Home, here I come!!

Huhhei!

Viimeinen päivä Singaporessa alkaa olla jotakuinkin päätöksessään, ja olotila on ehkä kaikkea muuta kuin virkeä, mutta todella onnellinen se on.

Photo on 28.10.2013 at 8.57 #3

Kahvia naamariin!!

IMG_1592

Kelikään ei täällä ole se kaikista huikein…

IMG_1611

… mutta macaronsit kyllä pelastaa päivän ku päivän! Varsinki jos ne on näin tuoreita ja herkullisia kuin nämä!!

Ei paljoa muuten naurata suunnata kotia kohti, kun lukee tänhetkisiä uutisia…

sade_etu2710TL_uumyrskyetu2810Mh_uu

Iltalehti on julkaissut tällaisia kuvia huutavilla otsikoilla, siitä, miten Lontoossa on joku hillitön myrsky, joka on kovempi kuin vuosiin ja että siellä on lentoja peruttu ja junia peruttu ja vaikka mitä. En ymmärrä mistään tollasesta mitään, mutta 43 m/s kuulostaa siltä, että siellä lentelee sadepisarat luotijunien lailla ja taju lähtee jo ajatuksestakin suunnilleen. Mun kone laskeutuu aamulla Lontooseen, ja toivon lujasti, että pääsen perille ehjin nahoin ilman kommelluksia. Huomenna pitäisi nimittäin pyhittää koko päivä pakkaamiselle, kun tiistai on meidän vapaapäivä yliopistolta. Keskiviikkona on luentoja 9-12 ja muuttoauto kurvaa pihaan 13.30. Sanomattakin on selvää, että en oo pakannu ensimmäistäkään asiaa. Ei mulla itse asiassa ole edes pakkaustarvikkeitakaan vielä. Naurattaa about yhtä paljon ku baarissa naamalleen lentäminen ihastuksena edessä hame korvissa ja vessapaperia jalkapohjassa.

Saanko mennä takas lojuu ParkRoyalin kylpyammeeseen? Oli niin huikee matka, että nyt jo ärsyttää lähteä!

Photo on 28.10.2013 at 8.55 #3

 APUA!

Sade sade, mene pois, mulla yksi ärsyttävän kiireinen muutto ois!

Suosittelen huomenna muuten kumppareita ja sontsaa. Se myrsky on tulossa kuulemma sinne. Kheh kheh.

Jaha, Gatwick on kiinni ja Heathrowllakin oli 20 % lennoista peruttu. Selkeä merkki, että Lontoolla ei oo pätkääkään ikävä mua, ja voisin esim. jäädä tänne. Myrskytki on täällä kivempia.

Nyt Singaporen Airlinesin siipien kyydillä takaisin kylmään Eurooppaan. Jos en vedä ranteita auki mattoveitsellä huomenna IKEAssa tai huku Heathrow Expressissä matkalla Lontoon keskustaan, palailen toivottavasti huomenna 😀 

Kommentit (20)
  1. Moikka! Oon seuraillu hetken sun blogia ja mulla on jotenkin tosi sekava olo, tai siis en tiedä susta juuri mitään mitä ehkä pitäisi tietää jos tätä blogia lukee 🙂 Eli asut siis Lontoossa? Millon oot muuttanut sinne ja miten sun tie on sinne päätynyt? Ja mitä teet työksesi, ilmeisesti ainakin bloggaat ja teetkö samalla jotain matkailuun liittyvää? Mäkin haluaisin elää tollasta elämää, että sais vaan matkustella. Se ois niin ihanaa nähdä uusia paikkoja ja kokea kaikkea uutta. Missä kaikissa maissa oot käynyt tai mitä maita suosittelet paljon matkanneena ehdottomasti? 🙂 Osaatko muuten hyvin englantia ja teetkö tämän Rantapallon kanssa yhteistyötä tai jotain? Haha, huomaa että mulla olis paljon kyseltävää mutten oikeesti kehtaa kysyä kaikkea 😀 Toivottavasti vastaat tähän hölmöön kommenttiin, että mäkin oisin vähän perillä asioista! Sulla on muuten tajuttoman ihana blogi ja sun hiukset on todella ihanat 🙂

    1. Sitä varten on ne vanhat postaukset 🙂 Kaikkiin näihin selviää vastaukset lukemalla 🙂 Lyhyesti: Asun Lontoossa. Muutin tänne syyskuussa 2012, opiskelujen vuoksi. Blogaat ja teen muita erinäisiä projekteja, joista en halua kertoa blogissani. Maita on liikaa tähän listattavaksi, selviää lukemalla 🙂 Osaan hyvin englantia ja teen Rantapallon kanssa yhteistyötä.

  2. Täällä ei ole tietoakaan mistään myrskystä, tulee kuulemma vasta yöllä 🙂 tänne eteläsuomeen. Mitä noi macaronsit on?? Mä oon tutustunu noihin tvssä australian master chefiä kattoessani ja näytti et sinne väliin tungetaan jotain kreemiä…? Pitää joskus maistaa.

    1. Ne on siis tavallaan marenkikekseja, joiden valissa on sellasta pehmeeta (kreemia?).. Maistuu tuhohyvalle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *