Home sweetest home

Mungolife

HOME SWEET HOME. Mä en oikeastaan muista millon mulla olisi viimeksi ollut koti-ikävä. Tai siis ikävä nimenomaan kotia. Kun olimme reissussa, nautin toki täysin siemauksin, mutta samalla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ymmärsin, mitä tarkoitetaan kun lomalla ikävöidään kotiin. Olen tykännyt kyllä paljon edellisistäkin asuinpaikoistani, mutta tämä tuntuu pitkästä aikaa kodilta. Ihan eri tavalla. Mulla on ensimmäistä kertaa oma sukunimi ovessa ja kämppiskin on aika ihana (eipä kyllä edellisissäkään mitään vikaa ollut ;) Jo ihan kunnioituksesta meidän molempien yksityisyyttä kohtaan, en halua asuntoamme sen kummemmin esitellä, mutta napsin aamulla muutaman kuvan meikkipöydästäni ja sen ympäristöstä.

Kattokruunumme näytin joskus aiemmin tuotekuvassa, kun sen alemyynneistä löysin Lontoossa. Se on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvassa, ja varmasti nappaan teille jossakin välissä kuvan siitä, kun lamput palaa. Lamppu ei ehkä ole kaikista vihrein sähkönkulutuksen kannalta, tuossa nimittäin palaa kerralla 360 W:lla lamppuja. Aivan mieletön alelöytö, joka on ehdottomasti kotimme kruunu :)

Edellisen pöytäni jätin Lontooseen, joten ensimmäisenä Helsingissä piti hankkia meikkipöytä tai työpöytä. Asuntomme ei ole mikään valtava linna, joten kaipasin jotakin pientä pöytää, jossa olisi mahdollisimman pieni syvyys. Asuntomme omistaja jätti kauniin ison peilin asuntoon, ja se muutti meikkipöydän päälle tuomaan valoa ja avaruutta olohuoneeseemme.

Poikaystävä usein pyörittelee päätään kun raahaan kotiin tavan tästä leikkokukkia, tuoksukynttilöitä ja vaikka mitä tyttömäisiä hömpötyksiä. Mä rakastan täyttää asunnon kauniilla esineillä, ja tykkään pitää lempiesineitäni esillä; oli ne sitten piensisustukseen tarkoitettu tai kauniita hajuvesipulloja ja rasvapurnukoita. Mulle koti on rauhan tyyssija ja tykkään olla kotona mukavasti, verkkareissa tai pyjamassa kauniiden esineiden ja tuoksujen ympäröimänä.

Musta on tullut muutenkin ihan kotihiiri. Viihdyn kotona vähän liiankin hyvin. Osittain senkin vuoksi tää on ollut jännittävä viikko. Mainitsinkin jo eilen, että olen metsästänyt toimistotilaa itselleni Helsingin keskustasta. Sellainen onneksi löytyikin, ja ensi viikolla menen allekirjoittamaan vuokrasopparin. Kyseessä on pieni ikkunaton luukku, mutta siitä tulee mun toimisto. Musta olisi ajatuksena ihanaa se, että olisi arki ja työ erillään. Jotenkin ne menevät nyt koko ajan sekaisin, ja toivon, että toimiston pitäminen pois kotoa saa kodin ja työn pysymään tiukemmin erillään. Oon nyt jotenkin ihan superinnostunut tästä asiasta :)

Tänään on muutenkin ollut mahtava päivä! Kävin freeshaamassa mun tukan Johannan luona, ja tästä tuli aivan mieletön!! En malta odottaa, että pääsen näyttämään tämän upean uuden värin teillekin!

Mitäs tykkäätte näistä näteistä yksityiskohdista?

Kommentit

Anne (Ei varmistettu)

Tuo pöytä on ihana! Mistä löysit? Olen itse myös juuri muuttanut ja etsinyt tismalleen samanlaista :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on IKEAsta ihan :) Ei ollut kovin pahan hintainenkaan! Kiitoksia :)

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Tykkään tosi paljon sun sisustustyylistä, osaat jotenki yhdistellä niin ihania juttuja! Nämäkin miellytti siis :) Onko teijän asunto muuten yksiö vai kaksio? Ihan siis mielenk

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mä en halua kertoa tästä asunnosta ihan turvallisuussyistäkään juuri mitään :)

M (Ei varmistettu)

Siis what?? Et halua turvallisuus syistä kertoa luukkusi kokoa? Kerrotko vähän tarkemmin tästä? Ettei vaan nyt hävettäs kun jalkojen alta ei löydykkään 130m2?

Anna (Ei varmistettu)

En ymmärrä miksi asunnon kokoa pitäisi hävetä. Olenhan kertonut edellisistä kimppakämpistä, joissa mulla on ollut tilaa paljon vähemmän... Meillä on sitä paitsi oikein mukavan kokoinen koti :)
En halua antaa tästä mitään tietoja; kokoa tai mitään muutakaan. Se ei millään lailla kuulu blogini niihin tietoihin, jotka on tärkeitä tietää. Hulluimmat stalkkerit ovat jo löytäneet asuntomme menneistä vuokrailmoituksista. Mä en halua, että kotimme on löydettävissä, ihan turvallisuussyistä. Mulla on pari melko sekopäistä stalkkeria ja lisäksi koska matkustan paljon, on helppo tietää, milloin emme ole kotona. En halua talovahtimme joutuvan murtautumisyrityksen kohteeksi.

iloba

Annan tueksi nyt sanottakoon, että en ihmettele yhtään, ettet halua kertoa kodistasi mitään. Ei nimittäin tarvitse olla edes tuhansien ihmisten seuraama bloggaaja, kun saattaa saada erittäin ahdistavan stalkkerin, joka tuntuu viattomasti tietävän elämästäsi kaiken. Vaikka itse et olisi ikinä häntä edes nähnyt.

Anna (Ei varmistettu)

Se on jotenkin ihan käsittämätöntä, miten sekaisin joku ihminen voi mennä itselleen tuntemattomasta ihmisestä :(

m. (Ei varmistettu)

Mun mielestä todella hyvä pointti ottaa huomioon erityisesti tuo, että blogin tai muuten sos.median kautta, moni tietää milloin koti on todennäköisesti tyhjillään. Kodin pitää kuitenkin olla turvapaikka, jossa saa olla rauhassa ja jonka voi pitää ns.koskemattomana.
Ihanaa kevättä Anna! :)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin :) Kiitoksia samoin sinne :)

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Anteeksi, mullekaan ei tosiaan tullut mieleenkään että huonemäärän kertominen vois olla turvallisuusriski, mutta ymmärrän kyllä pointtisi siellä taustalla :)

e (Ei varmistettu)

Pakko todeta, että ikävä kyllä oman kodin kaikkien tietojen varjelu on fiksua, etenkin kun on kymmenien tuhansien ihmisien tietämä.
Eikä edes tarvitse olla, että saa miettiä, haluaako itsestään kertoa missään mitään. Minua noin 30 vuotta vanhempi mies lähetteli minulle omituisia ja ahdistelevia viestejä, vaikken häntä ollut kuin pari kertaa nähnyt, jutellut en kertaakaan. Tsemppiä Anna! :)

Anna (Ei varmistettu)

Jep, se on vähän pelottavaa, miten sekaisin ihmiset menee. Joku mulle kymmeniä FB-kaveripyyntöjä lähettänyt mies on nyt vaihtanut Facebookissa sukunimekseen mun sukunimen ja spämmää sen Facebookia täyteen mun kuvilla :/

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Mahtavaa! Oma toimisto on sitten taas yksi askel ammattimaisempaan suuntaan. Kiva että homma onnistui. Itse olen kirjoittanut pian viisi vuotta, mutta aika kaukana ammattimaisesta ollaan. Ehkä voisin ostaa sulta konsultaatiota? ;)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no miksikäs ei :D Nyt kun on toimistokin ;)

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Varaa mulle sitten ensimmäinen vapaa aika, kun pistät konsultointiyrityksen käyntiin :)

Kivaa viikonloppua!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no ei ehkä ihan lähiaikoina :D

Marita (Ei varmistettu)

Todella kauniita yksityiskohtia! Sulla on hyvä maku ja esteettistä silmää :) tykkään erityisesti noista lampunjaloista! Saako kysyä mistä ne on? Todella paljon saa inspiraatiota kun oma muutto lähenee :) kiitos :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja tarkoitatko kynttilänjalkoja vai lampunjalkoja? Kynttilän on Marks & Spenceriltä, lamppujen Pentikiltä :)

Marita (Ei varmistettu)

Sama pää kesät talvet...samanlainen lampunjalka löytyy omasta makuuhuoneesta..:D kynttilänjalat siis tarkoitin :D mutta kiitos tiedosta :) ja asiasta kukkaruukkuun jos sulla on sekopäisiä stalkkereita niin ehdottomasti sun ja poikaystävän osoitteet puhelinnumerot,sun yrityksen postiosoite kaikki salaisiksi! Suoramarkkonointi kielto myös ja mitä näitä on! Kyllä pitäisi löytyä lukijoilta ymmärrystä myös että kyseessä ei ole enää pelkästään sinun koti vaan jaat sen rakkaan ihmisen kanssa ja se jos joku vaatii "suojelua" ja yksityisyyttä! Kohta varmaan postaus toiveena avokin kalsarilaatikon yksityiskohdat..

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo sama ongelma itsellä usein :D

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi

Kauniilta näyttää, ja erittäin terveeltä kuulostaa erillinen työpaikka! Jää sitten koti ihan vaan kodiksi :) Varmaan helpompi sitten pitää vapaa-aikakin erillään, vaikka kait bloggaajalla väkisinkin tunkee työt vapaa-ajalle.. Mutta ymmärtääkseni sulla on ties mitä muitakin hommia, joten kiva jos ainakin ne voi siirtää kodista pois :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä, oikein mukava muutos :)

Krissu (Ei varmistettu)

Vau! En oo ikinä hirveesti kiinnittäny huomiota sisustuksessa lamppuihin, mutta sulla on hyvä silmä niiden suhteen! Jokaisessa kuvassa katse kiinnitty niihin ja sopii tosi hienosti ja elegantisti sisustukseen! :) kodikkaalta näyttää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Ei ne miehet ymmärrä täälläkään miten ihanalta koti tuntuu kun pöydällä on kukkia! Varsinkin nyt keväällä voisin pitää tulppaaneita vaikka joka huoneessa... kaunis sisustus

Anna (Ei varmistettu)

Hölmöjä :D ja kiitoksia :)

Miriam (Ei varmistettu)

Tiedän olevani rasittava pilkunviilaaja ja epäolennaisiin asioihin takertuja, mutta en voi sietää kun ihmiset sanoo voidetta rasvaksi! Tulee mieleen, että tyypit lääppii jotain voita tai margariinia naamaansa kun puhuvat kasvoRASVASTA. Jokainen käyttäköön niitä sanoja mitä haluaa, mutta... argh! :D
Anteeksi :D

Anna (Ei varmistettu)

No ei se musta oo niin tarkkaa :)

kk (Ei varmistettu)

Aaahahahahaha mulla tulee tästä mieleen se, kun menin Sokokselle pyytään jotain hyvää naamarasvaa, niin se konsultti korjasi, että niin siis KASVOVOIDETTA tarvitset. Olin että wadevö, samaa tavaraa :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, musta noissa asioissa pilkun viilaminen on aika turhaa :D

Tiina (Ei varmistettu)

Pöh, mä puhun aina ihan sujuvasti naamarasvasta :D
Kauniita yksityiskohtia kyllä :) Ja on tosi hyvä idea vuokrata toimisto. On tärkeää erotella työaika ja vapaa-aika :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, ei se oo niin tarkkaa :)

Salla (Ei varmistettu)

Kiva nähdä vähän sisustusta! Oot saanu ton kämpän tosi kivaksi :) Peili on aivan ihana<3 Mitä hajuvesiä sulla on tos pöydällä, mikä toi diorin hajuste on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) siinä on Lancome La Vie Est Belle, Victor & Rolfin Flowerbomb special edition ja Diorin Miss Dior :)

miiu (Ei varmistettu)

Voi huokaus, kumpa itsekin raaskisi hankkia toimiston! :) Mitä töitä teet?

Anna (Ei varmistettu)

Olen päättäny pitää työasiani pois blogistani, ja mahdollisuuksien mukaan teen niin jatkossakin :)

Heinz (Ei varmistettu)

Moikka Anna!
Nyt on pakko kommentoida. Tai pakko ja pakko, nyt haluan laittaa kommenttia. Oon lukenut sun blogia jo pitkään, kerran pari ehkä johonkin postaukseen sanani sanonut, mutta noin ylipäätään taustalla seurannut ja tarkkaillut, ja vahvasti tarkkaillutkin. Tykkään seurata sun blogia todella paljon, mutta en ole ikinä oikein osannut määritellä mitä mieltä olen sinusta, blogi-sinusta siis, oikestaan mieltä. Olet äääärimmmäisen ristiriitainen persoona, oon ollut vuosien aikana puolin toisin, täysin eri mieltä ja täysin samaa mieltä, vuorotellen, postauksesta toiseen, riippuen aiheista, ja jopa kommenteista ja sun vastauksista niihin. Mutta nyt haluan sanoa, että ehkä tämä viimeiset reilu puoli vuotta mä oon lukenut sun blogia ihan eri fiiliksillä, mä tykkään todella paljon tästä blogi-Annasta. Edelleen ne samat ihanat ristiriidat on läsnä, joka on parasta, munaton ei saa olla, se on niitä ihanuuksia jotka erottaa tän monesta muusta blogista. MUTTA susta jotenkin huokuu sellainen poikkeuksellinen rauha sun kirjoitusten perusteella, että mä rrrakastan lukea tätä blogia :) Mua on aina kiehtonut sun ajatukset ja maailmankatsomus, mutta joku kumma mysteerinen uusi syvyys on tullut mukaan. Tää voi olla silkkaa jargonia tää kommentti, koska en osaa jäsennellä mun ajatuksia ja sanoja oikein, mutta halusin tulla avautumaan koska oon itse huomannut ison eron ihan pienissä asioissa. Sananvalinnoissa, ajatuksissa, valokuvien ilmeissö. Miten mä tän ajattelen, niin elämä ja koulu ja ura ja muut on varmasti löytäneet vihdoin omat uomansa, mutta rakkaus, se pukee sua paremmin kuin mitkään upeat kledjut mitä oot ikinä esitellyt ;) Ihanaa kevättä ja tervetuloa takaisin Helsinkiin! :) Jatka kirjoittamista ja mielipiteiden jakamista.

-Heini

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti, kiitoksia kovasti siitä!! :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Kaunista!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Mitä käytät meikkausvalona? Talviaikaan ei varmaan luonnonvalo yksistään riitä :D

Olen itse juuri muuttamassa, ja haaveissa on laittaa tuollainen kiva meikkauspiste johonkin nurkkaan, niin pääsisi pois kylppärin keltaisen valon alta, ja saisi meikit pois kosteista tiloista :) valaistus vaan on aina meikatessa aina vähän ongelma...

Anna (Ei varmistettu)

Toi meidän 360 Wattinen kattokruunu takaa aika hyvän valon meikkaa jos ei oo päivänvaloa, mitä aamusin käytän :)

Ennpu (Ei varmistettu)

Voisko olla mahdollista saada lisää sisustusaiheisia postauksia, ymmärrän että et halua kotianne esitellä mutta esim. kollaaseja tuotteista ja vaikka pinterest kuvia tms. Sun sisustustyyli on aina uponnut muhun kuin kuuma veitsi voihin ja mielelläni lukisin lisää tästä aihealueesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän niitä tule tässä välillä :)

manna (Ei varmistettu)

aivan mainio idea kyllä toi toimiston vieminen erilleen kodista. :) nyt voit jättää työt töihin ja pitää kodin kotina!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thank you :)

mmuksu (Ei varmistettu)

On kauheen kurjaa, kun et pysty kertoon blogissasi juuri mitään sun oikeasta elämästä. Olisi kiva nähdä sisustusta ja kotiasi enemmän. En edes tiedä, miksi se kiinnostaa minua niin paljon.. varmaan johtuu siitä, että olen itse suunnitellut ensimmäisen oman asunnon ostoa ja kierrellyt monissa asuntoesittelyissä. :)
Nyt vielä, kun luin kommentteja tajuaa, kuinka paljon jätät kertomatta harmittaa vielä enemmän. Pidän tyylistäsi, mutta blogista ei meinaa saada oikein mitään irti enää. :\

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oikein ymmärrä tällaisen kommentin pointtia? Haluatko syyllistää minua vai mikä on tällaisen kommentin tarkoitus? Ymmärrän, että sua harmittaa, ettet voi lukea jotain, mistä olet utelias, mutta voisikohan sitä välillä ehkä asettua bloggaajan asemaan ja miettiä MIKSI tilanne on tämä?

Pages

Kommentoi