Huijaritakissa // Kuopio

kaste (2 of 16)

No ei mennyt se eilinen päivän asu -kuvien julkaisu ihan kuin elokuvissa. Ei pitäisi ikinä suunnitella mitään, kun aina juuri silloin käy jotain ennalta-arvaamatonta. No, eipä sillä kai väliä, jokaisella lienee viikonloppusuunnitelmia, jotka pitää kiireisenä ja pois blogien äärestä. Me ollaan itse aesiassa juuri kaveriporukalla Vuokatissa mökkeilemässä 🙂 Keksittiin, että pienelle viikonloppulähdölle urheilemaan olisi tarvetta, ja päädyimme suksipainotteiselle reissulle Vuokattiin. Tosin mun urheilusuroritus tällä reissulla on lähinnä turpaosaston puolella, kun ollaan tyttöjen kanssa parannettu maailmaa tässä taas ainakin vuoden edestä. Pojat on ollu laskemassa ja tytöt lähti hiihtämään, itse kävin Benjin kanssa käpöstelemässä ja toteamassa että se on tän mahan kanssa ihan tarpeeksi hurja aktiviteetti. Illan suunnitelmana on lautapelejä, paljua, meksikolaista ruokaa ja marjapiirakkaa. Oh yess, saan parhaat puolet tällaisesta reissusta siis!

Fiilis on kyllä älyttömän raukea ja rentoutunut. Vaikka juuri tänään ilmestyneessä Savon Sanomien artikkelissani ihmettelin ihmisten intoa mökkiomistajuudelle, mutta kyllä tällainen pieni viikonloppuvierailu mökkimaisemissa on aivan ihanaa! En kyllä lähtisi mökkiomistajaksi, mutta sitäpä varten on tällaiset vuokramökkipalvelut 🙂 

kaste (10 of 16)

kaste (14 of 16)

kaste (7 of 16)

kaste (15 of 16)

kaste (9 of 16)

kaste (8 of 16)

kaste (12 of 16)

Kuvat ovat kuitenkin asusta, jossa olen viihtynyt ennen mökkireissuamme. En ole ollut koskaan kovin kummoinen Marimekon tuotteiden suurkuluttaja, mutta aina välillä ihastun tiettyihin tuotteisiin valtavasti. Kesällä ihastuin tuohon Marimekon Kaste-mekkoon ja ihastelin sitä niin mustavalkoisena kuin vaaleanpuna-mustana. Jälkeenpäin olen sitä useasti miettinyt, ja vihdoin tein ostopäätöksen vähän aikaa sitten. Mutta eipä sitä sitten ollutkaan verkkokaupassa! Onneksi Kuopion Marimekosta löytyi vielä oikeankokoinen yksilö ja vieläpä -40 % alelapulla varustettuna. Vinkki vitonen kuopiolaisille, molemmissa Marimekoissa oli mekkoa vielä useammassa koossa. Tykkään kun tuo toimii niin mekkona kuin ohuena ”takkina”, siinä on taskut ja napituksen ansiosta se on helppo vaate myös sitten lähitulevaisuudessa imetyksen ollessa ajankohtaista. Nyt se on juuri sopiva, koska A-linjainen malli menee myös masun yli, mutta mekkoa voi käyttää sitten kauniisti korkkareiden kanssa muutenkin.

Tykkään ihan hirveästi raitojen ja camel coatin yhdistelmästä ja jotenkin vielä silmääni ihastuttaa myös viininpunainen tässä kombinaatiossa. En tiedä miksi, sillä se ei tavallaan sovi siihen, mutta tavallaan sopii kuitenkin. Olen niin ihastunut noihin tummanharmaisiin Hennesin mamafarkkuihin, että olen salaa päättänyt käyttää niitä sitten vielä raskauden jälkeenkin 😀 Ne on juuri täydellisen väriset, kun ne on melkein mustat, muttei ihan. Vaikka tuo Kaste onkin mekko, niin tällä kertaa puin sen farkkujen kanssa, kun maha alkaa nostaa helmoja aika säädyttömäksi 🙂 Toimii se noin tunikanakin.

Tuo on muuten hauska toi Burberryn takki, kun se on ihan huijaritakki vielä tässäkin vaiheessa jos edestä päin katsoo. Vaikka maha on aika iso jo, niin edestä päin tuo on välillä vielä aika huomaamaton, lähinnä siis optisen harhan takia.

kaste (4 of 16)

kaste (16 of 16)

kaste (1 of 16)
kaste (3 of 16)

kaste (13 of 16)

STUART WEITZMAN saappaat (kauniita versioita *täällä, *täällä ja *täällä)
H&M MAMA farkut (samanlaiset *täällä ja *täällä)
MARIMEKKO mekko (kivoja raidallisia *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä)
BURBERRY takki (samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä)
LOUIS VUITTON laukku (kivoja ruskeita laukkuja *täällä ja *täällä)
ACNE huivi (samantyyppinen *täällä ja *täällä)
kaste (6 of 16)
kaste (11 of 16)

Mitä tykkäätte asusta? 🙂 

Kommentit (6)
  1. Ihanan pirteä asu! Oon ite raitojen suurkuluttaja, joten tykkään ehdottomasti:)

  2. Oi miten ihana nähdä sulla Marimekkoa!!! Oon ite aivan fanaattinen Marimekko-fani ja ite kuljin koko imetysajan nimenomaan tossa Kaste-mekossa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *