Hyödyllisiä syysaleja

Mungolife

Hellurei!

Kirjottelin täällä Ooolalan verkkokaupasta, joka on siis auennut nyt Suomeenkin :)

Katselin tänään hieman noita kamppiksia, jotka on päällä, ja herrajumala, miten kivat kamppikset siellä on nyt käynnissä!

Ensinnäkin Hunterin kumppareita saa nyt alle satasella, mikä on aika harvinaista niille, ja varsinkin kun sieltä löytyy sekä söpöjä värejä, että ihan perusmustaa jne. Lisäksi noi yleensä aika hintavat Spanxin tuotteet on hyvässä alessa myös! Mä suosittelen tollasta alushametta ihonvärisenä ihan kaikille. Pelastaa niiiiin paljon joko mekossa, joka on tosi tiukka, tai vaaleanvärinen. Tiedättekö kun tiukoissa mekoissa ikävästi jokainen pieni pikkuhousujen raja jne. näkyy? Tai vaaleassa mekossa näkyy pikkareiden raja, vaikka ois mikä? No ei näiden kanssa!

Mun on ollut tarkoitus ostaa mustat noista jo hetken, mutta päädyinkin eräisiin toisiin.. ;) Kuka arvaa mitkä?

Nää on joo sijoitus itsessään, mutta ehdottomasti sen arvoinen!

Lisäksi on tällä hetkellä mm. Roberta Minellin nahkalaukut alessa, ja niissä ont osi tuntuva -70 % ale, joten jos uudelle nahkalaukulle on käyttöä, käykääs tsekkaamassa :) Mun suosikit vaan tässä kuvassa, niitä on aika monta siellä sivuilla :) Ja tosiaan, päädyin sitten söpöihin pinkkeihin Huntereihin tällä kertaa, kun ne halvalla vihdoin sai napattua, niin johan hymyilyttää sadepäivätkin sitten syksyllä Lontoossa, kun koulu alkaa, nimittäin nämä varmasti pelastaa syksyn!

Huomenna on muuten aukeemassa kanssa kampanja, jossa ajattelin olla kärppänä paikalla, eli Elizabeth Ardenin tuotteita on huomenna tiedossa -50 %, ja mä haluan noi kapselit!

Siinäpä päivän vinkit teille sinne! :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Ooolala.fi -verkkokaupan kanssa :)

Kommentoi