Home sweet home pt. neljäsataamiljoonaa

Mungolife

Huhhei mikä päivä!!

Joku sankari ei Heathrowssa viittiny tulla lentokoneeseen, ja odoteltiin sitten kiltisti, kun sen matkalaukkua poistettiin koneesta, ja sen jälkeen venailtiinkin vuoroa kiitoradalla ties miten kauan... Sen sijaan, että laskeuduttais 15.15, laskeuduttiin tyyliin 16, ja sitten odoteltiinkin matkalaukkua. Olin jo varma, että mun matkalaukku jäi Lontooseen. Hihna lopetti jo toiminnan, ja olin jo tekemässä katoamisilmoituksen mun Samsusta, mutta onneksi jossain siellä vielä ui neljä yksittäistä laukkua, joista yksi oli mun, ja sain kamanikin Suomeen. Himassa olin sopivasti 16.50...

Tämän tuloksista saatte lisää tietoa tässä tämän kuun aikana. Tuli vähän kiire ehtiä sovittuihin menoihin tollasen Heathrow-seikkailun jälkeen :)

Ihanaa tulla kotikotiin äidin herkuille ja joulukoristeluille!

Onpas ollut viikko! Kouluviikko pakettiin, kaikki jouluostokset on jo kuusen alla oottamassa, ja nyt vielä kiireen kautta kotiin :) Nyt voikin sitten levätä rakkaiden huomissa :)

Äitin keittämä borsh odotteli täällä nälkäistä lasta, ja ylihuomenna onkin maman jouluherkut, kun me vietetään joulua täällä jo 7. päivä, kun olen varsinaisen joulun poissa.

Nyt ajattelin napata joululahjat ja viinipullon kainaloon ja suunnata juhlistamaan ihanan Nooran kaksvitosia ja pikkujouluja ihanien tyttöjen kanssa!

Ihanaaaaa olla Suomessa, Simban, perheen ja ystävien halittavana! ♥

Joululoma on nyt tosiasia :)

Kommentit

Riia (Ei varmistettu)

mitä mieltä sä oot anna tästä Angora jutusta?

Anna (Ei varmistettu)

No ei kai siitä normaali empaattinen ihminen voi olla kuin yhtä mieltä?

nna (Ei varmistettu)

Toinen ulkosuomalinen allekirjoittaa! Ulkomaille lähdin opiskelemaan vuodeksi ja vuosi venyi viideksi. Tässä välissä on menty Lontooseen Kanadan ja Ruotsin kautta.
Ulkomailla todellaKIN alkaa arvostaa sitä omaa kotimaata, jossa kaikki on jotenkin.. loogisempaa? Tai ymmärtää aina mistä on kyse, jne.
Mulla on ihan kamalan kova halu mennä Suomeen, heti kun miettiikin suomalaista talvea ja lunta niin oon valmis lentolipun ostaan! Nyt pitää vaan odottaa maaliskuulle (!!!!!!) asti, jotta pääsen lomailemaan Suomeen. En jaksa odottaa! Helsinkiin olisi ihana muuttaa, mutta toisaalta täällä Englannissa ja parissa muussa paikkaa Euroopassa on mulle realistisia työmahdollisuuksia. Mutta ehkä joku päivä saan taas asua kotoisassa Suomessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Sehän siinä onkin, että Helsinki on vaan liian pieni, liian rajoittava, työmahdollisuuksien ja muunkin elämän kannalta :)

neila
Aavistus sinusta

Näyttääpä ihanan jouluiselta!

Mietin tässä muuten, että kyllästytkö koskaan matkusteluun? Ite oon teininä ja aikuisena matkustellut aika paljon ja jotenkin siihen on alkanut turtua, eikä se tunnu enää niin siistiltä. Tehtiin mun miehen kanssa häämatkana maailmanympärysmatka kolme vuotta sitten ja varsinkin sen jälkeen ei oo enää matkustaminen tuntunut enää samalta. Tuntuu, että kaikki on jollain tavalla jo "nähty" (vaikka tietysti kaikkea ei oikeasti ole tullut vielä nähtyä), eikä uusista reissuista jaksa olla enää niin innostunut, kun se reissaaminen ei oo sellainen asia, jota varten olisi vaikka säästänyt monta vuotta, vaan matkustellaan useita kertoja vuodessa ja se on aika "normaalia" ja "tavallista" elämää meille. Mietinpähän vaan, että tuleeko sulle koskaan samanlaista fiilistä, kun oot tuollainen reissunainen?

Mutta ihanaa Australia-Bali -reissua ja joululomaa sulle!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)
En mä kyllä kyllästy. Tai joo, kyllä mäkin kyllästyn turvatarkastuksissa seisomisiin jne, mutta itse kohteet otan aina innolla vastaan :) Mä nyt oon muutenkin sellanen superinnostuva tyyppi, niin sytyn kyllä ihan pikkujutuista, ja matkustaminen on mulle ihan henkireikä :)

Essi (Ei varmistettu)

Mun makuun vähän liian täyteen ahdettu joulukuusi kyllä:D

Anna (Ei varmistettu)

En mielestäni kysynyt kenenkään mielipidettä mun PERHEEN kuusesta? Vähän jotain sellaista arkipäivän kohteliaisuutta voisi pitää mielessä kommentoidessa :D

ee (Ei varmistettu)

Musta kuusi on todella kauniisti koristeltu! Tykkään miten järjestelmällisesti kaikki koristeet on ripustettu :P mun sisäinen perfektionisti iloitsee :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

:) (Ei varmistettu)

Hassua nähdä sinun blogissasi tuttuja naamoja :) Pieni Suomi.

Anna (Ei varmistettu)

Apua, kuka on tuttu? :) Äitinikö vai tuo valokuvaaja? :D

:) (Ei varmistettu)

Valokuvaaja :)

Kommentoi