HOME SWEET HOME

Mungolife

Huhhei, aika pitkä matka takana ja me ollaan vihdoin kotona! :) 23 tuntia lentämisen jälkeen eilen saavuimme iltapäivällä Helsinkiin. Eilinen meni ihan jossain tiloissa. Kun on viettänyt kuukauden hieman eri aikavyöhykkeellä (aikaerona 8-11 tuntia tuossa matkallamme), niin eilen tuli ensin uni 16 aikaan päikkäreiden muodossa ja 19 olin jo tilulei yöunilla. Heräsin toki sitten aamulla klo 4.05, eikä uni tullut millään. 

En muista milloin jetlag olisi ollut niin paha. Olo oli kuin ihan jumalattomassa humalassa (jollaisesta ei kyllä oo hirveen tuoreita mielikuvia, vaikka eräs seuraajani haluaakin bongailla minulle alkoholiongelman jokjusen viiniyhteistyön perusteella :D), silmät painui väkisin kiinni, pää painoi tuhat kiloa ja valveilla pysyminen ei enää ollut millään lailla tahdonvoimani hallittavissa.

Yllättävää (tai sitten ei?) perheen pienin on selättänyt jetlagin kaikista parhaiten. Nukahti eilen 19, heräsi tänään 7, nukkui yhdet päikkärit ja yhdet minitirsat autossa ja oli 20.30 yöunilla. Aivan liian helppoa, en vielä uskalla luottaa tähän. 

Tähän päivään mahtui kyllä aika hirveen paljon. Töitä, ajomatka Lempäälään, yhden auton koeajo, ripsihuolto ja ruokakauppaankin ehdittiin. Ja joo, Helsinki-Lempäälä -matkallamme katselin hetken autoja, kun me tarvitaan kipeesti kakkosauto ja ykskaks bongasin sangen potentiaalisen vaihtoehdon täältä Pirkanmaalta, joten tänään ehdittiin siis myös autokaupoille. Oon vähän ihastunut tuohon vaihtoehtoon ja toivon, että se osoittautuu juuri sopivaksi ja ostetaan se omaksi. Tässä härdellissä matkalaukut on jääneet purkamatta ja ovat tuollaisina pommeina keskellä eteistä ja olkkaria tällä hetkellä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Naapuri kävi tuomassa postit ja avasin ehkä neljäkymmentä eri kirjekuorta. Viikonloppuna on kyläilijöitä joka päivälle, joten tässä kahden seuraavan päivän aikana pitäisi saada hommaa rullaamaan ja tätä kotiutumista hieman nopeutettua, ettei vierailijoiden tarvii hypellä likapyykkimme yli. 

Vaikka oonkin vähän masentunut kotiinpaluusta (ekaa kertaa Goldielta lähtö oli näin vaikeeta + tää pimeys ja kylmyys ärsyttää), niin pakko sanoa, että kotiintulossa on jotain ihanaa. Oma sohva, oman kodin tuoksu, omat kaikki tavarat. Oma arkirutiini. En kyllä kaivannut sitä yhtään reissussa ja olisin mielelläni jäänyt Goldielle vielä kuukaudeksi, tai moneksi, mutta jotain lohtua se tuo tilanteeseen. 

Nyt mulla alkaa taas silmät lurpsahdella kiinni, mutta onneksi ollaan jo klo 22, eli oon jo voittanut itteni jetlagin suhteen :) 

Kiva olla kotona, ja kiva palailla blogiin. Mitäs teille kuuluu? :) 

 

 

Kommentit

AnnaF (Ei varmistettu)

Tuoreena vanhempana olisi mielenkiintoista lukea postaus, jossa kerrot lapsen kanssa matkustamisesta (erityisesti mietityttää, miten liikkuminen kannattaa hoitaa paikan päällä, sillä turvakaukaloa on hankala ottaa mukaan). Ihanaa uutta vuotta!

MungoAnna
Mungolife

Moikka! Joo, tällainen on just tekeillä :) Kiitos ja samoin sinne :) 

LaraK (Ei varmistettu)

Hei! Kauniita kuvia ja ihana harmoninen tunnelma välittyy sisustuksesta :) Kyselisin, että mistä tuo rottinkinen tarjotin sohvapöydällä mahtaa olla? :)

MungoAnna
Mungolife

Kiitoksia! Se on Ellokselta :) 

yoman (Ei varmistettu)

Aikoinani ku olin Kanadassa pitemmän aikaan niin jetlag oli ihanin juttu ikinä! En ole tunnetusti aamuvirkku ollenkaan niin musta oli tosi coolia olla ekana hereillä tosi virkeenä. Kävin kaupassa, pesin pyykkiä ja tein ruokaa ennen ku kämppikset heräs :D
Sama ku tulin takasin. Kävin aamukävelyllä ja hain tosi aikasin aamulla aamupalaa Helsingin jostain kahvilasta ja yllätin siskoni, joka tietenki vielä nukku! Vannoin ittelleni, että pidän aamurytmin päällä, koska ne aamuset kävelylenkit oli ihania. Noo eihän musta sitten aamuvirkkua tullut loppujen lopuks :D

MungoAnna
Mungolife

Haha, mulla ihan sama fiilis. Olin tänään 10 aamulla silleen "Mitä? Onko vielä aamu, mähän oon tehny jo vaikka mitä." Oli koko ajan sellanen olo ku ois joku 15 eikä 10. Päätin kans alkaa aamuvirkuks, toivottavasti paremmalla menestyksellä :D Tää on ihan mieletöntä :D 

MTP (Ei varmistettu)

Mua aina kiinnostaa mitä kautta ihmiset lentelee, eli saako kysyä, mitä reittiä lensitte takaisin?

MungoAnna
Mungolife

Me tultiin Singaporen kautta takas :) 

MTP (Ei varmistettu)

Ok, se olikin teille sitten jo tuttu paikka. Oliko siinä pitkä vaihtoaika?

Kommentoi