Hups

Mungolife


Tämäkin päivä ollut yhtä juoksemista taas. Töistä ruokakaupan ja postin kautta kostiin, äkkiä ruokaa, Benkku pihalle ja siitä joukkuepalaveriin ja treeneihin. Treenien jälkeen puhelimessa oli kolme puhelua mieheltä, joista oli helppo päätellä, että joko jotain on sattunut tai se on voittanut lotossa ja on tulossa hakemaan mua treeneistä kullatulla helikopterilla. Valitettavasti kyseessä oli ensimmäinen vaihtoehto, ja täällä sitä ollaan, KYSin akuuttivastaanotolla istuskelemassa ja odottelemassa vastaanottoa. Pieni remonttivahinko sattui sen verran jykevästi, että tikeittä ei mies tällä kertaa selvinnyt, ja no, en minä voinut vaan jättää häntä tänne odottamaan itsekseen.

Täällä sitä ollaan, ihan hikisenä ja ällöttävänä treenien jäljiltä (no koska käyn aina mieluummin kotona suihkussa, jos kerta autolla pääsen kotiin), vähän nälkäisenä ja vähän tylsistyneenä. Mikä pahinta, tajuttiin vasta ilmoittautumisen jälkeen, että täällähän olisi näköjään Terveystalolla päivystys, ja meillä on molemmilla kuitenkin tapaturmavakuutus. Eli siis tavallaan voitas olla jo kotona ja mies tikattuna :D Hyvin meni!

No ei siinä sitten. Sairaalahaju on kuitenkin aromeista se valloittavin ja kipeät, kivuliaat ja odottamiseen kyllästyneet ihmiset veikeetä seuraa. Nooo, onneksi ei käynyt pahemmin ja tilanteesta selvitään muutamalla tikillä sormeen. Ja hei, vois se ilta mennä huonomminkin. Täällä ollaan molemmat hengissä ja katotaan Instagramista siilivideoita.

Sellasta tänään.

Kommentit

- (Ei varmistettu)

Terveystalon päivystys kuopiossa... Huoh.. Onneksi ei ollut silloin oikea hätä, vain kiire. Nopeemmin varmaan pääsette KYSissä vaikka sekin on hidas.

Monaveronika (Ei varmistettu)

Kuulostaa tutulta, oltiin perjantaina illalla nuotiolla ja mies oli siinä sytyttelemässä tulta. Sitten hän kysyi että oliko mulla sitä paperia ja totesin, että siinä vieressä sitä sanomalehteä on, sytytä sillä. "Ei kun mä vähän leikkasin tällä puukolla sormeen..." Maassa ollutta verilammikkoa katsoessa totesin että ei se nyt niin pikkuhaava ehkä ollutkaan ja niin ilta jatkui sillä että mies haki Kampin Terveystalosta 5 tikkiä sormeen ja päästiin jatkamaan makkaranpaistoa. :D

Tsemppiä päivistykseen, onneksi ei käynyt pahemmin kummallekaan miehistä. :)

meow (Ei varmistettu)

Tsemppii! Kuis sattuikin, kun ei ole kauaakaan, kun olin tuon oman mieheni seurana Meilahden sairaalassa. Ei kuitenkaan lopulta mitään vakavaa :)

Marjo (Ei varmistettu)

Voi miehet... Tekevälle sattuu. :/ Onneksi ei mitään pahempaa, remppareiskalle pikaista kuntoutumista! Itseä jännittää, kun tuo oma ukko on tälläkin hetkellä meidän kattoa korjaamassa, että koska tulee alas. Ei tietenkään mitään valjaita tms. Mihinkäs niitä nyt tarvitsee...

Kommentoi