His style

Mungolife

MIEHEN TYYLI. On kaksi asiaa, joilla mies ei voi mennä pieleen pukeutumisessa; mustat pillifarkut ja valkoiset Converset. Meidän ensitreffeille hellelukemista huolimatta mies puki päälle mustat pillifarkut ja vei pisteet kotiin jo silloin. Vaikka muutamasta vaatekappaleesta miehen vaatevarastossa ollaan jouduttu käymään pientä keskustelua, niin yleisesti ottaen en voi muuta kuin ihailla tuon pukeutumista suurimman osan ajasta. Pakko tosin tässä hieman omaakin sädekehää kiillotella, nimittäin joitakin vaatekappaleita tuonne miehen puolelle kaappia on eksynyt jos jonkinmoisen suostuttelun ja ehdottelun seurauksena. Vielä viime joulukuinen "mä en kyllä ikinä pue päälleni denim-paitaa" on muuttunut siihen, että kaapista niitä löytyy sekä vaaleana että tummana. Hah! Mä rakastan miesten muotia, ja jos saisin, tekisin töitä miesten muodin parissa. Siellä on niin paljon enemmän saavutettavaa tietyllä tapaa. Ja no hittolainen, mä vaan rakastan pyöriä miesten kaupoissa ja jakaa hienovaraisia vihjeitä miesten pukeutumiseen.

Lindahan ehti tässä jo edelle muutama päivä takaperin, mutta puhuimmekin juuri sopivasti poikaystävän kanssa siitä, että haluaisin hieman hänenkin tyyliään tuoda tänne blogin puolelle. Varsinkin sen jälkeen kun herran syntymäpäivälahja saapui tuossa pari viikkoa sitten. Pitkään hakusessa ollut musta nahkatakki löytyi Pietarin HE Mangossa, ja tilasinkin sen sitten hänelle etukäteislahjaksi kotiin sovitettavaksi. Shopping ninja oli onnellinen, kun itseni päällä mallailemalla löytyi täydellisesti istuva rotsi, joka oli vieläpä saajan makuun.

No joka tapauksessa, tässä meidän pariskunnan se todellinen tyylitaituri, olkaapa hyvät :)


Jos jotain olen miesten pukeutumisajatuksista oppinut vuosien varrella, niin monella tuntuu olevan vähän turhan usein ajatus hinnasta laadun takeena. Tässä aikamoisen aivopesuni jälkeen herra jo myöntää, että kyllä vaan noi 10 euron puuvillaiset T-paidat Hennesistä on parhaita. Jos jotain kauppaa voisin miehille suositella, niin se olisi kyllä Hennes. Sieltä saa helkkarin hyviä farkkuja n. 40-50 eurolla, luomupuuvillaisia paitoja 10-20 eurolla ja Hennesin mallit on usein erittäin istuvia vieläpä kaiken lisäksi!

Tähän nyt osui melko mustanpuhuva asukokonaisuus miehen päälle, joskin viime aikoina vaatekaappiin on valkoisen, mustan ja harmaan lisäksi löytynyt niinkin villin veikeitä värejä kuin tummansinistä ja burgundya. Valkoiset Conssitkin jo löytyy ;) My job here is done. Nyt voi nauttia työn hedelmistä, eli tästä silmänilosta :)

Kommentit

Feline (Ei varmistettu)

Nuo kengät!! Iskee heti inttitytön silmään (;

Anna (Ei varmistettu)

:D

myy (Ei varmistettu)

Mun miehelle kun se on 195cm pitkä ja leveät hartiat ja luonnollisesti pitkä selkä ei löydy kokoja H&M:ltä :/ XXL pitää olla ja joissain malleissa usein nekin liian lyhyitä. Kuinka pitkä sun mies on? Ja kuinka pitkä itse olet? Hyvä asu kyllä :) ja sopii hänelle.

Anna (Ei varmistettu)

Mies on 190 cm, ja hassua kyllä tuota ongelmaa ei ole ollut kyllä :) Ja mä oon 174 cm :)

Nanaa (Ei varmistettu)

Hei mä niin tiedän ton ongelman! Jos ei oo mahaa niin kokeilkaa New Yorkeria, seppälää, carlingsia ja varustelekaa. Jos on taas mahakas ja harteikas mies niin se ois vaan sitten (Lontoo) Primarkin miesten osasto ja Uniqlosta housut.

JONI (Ei varmistettu)

Hei!

En edes muista, kuinka kauan olen blogiasi lukenut! Olen pitänyt valtavasti siitä, että asupostauksesi eivät ole niinkään asusta itsestään, vaan asukuvat ovat kuvituksena ja muuta elämästä kertomista ja asioista kirjoittamista on aina välissä, kunnes asuun palataan ehkä viimeisessä kappaleessa. Edellä mainittu on siis vastakkaista sukupuolta edustavan lukijan mielestä hyvä. Peukut siis siitä! Kollaasit sun muut tyylin varastamiset luen siis vain silmäillen, mutta se ei ole menoa haitannut!

Nyt kun perinteisesti jälleen kerran blogiisi tulin, varmasti jokainen samassa lähijunassa matkustava henkilö näki hymyn huulillani - miesten muotia! Oma postaus sille! Ei siis yleistä "Tästä pidän miesten pukeutumisessa" -postausta vain tällainen konkreettinen oikean elämän postaus! Jee! Tätä olen odottanut hyvin pitkään niin tässä blogissa, kuin muissakin blogeissa ja nyt on yksi todella pitkäaikainen, iloinen ja kiitollinen mieslukija täällä! Jotenkin tällainen konkreettinen, nimenomaan miesten pukeutumiseen liittyvä postaus on jotain sellaista mitä olen odottanut, sillä osasin arvata että silmäsi ja makusi ei petä siinäkään. Ei sillä että hänen maullaan ei olisi mitään tekemistä asian kanssa (hahah).

Pointtina kai se, että kommentoin ensimmäistä kertaa antaakseni ison peukun ja isot ruusut!

En tiedä kuinka vaikea seuraava olisi toteuttaa, mutta olisi kiva useamminkin nähdä niin sanotusti oikean elämän miesten pukeutumista blogissasi! Jos sinulta löytyisi vaikka vapaaehtoisia ja halukkaita miespuolisia ystäviä siihen, että ei tarvi joka kuukausi häntä vaivata tai jotain!

Vielä kerran, kiitos tästä!

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten kivaa saada kommenttia välillä miespuoliselta lukijalta, se on aika harvinainen tapahtuma nimittäin :D Kiva, että viihdyt blogissa ja iso kiitos kommentistasi :)

Riikka (Ei varmistettu)

No onpa kyllä tyylikäs kaveri! :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

jode (Ei varmistettu)

Mun lempparikauppa miehille on H&M:n lisäksi Zara! Sieltä löydän harvoin mitään itselleni sopivaa, mutta miehille siellä on aivan ihania takkeja, farkkuja, neuleita yms. Toki sieltä löytyy myös niitä malleja, jotka omalle poikaystävälle on ehkä vähän "too much", mut ne simppelimmät jutut on kivoja. Saanko kysyä, pukeudutteko te koskaan sen mukaan mitä toisella on päällä? Kun meillä tää menee vähän niin, että poikaystävä laittaa vahapintaiset farkut jalkaan, sit mä huomaan sen ja mietin että ompas hyvä idea, vois itekkin käyttää vähä useemmin niitä omia vahapintasia pillejä. Sit ku oon lähtövalmis ja poikaystävä huomaa mun asun, se alkaa samantien vaihtaa omia housujaan, koska sen mielestä jos molemmilla on vahapintaset farkut ja esim villakangastakki, niin se näyttää joltain meidän pariskunnan univormulta :D mut ku en vaan ite osaa aatella meidän molempien asuja "kokonaisuutena" :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kyllä meillä menee välillä kans vaate vaihtoon, jos molemmilla on päällä farkkupaita ja mustat farkut :D Mut joo ei se oo niin tarkkaa :) Ja Zara on kyllä kans tosi kiva :)

Maria (Ei varmistettu)

Voisitko joskus tehdä postauksen shopping ninjasta? Eli miten ihmeessä löysit ja sait vielä tilattua takin Pietarin Mangosta? Muutenkin online-shoppailupostaus olisi kiva (ehkä olet jo tehnytkin?). Esim. eBaystä ja jenkeistä tilaaminen on minulle aina kauhistus luotettavien maksukanavien ja tullin vuoksi.

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, shopping ninja on kyllä hyvä akka :D Mutta siis niin, voin mä ehkä tehdä :) Ja siis en tilannut Pietarin Mangosta vaan kansainväliseltä Mangon sivulta just sen takia, että tarpeen vaatiessa voisi palauttaa :)

Lilli (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Miesten vaatteet on todellakin jollain tapaa koukuttavia ja miesten pukeminen paljon kivempaa kuin naisten! :D Mulla on seuraavana projektina kauluspaidan opettelu, niin pääsen tekemään omalle miehelle oikein urakalla siistejä, laadukkaita ja varmasti oikean mallisia paitoja. Niissä on vaan niin pirun monta osaa, että pelottaa jo valmiiksi :D Luulen, että muutama lakanaversio tulee tehtyä, ennen kuin löytyy sopiva malli.

Näin itse ompelevana ihmisenä en kyllä kuitenkaan ole Hennesistä samaa mieltä. Joo, hinnat on ehkä halvat ja saa ekopuuvillaa, mutta sitä perus paitaa ei missään olosuhteissa edes kuuluisi saada niin halvalla, mikäli tuotantoketju on eettinen. Ekopuuvillastakin voidaan olla montaa mieltä. Mutta en halua olla mikään Debbie Downer ja jätän sen aiheen sikseen :D

Tiiasara (Ei varmistettu) http://mynewecolife.blogspot.fi

Samaa mieltä. Niskakarvat nousevat aina pystyyn, kun mainostetaan halpaa vaatetta kun tiedossa on mistä se halpuus tulee. En vain pysty hyväksymään sitä, että ihmiset kuolevat jotta meillä olisi halpoja vaatteita. Ja luomupuuvilla on todellakin asia erikseen. Halpa luomupuuvilla saattaa kertoa lapsityövoiman käytöstä (käsinkeruu). Mutta muuten kiva postaus :) Olisi kyllä hienoa kuulla sinulta Anna postaus muodin eettisyydestä, kunhan koulukiireet helpottavat.

Lissu (Ei varmistettu)

Mielestäni Anna on useampaankin kertaan kirjoittanut (ja paljon sivunnut) muodin eettisyydestä ja oman ostokulttuurinsa eettisyydestä. Etsivä löytää :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, aihe on sellainen, etten jaksa siitä kirjoitella, kun kaikki sanomani väännetään aina miten halutaan ja siitä tulee vaan inhottava mieli kaikille.

Anna (Ei varmistettu)

Tää on sellanen aihe, johon en aio ottaa kantaa blogissa. Aina kun sanon asiasta mitä tahansa, joudun tulituksen kohteeksi. Ei kiinnosta astua ampumajoukon eteen oma-aloitteisesti :D

Anna (Ei varmistettu)

Mmmjoo, en nyt lähde väittelemään aiheesta, mutta tosi paljon hyviä asioita nimenomaan Hennes on viime vuosina tehnyt CSR-puolella :) Hintojen alhaisuus johtuu pääosin hyvästä distribution-järjestelystä ja volyymistä osittain.

Elina (Ei varmistettu)

Odotin koko ajan että Christian Grey kääntyy kameraa kohti! ;)
Näyttää erinoimaisen hyvältä !

Anna (Ei varmistettu)

Oli pakko lukea tää kommentti miehelle :D Totesi, että onneksi sillä ei ole ihan sellaisia ongelmia päänsä kanssa :D

Auringonkukka

Hyvä tyyli, toi takki on upea! Lähes kuin oma puolisoni, noin niinku vaatteiden suhteen :) muuten mieheni on kuin ilmetty saksalainen! Onko sinun siippasi maailmalta vaiko suomalainen? Briteistä? Mulla on menny ohi, että seurustelet. Onnea ja mahtavaa kesän odotusta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja ihan suomalainen mies on kyseessä :)

Minävain (Ei varmistettu)

Miksi suttasit naaman tähän postaukseen kun olet kuitenkin aiemmin julkaissut kuvia joissa kasvot näkyvät?

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole kyllä ollut blogissa ikinä kuvaa, jossa kasvot selvästi näkyvät ja kunnioitan hänen toivettaan olla kasvottomana.

emiliaa (Ei varmistettu)

No nyt on tyyli kohdillaan! Kuinka pitkä miehesi on? Menetkö ohi korkokengillä? Näytät niin pitkänhuiskealta kuvissa niin tuli vain mieleen :D

neiti (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, ja kiva postaus! Haluaisin vaan kommentoida tuota pituusasiaa. Itse olen saman pituinen poikaystäväni kanssa, korkkareilla siis aina häntä pidempi. Mitä väliä sillä on? No, kaikki aina vastaa ettei mitään, tietenkään. Oon kuitenkin huomannut, että totta hemmetissä sillä on ihmisille väliä. Pariskunta näyttää heti mukamas hassulta, jos nainen on miestä pidempi. Pidempi nainen miehen rinnalla kerää katseita. Moni sanoo, ettei voi käyttää korkkareita, koska olisi sitten miestään pidempi. Ihannemies on monelle aina pitkä. Pitkän naisen poikaystävän pituuteen kiinnitetään huomiota. "En vois seurustella lyhyen miehen kanssa." Aika surullista hei. Enkä tarkoita tätä mitenkään pahalla. Toivoisin vaan, että joku jäisi miettimään, et onko sillä ihan oikeesti väliä. Et näkis sen, et hitto miten hyvännäköinen, onnellisen näköinen pari. Oon ehkä turhan herkistynyt asialle kun oon saanu kuulla tästä niin paljon. Mut miettikääs - eihän kukaan sano toiselle, et ootko sä lihavampi ku miehes?

Voin kuvitella et Anna ja sun bf ootte upee ilmestys! Komee ja tyylikäs herra;) Ja korkkarit kattoon, mä ainakin aion olla onnellinen siitä upeesta miehestä mun rinnalla!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja ymmärrän täysin mitä sanot :) Itse tykkään tuntea itseni lyhyeksi mieheni vierellä, mutta olen aiemmin seurustellut huomattavasti häntä lyhyempien miesten kanssa, eikä pituus ole koskaan ollut ongelma mulle :)

Anna (Ei varmistettu)

En mee ohi ees korkkareilla, on sen verran pituutta herralla :)

m (Ei varmistettu)

Minkä merkkiset maiharit ovat?

Memmuli (Ei varmistettu)

Ilmetty saksalainen?????

Anna (Ei varmistettu)

ASOSilta on, en tiedä merkkiä :)

A (Ei varmistettu)

Hei! Ihan asiasta toiseen, voisitko joskus tehdä postauksen asioista joista olet itse muuttanut mielesi täysin? Esim. Maksimekot/hameet. Vois olla muitakin kun vaatteita. Olis mielenkiintoinen! :)

never (Ei varmistettu)

Kannatan!!!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy katsoa, jos saan sellaisen aikaiseksi :)

Annina (Ei varmistettu)

Hieno parta! Hehheh.

Anna (Ei varmistettu)

Eikö ookki :D

Maria (Ei varmistettu)

Tuo nahkatakki on just sellanen, mitä voisin itekin käyttää :-D avomieheni pukeutuu suht värikkäästi, usein punasia tai vastaavia chinoja/farkkuja jalassa. Hän löys myös vihdoin viime syksynä sokkarilta nahkatakin, alessa 80€! ovh sillä oli reippaasti yli 200€ ja erittäin kovassa käytössä ollut. Mä en itse niinkään kauheesti pillipilleistä välitä (tulee ns.fruittarit mieleen:D) , tykkään et on vähän rennompaa farkkua. Mut hell no mitään lökäreitä!! (http://royalstylegarments.com/wp-content/uploads/2014/09/mens-jeanscarbon-black-edenliven-saopdwro.jpg tuon tyyliset<3)
Joku kommentoikin tuolla ylhäällä, että nainen saa vaikutteita miehen vaatetyylistä, niin itsellä se ei kyllä päde millään tavalla. Mulla aina mustaa farkkua jalassa, kun miehellä taas kaikenmaailman värejä :-D mutta musta se on kiva, ei olla niin tummanpuhuvia molemmat:)

Anna (Ei varmistettu)

Se on jännä, tuo asia vaihtelee niin valtavasti pariskunnittain :)

Matilda (Ei varmistettu) http://matildaselin.blogspot.fi/

On kyllä tyylikäs mies :) mä en ole muuten yrittänyt koskea mieheni vaatekaappiin, mutta nahkatakin hänelle haluaisin. Tosin eipä tule tapahtumaan, itsepäinen tapaus :D

Anna (Ei varmistettu)

No, yrittänyttä ei laiteta :)

matkaaja (Ei varmistettu)

Moro! Miehen tyyli on tyylikäs, niin se on :) Mutta mulla olisi sulle ihan aiheeseen liittymätön kysymys:

Oletko käynyt koskaan/usein Moskovassa? Harkitsen tässä viikonlopun viettämistä siellä ja mietin, että onko mahdotonta kieltä osaamattomana ja vielä niin lyhyen aikaa (ehtiikö siellä edes mitään tekemään)?

Anna (Ei varmistettu)

Olen joo, useastikin :) Kyllä siellä pärjää ilman venäjää, mutta on ehkä lyhyehkö aika Moskovalle kyllä :/ Tosin saa siitä jonku fiiliksen :)

miipeli

Hyvältä näyttää! Erityisesti toi rotsi! :) Mulle tuli tästä postauksesta mieleen kun joskus silloin seurustelun alkuaikoina, nuorina ja vallattomina, me kierreltiin mun miehen kanssa välillä vaatekaupoilla ja etsittiin toisillemme asukokonaisuuksia sovitukseen. Se oli tajuttoman hauskaa, repeiltiin ihan täysillä toistemme ideoille mutta löydettiin myös uusia juttuja tyyliin ja pukeutumiseen. En tajua miksi ei tehdä sitä nykyään. :D Tähän ehkä syynä se, että 8 vuoden jälkeen mies ravistelee aina vaan uppiniskaisemmin päätään mun ideoille... Höhö, tylsimys. Mä ite oon kiinnostunut vaatteista ja suhtaudun niin avoimesti testaileen kaikenlaisia uusia idiksiä, vaikka sitten ihan läppämielellä ja oon koittanut sanoa, että vaatteet aika usein näyttää aika erilaiselle kun sen pukee päälleen, et nyt kokeilet edes... Miehelle vaatteet tuntuu olevan vakavampi juttu vaikka näennäisesti suhtautuu vaatteisiin aika välinpitämättömästi.. kummallinen kombinaatio. Mutta sama pillifarkkuvoitto tuli lunastettua silloin aikoinaan, samoin tyypin tykästyminen Converseihin, joita on pitänyt ennen ihan yliarvostettuina. Ehkä mä raahaan sen taas yhessä shoppaileen joku päivä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mustakin on ihan superkivaa shoppailla miehen kanssa!! Ja siis tuo on aivan totta, että miehet on supervakavia usein vaatteiden suhteen :D

Hanse (Ei varmistettu)

Mistä on tuo nahkatakki!! Wau!

Anna (Ei varmistettu)

H.E. Mangosta :)

E (Ei varmistettu)

Wow! Mistä tollasia uroksia löytää? Hahah. Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että hemmetti kun on tyylikäs kaveri! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, harvoin sellaisia vastaan kävelee. Oli aikamoinen lottovoitto ;)

Anna (Ei varmistettu)

On kyllä tyylikäs mies! Onko vinkkejä miten saisin oman poikaystävän taivuteltua käyttämään ton tyyppisiä kenkiä? ;) Tollaset on niin hienoja! Täällä sama juttu just esim H&M :n vaatteiden kanssa, että seurustelun alussa mies ei suostunut ostamaan kyseisen kaupan vaatteita koska oli sitä mieltä että ne menee rikki jo kun niitä katsoo. :D Nyt reilun vuoden jälkeen kaapista löytyy useampi h&m:n paita. Housuja tosin ei edelleenkään suostu ees sovittaan:D ois kiva saada lisää asukuvia poikaystävästäsi niin sais siltäkin puolelta inspiraatiota! Kiitos erilaisesta postauksesta! :)

Pages

Kommentoi