Home again

Mungolife

Let the #blockfest2015 begin!! #panchovilla #meksikolainenvallankumous #yummyformytummy

#blue

Hola hola rakkaat lukijat!

Kotona Kuopiossa ollaan ja heti Blockfesteiltä rantauduttuamme palattiin tämän viikon normaaliin arkeen, eli viimeisten pahvilaatikoiden kimppuun.

Enpä nyt sitten saakaan teille Blockfest-asuja julki, kun meillä on jotain teknistä häikkää. Chromella Rantapallon sivut heittää mulle virheilmoitusta, enkä pääse ollenkaan blogiini, Safarilla pääsin kirjoittamaan sentään, joskin sivu kaatui jo kerran ja jouduin aloittamaan alusta, enkä pääse lisäämään kuvia. Awesome. En nyt tähän aikaan viitsi teknistä tiimiämme alkaa häiritsemään. Ei tämä nyt ehkä niin päivän päälle oo, varsinkaan kun en tiedä kuinka moni teistä edes pääsee lukemaan postausta :( Onneksi IG-kuvat latautuu tonne mediakirjastoon, niin niillä saa edes vähän kuvitusta.

Blockfestit oli oikein hauskat, joskin mielestäni viime vuoden pienempi festari oli jotenkin sielukkaampi ja kivempi. Mahtava meno oli myös tänä vuonna kuitenkin, ja olihan tuo Cheekin keikka taas huikea show :) Pusuja ja kiitos kaikille kivoille lukijoille, jotka tuli moikkaa! :) Nyt tuntuu olo jopa levänneeltä, joten pahvilaatikoiden keskiöön paluu ei ole ihan niin kamalaa. Kuluttavaa on tosin tuo matkanteko, tänäänkin ajotunteja kertyi neljä. Suomen julkinen liikenne vois kyllä jotenkin skarpata, sillä täällä kyllä bussit ja varsinki VR:n junat maksaa niin mansikoita, että kiukuttaa. Onnibussilla pääsee edullisesti, mutta se nyt ei sattunut kulkemaan tätä Kuopio-Tampere väliä. En tykkää yhtään mennä henkilöautolla tällaisia pitkiä matkoja jatkuvasti, kun voisi säästää sen verran luontoa, että menisi yleisellä kuljetuksella. Toisaalta junaliput meille kahdelle olisi ollut menopaluulta n. 300 euron pintaan, joten yllättäen tuo väli kuljettiin sitten autolla. Nyt on kyllä aika tukevasti kulutettu auton penkkiä, ja ensi viikonloppuna joutuu taas matkaamaan. Sitten vähän rauhoittuu :)

Kotona ei tekeminen kyllä lopu kesken ei millään. Teillä varmaan tulee mun muutto jo korvista ulos, eli jauhetaanpa siitä vielä hetki lisää :D Ei oo kyllä ikinä ollut näin kuluttavaa muuttaminen, ja vannon vähintään neljätoista kertaa päivässä, että en muuta enää koskaan. Enää on kylläkin YKSI pahvilaatikko purkamatta, joskin yleinen kaaos täällä vallitsee edelleen. Tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka pystyy hyvin keskittymään vaikka syöpälääkkeen kehittämiseen kaaosmaisessa ympäristössä, mutta valitettavasti meikäläistä ei oo siunattu sellaisella zeniläisyydellä. Mua häiritsee jo se, jos istun alakerrassa läppäri sylissä ja tiedän, että yläkerrassa on tiskikone purkamatta. Rakastan sitä, että koti on siisti, ja jotenkin se kodin epäsiisteys on tasan suhteessa pään keskittymiskykyyn mulla. Mua oikeesti ahdistaa koko ajan jossain takaraivossa, kun tiedän, että koti on epäsiisti. Moni muu saisi varmasti istuttua alas ja keskityttyä tekemään töitä tai vaikka nauttimaan viimeisistä hellepäivistä, mutta mä hautaan itteni jonneki vaatehuoneen perälle järjestämään farkkuja. Onneksi tässä on oikeesti enää ehkä parin päivän hommat, ja sitten alkaa tämäkin muutto olla taputeltu. Tai no v**** se mitään on taputeltu.

#pitstop #panda #tehtaanmyymälä #lähtilapasesta #ontheroad #maakuntamatkailua

Tällaiselle ikiromantikolle pakollinen kohde :) #Lovelocks #Tampere #patosilta #lemmenlukkosilta #lovelockedin #foreveryours

Hyvät kannut! #kaksinkäsin #sidukkaajakokista #siipiweikot #Tampere #blockfest2015

Wings. Again. Just because we're in Tampere. #jacktherooster #wingsofchange #wingcapitaloffinland #poppaapoppaa #yummyformytummy

Sängynpäätyä ajateltiin alkaa tekemään tällä viikolla, jahka saadaan peräkärryllä haettua vaneria siihen. Vaahtomuovit ja nahat on, nappeja väännettiin jo kokeeksi viisitoitsa. Voin muuten kertoa, että ei ole veemäisempää hommaa ku nappien nahalla päällystäminen. Meiltä meni kahdestaan viidentoista napin tekemiseen pari tuntia. Kankaalla olis varmaan iisibiisi, mutta päällystäpä sellasia 2 cm nappeja melko paksulla nahalla. Onpas muuten kivaa touhua kerron vaan. Käydään hakemassa huomenna K-Raudasta järeempi apuväline siihen touhuun, kun vielä pitäisi niitä päällystää n. 65 kipaletta. Aiotaan siis itse tehdä nahkainen sängynpääty ja pukeutumishuoneeseen "penkin" yläosa. Nyt eletään kuulkaa jännittäviä aikoja. Tossa vieressä seisoo vielä lisäksi neljä kirpparilaatikollista, jotka pitäisi kuvata ja laittaa myyntiin.

Havaintoja muuttamisesta osa 1624: on muuten tottumista vaativa meininki tää kahdessa kerroksessa asuminen. Toisaalta aivan ihanaa, mutta voi nyt elämä, oon vetäny noita portaita joka päivä aika hyvän jalkatreenin verran. Tuo pahvilaatikko alhaalta ylös. Huomaa, että sakset jäi alas. Kipitä hakemaan sakset. Avaa laatikko, ja huomaa, että se kuuluukin alakertaan. Kipitä takaisin alas purkamaan laatikkoa. Huomaa, että henkarit/rätti/säilytyskori/ihanmikätahansa on yläkerrassa. Kipitä sinne. Ja takaisin alas. Ovikello soi. Kipitä yläkertaan hakemaan postilähetys. Takaisin alas jatkamaan purkamista. Puhelin soi. Yläkerrassa tietenkin. Hae se alakertaan. Siirry purkamaan seuraavaa laatikkoa yläkertaan. Huomaa, että sakset jäi alakertaan. Ja se vitun puhelin myös. Heittäydy parvekkeelta. Yläkerrasta alakertaan.

Ei siis siinä, noi portaat on tosi kivat. Meillä on kaksi oleskelutilaa, olkkari ja takkahuone. Olkkari ja keittiö on yläkerrassa, joten tilaa on heittämällä, kun kaikki muu on alakerrassa. Lisäks meillä on tosi kiva jättiparvele täällä yläkerrassa. Täällä ylhäällä on myös paljon lämpimämpää jostain syystä, ja on ihanaa illalla mennä alas makkariin, jossa on mukavan vilpoinen, kun se on aina varjossa. On myös jotenkin tosi kivaa, kun kotona on useita mukavia hengailunurkkauksia, ja erilaisia tiloja. Takkahuonetta, olkkaria, makkaria jne. Meillä on tosi mahtava pohjaratkaisu tässä ja aivan ihanan viihtyisä kämppä. Mutta noi helvetin portaat. Suunniteltiin äsken huomista salireissua ja mielessäni olin jo pitkästä aikaa jalkatreenin parissa. Kunnes totesin, että eipäs nyt hötkyillä. Yks kunnon jalkatreeni, ja hirttäydyn ensimmäiseen vyöhön, joka pitää viedä ylhäältä alas seuraavana päivänä. Näitä kahta vikaa kappaletta kirjoittaessa poikaystävä on ravannut ylhäältä alas kolme kertaa. Että ei siinä. Hauskaa tämä muuttaminen.

On tää ollu myös jännittävää, kun ei tunne aluetta yhtään. Lähi-Siwaa etsittiin hetki, kun piti Elloksen paketti hakea. En tiedä yhtään missä olisi suutari, hyvä hammaslääkäri tai vaikkapa mistä täältä saa ankkaa. Hoi kuopiolaiset, mistä täällä voi ostaa ankkaa ja lammasta? Kertokaa turistille.

Jaaha. Nyt tajusin, että mulla lagas sivut, koska oli proxy päällä. Katon aina muiden maiden Netflixei, niin ei halunnut Rantapallo toimia jenkkiläiselle. EI sitten. Hienoa, että sen tässä vaiheessa tajusin.

Mä meen takasin sinne vaatehuoneeseen, mulla on aivot pehmentynyt liiaksi tässä prosessissa.

Voitteko muuten tässä keksiä, miksi rokkariksi pukeutuisin omiin synttäreihini? Juhlitaan lauantaina Kappelissa porukalla meidän muuttoa ja mun 27-vuotiaaksi tuloa, enkä oo tietenkään ehtinyt uhraamaan ajatustakaan omalle asulleni. Mun ystävät varmaan rakastaa mua, kun keksin aina tällasia kivoja pikkuteemoja, joiden kautta voin tehdä juhlat vähän hankalammaksi osallistujille. Ja itselleni. Ei perhana, siihenki on enää muutama päivä, että tää täti vanhenee taas. Kelatkaa, että tää blogi on saanu alkunsa kun mä olin 19. Ja kohta oon jo 27. Jaiks.

Mä menen nyt syömään riippudivaaniin yhden jäätelön ja sitten nukkumaan. Huomenna pitää herätä ennen kuutta työhommiin ja vielä yhteen hiton siivoilupäivään. Aattelin alottaa sen silittämisellä.

Ei hitto, tästä mun pitkin itse asiassa kirjottaa vielä. Onko maailmassa mitään niin perseestä ku silittäminen? Oikeesti? Mä pesisin ikkunat ja pyyhkisin pölyt vaikka joka päivä, jos ei koskaan tarttis silittää. Silitin tässä muutama päivä sitten öööö, kymmenen verhoa. Se on muuten lupsakkaa puuhaa se. Yritäpä asetella se verho normaalikokoiselle silitysraudalle jotenki fiksusti. Silität yhden kohdan, liikutat sen silittääksesi seuraavan, ja se ensimmäinen kohta on taas heti rypyssä. Kääntelet sitä helvetin kangaspalaa siinä neljätoista kertaa ja kun nosta verhon ikkunaan, siinä on joka paikassa ryppyjä. Mä en osaa silittää, en ymmärrä kuka osaa sitä. Mun Lontoo-mama silittää ihan kaiken. Siis sukatkin. SUKAT. Kyllä. Tässä on mun mielestä kyllä useempi tusina muumeja karannu laaksosta. Mä silitän verhot ja vaatteet, jotka on ihan pakko silittää. Kesällä saatan kastella suihkepullolla paidat ja heittää henkarille kuivumaan. Ihan vaan välttääkseni silittämisen. Ei sinänsä ongelmaa, mutta kun mä en kestä ryppyjä vaatteissa. Hyvä yhtälö.

Oliskohan mulla jotain muuta, mistä mä voisin valittaa? No kyllä oikeestaan ärsyttää melko paljon poliittiset tapahtumat Suomessa, kesän loppuminen, styroksista lähtevät äänet, ja se, että yksi mun varpaankynsi hajos tänään, mut ehkä mä säästän teitä vähän.

Kommentit

neppari (Ei varmistettu)

jokinotkon karjatilalta saa lammasta postin kylmäkuljetuksella! :) tosi jees ja mukava paikka vieraillakkin!

Pauliina (Ei varmistettu)

Repeilin ihan täysin noille portaille. Portaat on saatanasta :) Tsemppiä kodin laittoon!

Emma (Ei varmistettu)

Varmasti 50 eri kuopiolaista asian sulle jo valaissu, mut osallistun jonon jatkeeksi siltä varalta et kukaan ei oo älynny mainita torilla olevaa kauppahallia :D sieltä löytyy vaikka mitä. tai sit matkuksen nesteellä on savo-karjalan lihakauppa. sieltäkin saattaa löytyä ties mitä lihoja. ite en siis oo käyny tutkimassa, mut toivottavasti löytyy :)

Esuli (Ei varmistettu)

Heippa! Hyvän suutarin löydät Iso C:n ja makuunin väliseltä pätkältä keskustasta. Hammaslääkärinä voisin suositella Suokadulla sijaitsevaa Puijon hammasta ja ankkaa voisi löytyä matkuksen lähettyvillä olevasta lihakaupasta, taikka kauppahallista, ehkä:) Toivottavasti viihdytty Kuopiossa!

hhh (Ei varmistettu)

Lammasta (ja muutenki hyviä lihoja) saa Lihakaupasta, ainakin aiemmin löyty pieni toimipiste torin kauppahallista ja iso Matkuksen nesteeltä (ankasta en osaa sanoa.) Ja ens viikonloppuna ois Kuopio juhlii- festarit eli hyvää ruokaa ja paljon kulttuuria, harmi kun missaat :/

Ta (Ei varmistettu)

Prisman pakastealtaasta ainakin löytyy lammasta, luulisin että Citymarketissakin on. Ankasta en kyllä tiedä, kai sitäkin hyvällä tuurilla löytyy pakasteena?

Anniina (Ei varmistettu)

Tää postaus oli kyllä päivän piristys!:D osaat kirjottaa tosi hyvin ja repeilin vaa itekseni kotona :D

Niin ja Anttilassa on yks suutari missä mä oon käyny!:)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Onneks en omista silitysrautaa tai -lautaa, ei vahingossakaan onnistu silittäminen :-DD

Riikka (Ei varmistettu)

Suutaria voin suositella joko anttilan alakerrasta (os. Puijonkatu) tai sitten lapinlinnankadulla olevaa siutaria, joka on juurikin iso-c:n ja sportti carlsonin välissä.
Ankkaa ja lammasta saanee matkuksen nesteen savo karjalan lihakaupasta, on myös pieni putiikki kauppahallissa. Kauppahallissa on myös joku toinen lihakauppa josta kannattaa kurkata.
Onnea etsintä retkille Kuopioon!

Krisu (Ei varmistettu)

Ihana postaus taas. Sä kirjoitat niin nasevasti että mä täällä naureskelen itsekseni :D
Lisäksi voin samastua tuskaan. Itsellä on nyt 4 päivää muuttoa takana ja oon juurikin menossa kohdassa "silitä verhot". Argh. Tosin heittämällä kevyempi urakka kuin sulla, vain 5 verhoa. Mutta inhoon sitä silti. Lähes yhtä paljon kuin sitä, että on tosi vaikeeta saada ne tuonne ylös. Se, kuka keksi tuon kiskosysteemin ja jätti sinne sellaisen sentin raon, mistä pitää ujuttaa se nipsu, saatais kyllä kivittää.

Tsemppiä muuttourakkaan ja nappiurakkaan!

Rosalienism (Ei varmistettu) http://rosalienism.blogspot.fi

Haha! :'D oot niin huippu. Voisin lukea tällaisia postauksia aina :)

Auri (Ei varmistettu)

En kestä, mikä postaus :D mainiota!

Nanna (Ei varmistettu)

Mitä epäkaaoskauheuteen tulee, i feel you.
Nimimerkillä: valvoin viime muuton takia yli vuorokauden putkeen, koska kaikki kamat piti saada samantien paikoilleen.
Alotettiin aamulla roudaamalla tavarat uuteen kämppään (välimatka n 20km) ja aamuyöllä purin viimesen laatikon tavarat paikalleen. Toki siinä välissä kun äijät kuskas tavaroita, niin pesin ja puunasin uudella kämpällä.

inna (Ei varmistettu)

mahtavaa se vanha anna on tullu takasin! rakastan näitä postauksia ku hajoilen täällä koneella itsekseni sun loistaville jutuille :D

Sonja (Ei varmistettu)

Ootko ajatellut hankkia höyrystintä vaatteille? :-) Itsekin silityksen vihaajana oon tykännyt kyllä heittämällä enemmän siitä ja tekstiilit oikenee kädenkäänteessä!

***

Tekee mieli kommentoida jotain mutta en tiedä mitä :) Tykkään sun touhusta ja noista uusista ongelmista :D <3 Ihania kirjoituksia.

Anna (Ei varmistettu)

Matkahuollolla on halpoja nettitarjouslippuja, ei se Onnibus onneksi ainoa vaihtoehto ole :) kannattaa tsekata!

Sanni (Ei varmistettu)

Hei kannattaa ehdottomasti ostaa jemmaan vr:n sarjalipputarjous tai kaksi. Noi pysty mun mielestä säätämään alkamaan jotenkin myöhemminkin ja voimassa tais olla 6kk.

10x hki-kpo näytti olevan 199e ja normaalisti saa sitten varailla paikat haluamiinsa juniin.

https://www.vr.fi/cs/vr/fi/sarjalipputarjous?utm_campaign=sarjalippu&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_term=sarjalippu&gclid=CJaV4-OJwccCFSLnwgodDJEDiw

susan (Ei varmistettu)

I feel you! En todellakaan, siis TODELLAKAAN silitä. Mitään. koskaan. Käytän sumutinpulloa jos on ryppyjä ja märät vaatteet ravistan niin ettei niitä tulisi.. verhot rajun ravistamisen jälkeen suoraan ikkunaan.. ai kauhee kun hävettää edes kertoa :D Tai siis on mulla silitysrauta, jota voin sitten käyttää ihan extremesti juhlavaatteisiin esim.. onneks ei oo paljon ollut juhlia :D Mutta siis pointtiin.... mä en ole seuraavaa laitetta hankkinut siitä syystä, että kaksiossa en kestäisi sitä katsella. Mutta ajattelin ehdottomasti vinkata sulle, koska tästä saatava apu on korvaamatonta! (Siskolla on tämä :D) eli: http://konekeskus.net/tuote/253/whirlpool-awr213 . Tämä silitysvihaaja täällä hankkii moisen ihan samalla sekunnilla kun muutetaan tästä joskus isompaan kämppään :D

Sanph
Sanph

Tulen toitottamaan samaa kuin muut: Savo-Karjalan lihakauppa on ihan ehdoton! Ja Anttilan alakerran suutari on vakiovalintani.

Olin juuri viikonloppuna kotona käymässä Kuopiossa ja kirosin ite kans portaita, kun ravasin niitä ylös alas. Nopeasti näköjään unohtaa. Asuin kuitenkin Petosella yli kakskyt vuotta ja viis vuotta myöhemmin en enää olevinaan muista, millaista on asua porrastalossa...

Lihat Savo-Karjalan lihakaupasta Neste Matkuksen yhteydestä. Jos esim. Juhlat tulossa, kannattaa kuitenkin varmistaa, että tarvittavaa lihaa saatavilla. Ankkaa ja karitsaa löytyy ainakin. Eri lihoja toimitetaan eri päivinä. Säännöllisesti myös herkkutarjuksia, mm. ribseistä :) Haetaan itse ihan perus arkilihat viikoittain, liikkessä hyvä palvelu ja lihaa on pannulla vielä paistamisen jälkeenkin, eikä ne haihdu ilmaan niinkun "perus kaupan lihat", hah :)

Lottie (Ei varmistettu)

Ah ihana lukee näitä sun muuttopostauksia, osaat niin hyvin kiteyttää humoristisella tavalla muuttamisen oleellisimmat huonot puolet! :D Noista verhojen silittämisestä, tuli muutama vinkki mieleen :) Eli ensinnäkin en tiedä silitätkö silleen, että se jo silitetty osa roikkuu sieltä laudan takaa eikä suhun päin, tolleen sitä ei onnistu ite siinä seisoskelemalla rypistämään uusiksi. Ja ite laiskana silittäjänä (ja huonona!) mulla jää aina niitä hiton ryppyjä niihin verhoihin kuitenkin, niin kannattaa ihan yksinkertasesti vaan suihkepullosta suihkuttaa vettä niin ne rypyt suoristuu itestään! :)

rene (Ei varmistettu)

hyvä ja laadukas hammaslääkäri mun kokemuksen kautta kuopiossa -> http://www.esteettinenhammashoito.fi

ja Matkuksen nesteen lihakaupasta löytyy lihat joka lähtöön, ankat ja lampaat myös :)

szz (Ei varmistettu)

Aivan mahtava teema 27-synttäreille! Harmi ku en keksiny aikoinaan omille, mutta ehkä pakotan siskon pitää rokkari-bileet ens vuonna :D Ei tosin oo mikään helpoin tehtävä, mutta hyviä vaihtoehtoja vois olla Lita Ford, Kurt Cobain, Vince Neil tai Axl Rose. Toivottavasti keksit jonku ja laitat sit mahollisimman paljon kuvamatskua :)

Ps. Osaatko sanoa miks sun blogi ei päivity Blogloviniin? Mulla ei oo päivittyny varmaan puoleen vuoteen, vaikka oon yrittäny tehä vaikka ja mitä..

essiiij (Ei varmistettu)

Toi silitysongelma on niiiin tuttu! Itse ratkaisin sen ostamalla semmosen höyryvehkeen, olisko joku Philipsin Steam and go tms. Verhojen silittäminenkin helpottu heti kun ne voi silittää vasta sillon kun ne roikkuu ko ikkunassa! :)

Bo (Ei varmistettu)

Ankasta en tiiä, mutta Halapa Hallista suapi kaks pakettia jauhelihhoo yhen hinnalla.

AnneT (Ei varmistettu)

Tässä vähän webisaitteja jos haluat tutustua; Dentaalipalvelu.fi , puijonhammas.fi, savokarjalanliha.fi, suutarimestarit.fi (:
ompa kiva kun oot täällä :D!

Erika (Ei varmistettu)

Naapuripitäjässä Suonenjoella on Satulamäen kotilammastila josta luomuna lammasta saatavilla. Ite muutaman kerran tilattu isompi erä kerralla ja hyvää on. Nettisivuilta (www.kotilammas.fi) justiinsa vilkasin niin toimittavat lihoja tarvittaessa Kuopioonkin :) Sieltä tosiaan kannattaa vilkasta!

Christine (Ei varmistettu)

Moikka!
Noista sun napeista tuli mieleen, että usein sisustussuunnittelijoilla ja verhoilijoilla on nappikone. Sillä menee ton loppuhomman tekemisee korkeintaa vartti, eikä varmaa maksa paljon jos pyydät päästä sinne nopsaa lainaa niiden konetta :)

Minsku (Ei varmistettu)

Tyhmä kysymys, mut miten katsot muiden maiden Netfilixiä?

Nimim. Pari sarjaa kiinnostaisi..

Kia (Ei varmistettu)

Haha oli niin huippu teksti, et meinasin mennä bussissa pysäkin ohi :D

reppana (Ei varmistettu)

Haha, Tsemppiä silittämiseen! Hellun mamma on myös himosilittäjä, legendan mukaan silittää bokseritki! :D

Heidi (Ei varmistettu)

Hahahaaaa :D, mun lempparilaite salilla PORRASKONE :D

Jjenni (Ei varmistettu)

Hahhah tää oli niin samaistuttavaa! Lohdutuksena: portaiden kanssa eläessä oppii optimoimaan ja jos ne sakset jää väärään kerrokseen niin kyllä ihan sudenpentuna laatikot aukee muillakin terävillä esineillä:) avaimet on aika jees, hampaat vähän huono:))
Ja btw nää "hei moi tätä mulle kuuluu" postaukset on ollu tosi kivoja:))

Ritu (Ei varmistettu)

Jos tarviit kuopiossa jotain elintarviketta tai erikoista ruokaa/lihaa, ne kaikki löytyy kauppahallista, se ihana rakennus torin reunalla :)

H (Ei varmistettu)

Entisenä kuopiolaisena voin kyllä lämpimästi suositella niin Matkuksen Nesteen kuin Kauppahallin pisteen palveluja. Lammasta löytyy tuoreena tiskistä lähes päivittäin, ja ankkakin kuuluu valikoimaan, tosin pakasteena. Ja hinnat ovat oikeasti asiakasystävälliset, ja liha tuoretta!

Mariia (Ei varmistettu)

Yläkerrassa on aina lämpimämpää, samasta syystä kun saunassa ylälauteilla on kuumempaa ja kuumailmapallot nousee ylospain. Lämmin ilma on kevyempää ja nousee ylos kun taas kylma ilma on painavampaa ja pysyy alhaalla ;D

Anna (Ei varmistettu)

Haaaaa, totta! Meillä tosin taitaa aika paljon vaikuttaa myös se, että puut varjostaa alakerran ja yläkertaan paistaa aurinko, kun talo on rinteessä :)

Alice (Ei varmistettu)

Haha, asuin itse joskus jonkin aikaa kaksikerroksisessa asunnossa, ja vaikka tykkäsinkin siitä niin ai perhana kun oli aina se puhelin/opiskelumateriaalit/*insert random item* väärässä kerroksesssa. :D

<3

ensq (Ei varmistettu)

hahahahaa ei vitsi repesin ihan sikana tolle "heittäydy parvekkeelta"- kohdalle :DDD ja vyöhön hirttäytyminen sai kans naurun remahduksia aikaan :D on kyllä ollu huippuja nää sun viime postaukset ja niinku monet on jo sanonu ni tuntuu että ollaan saatu vanha Anna takas ja että tää muutto tuntuu tehneen sulle tosi hyvää :)!

Anna (Ei varmistettu)

:)

Kommentoi