"I can't avoid the midnight run / I'll keep on going, I'll keep on going / 'till I find the right one"

Mungolife

Nyt olisi viimeisten kysymysten ja vastausten aika, ja kuvituksena tällä kertaa olisi syksyisempi versio mun lempimaksihameesta vauhdissa, tällä kertaa kovin kermaisesti yhdisteltynä :)

Itse tykkäsin valtavasti tästä asuyhdistelmästä, toivottavasti tekin pidätte siitä :)

So, it's the time for the last bit of Q&A, and as photo material this time, is my favourite ombre skirt with some creamy details :) 

Kuvitellaan, että meet naimisiin suomalaisen kanssa ja saatte lapsia. Puhutko/opetatko lapsillesi venäjää?
Opetan ehdottomasti :) Niin hyvin kun vain itse osaan :)

Kuvitellaan, että meet esim britin tai jenkin kanssa naimisiin ja saatte lapsia. Opettaisitko lapsillesi suomea, venäjää vai et kumpaakaan!?
Suomea alkuun ja myöhemmin kouluikäisenä myös venäjää :)

Voisitko kuvitella päätyväsi naimisiin slaavin kanssa?
Miksen :)

’Totteletko’ venäläisiä taikauskoisia tapoja? Sisällä viheltämiset ja tyhjien pullojen pöydällä olemiset, kaikki nää. Uskotko niihin? edes vähän? ;)
Hmmmm. En haluaisi ajatella, että tottelen, mutta kyllä sieltä on tapoja jäänyt :D Kyllä mä esimerkiksi aina kielsin eksää viheltämästä sisällä (mä en muutenkaan ikinä vihellä, en vielääkän osaa). Tyhjät pullot laitan aina lattialle pöydältä, mutten oo koskaan miettiny sitä mitenkään muuten kuin käytännön kannalta :D Mutta sitten mä kyllä aina pakonomaisesti katson peiliin, jos joudun palaamaan himaan kun oon jo sieltä kerran lähtenyt.

Onko sinulla venäläistaustaisia tai venäjänkielisiä ystäviä? Jos on, niin mitä kieltä puhutte ollessanne kahdestaan?
On :) Suomea yleensä :)

Mitä mieltä olet, onko Suomessa rasismia? Oletko koskaan kohdannut Suomessa rasismia? Jos olet, how do u deal with it?
On aja olen. Nykyisin sitä harvemmin kohtaa, tai keneltäkään järkevältä ihmiseltä ainakaan. Livenä aika vähän sitä enää kohtaa, mutta kyllä blogin puolesta niitä venakkojuttuja saa kuulla. Ja jos teen jotain ”pahaa” jonkun mielestä, niin sitä selitellään venäläisyydellä. Koska suomalaiset on varmaan pyhimyksiä :D En oikeen tiedä, ei siinä oo mun mielestä mitään ”deal with”, koska ei se hetkauta mua metriikään. Ainoa, minkä kanssa joutuu sitten ”deal with” on se, että ympärillä on aivokuolleita ihmisiä, mikä lähinnä ärsyttää :D

Saat paljon mahtavia mahdollisuuksia ja elämäsi on todella tapahtumarikasta. Tuntuuko sinusta koskaan, että mikään ei riitä? Osaatko nauttia hetkestä vai onko mielessä aina seuraava matka/projekti/ym?
Ei todellakaan tunnu :) Koko ajan oon ihan fiiliksissä joka päivästä, enkä oikeestaan silleen mieti seuraavia matkoja / projekteja sen kummemmin :)

Jos voisit nyt palata hetkeen, jolloin kirjoitit Mungolifen ensimmäisen postauksen, tekisitkö sen? Eli haluaisitko varoittaa menneisyyden sinua kirjoittamasta jotain postausta, tunnustusta, mielipidettä tms tai kenties jopa kehottaa painamaan deleteä, jolloin mungolifeä ei olisi?
Kyllä mä kehottaisin kirjoittamaan ekan postauksen, mutta sen sijaan tekisin aika tarkan ohjeistuksen siitä, mistä ei kannata ollenkaan kirjoittaa. Olisi aika monta postausta, jotka jäisi pois. Ei sen takia, että niitä mitenkään katuisin, vaan nykyisyyden Annan elämän helpottamiseksi. Ei se oo hirveen helppoa kun porukka nykyään angstaa jostain kolme vuotta vanhasta :D

Uskotko holistisiin hoitoihin (esim. vanhanaikaisiin kiinalaisiin yrttihoitoihin yms.)?
Uskon. Mutta uskon länsimaiseen lääketieteeseen paljon vahvemmin :)

Mikä on näkemyksesi spirituaalisuudesta, oletko enemmän järjen ja logiikan ystävä vai sydämen ja luotat että kaikki järjestyy kuten pitää ilman huolia?
Mä oon järjen ja logiikan ystävä, mutta sydän vie kyllä aina eteenpäin, joten toimin epäloogisesti tiedostaen sen :D

Mihin historialliseen aikakauteen haluaisit matkustaa ja miksi?
Ahmmmmm. Varmaankin Aurinkokuninkaan valtakaudelle Ranskaan. Musta ois mielenkiintoista nähdä se meininki, oon aina jotenki tykännyt siitä muskettisoturien tarinasta.

Mikä olisi unelmiesi työpaikka?
Mulla on jo sellainen :) Mutta pidemmän päälle oma konsulttitoimisto olisi ihana.

Jos sulla olisi 10 minuuttia aikaa ottaa ihan mitä vaan mukaasi kodistasi ennen kuin se palaisi poroksi, niin mitä ottaisit ja miksi ?
Hahhahhaha, mä ehtisin pakata varmaan puolet omaisuudestani mukaan tossa ajassa :D Heittelisin mukaan kaiken, mitä ei pysty korvaamaan.

Jos sokeutuisit, minkä haluaisit olevan viimeinen asia jonka näet?
Äitini.

Jos sulla ois lemmikkinä mangusti, mikä sen nimi olisi? :D
APUA!! Miten mä en ole koskaan miettinyt tätä?!?!? Se ois joku, joka ois tosi eläväinen, vipeltävä ja söpö. Ei ainakaan Mungo :D Hmmmmmmmm. Kauhean vaikea :D Mun pitää nyt miettiä tätä.

Oot puhunu, että sun lempieläin on ainakin mangusti (ja pesukarhu?) Joten jos saisit molemmat lemmikeiksi mangustin, että pesukarhun mitkä olisivat niiden nimet? :)
No toi mangusti on tosiaan hakusessa, mutta pesukarhu olisi Meeko. Perinnettä noudattaen mangustinkin pitäisi olla Disney-nimellä varustettu, mutta en keksi nyt yhtään kivaa :/

100€ nyt vai 200€ ens vuonna?
100 nyt. En minä tiedä oonko edes elossa ensi vuonna.

Kun olit muuttanut lontoosee, kerroit, että aloit pelaan lentopalloa. Mitä lentopallo harrastukselle nykyisin kuuluu?
Tällä hetkellä se on jäissä, sen takia, ettei yksinkertaisesti aika riitä. En pysty sitoutumaan peleihin viikonloppuisin, kun olen niin useasti poissa viikonloput :/

50 vuoden päästä nykypäivästä susta tehdään elämänkerrallinen elokuva. Minkälainen on leffan juoni ja punainen lanka? Mistä se alkaa, mikä on se ns. high point/low point ja miten leffa jatkuu sen kohdan jälkeen? Miten se loppuu?
Hmmmm. Vaikea sanoa. Se alkaisi ehkä jostain teini-iästä ja jatkuisi sitten kuolemaan asti :) High pointista ja low pointista en osaa sanoa, enkä halua edes ajatella punaista lankaa. En halua ajatella mun tota elämän juonta tässä vaiheessa, mä haluan ajatella, että se on vielä niin yllätyksellinen, etten osaisi arvata sitä nyt kuitenkaan :)

On vain yksi asia, mitä sinulla on vain yksi. Mikä se on?
Elämä.

Millaiseksi kuvittelisit elämäsi tällä hetkellä ellet olisi alkanut bloggaamaan?Aika paljon tyhjemmäksi. Olisin varmaan jossakin ihan kivassa työssä, mutta varmasti hakisin jotain muuta sisältöä elämääni. Moni asia olisi jäänyt kokematta, koska yksinkertaisesti en olisi osannut edes toivoa niitä :)

Mikä/kuka disney/lastenleffojen pahis-hahmo on ollut susta pelottavin? :D
Lapsena mun mielestä Hirviö oli pelottavin :D

Mikä paikka NYC:issä on susta ehdottomasti vierailun arvoinen?
Mä en oo valtava NYC-fani, mutta sanoisin, että Empire State Buildingissa kannattaa käydä :)

Kuka Disney-prinsessoista oli/on suosikkisi?
Hmmm. Belle. Tai Ariel :)

Tärkein lapsuus ajan lelu?
Mulla oli sellanen keltainen pehmonorsu, jonka oon tinkinyt kirpparilla ihan itse 5-vuotiaana 10 markasta yhteen markkaan (se myyjä piti mua niin suloisena, että myi sen silti :D)

Täydellisen poikaystävän kriteerit? :D
Kiltti, huomaavainen, mielenkiintoinen, seksikäs, hurmaava, ihana, reilu, pukeutuu hyvin, kestää mun tiettyjä hankalia piirteitä erinomaisesti ja totta kai on maailman paras pussailemaan.

Jos joutuisit valitsemaan seuraavan kahden vaihtoehdon väliltä, kumman ottaisit ja miksi?
1) Äänesi kuulostaisi vanhan saranan narinalta
2) Päässäsi soisi taukoamatta lastenlaulut
No ehkä se nariseva ääni sitten, eipähän paljoa eroaisi nykyisestä :D

Aina riittää puhetta miehistä..;) nyt ajattelinki kysyä, että kuka nainen on inspiroinu (ehkä) sinua pukeutumiseen tai onko joku nainen jota arvostat pukeutumisella?
Hmmm. Kauheen vaikea kysymys. Inspiroivia naisia riittää aina läheisesti suomalaisesta Strictly Style -blogin Hannasta Blake Livelyyn, mutta että onko inspiroinut mua nimenomaan ylipäätään tähän koko juttuun (oletan, että tarkoitat sitä?) on vaikea sanoa. Ei ehkä kukaan ehdottomasti ylitse muiden. Äiti on aina pitänyt itsestään huolta, mutta en voi kyllä tätä äidinkään vastuulle sälyttää. Kaikkia voimmakaita naisia. Mun mielestä itsenä koristaminen / kaunistaminen / pukeminen on sen juhlistamista, että on saanut syntyä naiseksi :) Eli kaikkia samalla tavalla ajattelevia ja ylipäätään naisia? Onko vähän outo vastaus? :D

Jos oisit tuoli niin kenet julkkiksen haluaisit istuvan sun päälle? :D
Arvatkaapas kahdesti. Vinkki vitonen: Alex O'Loughlinin.

Moi, mua kiinnostaa mitkä ovat olleet tähän astisen elämäsi suurimpia oivalluksia (juuri niitä jotka ovat muuttaneet elämäsi suuntaa ja/tai saaneet sut ajattelemaan toisin). Eli millaisia ratkaisevia hetkiä/pohdintoja sulla on ollut a) 15 vuotta sitten b) 10 vuotta sitten c) viisi vuotta sitten ja d) juuri nyt tässä elämäntilanteessa?
Hmmmm. a) vaikee kuvitella, että 10-vuotiaana oli sen rakentavampaa pohdintaa kuin kuka Bäkkäreistä on paras. b) 15-vuotiaana olin jo oivaltanut sen, että ihminen on arvokas ja jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Vähän ehkä siis tullut itsevarmuutta, ja löysin itseni ja sen, että haluan olla juuri sellainen kuin olen Mötleyn lyriikoista ja siitä koko skenestä tietyllä tapaa. c) 20-vuotiaana oli ehkä mun elämäni suurin murrosaika, sikäli, että aloin punnitsemaan hirveesti asioita. Tajusin, että en tee asioita, joita haluan tehdä, ja päätin, että haluan tehdä eri juttuja. Ja sieltä aloin rakentamaan elämääni tietyllä tapaa uudelleen :) d) Juuri nyt ratkaisevimpia pohdintoja on ehkä se, että oon alkanut pohtimaan haluanko mä sittenkään perhettä tai lapsia, ja eri tavalla näkemään parisuhteita. Että rakkaus ei ole asia, mitä tarvitaan, vaan joka onnenkantamoisella saadaan, jos saadaan :)

Mikä on elämäsi vaikein päätös?
Se on vähän henkilökohtainen juttu, josta on onneksi jo vuosia :)

Mitkä (jonkun läheisen ihmisen sinulle sanomat) sanat ovat sellaisia, jotka ovat kantaneet/kantavat sinua yli vaikeiden aikojen? Tarkoitan siis sitä, että onko joku läheinen ihminen sanonut joskus sinulle sellaista elämänohjetta, josta on tullut sinulle todella tärkeä ja jonka muistat aina, kun elämässäsi on sellainen tilanne, että kaipaat lohdutusta?
No ei ehkä mitään tiettyjä sanoja, mutta kaikki mun äidinäidin suuntaamat ajatukset, joista en muista ihan hirveesti suoria sanoja, vaan kyse on enemmänkin ajatuksia ja sellasta yleistä asennetta elämään hyvyydestä. Lisäksi mun Lontoo-mama on todella älykäs nainen, jonka kanssa keskustelut on mulle äärimmäisen tärkeitä, ja puhumme usein paljon kaikesta mielenkiintoisesta ja elämän tärkeistä ajatuksista. Myös mun rakkaiden ystävien sanat, jotka nostavat mut aina, jos epäilen itseäni tai olen jotenkin epävarma itsestäni ihmisenä, ystävänä tai bloggajana :)

Mikä on kipein/vaikeimmin hyväksyttävä asia, jonka olet itsestäsi oppinut? Siis sellainen asia/luonteenpiirre tms., joka on ”niin sinua”, että et pysty sitä muuttamaan, vaikka ehkä niin saattaisit jopa haluta.
Oon tietyllä tapaa liian periaatteellinen. Monessa asiassa olisi ollut vaan helpompi kävellä pois tilanteesta, mutta mulla on käsittämätön tarve taistella tuulimyllyjä vastaan. Mulla on todella vankka käsitys oikeudesta ja oikeudenmukaisuudesta, joka on tullut kasvatuksessa, ja jos koen vääryyttä jossakin asiassa, vaikkei se koskisi minua, niin taistelen sitä vastaan. Olen herkästi ongelmissa, koska nousen helposti barrikadeille puolustaakseni mitä milloinkin, minkä koen olevan vastoin hyvää moraalia tai oikeudentajuani. Olisi helpompi olla enemmän hälläväliä välillä. 

Sitten vähän pinnallisempi: Mikä/mitkä kosmetiikkatuotteet ovat sellaisia, joista et haluaisi luopua, siis sellaisia, jotka todella toimivat? Voit ihan vapaasti valita, mainitsetko vain yhden tuotteen vai useamman tai onko tuote vaikka shampoo tai meikkivoide, mutta sellainen sen on oltava, että siitä on todella tullut sellainen olo, että ”vau, tämä todella toimii”.
Hmmm. Cloud Ninen suoristusrasvaa en vaihtaisi mistään. Label M.n shampoot ja hoitoaineet. Kasvoöljy Sanctuary Spalta ja meikeistä Cliniquen puuteri ja Nakedin luomivärit.

Pikkumyy vai Mymmeli?
En oo koskaan ollut Muumi-fani, mutta Pikku Myy on mun lempihahmo niistä :)

Lemppari lastenohjelmasi teeveessä kun olit pieni?
Tom & Jerry tai Maatiekiitäjä ja Kelju K. Kojootti :)

Minkälaiset tapetit oli huoneessasi kun olit 5v?
Hmmmm. Oisko ollu ihan perusvalkoiset :)

Millainen Wanhojen mekko sulla oli?
Kirkkaanpunainen ja iiiiiisolla vannehameella. Second handina serkulta.

Syötkö mieluummin naudan maksaa vai kieltä?
Kieltä!! I love it! Äippä tekee sitä usein ja se on herkullista :)

Mikä on aikojen kauhein/mielestäsi paras muotiaikakausi/suuntaus?
Hmmmm. Kauheen vaikee sanoa. Mä tykkään Marie Antoinette -meiningistä, mutta toisaalta nykypäivänä on paljon tosi makeita juttuja myös :)

Onko Vogue vai joku toinen ”muodinraamattu” ja tukipilari?
EI mulle ainakaan! Mä oon enemmän "elävän" muodin ihailija, saan paljon enemmän irti esim. Instagramista ja Pinterestistä :)

Jos susta tulisi taidemaalari minkälaisia ja tyylisiä tauluja tekisit?
Värikkäitä ja iloisia :) Sellaisia, joissa ei ois päätä eikä häntää :)

Kun oot matkustellut niin paljon, niin mikä on sun kaikkein mieleenpainuvin lentokokemus? Onko sattunut mitään vaaratilanteita tai muuta hurjaa?
Hmmmm. Ei kai. Vietnamissa kun lensin noro-viruksen väsyttämänä ja ihan hajalla, niin heräsin kesken lennon potkurikoneeessa, ja olin sitä mieltä, että se potkuri savuaa, vaikka mentiin siis vaan tumman pilven läpi :D Ei mitään kovin erikoista oo koskaan sattunut.

Oletko koskaan katunut että olet kirjoittanut jostakin tietystä aiheesta/asiasta blogiisi?
Olen. Paljonkin ja useammastakin asiasta.

Uskotko/osaatko kuvitella että pitäisit tätä blogia vielä 5 tai 10 vuoden päästä?
Uskon ja osaan kuvitella. Ainakin vielä viisi vuotta, kymmenestä en voisi vannoa :D Tai no uskoisin, että voisin pitää blogia vaikka miten pitkään, en vaan tiedä miten pitkään tämä kiinnostaa ihmisiä. En usko että voisin pitää blogia, jos sitä lukisi tosi vähän ihmisiä.

Onko sulle jäänyt pysyvästi mieleen joku lukijaltasi saamasi kommentti/viesti tms., hyvällä tai huonolla tavalla?
On. Useitakin. Huonolla tavalla ehkä pahin esimerkki on tämä yksi stalkkeri, joka on tosiaan kolmen vuoden ajan lähettänyt kamalia viestejä viikoittain. Onneksi positiivisia on paljon enemmän :) Ja niistä on jäänyt mieleen monta, ensimmäisenä tuli mieleen parin vuoden takainen erään syömishäiriöisen tytön sähköposti, jossa hän kertoi, että blogistani oli paljon iloa ja apua hänen oltuaan sairaalassa hoidossa pitkiä kausia. Tällaisia sähköposteja on ollut paljon, ja ne on mulle kaikista tärkeimpiä.

Jos sun pitäisi just nyt tällä hetkellä päättää missä maassa asuisut pysyvästi loppuelämäsi, minkä valitsisit?
Jos ois ihan pakko nyt valita, niin varmaan Suomi.

Aa, tuli vielä yksi kysymys mieleen: Oletko koskaan toivonut että olisit antanut blogillesi jonkun toisen nimen? Muistan kun joku taisi joskus kommenteissa kertoa, että luuli blogisi olevan nimeltään ”mun go-life” :D
Herrajumala, vähän joka päivä :D Mutta se on tullut jäädäkseen, ei sille enää mitään voi :)

Miksi aikanaan kiinnostuit Kipperin urasta? Mikä oli siis alkusysäys sille?
Oiskohan ollut -99 MM-kisat Norjassa, kun se tuli vähän puskista ja torjui sillon ainakin kai toisen kaksiosaisesta finaalista? Jos nyt en pahasti erehdy.

Mikä Kipperin saavutus uralla lämmittää mieltäsi eniten?
Kyllä mua lämmittää eniten se, että se on ylipäätään suomalaisena saavuttanut moneksi vuodeksi mielettömän hienon statuksen ja aseman NHL-maalivahtina.

Osaatko sanoa, tunnistavatko lentoemot ja stuertit sua Lontoo – Helsinki-välillä? Muistatko itse nähneesi samaa henkilökuntaa lennoilla?
Hahaha, ei ne itse siellä lennolla, mutta toi täti, joka lähtöselvittää Lontoossa alkaa jo muistaa mut :D

Kuka on sun mielestä kiinnostavin tai parhain poliitikko Suomessa? Siis ei tarvii välttämättä sellanen jonka ideologiaa kannatat, vaan persoonasta kyse. Ja miksi?
Hahahahahha, jos vastaan Paavo Arhinmäki, niin Vivve tykkäis :D En mä oikeen tiedä, Päivä Räsänen on vähiten hyvä mun mielestä, vaikka hullulla tapaa kiinnostava onkin. Ehkä Katainen on mun mielestä mielenkiintoinen, nuorehko ja vankka asema saavutettu jo. Pakko sanoa, että politiikan seuraaminen on ulkomailla asumisen myötä ollut aika naurettavan vähäistä mulla.

Mihin vaatekauppaan et voisi kuvitella astuvasi?
Vaikee kuvitella, että sellainen on. Jos ikkunassa ois jotain kivaa, voisin mennä vaikka Fiorellaan, vaikka se nyt ehkä ois pahin ajatuksena :D

Mitä tv-sarjoja seuraat?
Hawaii five-0, White Collar, Sons of Anarchy, Criminal Minds. En mitenkään hirveesti.

Kummasta luopuisit mielummin, rusketuksesta vai ripsienpidennyksistä?
Apua. Rusketuksesta varmaan, sitä ei muutenkaan oo jo hetkeen ollut :D

Onko totta, että ID on haastanut/ haastamassa sua oikeuteen jostain kunnianloukkaus-jupakasta? (jossain keskustelupalstalla oli tämmöstä..)
Valitettavasti asiaa en voi tässä vaiheessa kommentoida mitenkään, mutta heti kun saan mahdollisuuden / oikeuden kommentoida asiaa, niin varmasti niin teen.

Jos saisit nyt tietää olevasi raskaana pitäisitkö lapsen vai uskoisitko pystyväsi aborttiin/ adoptioon?
Pitäisin lapsen.

Jos saisit muuttaa yhden asian nykyisessä elämässäsi, mikä se olisi?
Vaikea sanoa. Olisin ehkä toiminut eräässä ihmissuhteessa eri tavalla, ja se saattaisi olla nykyään osa mun elämää :)

Jos saisit katsoa tulevaisuuteen ja nähdä itsesi 10 vuoden päästä, katsoisitko?
Haluaisin sanoa, että en, mutta toisaalta uteliaisuus saattaisi voittaa. Tosin, ehkä mä pystyisin olla katsomatta :)

Kuvitellaan, että sinun täytyy hypätä tästä nykyisestä elämästäsi ihan toiseen elämään. Millainen se olisi? Ketä ihmisiä elämässäsi olisi, mitä tekisit työksesi, missä asuisit jne. Käytä niin paljon mielikuvitusta kun mahdollista, jos haluat niin voit olla vaikka mies! :D
Hmmmm, mä en oikeen tykkää tällaisista ajatuksista. En oikein osaa edes perustella miksi. Mulla ei ehkä riitä mielikuvitus, koska jos saisin valita minkä elämän tahansa, ottaisin juuri tämän, enkä muuttaisi siinä mitään :) Mä ihan oikeesti rakastan elämääni sellaisena kuin se on, enkä ole koskaan tällaisia ajatusleikkejä harrastanut.

Mikä olisi unelmiesi häämatkakohde?
Varmaan Bora Bora nyt kun olen Malediiveilla ollut.

Jos saisit kutsua kolme jo edesmennyttä henkilöä luoksesi illalliselle, ketkä kolme saisivat kutsun ja mitä heille tarjoaisit?
Hmmmm. Michael Jackson, Elizabeth Taylor ja prinsessa Diana. Tarjoaisin suomalaisia ruokia, kuten poronkäristystä ja karjalanpiirakoita, ja tietenkin glögiä jälkkäriksi :D

(Arvatkaa, kuka on tuossa tummansinisessä autossa? Tän saaren kuningatarhan se siellä :) 

Jos maapallolle saapuisi ensimmäistä kertaa muukalaisia avaruudesta, ja heille voisi esittää yhden biisin, josta he voisivat päätellä millaista elämä täällä ylipäätänsä on, minkä biisin laittaisit soimaan? :D
Hahahahha, kauheen vaikeeta. Varmaan laittaisin If I Die Tomorrown, koska se on mun lempibiisi :)

Jos osallistuisit laulukilpailuun (esim idols, vof tms.) minkä kappaleen esittäisit?
Apua. Mä en osaa laulaa, eli jonkun josta en pidä. Joku Guntherin biisi :D Sitä ei voisi raiskata :D

Jos sun olisi pakko ottaa jokin lävistys kasvoihin, mihin ottaisit?
Lasketaanko kieli?

Mihin uusiin kohteisiin matkustamisesta haaveilet tällä hetkellä?
Japani, Etelä-Amerikka (erit. Argentiina), Etelä-Afrikka, Mauritius, Tahiti. Siinä nyt top5 :)

Olisiko mahdollista saada jotain karttakuvaa mistä näkisi suurin piirtein ne kohteet missä olet käynyt? :)
Voisi, se ois itse asiassa kiva ajatus :)

Mitä toivot joulupukilta tänä vuonna? :P
Hmmmm. En oikein mitään. Mä tykkään enemmän antaa lahjoja kuin saada. Mulla ei ikinä oo toiveita, hankin itse, jos jotain haluan :)

Olet sanonut ettet voi yhdistää kultaa ja hopeaa. Valitsisitko kihla/hääsormukseksi kultaisen vai valkokulta/hopean? Onko se poikkeus sääntöö, eli voiko sen kanssa mielestäsi yhdistää toista? :D
Kyllä mä nykyään yhdistelen välillä muutenkin :) Mutta hmmm, valkokultainen se kyllä olisi, ne on musta kauniimpia :)

Mitä tekisit työksesi jos se ei saisi liittyä blogiin tai muotiin?
Olisin varmaan markkinoinnissa jollakin lailla :)

Puhutko sä Simballe suomea vai venäjää, vai onko teillä joku muu yhteinen kieli? :)
Suomea.

Millä tuotteilla meikkaat ihosi, kun kasvosi hehkuvat aina niin luonnollisen kauniisti? Mitkä ovat lempihuulipunasi? :)
Mä tein just meikkituotepostauksen jonkun aikaa sitten, mutta ajattelin tehdä uuden pian. Mutta siis öljyä, bb-voidetta (tällä hetkellä Vichyn) ja ohuesti puuteria (Clinique) sekä aurinkopuuteria (The Body Shop). Lempparihuulipuna on YSL:n korallinen :)

Minkä väriset nallekarkit on susta parhaita? :D
Punaiset!!!

Ootko törmänny Lontoossa paljon julkkiksiin ja mikä on ollut mieleenpainuvin kohtaaminen?
En itse asiassa. Ron Weasleyn näyttelijän Ruper Grintin oon nähnyt ja viimeisin oli kuningatar :D Kardashianin siskot oli meidän koulun edustalla viime vuonna. En ees menny kattomaan :D Mä en oikeen havainnoi maailmaa ympärilläni, enkä oo oikeen kiinnostunut julkkiksista samalla tapaa kuin moni muu.

Kuinka venäläisenä koet itsesi?
Emt. Ehkä 20 %? :D

Oletko koskaan joutunut kiusatuksi venäläisen etnisyytesi ja taustan vuoksi, ja oletko yrittänyt peitellä venäläisyyttäsi vai oletko avoimesti venäläissyntyinen/täytyykö se tieto ”kaivaa” sinusta ulos (tarkoitan siis – tavatessasi uusia ihmisiä mainitsetko, että olet Uzbekistanissa syntynyt ja vanhempasi ovat uzbekkeja/venäläisiä)?
Hmmm, riippuu. Jos tulee puheenaiheeksi, niin sanon sen aina, enkä sitä millään tapaa salaile, olen päinvastoin ylpeä siitä. Mutta en mä nyt kyllä ikinä oo silleen "moi, oon Anna, oon tuolta maasta, jota mun frenditkään ei osaa lausua"... Kerron aina avoimesti ja oma-aloitteisesti, muttei se oo sellanen in your face -ilmoitus :D

Puhutko perheesi kanssa venäjää? Vai millä tolalla venäjän kielitaitosi on – onko sinulla laaja sanavarasto, osaatko kirjoittaa sujuvasti, oletko kouluissa opiskellut venäjän kielioppia? Kuinka usein joudut/pääset puhumaan venäjää, jos perheen kanssa kommunikointia ei lasketa (esim. matkoilla ollessa)?
Perheen kanssa puhe on suomen ja venäjän sekoitusta, silleen että RUS 70 % - FIN 30 % suunnilleen. Tai vanhempien kanssa enemmän venäjää, siskojen kanssa suomea. Oon opiskellut pitkän venäjän ja yliopistossa suorittanut kurssit. Aika harvoin pääsen puhumaan venäjää, en ees muista millon viimeks, kun kyseessä ei oo ollut perhe/perhetutut.

Oletko käynyt Uzbekistanissa sitten syntymäsi?
Ollaan muutettu sieltä pois kun olin 4, sen jälkeen kävin siellä kerran, mutten ole aikuisena ollut.

Tunnen jonkun verran Suomessa kasvaneita venäläisiä, ja tosi moni kokee silti itsensä kovin suomalaisina ja venäläistaustaa peitellään ja sitä hävetään. Mun mielestä se on ääretön rikkaus, ja suorastaan kadehtien kuuntelen kavereideni venäjänkielisiä puhelinkeskusteluja perheelleen. Kateellisena kuuntelen, kuinka menevät vanhempiensa luokse pelmenejä ja blinejä syömään. Oih. Eikö sunkin etninen tausta ole venäläinen/uzbekistanilainen, vai onko sulla geneettisesti suomalaista verta? Sulla kun on todella upeat venäläiset/slaavilaiset piirteet ja ennen kaikkea vartalo ja loputtoman pitkät jalat. :)
Mulla on melkein enemmän itse asiassa eurooppalaista taustaa kuin venäläistä/uzbekkilaista, kun äidin vanhemmat on suomalainen ja liettualainen ja heillä tosi värikäs eurooppalainen sukupuu :) Mutta kyllä mä oon ehdottomasti enemmän ylpeä venäläistaustaisuudestani kuin mitään muuta. En oo koskaan tajunnut tuota nolostelua, joskin ymmärrän sen sillä muistolla, joka mulla on venäläisvastaisuudesta, jota lapsuudessa joutui kokemaan.

Siinäpä ne viimeisetkin kysymykset ja vastaukset :) En ehtinyt vielä valkkaamaan suosikkiani, mutta ilmoitan sen mahdollisimman pian ja sen esittäjä saa luvatun pikkutuliaisensa sitten :) Kiitos kaikille asiallisista ja erityisesti hauskoista kysymyksistä!!♥

Mitäs tykkäsitte asusta? :) 

Do you like the outfit? :)

(Päivän otsikkobiisi: Example - Midnight Run)

Kommentit

Emma (Ei varmistettu) http://scotlandstyle.blogspot.fi/

Miten sä pärjäät brittisäällä tuollaisilla liehuvilla maxeilla? Musta ne on tosi nättejä, mutta en kehtaa pitää kun täällä pohjoisessa vaihtuu sää vartin välein ja ne näyttää niin törkeeltä jos helma on märkä...

Anna (Ei varmistettu)

No mulle on onneks osunu hyvä tuuri, ettei oo satanu :D Tuurilla siis pärjään :D

samson (Ei varmistettu)

Olisiko mahdollista saada jotain karttakuvaa mistä näkisi suurin piirtein ne kohteet missä olet käynyt? :)
Voisi, se ois itse asiassa kiva ajatus :)

itse asiassa se olisi aika loistava sisustusidea (: heti ku sen näkee nii näkee että oot seikkailija/matkustelija.
Nätimmäks sais jos se olisi mustavalkonen niin sopis sun huoneeseen jos ymmärsin oikein että pidät mustavalkosesta :D ja ostat kasan nuppineuloja ja pistät aina siihen missä oot käyny aah mun unelma. meenki ite tekemään tän ja ostamaan samalla tasan neljä nuppineulaa terveisin jännittävän elämän omaava samson.

Aloin muuten nauraen miettii sitä miten joku päivä muutaman vuoden jälkeen sä kirjotat postauksen siitä miten löysit jotain ihanaa Fiorellasta :D koska kun se mainitset ettet tykkää nii löydätki jotain :D

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on itse asiassa tuo valkoinen karttapallo, johon olen suunnitellut laittavani tarroja kaikkien maiden kohdalle, joissa olen ollut :) Ja todennäkösesti kuukauden sisään löytyy just jotain Fiorellaa, tms :D T: tuuliviiri

m (Ei varmistettu)

Se kysymys (jonka esitin keväällä ja jota et koneessa netin puutteen takiua saanut esiin) jäi näemmä pois...

Anna (Ei varmistettu)

Ai perhana, niin jäikin. Reikäpäänä unohdin :) Vastaan siihen itse asiassa ihan postauksessa erikseen, kun aiheesta olen kuitenkin kirjoittamassa :)

bum (Ei varmistettu)

i don't like your outfit. i fuckin' love it!

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, thanks :)

Lisa (Ei varmistettu)

Tuli mieleen noista venäläisyys-kysymyksistä, että haluaisiko matkustaa Uzbekistaniin? Teillä on varmaan kuitenkin sukulaisia ja historiaa ainakin siellä joten kiinnostaako sua sun uzbekki-juuret?

Anna (Ei varmistettu)

Haluaisin kovastikin :) Ja tarkoituksena olisikin matkustaa sinne mahdollisimman pian :)

S (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta blogista! Itseänikin ihan hävettää jotkut kommentit mitä olen tänne kirjoittanut aikaisemmin...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

jamia (Ei varmistettu)

Moni varmaan käy lukemassa kommentit viimesimmistä postauksista ku oot julkassu, niin pienenä ehdotuksena et noi " " linkit vois siirtää jonnekki kommenttien läheisyyteen (mieluiten kommenttien loppuun). Tervesin laiskimus, joka ei jaksais selata piiiitkiä postauksia ja jo luettuja kommentteja aina ylös asti päästäkseen lukemaan seuraavan postauksen kommentit. :D

Ja toinen mikä vähän häiritsee lukukokemusta on se, kun kommentoijien nimet/nimimerkit ei erotu oikein mitenkään. Musta on jotenki kivempi lukea ku näkee kuka on kirjottanu ja kyllähän sen nytki näkee, mutta joskus kiireessä on kiva selata ja lukea vaan "tuttujen" kommentit ja nyt niitä ei vaan oikein bongaa kovin helposti. :D

Mutta eipäs sen kummempia! Pikkujuttujahan nuo ja ei kyllä juuri hetkauta, jos et pistä toteutukseen, mutta oli pakko kuitenki pistää kommenttia. Jos ei pelaa ei voi voittaa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, kommentoijien nimimerkkien suhteen on tulossa muutosta :) Ja jos luet postauksia pääsivulta, etkä aina yhtä postausta kerrallaan (eli www.mungolife.fi), niin sitten kommentit ei näy lukiessa, vaan pääsee suoraan seuraavaan postaukseen :D

jamia (Ei varmistettu)

Aah, siis luen kyllä joo postaukset pääsivulta. Julkaset vaan kommentit yleensä myöhemmin niin käyn ne sitten lukaisemassa ja siinä pitää sit selata kaikki kommentit, mitkä on just lukenu, ja postaus, että pääsee lukemaan taas seuraavasta postauksesta kommentit. Kun se edellinen/seuraava namiska on sivun ylälaidassa. :D Mutta kuten sanoin, pikkujuttu. :)

Anna (Ei varmistettu)

Joooo, niin silleen :/ Siihen ei kyllä saa muutosta :/

jamia (Ei varmistettu)

" noi " " linkit " mun kommentti näkyy nyt mulle noin että lainausmerkkien välissä ei näy mitään? :D Siinä oli siis et ne edellisen ja seuraavan postauksen linkit.

Annie (Ei varmistettu) http://Baby-bingo.blogspot.fi

Kuinka täydellinen tuo takki onkaan!! Upea. Vitsi sulla on kyllä ollut viime aikoina muutenkin tosi kauniita asukokonaisuuksia, on vaan jäänyt kommentoimatta :)

T. Kateellinen tuore kotiäiti, joka hengaa 95% ajasta lökäreissä :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Saara (Ei varmistettu)

Vautsi mikä asu! Osat sopii hyvin yhteen toistensa kanssa ja kokonaisuus sopii sinulle hyvin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

westley (Ei varmistettu)

Mitä muita venäläisiä taikauskoisia tapoja on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Onhan niitä ihan hirveesti :D Toisesta pitää ajatella rumia ajatuksia, kun sillä on joku tentti tms. Tai siis toivoa tavallaan pahaa, joka kääntyy onneksi.. (Meneeköhän mulla aika nappiin elämässä kiitos muutaman keskustelupalstan?! :D), ei saa nukkua jalat ovelle päin, ei saa kantaa ketään jalat edellä, ei saa kävellä toisen yli (jos vaikka makaa olkkarin lattialla lapsi pelaamassa videopeliä, niin sen yli ei saa astua), ei saa kaataa lasiin, joka on ilmassa.. Näitä on ihan hirveesti :D

sussu (Ei varmistettu)

Voi ei, ei hirviö voi olla pelottava :/ :D Mun mielestä koko leffa meni pilalle siinä vaiheessa kun hirivöstä tuli ihminen taas, se jäbähän ei ollut edes järin häävin näkönen!!! Ja jotenkin mun sydäntä raastaa se leffa joka kerta kun se hirviö on alkuun ihan mulkku mutta sitten hän oppii rakastamaan ja hän on jotenkin niin suloinen ja kun hän päästää sen pimun menemään niin itken enemmän kun sillon kun Mufasa vetää viimesen henkäyksensä.... Se hirviö on mun mielestä enemmän mies kun se lopun mikkihiiri.
Että sellasta :D Toinen muki glögiä tais olla liikaa...

Anna (Ei varmistettu)

Mä luin tän siis M:lle ja Annikalle kotisohvalta eilen ääneen tän kommentin :D Tää oli musta niin tunneladattu kommentti Disneysta, että tää oli niin ihana :D Me ollaan sikäli eri mieltä, että vaikka se Hirviö olikin musta kauheen suloinen sitten lopuksi, niin lapsena se oli alkuun pelottava. Siis silloin 5-vuotiaana. Ja oon eri mieltä prinssistäkin, mun mielestä Hirviö ihmisenä on se kaikista komein prinssi :D

sussu (Ei varmistettu)

Mä nyt oon muutenkin ollut aina vähän sairas lapsi niin en ihmettele mielipide-eroja tässä tilanteessa ollenkaan :D Mun mielestä disneyn prinssit ja muut sankarit on järjestään ollut hirveen siloposkia kaikki, paitsi se Mulanin sotilas-kapteeni-jäbä, se oli mun kuumien tunteiden kohde joskus...

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahhahah, joo ei, mun maku oli enemmänkin BSB-Brian ja juurikin Hirviö Prinssinä :D

Biatch

Hei minkälainen vuori tuossa nahkatakissa on? Loooviing it!! Sairaaan ihana asukokonaisuus! <3 <3

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole vuorta :) Nahkaa vaan :) Ja kiitoksia :)

Nasu (Ei varmistettu)

Tuli mieleen tosta, että et pitäisi blogia jos ei olisi paljon lukijoita tossa toisessa postauksessa käsittelemäsi asia. Jos sun blogia lukee kymmenisiä tuhansia ihmisiä niin eikö se "vihaava" osa ole siitä kuitenkin aika pieni? :) Mun mielestä sun ei kannattais ottaa itseesisua tai bloggaavia kavereitasi haukkuvia ihmisiä, ja varsinkaan antaa vaikuttaa sun blogisi sisältöön. Niillä ihmisillä ei ole omassa elämässään kaikki asiat hyvin ja purkavat sitten sitä ihmisiin joilla kokevat olevan liikaa, näin mä sen näkisin. Ja eihän sille voi mitään jos jonkun mielestä olet ruma tms., koska kukaan normaali ihminen ei ala julkisesti(eikä pitäisi kyllä selän takana tai henk.kohtaisestikaan) tollaisia kommentteja toisista ihmisistä laukomaan.

Ja en nyt syytä sua, mutta kyllähän sä itsekin(ja monet muutkin bloggarit) olet välillä aika provosoiva, joten negatiivista palautetta tulee varmasti sekä syyttä että syystä. :D En ole itse ollut aina se pidetyin henkilö, joten tiedän kyllä miltä tuntuu kun viha kohdistuu suhun itseesi ihmisenä. Miten voi olla loukkaantumatta jos joku sanoilla tai eleillä osoittaa, että sä olet paska, ruma ja et antsaisisi elää? Onneksi oma itsetuntoni on jo parantunut ja pääsen aika helposti yli tälläisistä kommenteista jos sellaisia tulee. Toivottavasti muillakin olisi yhtä paljon tsemppiä nousta kaiken sen paskan yläpuolelle, minkä säkin oot itseesi kohdistuvien loukkauksien kohdalla tehnyt. Toisten sanat ei tee kenestäkään vähempiarvoista. :)

Toi stalkkeritapaus on kyllä varmaan just sellanen joka vie välillä uskon koko ihmiskuntaan. Oiskohan tollasesta tapauksesta mahdollista tehdä esim. kunnianloukkaussyyte niin loppuis toi touhu?

Minna (Ei varmistettu) http://styleinacoconutshell.blogspot.fi/

Aivan upea tuo takki, miksi mä en ole bongannut sitä silloin kun se oli kaupoissa, vaikka yritänkin aina Stockalla muistaa pyörähtää Cristellen osastolla? :D Upea on kyllä tuo hamekin, yhä edelleen. Ja kokonaisuus on aivan ihana, todella kaunis ja raikas tuo vaalea värimaailma! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on kai jo puolisentoista vuotta vanha :) Ja kiitoksia kovasti :)

fii (Ei varmistettu)

Ensin nauratti ja ärsytti kiusaamispostauksesi, pidin sitä draamakuningattaren säälinkalasteluna, ristiriitaisena kuten persoonastasi olin aina aiemminkin ajatellut. Mutta pari päivää mietittyäni oli pakko katsoa peiliin ja tajuta että olit oikeasti suruissasi. Ja olin siihen osasyyllinen muiden kanssa. Olin vinoillut ja naureskellut postauksillesi vaikka järkevintä olisi tietysti ollut kokonaan jättää lukematta saati kommentoimatta, tyyliin ellei ole mitään hyvää sanottavaa älä sano mitään.
Ylipäätään tajusin miten typerästi olin toiminut; vaikka kollektiivinen sarkasmi huvittaisi hetken, ei siitä mikään hyvä olo pidemmän päälle jäänyt, päinvastoin. Ikävä ei levittänyt hyvää oloa vaan ihan jotain muuta. Miten olinkaan voinut vajota näin alas, aikuinen ihminen. Avasit toivottavasti useita silmiä ja mieliä, ja vaikka kärjekkäästä kynästäsi olisi mitä mieltä tahansa, kyllä meidän pitää kaikkien osata käyttäytyä sivistyneesti kanssaihmisiämme kohtaan.

Pyydän anteeksi.

Kaikkea hyvää Sinulle jatkossa.

Anna (Ei varmistettu)

Todella lämmittävää kuulla, että postaus herätti ajatuksia, ja toivottavasti jatkotoiminta on sitten sen mukaista, että muistaa, jokainen me ollaan vain ihmisiä :) Kiitoksia kovasti kommentistasi, todella todella kiva kuulla, että herätti jotakin muutosta <3

fii (Ei varmistettu)

Herätti todella, nolo ravistus koko asia itselle: "Nainen, mitä v***a sussa tapahtuu?! :O" Olin melko syvällä kitkerissä liemissä. Nyt palaan huolehtimaan vain omasta elämästäni, hyväksi havaittujen positiivisuus synnyttää positiivisuutta & hyvä kiertämään -teemojen pohjalta. Ainoa vaihtoehto, oman itsenkin takia, eikä mitenkään vastenmielinen. ;)

Kiitos ymmärryksestä <3

En tajua miten en antanut itseni myöntää millaisen edelläkävijän teon olit suorittanut, nuorena tyttönä rohkeasti avannut elämäsi blogiin, siitä muotoutunut hyväpalkkainen työ jolla mahdollistaa unelmakoulutus ja matkat maailman ympäri. Eihän sitä voi kuin isosti kunnioittaa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja aivan ihanaa kuulla :) Tuo "Nyt palaan huolehtimaan vain omasta elämästäni, hyväksi havaittujen positiivisuus synnyttää positiivisuutta & hyvä kiertämään -teemojen pohjalta" -asenne on juurikin alkuaskel siihen, että omasta elämästä muovautuu se unelmaelämä :)

BEAUTIFUL LIFE

Hyvin sopii syksyisempäänkin asuun toi maksi :)

Mun mies on virolainen ja alkuun nauratti noi kaikki uskomukset, kun sanoi sisällä viheltämisestä ym :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaah, voin joo kuvitella, että siihen tottumattomalla on vähän rankkaa :D

Meri (Ei varmistettu)

Miten niin sun kaverit ei osaa lausua Uzkepistania?

Anna (Ei varmistettu)

En tiedä. Yks sellanen hassu on ainakin, joka sanoo aina uskepistan <3

maisu (Ei varmistettu)

ihana biisi, upea nainen! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Ja biisi on kyllä 10 + :)

meow (Ei varmistettu)

Todella kiva asu. Semmonen piristävä ja valoisa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sheila (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Saatoin viettää eilen hetken jos toisenkin metsästäen netistä tuota nahkatakkia. Ei piru löytynyt :(.
Tuota tokaa kuvaa jäin tuijottamaan hetkeksi ihan vaan sen takia, että olet siinä niin hurjan kaunis :).

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on jo vähän vanhempi :) Ja kiitoksia kovasti <3

Elli (Ei varmistettu)

Coolia nähdä kuningatar, en mäkään niistä Kardashianeista.. :) Indiedaysin touhu kuulostaa kyllä pahalta, jos ne nyt sua vainoaa. Tollanen suuntukkimismeininki muutenkin ärsyttää. Muuten TripAdvisorissa on joskus ollu sellanen karttagrafiikka, mihin saa vieraillut kohteet, mut ei kyllä mikään maailman visuaalisin toteutus siinä..

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se ei oo kauheen nätti toteutukseltaan :(

Leticia (Ei varmistettu)

hi, my name is Letícia and I would like to know how can i buy this skirt
how can i buy this amazing skirt?
I'm Brazilian

Anna (Ei varmistettu)

It's from Kookai :)

Kommentoi