"I could stay awake just to hear you breathing / Watch you smile while you are sleeping / While you're far away and dreaming"

Mungolife

SYKSYN SUOSIKKI TALVIVERSIONA. Mä tosi harvoin blogissani näytän tismalleen samaa asua kahdesti. Mun mielestä se ei ole blogin tarkoitus, kun ne asut kuitenkin arkistoista löytyy. Kuitenkin, mä jatkuvasti käytän samoja yhdistelmiä, ja usein vielä tosi samalla lailla yhdistettynä. Miksipäs ei sitten välillä laittaisi niitä blogiinkin. On helppoa kuvitella, että bloggaajalla on joka päivä uudet vaatteet, vaikka esimerkiksi välillä mullakin menee kuukausia, että asukuvia on vain 5-7, ja päiviä kuitenkin kuukaudessa on ne 30-31. Varmasti ruudun toiselle puolelle vaatteiden kiertokulku on todella hämmentävä, kun ei samaa vaatetta juuri näy. Oikeassa elämässä tilanne on kuitenkin aivan eri.

AUTUMN FAVOURITE AS A WINTER EDITION. I tend to publish the same outfit twice rather rarely on my blog. I don't think it's the purpose of the blog, since you can already find the same combination in the archives. However, I really loved this outfit I wore in the autumn, and since I seem to be wearing it about once a week, here's an updated version of it :) 

Yksi tämän vuoden omia suosikkejani asuistani on ollut ehdottomasti tämä asu. Päivitin hieman asua tähän loppusyksyyn / alkutalveen sopivammaksi karvakaulurin ja nahkatakin avulla, ja jalkoja lämmittämään iskin polvisukat. Nähtävästi viime aikoina mun silmää on vain ja ainoastaan miellyttäneet vaalean ja beigen eri sävyt, tämäkin asu on aika yksivärinen, sävy sentään vaihtuu vaatekappaleesta toiseen. En tiedä onko kesän jälkeen jotenkin värien yliannostus, vai varaudunko jo etukäteen pimeeseen aikaan pukeutumalla mahdollisimman valoisasti.

This outfit has been one of my favourites this year and I didn't feel like changing much of it. I just added some socks and a leather jacket and a snood to keep me warm. Apparently I'm on a massive creamy tones -craze at the moment, since I feel most of my outfits lately have had tons of different shades of white and beige. Maybe I'm subconsciously getting prepared to the darkest time of the year by dressing as lightly as possible.

Tänään on mennyt tasan viikko meidän muutosta. Tavarat alkaa olla jo aika hyvin paikallaan asunnolla ja muutamaa pikkuprojektia lukuunottamatta muutto alkaa olla paketissa. Vielä kun saisi taklattua vinon pinon silitettäviä juttuja, ja selvittäisi kaaoksen nimeltään "pussilinen koruja" voisin huokaista ääneen ja todeta, että nyt se on tehty. Ihan hyvä suoritus musta viikossa, ottaen huomioon, että siitäkin ajasta tuli oltua Suomessa muutama päivä.

Kämppiselämä on lähtenyt käyntiin juuri niin hienosti kun osasin odottaa. Annika on päivätöissä toimistolla, ja elää toimistoaikataululla arkisin. Äärimmäisen hyvä vaikutus muhun moisella, nimittäin olen tässä mennyt nukkumaan sammunut kuin saunalyhty yleensä viimeistään 23 aikaan, ja olenkin herännyt täysin virkeänä aamulla klo 8 ilman herätyskelloa. Iho ja silmäpussit kiittää, ja olo on muutenkin paljon pirteämpi ja iloisempi. Meillä on koulua maanantaisin ja perjantaisin vasta 14 eteenpäin, torstaisinkin pitää olla luennolla vasta 10.45 ja ainoa aikainen aamu on keskiviikko, jolloin luento on 9. Mun rutiini yksin asuessa oli mennä nukkumaan siinä 2-3 maissa ja herätä sitten 10 jälkeen, mikä teki mun keskiviikoista aika tuskallisia. Tänään heräsin oikein virkeänä suihkuun vähän ennen aamuseitsemää, Nukkumatti nimittäin keräsi mut talteen jo ennen 23 eilen. En muista milloin olisin kohdannut viimeksi maailman hymyssä suin ennen kuin klo on ollut jo lähempänä puoltapäivää. Vaikka tekemisestä ei tällä hetkellä ole ollut koulujuttujen, töiden ja muuttokasojen purkamisen myötä pulaa, niin eilenkin ehdin keittämään itselleni iltateen ja lukemaan pari lukua uudesta kirjastani ennen kuin menin nukkumaan. Olen usein itseni pahin vihollinen nukkumalla liian vähän, ja hosumalla sitten unipuutteisena ja kärttyisenä elämäni läpi. Iso ongelma on usein ollut myös se, että alan nuokkumaan joskus aamun pikkutunteina työjuttujen äärelle ja menen siitä suoraan nukkumaan. Levottoman rauhattomasti. Nyt olen ottanut tavaksi ottaa puolen tunnin rauhoittumisen ennen nukkumaanmenoa. En mieti töitä tai koulua tai mitään muutakaan verenpainetta nostattavaa, vaan juon teetä tai venyttelen ennen nukahtamista. Unikin on niin paljon syvempää ja rauhallisempaa silloin. Kuulostaa kovin kliseiseltä, mutta mulla toimii erittäin hyvin. Jalo taito oppia näin 25-vuotiaana.

It's been a week since we moved houses, and finally everything seems to have found its place in the house, and the flat is almost ready :) I do have some minor tasks like tackling through a pile of ironing before I can take a deep breath and say that I'm all moved in, but I'm sure it will all be very soon. 

Life with a flatmate has started just as well as I expected. Annika, my flatmate, works office hours, so it's been good for my very bad sleeping schedule. Since she goes to bed quite early, I have turned myself in early as well. It's such a strange feeling to be asleep before 11 PM and wake up with no alarm clock in the morning. I feel so energized and much more cheerful than usual. I've also made a conscious attempt to relax before going to bed. I always tend to work quite late into the night and only go to bed around 3 AM when I'm already falling asleep at my laptop. Now I've actually taken a good half an hour to calm down with a cup of tea and a book, or just some light stretching. And I've been sleeping like a baby! Maybe it's the new place, the new orthopedic mattress or just the placebo effect, but I've felt really full of energy constantly :) 

Edelleen sydämeni sykkii lujasti myös uudelle asunnollemme. Nyt kun tavarat on paikallaan, asunto tuntuu niin tilavalta; avaralta ja valoisalta. Myös kun kaikki huonekaluni ovat paikallaan, niin oma makuuhuone näyttää juurikin omalta kuningaskunnalta, ja tykkään siitä niin kovin. On ihanaa tehdä ruokaa isossa keittiössämme ja käydä aamulla suihkussa, jossa lattialämmitys pitää huolen, ettei tule kylmä.

Parasta kodissamme on kyllä sijainti. Ihana Liisa asuu ihan lähellä ja saankin kuulemma usein suloisen vierailijan meille hengailemaan sohvilla teetä juoden. Paljon fiilistelyä on aiheuttanut myös se, että olen tässä nämä päivät kävellyt kouluun. Julkinen liikenne on Lontoossa aika kallista, joten kouluun kävellessä säästyy aika pitkä penni pidemmän päälle, mutta se ei ole edes kovin merkityksellistä rehellisesti puhuen. Meiltä metropysäkille on n. 800 metrin matka, ja koulun oville kotiovelta on 1,8 km. Totesin tuossa pari päivää sitten, että ei voi se ylimääräinen kilsa tuntua missään, ja kävelinkin kouluun. Alle 25 minuutissa ehtii rauhallista vauhtia köpötellen koululle, ja saman verran aikaa menisi kyllä metrolle rämpimiseen ja sitten sillä sillipurkilla kerran vaihtaen koululle meneminen. Varmasti välillä turvaudun myös metroon, mutta tällä hetkellä olen tykännyt kovasti kävellä kouluun. On jotenkin tosi virkistävää aamulla kipsutella raittiissa (tai Lontoon versiossa raittiista) ilmassa kouluun ja kotiin. Kunto kiittää jokapäiväisestä ylimääräisestä kävelystä, ja jotenkin koulussakin jaksaa paljon paremmin kun ensin on saanut pienen happihyppelyn suoritettua.

Alan kuulostaa mummolta kun fiilistelen täällä teekuppia ennen nukkumaanmenoa ja kävelymatkaa koululle. Ei mitenkään kovin villiä elämää Lontoossa hei!? :D

I'm still deeply in love with our flat. Now that everything has found its place, it feels very spacious and light in there. I love cooking in the massive kitchen and now that all of my furniture has arrived, my room feels very much like my kingdom. I love it!

The best thing about the flat is the location. It's about 800 m from the tube station, but then it's only 1,8 km from my Uni. So I've been walking to Uni and back lately. It feel silly to take the tube because of the one kilometer and I feel so happy just  walking the streets in no rush. It takes me about 25 minutes ti get to my Uni, which is exactly the time it used to take me on the tube. But now that I've been walking, I feel much more perky arriving at Uni, after some very light exercise and the London equivalent of fresh air. 

I'm starting to sound like an old lady with my extreme joy of stuff like a morning walk and a cup of tea before bed. Not much of a wild life in London, right? :D

Tänään mä kyllä tykkään aika lailla kaikesta mun elämässä niin kovin ♥

Huomenna nokka kääntyy taas kohti Suomea viikonlopuksi, mutta palaan varmasti langoille vielä ennen sitä :)
Sillä välin.. Mitäs tuumailette tästä päivitetystä versiosta syksyn suosikkiasuani? 

I'm quite happy with everything in my life right now ♥

Tomorrow I'm off to Finland again for the weekend, but I'll surely get back online before then :) 
Until then, what do you think of this outfit? 

Kommentit

Hitsi toi asu on kaunis ! Toimii paljon paremmin syksyversiona kuin kesäisenä, koska detaljit luovat asusta mielenkiintoisemman :)

Ja kuulostaa aika kivalta toi uus kämppä ! Voi kun itekkin osaisi irottautua tästä helvwtin läppäristä ja lukea illalla kirjaa (kirjapino on nimittäin melkoinen.. ei vaan taida olla tarpeeksi mukaansatempaava kirja tällä hetkellä menossa ;) )

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Ja hei, nyt vaan irrottaudut ja nautit rauhasta vähän! :)

Tiia (Ei varmistettu)

Mä en voi sille mitään, että mulle tulee noista sukista mieleen, että sulla ois jonkinlainen vamma molemmissa polvissa ja tuet niitä ideaalisiteillä o_O Muuten nätti asu, ja toi kauluri on tosi söötti :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, siskoni sanoi jotain samanhenkistä :D Kiitoksia kovasti :)

titi (Ei varmistettu)

Muuten ihana asu mutta noi polvisukat vois olla vähän romanttisemmat tai erikoisemmat ettei niitä luule sideharsoksi :D :) Kiva muuten kun jaksat postailla niin aktiivisesti vaikka sun elämä vaikuttaakin välillä melko hektiseltä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, joo, kieltämättä vähän siltä näyttää noissa kuvissa :D

Anna (Ei varmistettu)

That dress makes you looking innocent ;) haha I love that dress. It has been my fav outfit so far :)

May I ask you a few things about your uni stuff? :) When are you finished with your studies? And after that, do you have any plans on staying in London?

Aaaand another question, could you recommend me a good place to have dinner in Helsinki which is not too expensive?! Would be lovely!

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, thanks :)
I am finished in June 2015 :) I'm not sure yet about my future plans, I might stay here or go back to Finland or somewhere else. I'm sure I'll find out by then.
I love Sushibar + Wine for dinner, and also I quite often frequent in Tony's Deli on Bulevardi :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/everm0re

I know what you mean :) I don't wanna stay in Hamburg forever. :) but cool! And thanks for the tips! :)

Anna (Ei varmistettu)

That's allright :)

Toi asu ja noi värit on niin kivoja. Munkin lemppareita. Miksi syksyllä ja talvella pitää aina pukeutua niin tummasti ja harmaasti, mä olen nyt yrittänyt käyttää kirkkaitakin värejä, mutta jostain syystä sitä vaan menee pimeää kohti ton pukeutumisen kanssa tähä aikaan vuodesta :/

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :) Ja mä oon nähtävästi tehnyt tiedostamattoman päätöksen taistella sitä vastaan :)

Vinni (Ei varmistettu)

Ihana asu! Onko sulla muuten vielä se "meeko/pesukarhu"-paita käytössä? :D

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Just pidin sitä joku päivä :)

emppu (Ei varmistettu)

Ihana asu! Haluisin itsekin välillä pukeutua toleen mekoihin ja "näyttävästi" mutta päädyn aina vähä easympään vaihtoehtoon eli johonkin farkkuihin :/

Anna (Ei varmistettu)

No se ei ole kuin sun oman päätöksen päässä :) Eli anna mennä vaan ja haasta itsesi kokeilemaan :)

napp (Ei varmistettu)

Hmm. Välillä tuntuu että nää sun värimätsäykset menee jokseenkin ohi.. Yleensä sulla on tosi hyvä maku erilaisten värien ja matskujen yhdistämisessä, mutta _minun_ mielestä tässä on ehkä vähän liikaa kaikkea yhdistetty samaan settiin. Rohkeaahan sun pukeutuminen mutta senkin voi kyl tehdä tyylillä.

Anna (Ei varmistettu)

No, mielipiteensä kullakin :)

A (Ei varmistettu)

Ootko vähän ristiriidassa itsesi kanssa ku muutama postaus sitten sanoit että taksit jne on halpoja siellä ja nyt julkinen onki kallista :D

Anna (Ei varmistettu)

Taksit ja julkinen liikenne on hieman eri asia?! Taksit on takseja, julkinen liikenne on busseja ja metro. Ei nyt ehkä itselläsi ollut homma ihan hanskassa ;)

maija_88 (Ei varmistettu)

Ihana mekko!

1,8 km ei kyllä oo matka eikä mikään kävellen! Entä onko siellä Lontoon keskustassa ihan katastrofaalista taittaa sitä matkaa pyöräillen?
Muuten, kun sä joudut matkustellessa ja ehkä arkisinkin kävelemään päivän aikana monia kilometrejä, niin otatko sitä huomioon kenkävalinnoissasi? Käytätkö siis ikinä mitään "kunnon" kävelykenkiä? En usko että korkeet korot voi tuntua mukavilta jaloissa, jos koko päivän joutuuolemaan jalkojen päällä. ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en kyllä uskalla mennä pyörällä, kun on niin pirusti ihmisiä ja autoja keskustassa :/ Noooo, jos tiedän, että oon tosi pitkiä matkoja jalkaisin, niin otan aina mukaan ballerinat, jotka helposti pystyy sujauttamaan laukkuun ja vaihtamaan jalkaan kun siltä tuntuu :) Lenkkareita en kyllä käytä, tai sellaisia varsinaisia kävelykenkiä :)

mari (Ei varmistettu)

Haa! Eka kerta kun tunnistan otsikkona olevan biisin ilman googlausta! Ja taitaa tämä olla ensimmäinen kommenttinikin (vaikka oon tätä jo sun tummahiuksista ajoista alkaen lukenutkin) :-) kiitos hyvistä kirjoituksista ja inspiroivista asukuvista.

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no toi onkin niin legendaarinen! :) Kiva, että kommentoit ja ihanaa, että olet ollut niin pitkään mukana :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Pitää varmaan kaivaa oma samantyylinen mekko esiin tän postauksen inspiroimana. Oon pitänyt sitä kesämekkona, mutta miksei sitä vois syksylläkin käyttää!

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja toi mun on ainakin neulemekko, niin sopii hyvin myös syksyyn :)

Anzq (Ei varmistettu)

Hahaa, yksi lempikappaleeni osui nyt otsikoksi! :) Ja voi että rakastan tätä asua ihan kokonaisuudessaan, kaikki sopivat täydellisesti yhteen! Todellakin jotain mitä voisin itse vetää päälle (niinkuin sun asut nyt yleensä ovatkin...) !

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Ja se on kyllä ihana biisi <3

Jotenkin mua harmittaa se, että sun pukeutuminen muistuttaa keskiluokkaisen 36-vuotiaan kahden lapsen äidin tyyliä enemmän kuin noin 26-vuotiaan nuoren naisen.

Anna (Ei varmistettu)

No sittenpähän muistuttaa :) Onpahan mun tyylini kuitenkin :)

kiiko (Ei varmistettu)

Ja mitä vikaa keskiluokkaisessa kahden lapsen äidissä anyway?
Ps. Anna on just tyylikäs!

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä!! Kiitos :)

Olga (Ei varmistettu)

Ihana, ihana asu!

Joo, tämä mummo on huomannut saman, että uni on paljon syvempää ja levollisempaa, jos ei ennen nukkumaanmenoa tuijota töllöä tai tietokonetta vaan vaikka lukee ennemmin. Yleensä uni tuleekin jo parin sivun jälkeen. :) Vielä kun osaisi mennä aikaisemmin nukkumaan! Nyt arkisin yöunet jäävät noin 5 tuntiin, ei hyvä. :/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mäki harjottelen sitä 8 h /yö rutiinia atm :D

hanska
Heppatic

Hassua, musta taas tuntuu että jos katselen hetken telkkaria niin saan paremmin unta kuin jos luen. Ehkä mulla on niin vilkas mielikuvitus että lukiessa aivot vetää hirveillä kierroksilla eikä oo ihan heti sammumassa. Telkkaria katsoessa ei niin paljo tarvi käyttää aivojaan kun kaikki on vähän niinku valmiiksi pureskeltuna. Mullakin on kyllä unirytmit vähän pielessä kun on niin pimeää että kroppa ei tajua paljonko kello on.

Anna (Ei varmistettu)

Mä välillä kans katon jotain tyhmää sarjaa tai sitten pelailen Candy Crushia :D

ee (Ei varmistettu)

Mä en taas yleensä pysty pistämään kirjaa alas ja käymään nukkumaan :D jään vaan lukemaan ja "luen viel tän kappaleen loppuun" :D ja hups, sit kello onkin jo 3 yöllä :D Kuuntelen yleensä rauhallista musaa ja puoliunessa heitän kuulokkeet yöpöydälle ja nukahan :P

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, tahdonvoimaa tahdonvoimaa :D

Louna (Ei varmistettu)

Tykkään asusta muuten, mutta sukat ei oikein mielestäni passaa kokonaisuuteen. Tuntuu, et ne kiristää sun jalkoja :| :D kivoja asuja tipahdellut viikon mittaan tänne, tykkään! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ne ei jostain syystä toimi kuvissa :(

Vertse (Ei varmistettu) http://vertseslogic.blogspot.fi

Oi mä rakastan tätä asua!! <3 Voi kunpa täällä Suomessaki pärjäis noin kevyillä vaatteilla vielä! Mä oon menny jo pari viikkoo villakangastakissa kun tuntuu ettei trenssilläkään enää tarkene... :((

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, muakin odottelee Helsingissä villakangastakki :D

tintti (Ei varmistettu)

Ihana päivitys asusta ja näitäkin on ihana nähdä. Ja tosiaan vähän realisoituu se ettei bloggaajan elämä ole kertakäyttövaatteita. Mutta tosiaan niinkun joku sanoikin niin sukista tuli kyllä sellainen ideaaliside-fiilis :D Itse olisin ehkä jotkut neulossukat laittanut? En tiedä saiko se paljon kannatusta, että lisäisit postauksen perään otsikon bändin ja biisin? Itse ainakin tykkään kyllä lukea otsikot (tosin minäkin toivoisin jotain selkeämpää fonttia siihen, vaikka muuten otsikon fontti onkin kiva, mutta hieman epäselvä eikä houkuttele lukemaan otsikkoa), mutta en jaksa googlailla biisejä joten otsikot sitten usein jäävät lukematta kokonaan.

Vitsi pitäisi itsekin osata irrottautua tästä koneelta ennen nukkumaan menoa, en tosin vaan tiedä mihin sen käyttäisin kun kirjojen luku on ehdoton NO! sillä siitä puolesta tunnista tuleekin yhtäkkiä 3 tuntia :D Näin on käynyt usein kun yllättäen katson kelloa ja sinne menivät pitkät yöunet.

(elämää epäselvempi kommentti, mutta laitetaan väsyn piikkiin. Ja pahoittelen, että kommentoin harvoin, mutta mukana seuraan kyllä huippublogiasi!)

Anna (Ei varmistettu)

Noi on itse asiassa neulosta :D Ne vaan näyttää hassulta noissa kuvissa :) Ja joo, täytyy laittaa se biisi loppuun :)
Ja hei, tahdonvoimaa peliin!! :) (mähän oonkin paras puhuja :D)

Mari (Ei varmistettu)

Moi! Moni on sulta varmaan tätä kysynytkin monesti, mut kiharratko joka päivä hiuksesi vai onko sulla joku permanentin tyylinen jutska nois latvois ? :D

Anna (Ei varmistettu)

Aina pesun jälkeen kiharran ja sitten korjailen pari päivää enne seuraavaa pesua :)

Taru (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, kuten aina :)

Mä täällä kuumeisesti odotan sisustusjuttuja sun huoneesta, varsinkin siitä "meikkipöydästä"!

Taru

Anna (Ei varmistettu)

Tulossa kuun loppupuolella :)

M (Ei varmistettu)

Ei pahalla, mutta mua alkaa kyllästyttää nuo sun saappaat kun niitä näkee joka ikisessä asussa/kuvassa ;/

Anna (Ei varmistettu)

No ei pahalla, mutta en kyllä ala vaihtamaan asukuviin toisia kenkiä, jos noissa oon koko päivän mennyt :) Mä nyt satun tykkäämään noista kengistä todella paljon :)

Pages

Kommentoi