Hurahdus

muutto (1 of 7)-2

LAPSI ON TERVE KUN SE LEIKKII. Sairas kun ei osaa lopettaa. Kirjotin ton lopettaa-sanan sijaan ensin värittää, ja totesin, että joku vieroitushoito ois ihan paikallaan.

Tää ansaitsi mun mielestä nyt ihan oman postauksen, koska nyt ois jotain, mitä voin täydestä sydämestäni kyllä suositella. Katsokaas kun Vivianilla oli tossa kolmisen viikkoa sitten synttärit ja hän sai lahjaksi sellaisen aikuisten värityskirjan. En ollut koskaan asiasta kuullutkaan, mutta ihastuin siihen sitten heti. Vihjailin hienovaraisesti miehelle, että sellainen olisi kauhean kiva. Hienovarainen vihjailu ei mennyt perille, mutta viikkoa myöhemmin valmistujaisiini tullut serkku toi mulle maailman siisteimmän lahjan. Serkku anto lahjan ja totesi, että älä sitten naura, että kun kaikki jotka ovat kuulleet, mitä lahja pitää sisällään, ovat pitäneet häntä ihan tärähtäneenä. Heitin vaan, että onks se sellanen aikuisten värityskirja!? Olihan se! 😀 Serkku vähän ihmetteli millä telepatialla arvasin, mutta oli hyvin iloinen, että lahja osui saajalle kuin nyrkki silmään. Tai no siis kun 26-vuotias vingahtelee onnesta soikeena värityskirjasta, voisi tilanne ehkä vaatiakin sitä nyrkkiä silmään 😀 

Mikä siis on aikuisten värityskirja? En tiedä kuka nero tämän keksi, mutta markkinoilla on tällä hetkellä pilvin pimein aikuisille tai kaikenikäisille tarkoitettuja mielenrauha-värityskirjoja. Ideana on siis kauniit ja monimutkaiset kuviot, joita värittäessä rentoutuu.

muutto (2 of 7)-2

muutto (3 of 7)-2

muutto (4 of 7)-2

Mä rakastin värityskirjoja lapsena! Se oli musta parasta ajanvietettä ikinä! Äiti monisti mulle välillä töissä samasta värityskirjasta monta sivua samaa kuvaa, koska halusin värittää ne eri lailla. Jeesus. Muistan vieläkin mitä värikirjoja mulla oli, ja kun sain synttärilahjaksi Faber Castellin kalliit värikynät peltipurkissa. Rakastin niitä!

Nyt kun sain aikuisena värityskirjan, jäin samantien koukkuun. Pakatessamme muuttokuormaa, pidin spontaaneja puolen tunnin taukoja ja värittelin mandala-kuvioita värikkäiksi. Poikaystävällä meinasi mennä välillä vähän hermo, itse olin aina energisempi ja rauhallisempi jatkamaan 😀 Sisko ihastui kanssa värityskirjaani ja jouduttuani olemaan siitä päivän erossa kun annoin yhden kuvion Jannan väritettäväksi, päätin ostaa siskolle oman. Pyörin Suomalaisessa iäisyyden ja yritin valita. Loppujen lopuksi jouduin ostamaan kaksi Enchanted Forest -kirjaa, koska se oli vaan aivan liian kaunis. Siinä on kaikkia söpöjä eläimiä ja muita ihania kuvioita! Ne oli niiiin kauniita, että oli pakko sellainen saada noiden mandaloiden rinnalle itsellenikin.

Tässä sitä ollaan sitten rinta rinnan siskon kanssa väritelty iltaisin höpötellessä niitä näitä. Äiti ja poikaystävä ovat pyöritelleet päätään ja naureskelleet, että ei nyt oo ihan kaikki inkkarit tytöillä kanootissa.

muutto (5 of 7)-2

muutto (1 of 2)-3

muutto (2 of 2)-3

muutto (6 of 7)-2

muutto (7 of 7)-2

Parasta näissä on se, että hintaa näillä on n. 10 – 16 euroa (Mandala-kirja 9,95, Metsä 15,95) ja tekemistä näistä riittää vuodeksi. Lennot, pitkät automatkat, bussimatkat tai muuten vaan rauhalliset illat saa kulumaan aika leppoisasti 🙂 Mulla on yleensä tapana selata nettiä ennen nukkumaanmenoa, ja nyt kun oon ennen nukahtamista laittanut aivot narikkaan ja väritellyt puoli tuntia, on kyllä uni tullut todella helposti! Kaikin puolin ihan mahtava hankinta siis, ja suosittelen jokaiselle, joka haluaa hetkeksi unohtaa stressaavat asiat ja keskittyä mylpyröiden värittelyyn 🙂

Kommentit (36)
  1. En tiennyt, että näitä on aikuisillekin, ennen kuin luin niistä täällä 😉 Mä sairastelin aika paljon vuosia sitten ja ostin lasten värityskirjan ja puukynät. Värittämällä sain ajan kulumaan ja se oli muutenkin oikeaa väriterapiaa. Ja todella koukuttavaa 🙂 Nyt taidan kyllä käydä ostamassa tuollaisen aikuisten värityskirjan. Niin ja olen sua melkein parikymmentä vuotta vanhempi 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *