Home, again

Mungolife

KOTI, MIKÄ IHANA PAKOPAIKKA. Olen ollut kotona nyt reilun vuorokauden, ja olo on kuin olisin ollut lomalla yli viikon. Tulin eilen kotiin näyttäen ihan siltä emojilta, jolla on sydämet silmien paikalla. Mun viikon projekti on nauttia Lontoosta ja tästä ihanasta asunnosta niin, että mulla ei ole mitään kalenteriin merkattuja menoja. Mä en ole koskaan viettänyt lomaa tässä asunnossa, vaan olen aina ollut reissussa. Ihanaa siis viettää viikko täällä kotona Annikan kanssa. Mulla on koko kesän ollut valtava ikävä nimenomaan tätä meidän kotia. Mun huonetta, tuoreita kukkia maljakossa, omaa sänkyä ja vaatekaappia, kaikkea, mikä on omaa, itsevalittua ja niin sataprosenttisen mua :)

Kuljeskelin eilen kaupungilla hoitamassa asioita; kaikkia huipputärkeitä tehtäviä kuten Nespresso-kapseleiden ostamista ja pankissa käymistä. Aina kun olen ollut hetken aikaa pois Lontoosta ja tulen takaisin, yksi asia tulee aina päällimmäisenä mun mieleen. Tää kaupunki tekee mut niiiin onnelliseksi! Eilenkin pyörin riemuidiootin virne naamallani ympäri tuttuja nurkkia ja sekosin lähikaupan juustohyllyllä.

Ystäväni naureskeli tuossa Whatsapp-keskustelussamme mun "loman" suunnitelmille. "Ajattelin siivota mun vaatevaraston ja pestä mun kylppärin ja käydä läpi kuivaruoka-kaapin". Ehh. WILD. Mä oon vähän siisteysfriikki. Tai en ees vähän. Mun äidin ois vaikea uskoa tää, koska kun olen meidän kotikotona, niin mun huone on aina ihan sekaisin. Se vaan johtuu siitä, että se ei ole mun koti. Mun tavaroille ei ole siellä oikeita paikkoja, enkä osaa oikein olla. Ja kun kaikki muun perheet tavarat on kotona vähän sinnepäin, rennossa epäjärjestyksessä, itse muutun todella sotkuiseksi. Omassa kotona pyyhin pölyt vähintään kahdesti viikossa ja pyörin jatkuvasti kertakäyttöinen rätti kourassa ympäri asuntoa.

Ensi töikseni kotona, ostin lempikukkiani, oon tehnyt lempismoothieni työnteon kaveriksi ja tilannut Dominoksesta superhyviä taikinapalloja. Olen kokenut järkytyksen, koska ne mun suosikit, jalapenojuustotaikinapallot, on poistettu valikoimasta ja kironnut tätä menetystä pitkään ja hartaasti. Oon maannu X-asennossa olkkarin matolla herkutellen kotitekoisella mokalla ja höpöttänyt Annikan kanssa kolme tuntia olkkarin sohvilla. Olen lähestulkoot niksauttanut kaupungilla niskani muistaen, kuinka komeita miehiä tässä kaupungissa onkaan ja suunnitellut viikonlopun brunsseja, puistokäyntejä ja muita ihania hetkiä. Oon sytyttänyt kynttilät ja lukenut kirjaa kynttilävalossa. Olen nukkunut kevyet 11 tunnin yönet omassa sängyssäni pehmopupuani halaillen. Olen jutellut taksikuskin kanssa maailmanmenosta, ollut otettu, kun hän on kantanut matkalaukkuni hissiin asti ja hymyillyt kun lähikaupan myyjä tuli halaamaan nähdessään minut pitkästä aikaa. Kyllä tää vaan on maailman ihanin kaupunki ja se, että voin kutsua sitä kodikseni, on yksi parhaita asioita ikinä!

Kommentit

Päivi Helena (Ei varmistettu)

JEEeeee :-D

marix
Mari style - oho

Siis myydäänkö jossain taikinapalloja vai luinko väärin? Luin varmasti väärin, tänään ei nimittäin oikein mikään ole mennyt nappiin. Mutta jos jossain maailmassa myydään taikinapalloja, niin se paikka on takuulla paratiisi.

Anna (Ei varmistettu)

JOOOO!! Siis maailman parasta :D pizzataikinaa, jonka sisälle upotettu jalapenopaloja :D Nams :D

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Ihana hyväntuulen postaus, kiitos! :)

minä (Ei varmistettu)

Just näitä tekstejä sun blogissa rakastan, nää niin inspiroi ja kannustaa, elämää ja arkea.. Tämän tyyppistä lisää :) <3

Savon (Ei varmistettu)

Noita jalapenojuustopalleroita sai ainakin Manskun Burger Kingistä, luulis että muistakin :)

mummi-56 (Ei varmistettu)

"pyörin jatkuvasti kertakäyttöinen rätti kourassa ympäri asuntoa"

Tuskin voin kuvitella sinut pyörimässä rätti kourassa, puhelin korvassa, siivoamassa ovenpieliä ja pöytätasoja. Like Hyacinth Bucket :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, no niin mä täällä aika usein pyörin :D

Vilma Ala-Koukkari (Ei varmistettu) http://vilme.blogspot.fi

Siis nää sun tekstit tekee mut onnelliseksi! Musta on ihanaa, että näet niin suurta vaivaa tän blogin eteen, ja ne tunteet välittyy ruudun läpi tänne asti. Ihan jäätävä ikävä Lontoota, mutta silti jotenkin kivaa että joku toinen pääsee kokemaan sen onnen, jota se kaupunki huokuu. Saan susta niin paljon hyvää inspiraatiota, kaikki saavutukset on itsestä kiinni ja kaikki hyvä tässä maailmassa saavutetaan kiitollisuudella ja tahdonvoimalla :) Oot hieno ihminen

Viivi (Ei varmistettu) http://nooughtfromis.blogspot.fi

Ihana toi smoothiekuva, mitä tossa on? =)

Anna (Ei varmistettu)

Mustikoita, vadelmia, jugua, banaania ja maitoa :)

3lli (Ei varmistettu)

Ai vitsi tää teksti sai mut hyvälle tuulelle :)!

Ihanan positiivinen tuulahdus oli tämä! :)

Iina (Ei varmistettu) http://www.iinasaarinen.com

Ihana postaus! Tuli itsellekin tosi hyvä mieli tätä lukiessa :)

pirre (Ei varmistettu)

Voisitko tartuttaa ton siivousintouksen muhunki? :D Aivan ahistaa kuin laiskana oon ollu tän kesän ja kokoajan mielessä et ko pitäis siivota :D Ihanan näköstä sulla kotona, ei voi muuta sanoa! :)

Anna (Ei varmistettu)

hahah, siitä pitää nauttia, muuten ei kyllä siitä tuu mitään :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Olen vähän kateellinen sulle tuosta sun Lontoo-fiiliksestä. Mä niin haluaisin tuntea samoin, jotenkin viime aikoina Lontoo on vain alkanut tökkiä. Kaikki siellä, välimatkat, ruuhkat jne. Ihan syyttä, vika on vaan mussa mutta olisi ihana jotenkin löytää uudestaan se Lontoo jonne pari vuotta sitten muutin. Muutan Taipeihin puoleksi vuodeksi ja sitten takaisin Lontooseen, toivon todella että "pitää lähteä kauas että näkee lähelle" toimii tässä tapauksessa.

Hauskaa Lontoon aikaa, enjoy:)

Anna (Ei varmistettu)

Mä kyllä uskon, että kaukana muistat taas miten ihana kaupunki tää on... Mulle tää on kyllä maailman ihanin kaupunki! :)

emmi (Ei varmistettu)

Mitä mieltä oot Venäjän presidentistä ja yleensä Venäjän viime aikaisista toimista?

Anna (Ei varmistettu)

Asia, joka ei mun mielestä kuulu mun blogin alaan millään lailla :)

Amanda (Ei varmistettu)

Paljon onnea eskari-ikäiselle ja ennen kaikkea valtavan iso kiitos! Terv. lukija sieltä ensimmäisestä postauksesta lähtien. Aika paljon mahtunut näihin vuosiin ruudun molemmin puolin=)

O (Ei varmistettu)

Voithan jo pian tehdä postausta syysmuodista! Mukavampi valmistautuu syksyyn, ku sulta saa aina vinkkejä pukeutumiseen! :)

Sanna (Ei varmistettu) http://sisustuskuumetta.blogspot.fi

Olipas ihana teksti! :)

Maria (Ei varmistettu)

Kannattaa vielä pohtia Nespresson ostamista. Nestlé markkinoi rajusti äidinmaidonkorvikkeidensa puolesta kehitymaissa, vaikka WHO on kieltänyt niiden mainonnan, ilmaisnäytteet tms. sillä liian aikaisin lopetettu rintaruokinta ja korvikkeiden sekoittaminen likaiseen juomaveteen aiheuttavat miljoonien vauvojen kuolemia vuosittain. Lisäksi Nestlé ostaa kaakaonsa lapsiorjatiloilta ja Kolumbiassa tiettävästi ainakin 13 ammattiyhdistysaktiivia on otettu hengiltä heidän kritisoitua Nestlén tehtaan työoloja. Yhtiön johtaja on myös laskenut ilmoille ajatuksen veden yksityistämisestä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Enjoy your coffee!

Anna (Ei varmistettu)

Tiedän tämän kaiken ja kuten jo aiemmin olen ilmoittanut, niin en jostain syystä vaan ajatellut, että Nespresso on Nestlen kunnes tajusin sen yhteyden vasta myöhemmin. Tyhmä hetki, mutta ei voi mitään.

Maria (Ei varmistettu)

Jep, Nestlén tuotemerkeistä onkin aika mahdoton pysyä kärryillä. Valion jäätelöt, dumle-jäätelöt, kotijäätelö, puffet-jäätelö, dumle-jädet piltti, bona, pirkan lastenruoat jnejnejne... Melkoista monopolia hamuamassa siis monella alalla.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ihan hirveetä oli tutkia noi kaikki ja hiffata kuinka pahasti ne on mukana kaikessa. Myös Body Shopin omistaa L'Oreal, ja kukas omistaa ison osan Lorkusta? You guessed right :(

Kommentoi