvat miehen valitsemissa vaatteissa, ja aloitimme tuon projektin tuossa taannoin ensimmäisellä miehen valitsemalla asulla. Vaikka välillä varmasti vaikutan paljon miehen ostopäätöksiin, ja hän minun, niin emme juurikaan vaikuta toistemme pukeutumisvalintoihin sinällään. Asujen yhdistely on molempien ihan oma juttu, ja mies olikin aika lailla huuli pyöreänä kun piti yhdistää kokonainen asu :D Totesin, että hän saa kyllä nyt yhdistää kaiken alusta loppuun ja vieläpä päättää hiukset, huulipunan ja meikin noin muutenkin.

Alkuun mies totesi, että nyt tehdään sellainen rokkiasu. Kaapista löytyi ensin revityt farkut ja sitten tummanharmaa neule. Kovasti olisi mielinyt asun osaksi nahkatakkia, mutta totesi, ettei ehkä ole oikeat kelit. Korvaajaksi löytyi kaapista nahkaliivi. Oli aika suloista, millä pohdinnan määrällä herra tehtäväänsä suhtautui. Ensin arpoi pitkään sopivaa laukkua ja sitten käytti pitkään harkintaa oikeisiin kenkiin. Elloksen buutsit veivät voiton Colteista, ja viimeisenä piti sovitella silmille vielä aurinkolasit. Celinet? Ei. Wayfarerit? Ei. Uudet hyllyyn vasta muuttaneet Ray Banin aviatorit täysmustassa värissä? Yes please. Viimeisenä päälle vielä lempitakkini, joka on miehenkin suosikki.

Tässä mun maailman ihanimman stylistin ensimmäinen taidonnäyte :)


Miten mies mielestäni onnistui? Hyvin :) Asu oli sellainen, jossa itsekin viihtyisin! Jotenkin kropan epätasaisuuden vuoksi en välttämättä tykkää yhdistää lyhyehköä paitaa melko matalavartisiin kenkii, vaan tykkään siinä tapauksessa pukea jalkaan hieman pidemmänvartiset saappaat. Eipä sitä näin jälkikäteen katsoessa mitenkään koe huonon näköiseksi, mutta itse harvemmin näin valitsen. Yleensäkin tykkään paljon pidemmistä paidoista, ja tällä hetkellä suurin ongelma on löytää hyvälaatuinen musta neule, joka olisi juuri pyllyn peittävä, musta ja mukava päällä. Toinen itselleni hieman vieras elementti on paitaa lyhyempi liivi. Ajatuksena tykkään enemmän liiveistä ja bleisereistä niiden alla olevaa paitaa pidemmissä malleissa, mutta kyllä se tässä asussa näyttää toimivan oikein hyvin näinkin :)

Kaikin puolin mies onnistui mielestäni varsin erinomaisesti. Asu oli todella minun näköiseni, vaikka sanoinkin että saisi valita jotain, mihin haluaisi itse, että minä pukeutuisin. Eli tästä voisin päätellä, että pukeudun jo nyt miehen mieleen :) En toisaalta missään vaiheessa pelännyt, että mies pukisi minut jotenkin epä-Annamaiseen asuun, koska meidän näkemykset tyyleistä ja pukeutumisesta ovat hyvin samansuuntaisia!


Kuten tuossa jo mainitsin, aurinkolasit ovat uudet, ja niin on silmissä näkyvät piilaritkin :) Tai no viime kesällä jo käytin sinisiä piilareita festareilla ja muutenkin, ja nyt kaipasin niitä taas uudestaan käyttöön! Hauskaa vaihtelua arkeen silloin tällöin. Aurinkolasifani mä olen ollut jo pitkään, tai ehkä ennemmin hieman addiktoitunut jopa. Niitä löytyy aikamoinen kasa kotoa, ja nyt minulle iski pakkomielle mustiin aviatoreihin. Aviatorit mallina varmasti jakavat mielipiteitä, mutta itse ainakin olen sitä mieltä, että ne sopivat kasvoilleni tosi hyvin :)

Lenson muuten tarjosi lukijoilleni 15% alennusta kaikista aurinkolaseista ja värillisistä piilareista. Alennus on voimassa jos ostaa vähintään 50€:lla ja sen saa käyttämällä alennuskoodia mungolife1602 21.2. asti :) Toivottavasti teillekin löytyy kivoja aurinkolaseja kevään aurinkoisiin keleihin :)

Jos muuten postauksessa on jotain ihan hassuja lauserakenteita (tavallista hassumpia) tai jotain ihan omituista, niin se johtuu siitä, että mies katsoo vieressä Youtubesta Noin Viikon Uutisia, joka nousi ihan rakettina meidän suosikiksi kun katsoimme tuossa pari jaksoa. Loistavaa yhteiskunnallista satiiria, joka jaksaa viihdyttää! Suosittelen kaikille :)

Mutta, mitäs te tykkäätte asusta? 

Psst! Huomenna ajattelin julkaista hieman yllätyksellisen postauksen, olkaapas hereillä! :)

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Vau! Ihana postausidea ja miehen valitsema asu todella sun näköinen :) Näytät näissä jotenkin erityisen onnelliselta, mikä tekee sinusta vieläkin kauniimman <3

:) (Ei varmistettu)

Siis vau miten upeen väriset ovatkaan noi piilarit! Mikä malli ja sävy sulla on käytössäs näissä kuvissa? :)

Myös asu oli ehdottomasti onnistunut, aplodit sun miehelle! :)

Idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi

Wau, todella onnistunut asuvalinta ja hauska postaus! :) Annamainen asu mutta ei tavanomainen Anna, juuri sopivalla tavalla erilainen mitä sun päällä nähty!! Se tekee aika paljon kun joku rikkoo ne omat "puketumiskaavat", joita itse tiedostamattaan noudattaa vähän orjallisesti :D

IraCassandra (Ei varmistettu)

Täys kymppi! Terkkuja siis miehelle, nappivalinta! :)

Hmclehto (Ei varmistettu)

Miksi vielä piilarit etkös käynyt laseroimassa silmät ??? Vaiko vaan värin takia Asu oiva, mutta ehkä näyttäisi eriltä jos mies saisi kaupassa valita, eikä sinun vaatekaapistasi? Kun siellähän kaikki ovat sinun ja näin ollen makuusi ?! Vaikea tietty ehkä toteuttaa ...

iida (Ei varmistettu)

kivalta näyttää asu :) ja piilarit on ihanat _ ja rakastuin ihan täysin noihin raybaneihin!

J (Ei varmistettu)

Ihana asu! :) Mites keväämmällä tai kesämmällä uusinta tästä ku kelit ei rajoita pukeutumista niin paljoa? :) Vai onko muutenkin lisää tulossa näitä kun tämä oli pt.1? ;)

Henna (Ei varmistettu) http://Stoori.fi/pakkomielteita

Hyvältä näyttää kokonaisuus!

Nuppe (Ei varmistettu)

Hauska ja mielenkiintonen postaus! Poikaystävälläsi on selvästi tyylisilmää.

Jostain syystä postauksen kaikki kuvat eivät näy Android-puhelimessani, ja samaa ongelmaa on ollut myös aikaisemmissa postauksissa. Neljä ensimmäistä ja kaksi viimeistä kuvaa näkyvät normaalisti, mutta näiden välillä olevat kuvat eivät. Näkymättömät kuvat saa kyllä klikkaamalla auki, mutta monen kuvan erikseen avaaminen kännykällä on turhauttavaa. Tietokoneella kaikki kuvat näkyvät, mutta yleensä luen blogeja kännykällä. Voiko vika olla siellä päässä, vai onko puhelimemi seonnut?

Heidi (Ei varmistettu)

Sullahan on tyylitaitoinen mies!:)

Anniina (Ei varmistettu)

Aivan helvetin hieno:D tykkään tästä ehkä eniten sun kaikista blogihistorian asuista

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Oh wow Anna, you look so great here! :) I'm in love.
Such a perfect choice. Love the whole look. xx

Merja (Ei varmistettu)

Noi täysmustat Aviatorit on saatava ! Miehillä on toi värimaailma hallussa; mustaa ja harmaata, aina näyttää hyvältä. Kerran kysyin mieheltä asiasta, vastaus oli musta on väri. Mitä kuulemma ruskea ja beiget eivät ole.

Tuuli (Ei varmistettu)

Onnistunut asu, miehessäsihän on ihan stylistin vikaa :)! Erityisesti tykkään Boyn ja revittyjen farkkujen yhdistelmästä. Jotenkin niissä kaksi maailmaa kohtaa, siis hyvällä tavalla. Itse en yleensä nahkaliiveistä pahemmin välitä, mutta pehmeän neuleen parina sekin näyttää yllättävän hyvältä.

kikka (Ei varmistettu)

Hienosti onnistui! Onneks miehellä on tyylitajua eikä lopputulos ollu mikään surkuhupaisa sirkustyyli :D thumbs up!!

Elisa (Ei varmistettu)

Apua, aivan ihana asu!!

Rillipiru (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu, oivasti valittu :)
Sitten piilareista.. Piilolinssejä ei tulisi omin nokkinensa tilailla netistä, siis jos ei omaa minkäänlaista kokemusta piilareiden käytöstä. Ennen kun silmiinsä menee piilareita tökkimään, tulisi silmät aina ensin tarkistuttaa silmälääkärillä tai optikolla. Myös piilolinssien ensisovitus tulisi tehdä optikon pakeillla, siellä neuvotaan ja opastetaan piilareiden oikeaoppiseen käyttöön, katsotaan sopivat voimakkuudet, sopivat kaarevuudet ja halkaisijat. Valitettavan paljon näkee "kauhutarinoita" kun piilolinssejä on käytetty väärin, ja ihan todella on mahdollista pilata silmänsä ja näkönsä piilareiden vääränlaisella käytöllä. Useimmat (ja vastuuntuntoiset) optikkoliikkeet ei myy edes piilolinssejä asiakkaalle ns. suoraan hyllystä ellei olemassa ole pohjatietoja. Netistä tilaaminen on oikein ok, kunhan ensin on perushommat selvillä, silmät tutkittu ja pitää huolen kontrollikäynneistä :) Kun piilolinssejä näin mainostetaan, niin hyvä olisi muistuttaa lukijoita noista faktoista :)

Anna (Ei varmistettu)

Mähän siis käytin piilareita jonku 7 vuotta ennen laserleikkausta, joten ei liene mulle suunnattu tuo kommentti? :) Hyvä muistutus kyllä kaikille muille, mutta tosiaan, mullahan oli silmälasit 16-vuotiaasta lähes 25-vuotiaaksi asti :)

Annamaria (Ei varmistettu)

Moi! Sen verran voisin itse kommentoida tähän, että vaikka piilolinssejä osaakin käyttää, niin silmien terveydentila tulisi tarkastuttaa optikolla aina ennen piilolinssien käyttöä. Varsinkin jos edelliskerrasta on pitkä aika :) On tosi yksilöllistä millaisessa kunnossa sarveiskalvot on, vaikka mitään oireita (punoitus, kirvely, roskantunne) ei olisikaan. Piilolinssien satunnaiskäyttö harvoin aiheuttaa mitään suurempia tuhoja, mutta jos sarveiskalvot on jo alkujaan hyvin herkät mekaaniselle kulutukselle, niin piilolinssit voi pahentaa tilannetta nopeasti. Tämä vaan ihan tarkennuksena näihin edellisiin pointteihin, ettei kenellekään jää väärää kuvaa.

Muuten todella onnistunut väri näissä piilolinsseissä, oliko kyseessä mikä linssi Lensonilta?

Mukavaa kevättä :)

Terveisin optikko ja lukija

ensq (Ei varmistettu)

Wow! Tosi ihana asukokonaisuus! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Mii-a (Ei varmistettu)

On kyllä hirveen nätti tuo takki ja toi viimeinen kuva, vau!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu)

ANNA!! Mä palaan aina vaan uudestaan tähän postaukseen ja mun on pakko saada noi mustat aviatorit!! Näin kolmien? tai viisien? (en muista enää) aviatorien omistajana ei ole parempaa mallia kasvoille kun aviator. Yritin kaikki aurinkolasikaupat guuglettaa mutta mistä sä tilasit nämä kun en löytänyt noista?!

Tiina (Ei varmistettu)

Mikä näiden aurinkolasien malli on? Yritin tilata liikkeestä mutta fullcolor blackia ei saanut tehtaalta, onko nämä full color RB3025JM 002-58-14 ?

Anna (Ei varmistettu)

Noi mun on 3025 002/58 :) Niitä JM ei ole, mutta noita pitäisi olla :)

Kommentoi