Hymyä

medismile (1 of 2)-2

* Yhteistyössä MediSmilen kanssa

Hääpäivämme oli se päivä, jolloin hymyilin enemmän kuin koskaan. Vaikka häitä en pitkään aikaan olekaan pitänyt mitenkään kovin tärkeänä tapatumana tai asiana, olin yhtä hymyä koko päivän. Olihan koko päivä meidän suhteemme ja rakkautemme juhlimista, joten mikäpä siinä ei hymyilyttäisi?

Mun hymyni takeena on ollut jo muutaman vuoden Vantaalla sijaitseva MediSmile, jossa mun hampaita on hoidettu, valkaistu ja putsattu. Raskaana hampaidenhoito on ollut erityien tärkeää, mutta samalla kaikki valkaisevat asiat on tuntuneet pelottavilta ajatuksenakin. Raskaana olevana morsiamena toivoin kuitenkin, että hampaani olisivat edes hieman valkeammat hääpäivänä, nimittäin mekon, hunnun ja helmien yhteisvaikutelma on niin valkoinen, että keltaiset hampaat kyllä hyppäävät sieltä esille. MediSmilesta kertoivat, että eivät suosittele valkaisua raskaana, sillä siitä ei ole tutkimustuloksia, mutta soodapuhdistus on raskaanakin täysin turvallinen toimenpide.

Olen ennenkin kirjoittanut toimenpiteestä, ja se oli minulle hyvin tuttu. Soodapuhdistuksessahan ei varsinaisesti valkaista hampaita, vaan se on kuin painepesu pinttyneelle lialle hampaissa. Hampaat putsataan soodalla, eikä toimenpiteessä käytetä mitään sen jytympiä aineita, joten toimenpide on täysin turvallinen kaikille, myös odottajalle ja vauvalle 🙂 Mulla soodapuhdistus toimii ihan sikahyvin ja hampaat näyttää aina pari astetta vaaleammalta sen jälkeen. Kiroan tätä mun tee/kokis-taipumusta aina kun näen eron, mutta toisaalta siihen on helppo ja tosi edullinen keino olemassa. Soodapuhdistuksen voi tehdä vaikka kuukausittain, sillä se ei vahingoita mitenkään kiillettä. Se on vaan aika tehokas pesu hampaille 🙂 

medismile (1 of 1)-3

U2ù8'·§4í0®¥Âý¥ã?JxÅG-î¤a (Èì(¸Ã°í!{6IÍD(unÙ³ËØ¥Ï4¶ÿÔô5Íâ©Qè{îÇ.ÊîÍ(Û»ð¥)¿t{IÒh4¨î¦ÅÎ]Éó1oP+i×LýÞ¨á¾GgY3 V?*î¨NçMú;ç{u¶Ç °iõ s´~5¦x[©ñF63ïÝOckic¤Æ¯6£,Âé"·äE¿ÄyÚ³ùÉ5öèøÝ[w¥sUøSë©c}PMc4A¿iAxs¬¹F_ÛÇ˶°Ër£>I¾¡îðsH·ê9"KâI®¥Q+K8eðÔòÄÛw±òmû¸¸¼½Ö~MQøkÒ÷²VNdn%Á_@vîÃ-M:¸~g'¯Aév÷Zº]Ü?ìqìr³&Ho.GÌ?ÅíÏò3ðÆÙ6nI^^¼Ä7¬È"Bµ°à0>ÔW'~vÿ«9¦CñÓJÕ´µYgú/$)gËó8ÿeçøûûiǾÚ?ÃÍ[XºÓæí Ä,ê¶Ò UEUáÀÝ·w<×ÇË,¦ïmy¦êÿ²Öó·WÛÚºäs¸K@µL1Å+L¼(R ÈüiSqÔMun on aina helppo hymyillä, koska tiedän, että hampaani on terveet ja hyvinvoivat, ja ne ovat myös luonnollisen valkoiset. Parasta on, kun voi luottaa täysin MediSmilen palveluihin ja tietää aina saavansa osaavaa ja hyvää hoitoa.

Yhteistyössä blogini kanssa MediSmile tarjoaa nyt maaliskuun loppuun asti kaikille lukijoilleni kaikki toimenpiteet -25%! 🙂 Jos siis hampaiden valkaisu, hammaskiven poisto tai vaikkapa tuo soodapuhdistus on ollut toiveolistallanne, kannattaa nyt varata aika! Ajan ei tarvitse olla maaliskuussa, vaan se voi olla myöhemminkin, jos sen varaa nyt maaliskuun loppuun mennessä. Kerro olevasi Mungolifen lukija aikaa varatessa, niin saat automaattisesti alennuksen 🙂

Hymyjä tähän väliin, palataan illalla asukuvin! 🙂

Kommentit (3)
 1. Teidän hääkuvista tulee aina niin hyvä mieli kun näytätte miehesi kanssa niin onnellisilta <3 Sulla on myös todella kaunis hymy 🙂 Mukavaa viikonloppua Anna!

 2. Tulipas oivaan saumaan tämä yhteistyöpostaus, sillä hampaiden valkaisu on ollut jo pidemmän aikaa mielessä. Medismilen sivuilla on tällä hetkellä tarjous tehovalkaisusta sekä kevytvalkaisusta. Koskeeko tämän blogin kautta saatu alennus myös siis noita tarjoushintoja vai miten tämä menee?

  1. Emmi/MediSmile
   17.2.2017, 14:29

   Moikka Minna!

   Alennus koskee listahintoja, eli myös tarjoushinnoista saa tuon -25% alennuksen. Muista vain mainita blogitarjouksesta ajanvarauksen yhteydessä. Tervetuloa! 🙂

   Aurinkoisin terveisin,
   Emmi/MediSmile

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *