His style

raita (1 of 1)-19

MIEHEN TYYLI. On kaksi asiaa, joilla mies ei voi mennä pieleen pukeutumisessa; mustat pillifarkut ja valkoiset Converset. Meidän ensitreffeille hellelukemista huolimatta mies puki päälle mustat pillifarkut ja vei pisteet kotiin jo silloin. Vaikka muutamasta vaatekappaleesta miehen vaatevarastossa ollaan jouduttu käymään pientä keskustelua, niin yleisesti ottaen en voi muuta kuin ihailla tuon pukeutumista suurimman osan ajasta. Pakko tosin tässä hieman omaakin sädekehää kiillotella, nimittäin joitakin vaatekappaleita tuonne miehen puolelle kaappia on eksynyt jos jonkinmoisen suostuttelun ja ehdottelun seurauksena. Vielä viime joulukuinen ”mä en kyllä ikinä pue päälleni denim-paitaa” on muuttunut siihen, että kaapista niitä löytyy sekä vaaleana että tummana. Hah! Mä rakastan miesten muotia, ja jos saisin, tekisin töitä miesten muodin parissa. Siellä on niin paljon enemmän saavutettavaa tietyllä tapaa. Ja no hittolainen, mä vaan rakastan pyöriä miesten kaupoissa ja jakaa hienovaraisia vihjeitä miesten pukeutumiseen.

Lindahan ehti tässä jo edelle muutama päivä takaperin, mutta puhuimmekin juuri sopivasti poikaystävän kanssa siitä, että haluaisin hieman hänenkin tyyliään tuoda tänne blogin puolelle. Varsinkin sen jälkeen kun herran syntymäpäivälahja saapui tuossa pari viikkoa sitten. Pitkään hakusessa ollut musta nahkatakki löytyi Pietarin HE Mangossa, ja tilasinkin sen sitten hänelle etukäteislahjaksi kotiin sovitettavaksi. Shopping ninja oli onnellinen, kun itseni päällä mallailemalla löytyi täydellisesti istuva rotsi, joka oli vieläpä saajan makuun.

No joka tapauksessa, tässä meidän pariskunnan se todellinen tyylitaituri, olkaapa hyvät 🙂

raita (1 of 1)-21

raita (1 of 9)-3

raita (9 of 9)-3

raita (5 of 9)-3

raita (6 of 9)-3

raita (2 of 9)-3

raita (3 of 9)-3

raita (4 of 9)-3

raita (1 of 1)-20
Jos jotain olen miesten pukeutumisajatuksista oppinut vuosien varrella, niin monella tuntuu olevan vähän turhan usein ajatus hinnasta laadun takeena. Tässä aikamoisen aivopesuni jälkeen herra jo myöntää, että kyllä vaan noi 10 euron puuvillaiset T-paidat Hennesistä on parhaita. Jos jotain kauppaa voisin miehille suositella, niin se olisi kyllä Hennes. Sieltä saa helkkarin hyviä farkkuja n. 40-50 eurolla, luomupuuvillaisia paitoja 10-20 eurolla ja Hennesin mallit on usein erittäin istuvia vieläpä kaiken lisäksi!

Tähän nyt osui melko mustanpuhuva asukokonaisuus miehen päälle, joskin viime aikoina vaatekaappiin on valkoisen, mustan ja harmaan lisäksi löytynyt niinkin villin veikeitä värejä kuin tummansinistä ja burgundya. Valkoiset Conssitkin jo löytyy 😉 My job here is done. Nyt voi nauttia työn hedelmistä, eli tästä silmänilosta 🙂

Kommentit (81)
  1. Nuo kengät!! Iskee heti inttitytön silmään (;

  2. Mun miehelle kun se on 195cm pitkä ja leveät hartiat ja luonnollisesti pitkä selkä ei löydy kokoja H&M:ltä :/ XXL pitää olla ja joissain malleissa usein nekin liian lyhyitä. Kuinka pitkä sun mies on? Ja kuinka pitkä itse olet? Hyvä asu kyllä 🙂 ja sopii hänelle.

    1. Mies on 190 cm, ja hassua kyllä tuota ongelmaa ei ole ollut kyllä 🙂 Ja mä oon 174 cm 🙂

    2. Hei mä niin tiedän ton ongelman! Jos ei oo mahaa niin kokeilkaa New Yorkeria, seppälää, carlingsia ja varustelekaa. Jos on taas mahakas ja harteikas mies niin se ois vaan sitten (Lontoo) Primarkin miesten osasto ja Uniqlosta housut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *