Hola!

mainoskuvaukset (1 of 2)

HEI TAAS. Ja taas kävi Vanhasella pieni katoaminen 😀 Luovutin Turkissa sen netin kanssa taistelun, ja päätin vaan ottaa viimisistä päivistä kaiken ilon irti ja nauttia säästä, siskon seurasta ja altaassa porskuttelusta. Elämässä myös tapahtuu tällä hetkellä jotenkin tosi paljon asioita, ja tuli niitäkin vähän meditoitua siellä. Oon ollut dissen valmistumisen jälkeen vähän sellaisen takki auki -fiiliksen vallassa. Stressannut tulevaisuutta, menneisyyttä, nykyisyyttä, työtä, blogia, elämää. Kaikkea. Kai se joku valmistumiskriisi on sitten ollut. Tein siinä samalla päätöksen, jonka oon tehnyt aiemminkin. Mä en tee töitä viikonloppuisin enkä arki-iltoina. Piste. En oo ennen pitänyt tästä kiinni, toivottavasti nyt pidän. Ainakin tämän viikonlopun onnistuin.

Lauantaina palattuamme, oli samantien aika lailla ohjelmaa. Äidille 50 isoa ruusua, ja sitten itsensä kuosiin ja kohti juhlia. Vanhempien juhlat kestivät aamun pikkutunneille ja tuli tanssittua ja pompittua ja itkettyä ja naurettua kyllä aika lailla koko ilta. Kulta pyöritteli tanssilattialla niin, että päässä pyöri ja siskojen kanssa tuli pompittua ja naurettua kyyneliin asti. Olipas hauskaa. Oli muuten kiva pitää vanhemmille puhe. Nuorin sisko vetäsi puheensa vielä aika hyvin, keskimmäinen sai itkukohtauksen kesken ja jouduin lukemaan sen loppuun, josta piti vielä pitää oma osuutensa. Mietin ja mietin ja mietin puhettani koko reissun ajan. Mikään ei tuntunut sopivalta. Mitä voi sanoa vanhemmilleen, joiden kanssa tappelee kuin kissa ja hiiri jatkuvasti, mutta jotka kaikessa vinksahduksessaan ovat maailman rakkaimpia? Päätin sitten vetää tunteella suoraan sydämestä, en paperilta. Kai se ihan hyvin meni kun aikuiset miesvieraat pyyhkivät kyyneliä. Tai sitten se oli todella huono veto 😀 Inhoan aina kun puheista ei saa selvää nikottelulta, mutta yritä siinä olla itkemättä kun sisko on jo aloittanut waterworksit.

mainoskuvaukset (3 of 10)

mainoskuvaukset (4 of 10)

mainoskuvaukset (9 of 10)

mainoskuvaukset (7 of 10)

mainoskuvaukset (5 of 10)

Sunnuntai menikin sitten toipuessa ja kotona sadetta kuunnellen lemppareimman ihmisen kanssa jutellessa. Kyllä huomaa olevansa jotenkin todella riippuvuussuhteessa tähän blogiin. En halunnut postata sunnuntaina, mutta olo oli, että pitäisi. Voi olla haasteellista pitäytyä tässä suunnitelmassa, mutta toivottavasti onnistun. Tässä on myös keskusteluissa eräs oman alani työ, jonka kohtalo ratkeaa varmasti lähiaikoina. Olisi todella mielenkiintoinen työmahdollisuus, ja ennen kaikkea elämäntilanteeseen sopiva sellainen. Katsotaan mitä siitä tulee 🙂 Tulevaisuuden suunnitelmat tulevan asuinpaikan suhteen eivät ole omissa käsissä nyt, ja vielä on kysymysmerkkinä missä edes asumme syksyllä, mutta jotenkin olo on kyllä aika rauhallinen. Mielenkiintoisia asioita tapahtuu koko ajan, ja varmasti tulevaisuudessakin tapahtuu.

mainoskuvaukset (8 of 10)

mainoskuvaukset (10 of 10)

mainoskuvaukset (2 of 2)

mainoskuvaukset (6 of 10)

Jotenkin tuntuu, että tästä viikosta alkoi kesä. Eilen kävin kampaajalla laittamassa lomanjälkeisen reuhkan kesäkuntoon; vähän lyhyemmäksi. Mötley Crüe -liput syksyllekin on takataskussa. Tänään, kirjoittelen juuri tässä Tukholman oopperatalon edessä, ennen kuin kipitän tuonne erääseen mielenkiintoiseen syyslaunchiin ja sen jälkeen vielä työhaastatteluun. Huomenna lähdemme näillä näkymin pienelle kaupunkimatkalle Suomessa, ja sitten perjantaina alkaa juhannusvietto 🙂 Edellisen lauseen kirjoitettuani olenkin ehtinyt jo käymään tuon launchin ja työhaastattelun, ja nyt istuskelen lentokentällä ihmettelemässä pääsenkö kotiin suunnitellusti 19.40 vai meneekö hieman seikkaillen myöhempään. Lentomme on ylibuukattu, ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi, jos kaikki tulevat lennolle. Mä saan 125 euroa ja kyydin Arlandaan ja pääsen kotiin 3 h myöhemmin, ja kaikki kiireisemmät pääsevät sitten ajallaan. Mikäs siinä, tässä kun on läppäri ja sille laturi, niin ei ole mitään sen suurempaa väliä ehtiikö kotiin kolme tuntia aiemmin tai myöhemmin 🙂

Reissusta laitan kuvia ja asukuvia lähipäivinä, nyt kun kiireisimmät työasiat on purettu loman jäljiltä. Tähän väliin kuitenkin ensimmäinen asukuvani reissun päältä, suosikkimaxissani tietenkin. Hieman on brunaa tuon jälkeen tullut, toivottavasti se myös pysyy. Yhdistelmä on sama vanha kuin Perthissäkin nähty, liila Furla ja tuo monivärinen mekko! Mitäs tykkäätte? 

Kommentit (8)
  1. Ihailin tuota mekkoa jo niissä edellisissä kuvissa, ja ihailen kyllä nytkin taas 🙂 Aivan ihana!

  2. Toi Furlan laukku on vaan ihan käsittämättömän ihana ja suloinen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *