Home sweet home

Mungolife

Heipsan murmelit!

Bloggaaja is back in action!! Eilen tipahti pari väsynyttä matkustajaa Helsinki-Vantaalle ja uni vei ennen kuin ehti kissaa sanoa kun kotiin pääsi.

Tänään on yllättäen ohjelmaa täynnä oleva päivä. On tätä duunia hieman tässä kertynyt, ja voisi ehkä harkita pienimuotoista kalenterin päivitystäkin. Lisäksi mun pikkusiskolla on tärkeä peli, jonne meen kiljumaan varmaan ääneni käheäksi kaikkea todella älyllistä tuomarille ja vastustajille.

Oon ollu ahkera ja jopa saanut kuvat käsiteltyä meidän retkeltä, mutta just nyt ajattelin jatkaa Simban pussailemista taannoksiin kalenterin täyttöä ihanilla treffailuilla rakkaiden ihmisten kanssa ja palailen langoille hetimmiten.

On ollut todella virkistävää ja ihanaa olla poissa täältä ja nauttia vaan täysillä lomasta, mutta pakko sanoa, että it's good to be back!! Paljon inspistä ja asiaa on ehtynyt kertymään! :)

Ootteko te vielä täällä? ;)

Kommentit

sari (Ei varmistettu)

tottakai täällä ollaan!! ei mitään hätää ;)

anni (Ei varmistettu)

täällä ollaan! ihanaa kun oot takas :) en malta odottaa että voin kuolla kateudesta sun reissukuville hah ;D

ps. saitko luettua kirjoja lomalla? ois kiva kuulla jossakin vaiheessa mitä luit ja vaikka vähän arvosteluja jne :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa muutama tuli luettua, kertoilen tänne niistä sitten pian :)

Emmi L. (Ei varmistettu) http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Ihanaa, että oot takaisin!

janni (Ei varmistettu)

hei ! sinulla on ihan mahtava blogi,löysin tieni tänne eräiden nettisivujen kautta jossa käsiteltiin blogiasi :)

jatka samaan malliin :)

Veera (Ei varmistettu)

Moikka Anna! Mä fanitan sua kybällä ja tää sun blogi on mahtava upeita kuvia ja se sun koira Simba on tosi sulonen oikeesti. Mä oon kattonu joitain sun videoita YouTubesta, ne on loistavia ja joissain ku sä naurat ni sitä on kiva kuunnella sul on ihana nauru. Sul on myös kauniit hiukset, koti ja mageit vaatteit. <3<3<3<3<3

Eveliina (Ei varmistettu) http://eveliinannas.blogspot.com

Jes ihanaa että oot takasin! En oo millään malttanu oottaa matkakuulumisia, kun kerran jo pieniä paloja on instagramin kautta saanut. Toivottavasti sait levättyä lomalla :)

Tia (Ei varmistettu)

Heippa! Postausideana tulevaisuuteen tuli mieleen sellainen, että millaisia lukijoita sinulla on ts. minkälaisen kuvan olet saanut lukijoistasi?:) tottakai ihmisiä on erilaisia, mutta me täällä ruudun toisella puolella arvostellaan sut tietynlaiseksi ihan vain mielikuvien perusteella, niin nyt on sun vuoro ;) esimerkiksi mitä tulee mieleen mungolife-lukijasta? Voi olla vaikeaa alkaa tyypittämään tuhatpäistä yleisöä yhteen raamiin, mutta pilke silmäkulmassa se voi olla hauskaakin!

Lisäksi lukijoiden osalta kiinnostaa millaiset postaukset ovat kaikkein suositumpia?

Itse olen lukenut blogiasi siitä asti kun otit kuvia punaista tiiliseinää vasten parvekkeella. :) olen huomannut, että itseäni kiinnostaa eniten ajanjaksot, jolloin olet suomessa/lontoossa "normaalin arjen" parissa. Ulkomaanmatkat eivät itseäni kiinnosta, mutta blogisi on niin monipuolinen, että kaikille löytyy kaikkea!:) Plussaa myös hyvästä otsikoinnista -tietää mitä lukea ja mitä vain selata.

Ihanaa kevättä Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja kiitos myös mielenkiintoisesta postausideasta, yritän ehkä mahdollisesti sen toteuttaakin :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Tottakai me ollaan täällä, ja innolla odotetaan uusia postauksia! :) Oon superkateellisena kattonu sun lomakuvia Instagramista, tais olla ihana reissu!

minävain (Ei varmistettu)

Hei, tämä asia ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oletko harkinnut bannerin vaihtelua? Mielestäni nykyinen on todella hieno, mutta olisi kiva nähdä jotain vaihteluakin täällä. En tiedä onko sinulla tapana ollut sitä vaihdella sillä löysin syksyllä vasta blogisi ja en voi pysyä erossa täältä. Vaikutat tosi mukavalta ja saan paljon hyviä muoti vinkkejä sinulta! Kiitos Anna, jatka samaan malliin! Ps. tarkoitukseni ei ollut mitenkään moittia tai mitään, mutta pikku vinkki vaan. :)

Anna (Ei varmistettu)

Vaihtelen banneria yleensä kerran 6 kk:ssa. En tykkää vaihdella sitä liian usein, kun sitten koko ajan on kierto päällä, eikä silmä ehdi tottumaan :)

minävain (Ei varmistettu)

Ok, hyvähyvä! Olen sen verran uusi, etten tätä vielä tiennytkään! :)

Täällähän me! Ja tervetuloa kotiin :) Ymmärrän ton niin hyvin että inspiroituu blogiin ja elämäänkin kun on saanut nähdä maailmaa. Innolla odotan uusia kuvia ja kertomuksia matkasta :)

Emmye (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että pääsit yhtenä kappaleena reissulta kotiin!!
Jokainen tarvitsee ja ansaitsee joskus lomaa, teki, mitä tahansa.
Ainakaan mä en ole hävinnyt enkä aio. Ja olen sitä mieltä, että, jos joku on, niin ihan oma menetys.

Kaisa (Ei varmistettu)

Täällä ollaan ja lähes vihreinä varsinkin Malediivien takia. :) Minkä niminen tuo teidän hotelli on?

Anna (Ei varmistettu)

Se oli Kandooma Holiday Inn :)

Neela (Ei varmistettu)

Täällä ollaan :D Ihanaa kun päätit pitää myös "blogilomaa" ja toteutit sen :) Oli varmasti ihana reissu!

Helinä (Ei varmistettu)

OI! ihanaa! tuli oikeen syvä ja tyytyväinen huokaus ku uus postaus! tervetuloa takaisin! :)

Kommentoi