Home, here I come!!

Mungolife

Huhhei!

Viimeinen päivä Singaporessa alkaa olla jotakuinkin päätöksessään, ja olotila on ehkä kaikkea muuta kuin virkeä, mutta todella onnellinen se on.

Kahvia naamariin!!

Kelikään ei täällä ole se kaikista huikein...

... mutta macaronsit kyllä pelastaa päivän ku päivän! Varsinki jos ne on näin tuoreita ja herkullisia kuin nämä!!

Ei paljoa muuten naurata suunnata kotia kohti, kun lukee tänhetkisiä uutisia...

Iltalehti on julkaissut tällaisia kuvia huutavilla otsikoilla, siitä, miten Lontoossa on joku hillitön myrsky, joka on kovempi kuin vuosiin ja että siellä on lentoja peruttu ja junia peruttu ja vaikka mitä. En ymmärrä mistään tollasesta mitään, mutta 43 m/s kuulostaa siltä, että siellä lentelee sadepisarat luotijunien lailla ja taju lähtee jo ajatuksestakin suunnilleen. Mun kone laskeutuu aamulla Lontooseen, ja toivon lujasti, että pääsen perille ehjin nahoin ilman kommelluksia. Huomenna pitäisi nimittäin pyhittää koko päivä pakkaamiselle, kun tiistai on meidän vapaapäivä yliopistolta. Keskiviikkona on luentoja 9-12 ja muuttoauto kurvaa pihaan 13.30. Sanomattakin on selvää, että en oo pakannu ensimmäistäkään asiaa. Ei mulla itse asiassa ole edes pakkaustarvikkeitakaan vielä. Naurattaa about yhtä paljon ku baarissa naamalleen lentäminen ihastuksena edessä hame korvissa ja vessapaperia jalkapohjassa.

Saanko mennä takas lojuu ParkRoyalin kylpyammeeseen? Oli niin huikee matka, että nyt jo ärsyttää lähteä!

 APUA!

Sade sade, mene pois, mulla yksi ärsyttävän kiireinen muutto ois!

Suosittelen huomenna muuten kumppareita ja sontsaa. Se myrsky on tulossa kuulemma sinne. Kheh kheh.

Jaha, Gatwick on kiinni ja Heathrowllakin oli 20 % lennoista peruttu. Selkeä merkki, että Lontoolla ei oo pätkääkään ikävä mua, ja voisin esim. jäädä tänne. Myrskytki on täällä kivempia.

Nyt Singaporen Airlinesin siipien kyydillä takaisin kylmään Eurooppaan. Jos en vedä ranteita auki mattoveitsellä huomenna IKEAssa tai huku Heathrow Expressissä matkalla Lontoon keskustaan, palailen toivottavasti huomenna :D 

Kommentit

Mette (Ei varmistettu)

Moikka! Oon seuraillu hetken sun blogia ja mulla on jotenkin tosi sekava olo, tai siis en tiedä susta juuri mitään mitä ehkä pitäisi tietää jos tätä blogia lukee :) Eli asut siis Lontoossa? Millon oot muuttanut sinne ja miten sun tie on sinne päätynyt? Ja mitä teet työksesi, ilmeisesti ainakin bloggaat ja teetkö samalla jotain matkailuun liittyvää? Mäkin haluaisin elää tollasta elämää, että sais vaan matkustella. Se ois niin ihanaa nähdä uusia paikkoja ja kokea kaikkea uutta. Missä kaikissa maissa oot käynyt tai mitä maita suosittelet paljon matkanneena ehdottomasti? :) Osaatko muuten hyvin englantia ja teetkö tämän Rantapallon kanssa yhteistyötä tai jotain? Haha, huomaa että mulla olis paljon kyseltävää mutten oikeesti kehtaa kysyä kaikkea :D Toivottavasti vastaat tähän hölmöön kommenttiin, että mäkin oisin vähän perillä asioista! Sulla on muuten tajuttoman ihana blogi ja sun hiukset on todella ihanat :)

Anna (Ei varmistettu)

Sitä varten on ne vanhat postaukset :) Kaikkiin näihin selviää vastaukset lukemalla :) Lyhyesti: Asun Lontoossa. Muutin tänne syyskuussa 2012, opiskelujen vuoksi. Blogaat ja teen muita erinäisiä projekteja, joista en halua kertoa blogissani. Maita on liikaa tähän listattavaksi, selviää lukemalla :) Osaan hyvin englantia ja teen Rantapallon kanssa yhteistyötä.

Täällä ei ole tietoakaan mistään myrskystä, tulee kuulemma vasta yöllä :) tänne eteläsuomeen. Mitä noi macaronsit on?? Mä oon tutustunu noihin tvssä australian master chefiä kattoessani ja näytti et sinne väliin tungetaan jotain kreemiä...? Pitää joskus maistaa.

Anna (Ei varmistettu)

Ne on siis tavallaan marenkikekseja, joiden valissa on sellasta pehmeeta (kreemia?).. Maistuu tuhohyvalle :)

sanniii (Ei varmistettu)

mun poikaystävä sano et myrsky oli ohi n. klo 6 aamulla ja sen jälkeen paisto aurinko. tääl pohjosempana sade alko kuudelta ja loppu jo :D eli lontoo kyllä säästy todellakin pahimmalta !

Anna (Ei varmistettu)

Joo, onneks loppu ennen kuin tulin takaisin :)

samson (Ei varmistettu)

en suosittele heittelemään self harm vitsejä noin kevyesti ne voi oikeasti satuttaa tai trigger jotakuta.

(oon kauan kauhistellu sitä miten en oo varmaan ikinä jättäny kommenttia missä olisi 100% suomenkielistä tekstiä.... mä en osaa sanoja suomeks enää hjalp)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhhaah, toi on muuten totta :) Ja en ma nyt lahtis tosta kellekaan triggeria povaamaan tai kipua tuskin aiheuttaa se, kun todella selkean sarkastisesti ilmaisee tollasen asian IKEAlla kaymisen ohessa :D

samson (Ei varmistettu)

jos ei ole itse kokenut tai ollut itsetuhoinen (googletin suomenkielisen sanan jee!) niin on vaikea tietää miten herkästi asiat voivat laukaista tarpeen satuttaa itseään. Ihan yleisesti vaan toivon ettei kukaan heittäisi itsemurha/masennus/itsetuhoisuus vitsejä niin kevyesti varsinkin jos ei ole itse sitä kokenut, koska se on niin yleistä ja se satuttaa ja kovaa ja voi olla viimeinen pisara monelle.
Sun vitsi oli selkeästi sarkastinen, enkä usko että kukaan uskoo että oikeasti satuttaisit itteäs mutta se että vitsailet sillä ei ole mun mielestä kauheen kivaa :(
Mun uus ammatti on calling out people on their problematic behavior enkä saa ikinä lepoo :D
(huoh ennen viimeistä lausetta ajattelin että ehkä tämä olisi täysin suomeksi....) Toivottavasti ymmärsit, vaikka oon ottanu tällasen jutun harteilleni niin en valitettavasti ole oppinut selkeää selittämistä vielä.

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no, mun mielestä liian vakavasti ja silkkihansikkainkaan asioita ei pidä käsitellä :)

Essssi (Ei varmistettu)

Anna-tyttö, sä se osaat kirjoittaa!! En tarkoita just erityisesti tätä piissiä, mut noin yleensä. Hauskasti ja aidosti. Usealla bloggarilla teksti on jotenkin niiiiiiiiiin epäoriginellia... Et pojot siitä!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, taa piissi varsinki oli aika riemunnayte :D Mutta kiitoksia kovasti :)

K (Ei varmistettu)

Huh huh mitä kuvia! Mutta onneksi Macaronit on keksitty (ovatko nuo sattumoisin vielä Ladureen?)! :) Harmin paikka kun täältä ei löydy Ladureeta (tai no harmi ja harmi, oisin varmaan siellä tyyliin joka päivä santsaamassa hirveän määrän noita ihanuuksia). Tsemppiä lentoihin!

Anna (Ei varmistettu)

Noi ei itse asiassa olleet Ladureen :) Kiitoksia kovasti :)

ilkee (Ei varmistettu)

vielä vähemmän se naurattais jos se vessapaperi roikkuis alushousun kauluksesta.
Anna-rakas ei ole huonoa keliä on vain huonot varusteet eli ei muuta kuin sadeasu niskaan,saappaat pikkupikku jalkoihin ja ulos,sadekelillä on happirikas ilma ja tekee niin hyvää iholle.Puhumattakaan siitä miten hyvä se tekee päälle kun tuuli tuivertaa ajatukset ihan uuteen uskoon.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, kiitos piristyksestä ilkee äippäpuoli!! Millon tulet Lontooseen hassuttelemaan sateeseen? :)

Annu (Ei varmistettu)

Moikka! Mietin, että miten sä hommaat tekijänoikeudet kuviin, jotka ei ole sun ottamia? Esim. tämän postauksen myrsky-kuvat, joihin ei ole kummoisia lähteitä mainittu. Kyseessähän on siis tekijänoikeusrikkomus siinä vaiheessa, kun julkaisee luvattoman kuvan. Pupulandia-blogissa tekijänoikeusasioista käytiin joku aika sitten kiivasta keskustelua. En tiedä oletko lukenut tai onko korviisi kantautunut se?

Toivottavasti et ota tätä pahalla. Olet yksi Suomen suurimpia blogeja ja tekemisiäsi seuraa moni, joten siksi kyselen puhtaasta mielenkiinnosta. Mielestäni on hienoa, että käytät blogissasi suurimmaksi osaksi omaa kuvamateriaalia. Kunpa muutkin tekisivät niin! Ilmoitat kuitenkin muualta haettuihin kuviin harvoin (jos koskaan) lähdettä. Miksi näin?

Anna (Ei varmistettu)

En tietenkään ota pahalla asiallista palautetta :) Mun mielestä tossa on aika selkeästi ilmaistu kylläkin, mistä kuvat on :) Kahden kuvan alla lukee, että "Iltalehti on julkaissut tällaisia kuvia huutavilla otsikoilla, siitä..." Toki olisin voinut vielä linkata Iltalehden juttuun tuon, mutta kun olen lentokentällä tuota kirjoitellut, niin olen yrittänyt maksimoida postauksen nopeutta, kun nettiä oli rajallisesti :) Mutta mun käsittääkseni tuollainen ihan sanallinen ilmoitus, mistä kuvat on, on tarpeeksi? Voin olla väärässäkin, yllättävän huonosti tätä aihetta tunnen.

Tiitu (Ei varmistettu)

Valitettavasti lähteen mainitsemin ei riitä. Suosittelen vilkaisemaan tämän postauksen kommenttiboksin, siellä on asiallista keskustelua aiheesta:

http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/ammattibloggaajan-tyopaiva

Anna (Ei varmistettu)

Juu, vilkaisen kun ehdin, hyvä itsekin tietää paremmin nämä asiat :)

Kommentoi