His style – vaaleat sävyt

muru (1 of 2)

VAALEIDEN SÄVYJEN ESIINMARSSI. Mies viihtyy yleensä kameran toisella puolen, mutta välillä tuokin eksyy kuvattavaksi asti, joskin yleensä melko vastentahtoisesti. Tällä kertaa herra oli omaan makuuni jotenkin kivan tyylikkäänä liikenteessä, joskin itselleen hieman epäominaisen vaaleissa sävyissä. Myöntää hän sitä tai ei, niin kyllähän mies viihtyy tummissa vaatteissa melkeinpä päivittäin. Mustaa mustaa ja lisää mustaa. Villinä päivänä sinistä (farkut tai farkkupaita), burgundya tai harmaata. Vaaleita sävyjä ei paljoo meillä nähdä. Nuo Leviksen vaaleat farkut oli täydellinen löytö Carlingsilta viime kesänä, ja toivat raikkaan tuulahduksen miehen housuvalikoimaan. Mua ei kyllä haittaa yhtään katella tuollaista täydellistä istuvuuttakaan, mutta ennen kaikkea ne ovat mahdollistaneet tällaiset hieman raikkaammat ja vaaleammat asukokonaisuudet.

Olen myös onnistunut tehokkaassa käännytyksessä H&M-vihasta H&M-tykkäämiseen. Monilla on mun mielestä todella vääristynyt käsitys HM:stä, nimittäin vaikka siellä ihan roskaakin myydään, niin liikkeessä on tarjolla ihan mielettömiä vaatekappaleita huokeaan hintaan! Miesten H&M on mun mielestä vielä kaiken lisäksi ihan mieletön aarreaitta. Kun esittelin alle 10 euron T-paidan hankkimista, mies oli aivan varma, että sen on pakko olla ihan sitä itseään. Ostin miehelle Henkan Premium Cotton –paidan, ja nyt niitä onkin vaatekaapissa vähän joka värissä, jonka mies sinne hyväksyy. V-aukkoinen Hennesin T-paita on mun mielestä yks vaatekauppojen helmiä! Istuu pitkäselkäiselle miehelle hyvin ja on todella laadukasta materiaalia. Lisäksi H&M:stä saa tosi hyviä neuleita miehille. Tämä kuvien neule on 100 % lampaanvillaa, ja maksoi muistaakseni 50 euroa. Ei paha hinta laatuneuleesta. Samalla ostosreissulla mukaan löytyi alelaarin puolelta aivan täydellinen puuvillaneule 15 euron alehintaan. Hidas työni on tuottanut siis hedelmää, ja pikkuhiljaa mies on ymmärtänyt, että laadukkaita ja hyvin istuvia vaatteita voi saada, vaikka niissä olisikin kirjaimet H ja M.

muru (6 of 6)

muru (5 of 6)

muru (4 of 6)

muru (3 of 6)

muru (2 of 6)

muru (1 of 6)

muru (2 of 2)

Miehet ovat niin juuttuneita vaateostostensa suhteen tapojensa vangeiksi ja teilaavat monet asiat, ennen kuin ovat edes kunnolla tutustuneet niihin. Tai monet mun tuntemista miehistä ainakin. Olen siis saavuttanut pieniä voittoja ja mies on sangen tyytyväinen vaatekaappinsa sisältöön nykyään.

Mitäs te sanotte tästä asusta? Ja onko teidän elämässä myös uppiniskaisen jääräpäisesti tiettyihin liikkeisiin ja ketjuihin suhtautuvia miehiä?

Kommentit (14)
  1. Löytyy kyllä samoja piirteitä omastakin kakslahkeisesta, mutta eri ketjuja kohtaan. Onneksi olen itse kyseisistä vaateketjuista myöskin samoilla linjoilla eikä tykätä asioida niissä, joten erimielisyyksiä tai käännytystä ei juurikaan ei ole tarvinnut tehdä 🙂 Löydetään miekkosen kanssa molemmat H&M:ltä usein huippulöytöjä, vaikkei kaikki kaupan tuotteet todellakaan ole mitään priimaa 🙂

  2. Voi kyllä! 😀 Aluspaitoja kauluspaidan alle ja t-paitoja mies on suostun hankkimaan H&M:stä mut muuten sitä kartetaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *