Hot air ballooning // Helsinki

Mungolife


*Kaupallinen yhteistyö Elämyslahjojen kanssa

Huomenta! :D Eilinen venähti sitten sen mittaiseksi, että sänkyyn pääsin vasta viideltä aamulla. Tämä aamu onkin mennyt aika lailla täysin ohi, ja nyt sain kannettavan syliin vihdoin. Vaarallisia tällaiset "mennään vielä yksille" keikan jälkeen ideat. No ei siinä, hauskaa oli ja Viinijuhlatkin on nyt koettu. Mun piti tosiaan jo eilen kirjoitella teille kuumailmapalloilusta, jonka hankin miehelleni synttärilahjaksi :) Mä oon ollut lentämässä jo kerran aikaisemminkin, ja tykkäsin valtavasti. Nyt oli miehen vuoro kokea lento :)

Tuulisen ja sateisen kelin takia jouduimme pari kertaa siirtää lentoa, mutta tällä kertaa pääsimme lentämään upean tyynessä ilmassa, ja oli aivan mielettömän rentouttavaa lentää vihreiden Suomi-maisemien yllä lähellä perheeni kotia. Meidän lento oli Care Actionin ja Elämyslahjojen yhdessä järjestämä, ja itse ainakin haluan antaa molemmille lämpimät suositukset! Meidän lentoa jouduttiin siirtämään kolmesti, ja Care Actionin lentäjä oli aina yhteydessä ja piti meitä hyvin tiedotettuna, ja oli muutenkin ihan supermukava. 

Ensin meidät haettiin lähtöpaikalle, ja siellä sitten yhdessä valmisteltiin pallo matkaan.Kaikenlaisesta puuhailusta innostunut mies oli aivan innoissaan pallon täyttämisestä ja koko prosessista.

Pikkuhiljaa pallo alkoi täyttymään ja olimme valmiita lähtemään kohti auringonlaskua :) Kuumailmapallon kyydissä on aivan ihanaa. Se lähtee lentoon lähes huomaamatta ja eteneminen on tosi rauhallista. Jopa herkästi matkapahoinvointia kokevat voivat siis nauttia kyydistä, sillä kuumailmapallo liikkuu tuulen voimalla eteenpäin, eikä mitenkään älyttömästi vaihdu vauhdit ja korkeudet kyydin aikana.


Mies tykkäsi valtavasti lennosta. Lento oli kuulemma ihan paras synttärilahja ikinä, hauska ja erilainen kokemus, ja täydellisen rentouttava hetki luonnon yllä :)Laskeutuminen onnistui melko lailla nappiin juuri sinne, minne pallo oli tarkoituskin laskea, ja sekin oli yllättävän pehmoinen itse asiassa. Lennon jälkeen pallo kerättiin kasaan yhteisvoimin ja korkattiin skumppa sekä ihasteltiin vaaleanpunaksi värjäytyvää taivasta :)

Löysin Elämyslahjat jo jonkin aikaa sitten ja olen odottanut innolla tekosyitä käyttää jotain sieltä saatuja ideoita. Elämyslahjoilla on ihan hirveesti kaikkia kivoja juttuja, ja mulle valikoitui tällä kertaa tuo kuumailmapallo ja lisäksi se Ferrari vs. Lamborghini, minkä mies pääsee kokemaan elokuussa :)

Mutta niin, se arvonta. Kun meillä oli mahdollisuus kokea tällainen huikea kokemus, niin Elämyslahjat halusi tarjota lukijoilleni mahdollisuuden voittaa ihana kokemus! Yksi lukijoistani voittaa esittelykurssin kevytlentokoneella, joka on varmasti aivan mieletön! Arvontaan voi osallistua kertomalla tähän jostakin mahtavasta kokemuksesta tai elämyksestä, jonka haluaisi kokea vielä elämässään! Se voi olla sellainen, mitä on Elämyslahjojen tarjonnassa jo nyt, tai joku, mitä tarjontaan kaipaisitte vielä? Arvonta on voimassa viikon loppuun asti! 

Kommentit

Satuj (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy tandemina :)

Karo (Ei varmistettu)

Riippuliitäminen, sen kokeminen tupsahti listalle yllättäen pari viikkoa sitten :)

Nannu (Ei varmistettu)

Voi vitsi! Ois kyllä ihan mahtavaa ite päästä tommosta ohjaamaan tai sitte antaa tuo lahjana poikaystävälle joka varmasti osaisi hurjapäänä arvostaa lentämistä :D ite haluaisin kokeilla vielä laskuvarjohyppyä ja ja ja sukeltamista ja vaikka ja mitä! Parasta tietysti olisi kun sen kokemuksen sais jakaa jonkun kanssa nii voisi jälkeenpäin sitä muistella yhdessä :)

Suvi L. (Ei varmistettu) http://dress-play.blogspot.com

Helikopterilento ison kaupungin yllä olisi varmasti ikimuistoista :)

J (Ei varmistettu)

Ikinä en ole minkäänlaista extreme-elämystä kokeillut. Olisi hauska päästä ajaa ralliautoa tmv nopeaa autoa! Mut juurikin kuumailmapallolento varmaan sopisi mulle paremmin, sillä kärsin matkapahonvoinnista. :D

Noora (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy on yksi elämys jonka haluaisin kokeilla. Minulla on aika iso lento- sekä korkeiden paikkojen kammo, mutta pikkuhiljaa olen siitä päässyt yli :) Hyppäsin mm. viime vuonna benjin ensimmäistä kertaa! Seuraavaksi haluaisin kokeilla kuumailmapalloilua, ja viimeisenä laskuvarjohyppyä.

Elina (Ei varmistettu)

Minä haluaisin päästä ralliauton kyytiin mettäteille. Voi vitsi, nyt kun miettii, niin pakko toteuttaa oisko vaikka synttärilahja itselle

Valkyria (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy olisi mukava kokea. Toki kuumailmapallolentokin kelpaisi, ylipäätään kaikki lentämiseen liittyvä kiehtoo.

Annak (Ei varmistettu)

Mä haluaisin kokea vielä vaikka ja mitä! Sukellus riutoilla ja häkissä sukeltaminen haiden ympäröimänä. Laskuvarjohyppy, koskenlaskentaa, tuulitunnelilento.. Näin esimerkiksi :)

Romi (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy olisi mahtava. Tai päästä sukeltamaan Australian suurelle valliriutalle. Tai kuumailmapallosafari. Katselimme viime kesänä kateellisina safarin yllä liitäviä palloja joihin opiskelijoiden budjetti ei taipunut, mutta on ainakin hyvä syy kokea uusi safari joskus (:

lindaS (Ei varmistettu)

Mulla on pieni korkeanpaikan kammo, mutta helikopterilennon haluaisin kokea. Tää arvontapalkinto olis ihan täydellinen mun miehelle joka täyttää pian 30 <3

Elina (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy ois mahtavaa kokea tai sitte benji :)

marika (Ei varmistettu)

Helikopterilento olis aika hieno. Ja just kuumailmapallolento! Joskus teki mieli myös kokeilla laskuvarjohyppyä mutta siihen ei taida sisu riittää.... :D

mona (Ei varmistettu)

Mä en nyt edes osallistu arvontaan, vaan ihan vaan totean, että KYLLÄ ON MIEHESI SITTEN UPEA ILMESTYS! :D Varsinkin noissa tilannekuvissa, hymy on mitä hurmaavin!
Onnentyttö! :)

Laura (Ei varmistettu)

Näin viime yönä unta laskuvarjohypystä, joten se olis kyllä cool livenäkin :D

Kirsi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti juuri lento pienkoneella! Asun lentokentän vieressä ja olisi kiva päästä näkemään oma kotitalo ja lähiympäristö myös ilmasta käsin.

Sina (Ei varmistettu)

Helikopterilennosta olen haaveillut pitkään. Ennen sitä benjihypystä, mutta pahentunut korkeapaikanpelkoni on jo syrjäyttänyt tämän haaveen :D

Dina (Ei varmistettu)

Snorklaamaan ja/tai sukeltamaan pitäis joskus päästä! Helikopterilento olis upee kokea myös. :)

Emma (Ei varmistettu)

Mä haluan pysyä vakaasti maan pinnalla omien elämyksieni kanssa! :-D Oikein teki pahaa jo pelkästään lukea tätä postausta. Mutta mun poikaystävä RAKASTAIS kaikkee tämmöstä, harmi et se ei mitään tämmösiä kahden hengen hommia tuu mun kaa jakamaan kyllä varmasti ikinä! :-D

Mun unelma elämys olis joku täydellinen hemmottelupäivä, koko kropan hoidot ja hieronnat ja ihanat valkkarit siihen päälle nii aiettä siinä vasta olis elämystä kerrakseen!

Laura (Ei varmistettu)

Toi kuumailmapallolento ois kyllä ihan mahtava, joten pakko sanoa se ! :)

Iida (Ei varmistettu)

Varjoliitämässä olen kerran ollut, kun sain sen lahjaksi. Se oli kyllä huippua ja voisin kokeilla uudestaan!
Kuumailmapallolento olisi myös tosi kiva kokea :)

TM (Ei varmistettu)

(Villi)Delfiinien kanssa uiminen :) Avomerellä veneessä olen nähnyt niitä mutta olisi myös kiva päästä uimaan niiden kanssa.

Heidi (Ei varmistettu)

Haluaisin hypätä lentokoneesta laskuvarjolla:) Rrrrakastan adrenaliinia, mutta hurjimmat tekemäni asiat ovat korkeiden rakennusten/rakennelmien päälle luvatta kiipeäminen.

Tiiu (Ei varmistettu)

Lento kevytlentokoneella kauniina kesäiltana olisi mahtavaa!

Mallu (Ei varmistettu)

Upein elämys, jonka olen kokenut, oli Ausseissa Great Barrier Reefillä snorklaaminen (korvieni takia en ole innostunut kokeilemaan sukeltamista). Sää oli aamulla karmea ja matkapahoinvointi oli hyvin lähellä. Surkuttelin, että jos matkaa kestää yhtään kauempaa, niin yrjöily alkaa ja en pääse edes mereen asti! Sitten alkoikin aurinko paistaa ja viimeiset hullut pomppuaallot ja täysin tyyni meri riutalla! Siellä oli niin upeaa, että paha olo kaikkosi saman tien ja sain hassun tunteen... Ajattelin, että ei haittaisi, vaikka laiva lähtisi ja jäisin sinne :D

Elämyslahjat myös ihania! Ite sain kartingajon lahjaksi ja se vielä testaamatta. Mökkinaapurissa vesiurheilupäivänä pääsin myös testaamaan flyboardia ja se oli huimaa! Ajattelin, kuinka siistiä ja luulin olevani korkealla ja sitten pelotti ja mätkähdin alas aina. Enkä oikeasti edes ollut korkealla :D

Lentäminenkin olisi mahtavaa! Kuumailmapallolla varsinkin, mutta pienkoneella aivan taattuna myös!

Mä haluisin ehkä eniten kokeilla laskuvarjohyppyä, helikopterilla lentoa ja tän postauksen lukemisen jälkeen kyllä kelpaisi myös kuumailmapallolento! :) Tälläisiä hurjia juttuja aina suunnittelee kovasti tekevänsä mutta jostain syystä jää aina tekemättä. Mieheni on lentoalalla mutta ei siis itse lennä koneita, aina on kuitenkin haaveillut pienkoneella lentämisestä, joten olisi ihana antaa hänelle lahjaksi tällainen kokemus! :)

Janna (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy on itselle ollut pitkäaikainen haave, myös tuulitunnelilento olis makee!

JJomi (Ei varmistettu)

Kuumailmapallolento on ollut jo monta vuotta unelmissa. Kaverin kanssa on sovittu että mennään kun täytetään pyöreitä, eli homma on jo suunnitteilla :'D

Sohvi (Ei varmistettu)

Benjihyppyä haluaisin joskus uskaltaa kokeilla, olisi varmasti ikmuistoinenkokemus!

S (Ei varmistettu)

En tiedä järkkääkö Elämyslahjat henkilökohtaisia paritanssitunteja, mutta musta ois ihana päästä joskus johonkin yhden päivän intensiivikurssille, jossa mun ja mieheni tanssitekniikka hiottais kuntoon :) ois vaikka joku tietty paritanssikoreografia, joka meille opetettais sen päivän aikana ja kokeiltaisiin myös ehkä eri tanssityylejä; modernimpi koreografia ja sit perus paritanssit kuntoon. Ja nimenomaan niin, että oltais ainut pari paikalla, niin kokemus ois jotenkin mieleenpainuvampi ja opettavaisempi. Eiköhän tätä tuu kokeiltua jossain vaiheessa ;-)

Laura (Ei varmistettu)

Näyttääpä ihanalta! Olisi huikeaa kokea tällainen kuumailmapallolento samoin kuin helikopteriajelu, korkeita paikkoja pelkäävälle nössölle nämä voisivat olla miellyttävä ja "hellävarainen" kokemus. Suomen luonnon näkeminen yläilmoista käsin olisi tällaiselle luonnonystävälle varmasti sen verran kiehtovaa, että siinä kyllä korkean paikan kammot unohtuisi :D

Minna (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti kokea laskuvarjohypyn sekä helikopterilennon Manhattanin yllä auringonlaskun aikaan. Etenkin jälkimmäinen on semmonen elämys, joka on ollut pitkään haaveissani. Toisaalta myös kuumailmapalloilu olisi varmasti aivan upea kokemus. Voisi melkein jotain bucket-listaa tehdä ja toteuttaa kerta vuoteen noita upeimpia elämyksiä :)

Tandemhyppy olisi ehdottomasti juttu jonka haluaisin vielä joskus kokea. Aika hurjalta tuntuu ajatella hyppyä, mutta se olisi varmaan super siistiä! :)

milli (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy on koettu jo hawajilla ja sen kokisin vaikka joka päivä uudestaan! <3 sen myötä syttyi myös innostus lentämiseen, joten tämä arvota osui kyllä aivan nappiin itselle. :)

Jonnz (Ei varmistettu)

Olisi ihana kokea jonkinnäköinen loputon hemmottelu :D Vaahtokarkkeja, mansikoita, skumppaa, suklaata, hierontaa, kasvonaamioita, musiikkia, pihvejä, huumoria, meikkaus/kampaus, luksusauto ja pehmeät hotellin lakanat!

arkeniestetiikkaa

Haluaisin ehdottomasti kokeilla riippuliitoa!!! Arvontavoitto jos kohdalleni osuisi, niin mieheni saisi tästä unohtumattoman 30vuotislahjan <3

Laskuvarjohyppy ja sukellushommat kiinnostelis :--)

Minnie (Ei varmistettu)

Ehdottomasti joku tämän tapainen kuumailmapallolento olisi upea kokemus, ehkä vielä joskus:) Poikaystävä haaveilee omasta pienkoneesta, joten olis upeaa voittaa lahjakortti ja antaa se hänelle elokuussa synttärilahjaksi.

Ansku (Ei varmistettu)

Mun pitkäaikeinen haave on ollut kuumailmapallolento, mutta tämän pääsin toteuttamaan kun mieheni osti lennon meille valmistujaislahjakseni! Rakastuin kuumailmapalloiluun ja seuraavaksiolisi ihana päästä kokeilemaan esimerkiksi helikopterilentoa! Tämä arvonta olisi täydellinen lahja pian pyöreitä täyttävälle ystävälleni.

nannneih (Ei varmistettu)

Helikopterilento olis jotenki kiinnostava kokemus vaikka korkeita paikkoja vähän pelkäänkin. Sais pientä haastetta ja mahdollisuuden ylittää itsentä!

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Ooh olisi siistiä voittaa tuo! Olen aina halunnut päästä lentämään pienkoneella. Poikaystäväni lensi paljon ruotsissa asuessaan ja on saanut minutkin innostumaan!

Heidi (Ei varmistettu)

Mulla on ihan kamala korkean paikan kammo! Tai kammo "putoamisesta", eli laskuvarjo hypyt ja benjihypyt ei oo muo varten. Lentäminen sen sijaan on ainut missä pystyn nauttimaan "korkealla olemisesta" kyyti tuntuu tarpeeksi pehmeältä ja on suht luotettava. Kuumailmapallo lento olis ihan mieletön kokea. Mutta niin olisi tuo pienlentokoneella lentäminenkin :).

Iida (Ei varmistettu)

Ehdottomasti (taitavan) rallikuskin kyytiin mutkaisille metsäteille!!

Sohvi (Ei varmistettu)

Ralliauton kyydissä olo olis hienoa. :)

N (Ei varmistettu)

Sukeltaminen ja benjihyppy :)

Hulijo (Ei varmistettu)

Laskuvarjohyppy. Aattelin että once in a lifetime, mutta hypättyäni oon aatellu että many times in a lifetime

fanny (Ei varmistettu)

Näyttää kyllä hauskalta!! Kyllä kuumapalloilu on se mitä vielä joskus haluan/aijon/pakko kokeilla! Ei liian extremeä tälle hermoheikolle mutta vähän jännitystä elämään

Jenna (Ei varmistettu)

Olen aina haaveillut juurikin kuumailmapallo lennosta! Kuulostaa juuri niin kivalta. Sopivan rauhalliselta, kun hieman korkeanpaikan kammoa löytyy.. Myös laskuvarjohyppy ois aika mahtavaa kokea :)

s (Ei varmistettu)

Kuumailmapalloilu kotiseudun yllä olisi ihana!

iina (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti kokea laskuvarjohypyn ja benjihypyn! Katotaan missä vaiheessa oon saanut rohkeutta kerättyä niihin tarpeeksi :D

Pages

Kommentoi