Hurlumhei

Heissulivei!

Home sweet home, vai miten se nyt meni. Ihanaa olla kotona, joskin pakko sanoa, että tää meidän luola on ku joku käsiin räjähtänyt ydinkoe. Mä haluan ihan täydestä sydämestäni pahoitella teille kaikille sitä, miten ehdottoman kelvoton bloggaaja oon ollu koko tän kevään ja kesän. Nytkin meni neljä päivää vaan silleen pheeeewwwww viheltäen ohi. Lontoossa käytiin, valmistuttiin yliopistosta ja palattiin kotiin. Siellä Lontoossakin mentiin todella minuuttiaikataululla; oltiin mm. ostamassa kattolamppua kaupasta kolme tuntia ennen lennon lähtöaikaa ja check-inissä oltiin taas kymmenen minuuttia ennen sulkeutumista.

Desktop

Tää viimeisin on nyt ollut kombinaatio niin monesta asiasta, että ei vaan yksinkertaisesti aika riitä millään. Kaiken huipuksi poikaystävä on ollut kesälomalla ja ollaan haluttu toteuttaa kaikkia kesälomasuunnitelmia, nyt kun siihen on mahdollisuus. Joku fiksumpi olisi tajunnut ehkä etukäteen ilmoittaa blogissa, että nyt on kesäloma soronoo. Mut ei. Luulin koko ajan ehtiväni, mutta ehei. Jotenkin kaikkea pikkusälää kasaantunut kalenteri täyteen, ystäviä haluaa ehtiä näkemään mahdollisimman paljon ennen muuttoa, samaten perhettä ja on sitä ja tätä ja neljättä koko ajan. 

Huomenna tuo yksi lähtee onneksi aamulla aikaisin töihin ja onkin sitten viikon verran joka päivä duunihommissa niin, että on pois kotoa 7-20. Mä melkeen odotan tota viikkoa jo 😀 Vaikka voisin viettää varmasti melkein jokaisen hereillä oloni minuutin maailman parhaassa seurassa, olen tehnyt itselleni jo listan kaikesta siitä, mitä voin tehdä nyt kun mulla on viikko aikaa. Huomisen ohjelma: siivous. Meillä on tällä hetkellä lattialla kolme matkalaukkua auki ja kaikki kamat levällään. Jääkaapista kävelee varmaan kohta joku otus vastaan ja tuolla on eteisessä vielä puoliksi purettu kassi JUHANNUKSELTA. Eihän tällaisessa kaaoksessa kukaan voi keskittyä.

Mehän siis muutetaan sinne Kuopioon oikeastaan kolmen viikon päästä. Tai no siis viedään tavarat ja luovutaan tästä asunnosta tasan 3 viikon ja yhden päivän päästä. Tämän viikon oon itse Helsingissä ja saan tehdä kaikkea rästissä olevaa, ja vähän keskityä blogiinkin vihdoin, kun mies on pitkää päivää töissä. Sitä seuraava viikko ollaankin Kroatiassa ja Bosnia-Herzegovinassa. Sitten mies on taas viikon töissä, meikäläinen pakkaa kotia ja blogini seitsemänvuotis-päivänä pitäisi kaiken olla valmiina lähtöön, nimittäin 8.8. tulee muuttoauto ovelle. Kuopiossa ehditään olla yksi yö, ja sitten vielä maanantaista lauantaihin Helsingissä, kun miehellä on töitä. Asuntojutut meni nyt näin, mutta se on ihan fine. Onhan täällä Helsingissä perhettä, joiden luona majoittua.

Tänään oli meidän viimeinen yhteinen vapaapäivä Helsingissä. Kelatkaa! No okei, on tuolla vielä yks viikonloppu, mutta siinäkin on mun valmistujaisjuhlat ystäville ja sukulaisille, että tänään oli oikeastaan ainoa tällainen päivä kalenterissa, kun ei ollut mitään. Käytiin autokaupoilla, sisustuskaupoilla, hoitamassa asioita ja oltiin vaan kahdestaan rauhassa Helsingissä. Kovasti kaverit on houkutellut ulkoilemaan tänään, mutta nyt oli pakko sanoa ei. Just pyllähdin sohvalle, ja tarkoituksena olisi vaan tehdä iltapalaa ja katsoa leffa kullan kainalossa. Tulee tarpeeseen.

Ollaan ravattu aika lailla kaiken maailman sisustusliikkeissä, nimittäin tuo muutto on aikamoinen ero nykyiseen asumisratkaisuun. Meidän tilaihme 44-neliöinen yksiömme nimittäin vaihtuu sataneliöiseen asuntoon, jossa on neljä huonetta. Meillä on tällä hetkellä täällä yksi kattolamppu. Seuraavaan asuntoon niitä tarvitaan viisi. Voin muuten kertoa, että ei ole ihan helppoa löytää valaisimia, jotka on samaan aikaan a) hienoja ja b) edullisia. Halpaa paskaa on 90 % valikoimasta, ja loput 10 % maksaa aivan helvetisti. Siitä sitten kun neljä repäiset kasaan, niin oot aikamoinen velho. Lisäksi tarvitaan ihan hirveesti kaikkea, työpöydästä uusiin ruokatuoleihin ja matoista tv-tasoon. Mistä tässä maassa saa kivan TV-tason? May I ask? Ihan oikeesti. Sama juttu ku lampuissa. Järkevän hintaiset (ei halvat, JÄRKEVÄN hintaiset) ja hyvännäköiset nähtävästi poissulkevat toisensa. Mulle on iskenyt epätoivo sata kertaa jo tän asian suhteen.

 Haluaisin luvata, että blogi piristyy tästä nyt tällä alkavalla viikolla, mutta voin luvata vaan sen, että teen kaikkeni, että näin käy. Rest is up to God. Tai kukalie tätä palloa pyörittää.

No, ainakin saakelisti sisustusasiaa varmaan luvassa lähiaikoina. Palailen huomenna valmistujaiskuvilla, kun mulla alkaa vihdoin rauhallisempi viikko ja ehdin jopa käynnistää kuvaohjelman täältä koneelta 🙂

Kommentit (24)
  1. Heippa! Miten nyt uskallat paljastaa asuntosi koon kun aiemmin et uskaltanut stalkkereiden takia? Et että yksiö tai kaksio mutta nyt kaikki heittämällä. Mielenkiinnosta kysyn. 🙂

  2. en tiiä millasta tv-tasoa etitte mut aattelin vinkata yhestä kun itekin muistan aikoinani kivaa mutta ei järkyttävän hintasta ettineeni. meillä on valkosena tää http://www.kalustekauppa.com/fi/cubo-taso-4os.-kaapeilla-ja-avohyllyilla-cbb-021/CBB-021/dp ja on tosi kivan simppeli ja selkee, tuolla on erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja myöskin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *